ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Americans and Jews did it

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Americans and Jews did it - Page 4 Empty Re: Americans and Jews did it

Post by Guest 17/10/2018, 18:18

Ringo10 wrote:
Yehudim wrote::tu
Ja ne mogu da shvatim hrvatske zaluđene budaletine koje podržavaju banderovske luđake u Ukrajini pa čak idu i da ratuju za njih. 

I koji poistovjećuju srpsko-hrvatski odnos sa rusko-ukrajinskim.

Jedino objašnjenje je to da se radi o pavijanima bez mozga koji nemaju blage veze o povijesti i ideologiji BAndere i ekipe. Zato ja uvijke kažem da je prosječan ustašoid kreatura sa inteligencijiom paramecija.

Banderovci su sravnjivali katoličke bogomolje sa zemljom a svećenike klali  i derali im živima kožu sa leđa.

O postupanju prema Židovima da i ne pričam. Riječ je o najgorem šljamu i ološu koji hoda zemljom.

Ukrajina i njen narod će se žestoko stidjeti ovoga što se sad događa. Naravno, ukoliko uopće opstane ovakva kakva jeste.

A njen opstanak ovisi najviše o Rusiji.

a jasno...kretenoidi koji traze sebi slicne..da sebe i svoj umobolni nakot opravdaju...
Yoda,pak vise pali vatru,nije lik Kockastoglavi.. :cleanteeth

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2018, 18:26

Ringo10 wrote:
max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
NAjveca govna ljudskog roda su takvi kao ti.

Jebo ti Pavelic mater u supak.

I njega i njegovo potomstvo.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 17/10/2018, 18:50

Doklen više ove ruske antife da udaraju na sopstvem narod, doklen?

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2018, 18:53

pismejker wrote:
Ringo10 wrote:
max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...

Americans and Jews did it - Page 4 Pavelic
Americans and Jews did it - Page 4 220px-Paveli%C4%87-Stojadinovi%C4%87
Americans and Jews did it - Page 4 Sporazum_Pavelic-Stojadinovic
Dobra rakijica sa Srbima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 17/10/2018, 18:56

Prva istraživanja pokazala da su zaista krivi Ameri (čitaj: ćifuti u Americi) sa nastojanjem da se podmetne fašistima u Ukrajini, kak bu se zategla situacija. 

Kak god, ne bu na taj način dobili NATO bazu na Krimu :p

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2018, 19:49

Druga temeljitija istrazivanja su otkrila iranske agente,koji rade sistemom zavadi pa vladaj...po cijelom svijetu..vrlo podlo i podmuklo.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 17/10/2018, 20:16

bepobavulin wrote:
pismejker wrote:
Ringo10 wrote:

Americans and Jews did it - Page 4 Pavelic
Americans and Jews did it - Page 4 220px-Paveli%C4%87-Stojadinovi%C4%87
Americans and Jews did it - Page 4 Sporazum_Pavelic-Stojadinovic
Dobra rakijica sa Srbima

jedini krivci su židovi
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 17/10/2018, 20:18

AlfaOmega wrote:Prva istraživanja pokazala da su zaista krivi Ameri (čitaj: ćifuti u Americi) sa nastojanjem da se podmetne fašistima u Ukrajini, kak bu se zategla situacija. 

Kak god, ne bu na taj način dobili NATO bazu na Krimu :p
:tu
oni su oduvijek radili poteze na štetu ostalih
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2018, 20:23

Uffff,ne do Bog da vbi ste sposobni raditi stetu drugima..za to pak je potrebna izuzetna inteligencija...
Ono sto vama jos osigurava kak tak love u proracun,drze i upravljaju Zidovi..trebalo bi to prepisati vama da se u potpunosti unistite.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 17/10/2018, 20:46

za raditi štetu nekome nije potrebna inteligencija koliko mržnja i zloba.. zlo koje dolazi od antikrista

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2018, 20:51

mortal wrote:za raditi štetu nekome nije potrebna inteligencija koliko mržnja i zloba.. zlo koje dolazi od antikrista

Karikirao sam,ne buduii tako pesimisticna..KOJE VRAZJE ZLO?
definiraj tocno..Mislis da je lako organizirati i voditi svjecku ekonomiju,drustvo i razvojni model sa skor o8 milijardi jedinki..
Mortalka,od same pomisli normalnom covjeku se prosere od strave..Vrlo rado bih ja vas gori,pa eto da probate...ak mislis daje jednostavno,varas se,a slabiji i nestabilniji djelovi sustava,naravno da trp[e,ali samo radi toga sto se ne prilagodjavaju jacima..obicno to znaci da treba steci kvalitete u svemu od onih koji su uspjesni..Nitko vas nije tjerao da se kradete,ne radite i postavite drzavu na noge kako BOg zapovijeda..Krenite od pravosudja,da se gradjani sigurno osjecaju,a urednim pravosudjem doci ce i kapital..dalje jedjecja igra.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 17/10/2018, 21:35

pismejker wrote:
mortal wrote:za raditi štetu nekome nije potrebna inteligencija koliko mržnja i zloba.. zlo koje dolazi od antikrista

definiraj tocno..Mislis da je lako organizirati i voditi svjecku ekonomiju,drustvo i razvojni model sa skor o8 milijardi jedinki..
Mortalka,od same pomisli normalnom covjeku se prosere od strave..Vrlo rado bih ja vas gori,pa eto da probate...ak mislis daje jednostavno,varas se,a slabiji i nestabilniji djelovi sustava,naravno da trp[e,ali samo radi toga sto se ne prilagodjavaju jacima..obicno to znaci da treba steci kvalitete u svemu od onih koji su uspjesni..Nitko vas nije tjerao da se kradete,ne radite i postavite drzavu na noge kako BOg zapovijeda..Krenite od pravosudja,da se gradjani sigurno osjecaju,a urednim pravosudjem doci ce i kapital..dalje jedjecja igra.. :cleanteeth
ti si doli
kao prvo
ja nisam doli kao drugo.. iako sam bez posla i tu gdje jesam  king
ne pričaj prljavo o Hrvatima
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2018, 21:51

mortal wrote:
pismejker wrote:

ti si doli
kao prvo
ja nisam doli kao drugo.. iako sam bez posla i tu gdje jesam  king
ne pričaj prljavo o Hrvatima

uffff,malo te pere Ego,ali hajde...doli ste jer ste blize Ekvatoru,a gori su oni koji su blize Polu sjevernome..cisto geografska opservacija...
JA sam podosta Hrvata i familija izvukao vanka..osigurao im poslove..tako da.. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 18/10/2018, 00:27

tre wrote:
AssadNaPodmornici wrote:još će ispasti da je terorist antifašist Rus, umjesto islamist ili ukrainski ustaša
Da je po ringovom već bi pola ukrajine bilo sravnjeno sa zemljom jer ne može smisliti ukrajince a rusima ne izađe iz čmara sve dok ima zraka, toliko o njegovim kapacitetima.
Ne insinuiraj

Samo AZOV, Desni SEKTOR, onaj AJVAR ili AJDAR I slicne veseljake
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 18/10/2018, 09:49

Ringo10 wrote:
tre wrote:
AssadNaPodmornici wrote:još će ispasti da je terorist antifašist Rus, umjesto islamist ili ukrainski ustaša
Da je po ringovom već bi pola ukrajine bilo sravnjeno sa zemljom jer ne može smisliti ukrajince a rusima ne izađe iz čmara sve dok ima zraka, toliko o njegovim kapacitetima.
Ne insinuiraj

Samo AZOV, Desni SEKTOR, onaj AJVAR ili AJDAR I slicne veseljake
Ma da, zato si se odmah upalio da se Ukrajina napadne jer su sigurno oni izvršili napad.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2018, 11:34

Ja bih prvo Ukrajinke sklonio na sigurno..dobra i plemenita doosha..shtosh... :}
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics