Americans and Jews did it
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Americans and Jews did it
Ringo10 wrote:Ja ne mogu da shvatim hrvatske zaluđene budaletine koje podržavaju banderovske luđake u Ukrajini pa čak idu i da ratuju za njih.Yehudim wrote:
I koji poistovjećuju srpsko-hrvatski odnos sa rusko-ukrajinskim.
Jedino objašnjenje je to da se radi o pavijanima bez mozga koji nemaju blage veze o povijesti i ideologiji BAndere i ekipe. Zato ja uvijke kažem da je prosječan ustašoid kreatura sa inteligencijiom paramecija.
Banderovci su sravnjivali katoličke bogomolje sa zemljom a svećenike klali i derali im živima kožu sa leđa.
O postupanju prema Židovima da i ne pričam. Riječ je o najgorem šljamu i ološu koji hoda zemljom.
Ukrajina i njen narod će se žestoko stidjeti ovoga što se sad događa. Naravno, ukoliko uopće opstane ovakva kakva jeste.
A njen opstanak ovisi najviše o Rusiji.
a jasno...kretenoidi koji traze sebi slicne..da sebe i svoj umobolni nakot opravdaju...
Yoda,pak vise pali vatru,nije lik Kockastoglavi..
Guest- Guest
Ringo10 wrote:NAjveca govna ljudskog roda su takvi kao ti.max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Jebo ti Pavelic mater u supak.
I njega i njegovo potomstvo..
Guest- Guest
Doklen više ove ruske antife da udaraju na sopstvem narod, doklen?
2014-04-15
pismejker wrote:Ringo10 wrote:NAjveca govna ljudskog roda su takvi kao ti.max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Dobra rakijica sa Srbima
Guest- Guest
Prva istraživanja pokazala da su zaista krivi Ameri (čitaj: ćifuti u Americi) sa nastojanjem da se podmetne fašistima u Ukrajini, kak bu se zategla situacija.
Kak god, ne bu na taj način dobili NATO bazu na Krimu :p
Druga temeljitija istrazivanja su otkrila iranske agente,koji rade sistemom zavadi pa vladaj...po cijelom svijetu..vrlo podlo i podmuklo..
Guest- Guest
bepobavulin wrote:pismejker wrote:Ringo10 wrote:NAjveca govna ljudskog roda su takvi kao ti.max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Dobra rakijica sa Srbima
jedini krivci su židovi
immortal-
2014-04-16
AlfaOmega wrote:Prva istraživanja pokazala da su zaista krivi Ameri (čitaj: ćifuti u Americi) sa nastojanjem da se podmetne fašistima u Ukrajini, kak bu se zategla situacija.
oni su oduvijek radili poteze na štetu ostalih
immortal-
2014-04-16
Uffff,ne do Bog da vbi ste sposobni raditi stetu drugima..za to pak je potrebna izuzetna inteligencija...
Ono sto vama jos osigurava kak tak love u proracun,drze i upravljaju Zidovi..trebalo bi to prepisati vama da se u potpunosti unistite..
Ono sto vama jos osigurava kak tak love u proracun,drze i upravljaju Zidovi..trebalo bi to prepisati vama da se u potpunosti unistite..
Guest- Guest
za raditi štetu nekome nije potrebna inteligencija koliko mržnja i zloba.. zlo koje dolazi od antikrista
2014-04-16
mortal wrote:za raditi štetu nekome nije potrebna inteligencija koliko mržnja i zloba.. zlo koje dolazi od antikrista
Karikirao sam,ne buduii tako pesimisticna..KOJE VRAZJE ZLO?
definiraj tocno..Mislis da je lako organizirati i voditi svjecku ekonomiju,drustvo i razvojni model sa skor o8 milijardi jedinki..
Mortalka,od same pomisli normalnom covjeku se prosere od strave..Vrlo rado bih ja vas gori,pa eto da probate...ak mislis daje jednostavno,varas se,a slabiji i nestabilniji djelovi sustava,naravno da trp[e,ali samo radi toga sto se ne prilagodjavaju jacima..obicno to znaci da treba steci kvalitete u svemu od onih koji su uspjesni..Nitko vas nije tjerao da se kradete,ne radite i postavite drzavu na noge kako BOg zapovijeda..Krenite od pravosudja,da se gradjani sigurno osjecaju,a urednim pravosudjem doci ce i kapital..dalje jedjecja igra..
Guest- Guest
ti si dolipismejker wrote:mortal wrote:za raditi štetu nekome nije potrebna inteligencija koliko mržnja i zloba.. zlo koje dolazi od antikrista
definiraj tocno..Mislis da je lako organizirati i voditi svjecku ekonomiju,drustvo i razvojni model sa skor o8 milijardi jedinki..
Mortalka,od same pomisli normalnom covjeku se prosere od strave..Vrlo rado bih ja vas gori,pa eto da probate...ak mislis daje jednostavno,varas se,a slabiji i nestabilniji djelovi sustava,naravno da trp[e,ali samo radi toga sto se ne prilagodjavaju jacima..obicno to znaci da treba steci kvalitete u svemu od onih koji su uspjesni..Nitko vas nije tjerao da se kradete,ne radite i postavite drzavu na noge kako BOg zapovijeda..Krenite od pravosudja,da se gradjani sigurno osjecaju,a urednim pravosudjem doci ce i kapital..dalje jedjecja igra..
kao prvo
ja nisam doli kao drugo.. iako sam bez posla i tu gdje jesam
ne pričaj prljavo o Hrvatima
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:ti si dolipismejker wrote:mortal wrote:za raditi štetu nekome nije potrebna inteligencija koliko mržnja i zloba.. zlo koje dolazi od antikrista
kao prvo
ja nisam doli kao drugo.. iako sam bez posla i tu gdje jesam
ne pričaj prljavo o Hrvatima
uffff,malo te pere Ego,ali hajde...doli ste jer ste blize Ekvatoru,a gori su oni koji su blize Polu sjevernome..cisto geografska opservacija...
JA sam podosta Hrvata i familija izvukao vanka..osigurao im poslove..tako da..
Guest- Guest
Ne insinuirajtre wrote:Da je po ringovom već bi pola ukrajine bilo sravnjeno sa zemljom jer ne može smisliti ukrajince a rusima ne izađe iz čmara sve dok ima zraka, toliko o njegovim kapacitetima.AssadNaPodmornici wrote:još će ispasti da je terorist antifašist Rus, umjesto islamist ili ukrainski ustaša
Samo AZOV, Desni SEKTOR, onaj AJVAR ili AJDAR I slicne veseljake
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma da, zato si se odmah upalio da se Ukrajina napadne jer su sigurno oni izvršili napad.Ringo10 wrote:Ne insinuirajtre wrote:Da je po ringovom već bi pola ukrajine bilo sravnjeno sa zemljom jer ne može smisliti ukrajince a rusima ne izađe iz čmara sve dok ima zraka, toliko o njegovim kapacitetima.AssadNaPodmornici wrote:još će ispasti da je terorist antifašist Rus, umjesto islamist ili ukrainski ustaša
Samo AZOV, Desni SEKTOR, onaj AJVAR ili AJDAR I slicne veseljake
Ja bih prvo Ukrajinke sklonio na sigurno..dobra i plemenita doosha..shtosh...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jews fuck off from islamist Marseille
» Why die so many Americans in Corona?
» Biden's June agenda: convince Americans the economy is healthy
» Did the CDC 'Admit' 98 Million Americans Were Given a 'Cancer Virus' via the Polio Shot?
» Hillary Clinton Makes Statement On Impeachment, Says Americans Should Get To Choose Their Leaders
» Why die so many Americans in Corona?
» Biden's June agenda: convince Americans the economy is healthy
» Did the CDC 'Admit' 98 Million Americans Were Given a 'Cancer Virus' via the Polio Shot?
» Hillary Clinton Makes Statement On Impeachment, Says Americans Should Get To Choose Their Leaders
Page 4 of 4