Americans and Jews did it
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Americans and Jews did it
Ajde ne serendaj tu. Pricas budalastine.AssadNaPodmornici wrote:aaa student, navodno bi mogao biti Ukrainac ili neki islamist..
jebiga, čak i da je Ukrainac, opet Ukraina nema ništa sa time, jer taj Ukrainac je očito bio Ruski građanim, samo je bio revoltiran što su mu Rusi okupirali dio njegova teritorija i odlučio se osvetiti Rusima.
To je kao da je neki Hrvat koji je ostao u okupiranom Vukovaru 1991 uletio u srednju školu i počeo rokati po Srbima.. nema veze sa time niti Tuđman niti Hrvatska, tako i ovo , ako je Ukrainac, to nema veze sa Azovom, niti sa Ukraincom čak niti sa Nacizmom, to je jednostavno pojedinac(ruski državljanin) kojeg je Ruska okupacija Krima psihički slomila
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
istina je.Ringo10 wrote:Ajde ne serendaj tu. Pricas budalastine.AssadNaPodmornici wrote:aaa student, navodno bi mogao biti Ukrainac ili neki islamist..
jebiga, čak i da je Ukrainac, opet Ukraina nema ništa sa time, jer taj Ukrainac je očito bio Ruski građanim, samo je bio revoltiran što su mu Rusi okupirali dio njegova teritorija i odlučio se osvetiti Rusima.
To je kao da je neki Hrvat koji je ostao u okupiranom Vukovaru 1991 uletio u srednju školu i počeo rokati po Srbima.. nema veze sa time niti Tuđman niti Hrvatska, tako i ovo , ako je Ukrainac, to nema veze sa Azovom, niti sa Ukraincom čak niti sa Nacizmom, to je jednostavno pojedinac(ruski državljanin) kojeg je Ruska okupacija Krima psihički slomila
Recimo da se ispostavi da je Ukrainac. Šta bi ti na mjestu Putina napravio? Izazvao totalni rat sa Ukrainom koji bi doveo do desetaka tisuća mrtvih na obje strane i totalnog kraha Ruske ekonomije(I Ukrainske) zato jer to bio Ruski državljanin koji je bio psihički nestabilan(kako je muslimanima okidač recimo što ameri i rusi bombardiraju muslimane, ukraincu je možda okupacija krima).. šta bi ti napravio? izveo napad na Ukrainu?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Bebe najprije. Njih je najlakše. Barem mi Hrvati to znamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne, nego bi pozicije neonacistickih grupa oko Donbasa zbrisao sa lica zemlje. I aktivirao ekipu da likvidira sve ekstremne elemente na tlu Ukrajine.AssadNaPodmornici wrote:istina je.Ringo10 wrote:Ajde ne serendaj tu. Pricas budalastine.AssadNaPodmornici wrote:aaa student, navodno bi mogao biti Ukrainac ili neki islamist..
Recimo da se ispostavi da je Ukrainac. Šta bi ti na mjestu Putina napravio? Izazvao totalni rat sa Ukrainom koji bi doveo do desetaka tisuća mrtvih na obje strane i totalnog kraha Ruske ekonomije(I Ukrainske) zato jer to bio Ruski državljanin koji je bio psihički nestabilan(kako je muslimanima okidač recimo što ameri i rusi bombardiraju muslimane, ukraincu je možda okupacija krima).. šta bi ti napravio? izveo napad na Ukrainu?
Imas pravo na takve odmazde nad ekstremistima i po medjunarodniom ratnom pravu.
Izraelski metod. I njima su islamisti radili pizdarije pa su ih Izraelci lijepo smirili.
2015-09-24
NAjveca govna ljudskog roda su takvi kao ti.max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Jebo ti Pavelic mater u supak.
2015-09-24
Russia’s Investigative Committee said that it now treats the attack on a college in the Crimean city of Kerch as murder and not a terror attack as it was classified previously.
The preliminary examination of the bodies of the victims indicates that they died of gunshot wounds.
evo rUSI sami su ovo snizili sa terorisitčkog napada na nižu razinu. vjeorjatno je onda ukrainac
The preliminary examination of the bodies of the victims indicates that they died of gunshot wounds.
evo rUSI sami su ovo snizili sa terorisitčkog napada na nižu razinu. vjeorjatno je onda ukrainac
opusteno jarane..Ringo10 wrote:NAjveca govna ljudskog roda su takvi kao ti.max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Jebo ti Pavelic mkater u supak.
2015-10-28
Bez obzira na sve, poubijana je masa mladih ljudi i ako Rusi ovo ne iskoriste za obracun sa ukrajinskim neonacistima aonda su debili na kvadrat.AssadNaPodmornici wrote:Russia’s Investigative Committee said that it now treats the attack on a college in the Crimean city of Kerch as murder and not a terror attack as it was classified previously.
2015-09-24
Pusi kurac mater ti jebem ustasku.max123 wrote:opusteno jarane..Ringo10 wrote:NAjveca govna ljudskog roda su takvi kao ti.max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Jebo ti Pavelic mkater u supak.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Prvi osumnjiceni su ukrajinski neonacisti a drugi su islamisti.AssadNaPodmornici wrote:odbacujemo ukraince
ostaju lojalni ruski islamisti , čečenci ili dagenestanci, koji unatoč svemu i dalje svako malo rokaju po rusiji.. i naravno ameri i židovi kao glavni krivci za sve u svijetu..
Vjerojatno u suradnji sa ukrima
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ringo10 wrote:Ajde ne serendaj tu. Pricas budalastine.AssadNaPodmornici wrote:aaa student, navodno bi mogao biti Ukrainac ili neki islamist..
Mali je ishlapio..........nema tu pomoći.............izgubljen je
Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Prvi osumnjiceni su ukrajinski neonacisti a drugi su islamisti.AssadNaPodmornici wrote:odbacujemo ukraince
ostaju lojalni ruski islamisti , čečenci ili dagenestanci, koji unatoč svemu i dalje svako malo rokaju po rusiji.. i naravno ameri i židovi kao glavni krivci za sve u svijetu..
Vjerojatno u suradnji sa ukrima
To je ta kombinacija.
max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Triba početi od tebe i tvoje obitelji.....sve redom
nemam pojma, yoda objavio, pa pitam i jaRingo10 wrote:A sta ti je to?Noor wrote:للقطات الأولى من خارج مدرسة في جزيرة القرم الخاضعة للسيطرة الروسية بُعيد انفجار استهدفها وأسفر عن قتلى وجرحى#إرم_نيوز #روسيا
yoda, što kažeš na ovo?
:D copy pastea sam vijest sa indexaNoor wrote:nemam pojma, yoda objavio, pa pitam i jaRingo10 wrote:A sta ti je to?Noor wrote:للقطات الأولى من خارج مدرسة في جزيرة القرم الخاضعة للسيطرة الروسية بُعيد انفجار استهدفها وأسفر عن قتلى وجرحى#إرم_نيوز #روسيا
yoda, što kažeš na ovo?
u ostalom desni click na to i meni ima odmah ekstenzija google translate..
2018-06-14
MA goni ga u picku materinu.Yehudim wrote:max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Kad u Americi neka budala uleti u skolu i poubija djecu ja bih gada za muda objesio i iskomadao. Jebe mi se za politiku i ko sta zastupa.
NArod Krima je izabrao gdje pripada. Samoopredjeljenje je najjaci argument. I bar bi to gospoda Hrvati trebali da razumiju.
Osim ako nisu ustaski manijaci koji se jako solidariziraju sa svojim neonacistickim AZOV i slicnim jaranima iz Ukrajine i njihovim islamistickim saveznicima.
2015-09-24
jesti izabrao, ali izabrali su Rusi, doduše oni su većina oko 60%Ringo10 wrote:MA goni ga u picku materinu.Yehudim wrote:max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Kad u Americi neka budala uleti u skolu i poubija djecu ja bih gada za muda objesio i iskomadao. Jebe mi se za politiku i ko sta zastupa.
NArod Krima je izabrao gdje pripada. Samoopredjeljenje je najjaci argument. I bar bi to gospoda Hrvati trebali da razumiju.
Osim ako nisu ustaski manijaci koji se jako solidariziraju sa svojim neonacistickim AZOV i slicnim jaranima iz Ukrajine i njihovim islamistickim saveznicima.
trebaš imati na umu da oko 30% su tatari i ukrainci a oni su htjeli ostati djelom ukraine. zato se sada osvećuju, naravno svaki teroristički napad je zlo, ali kako Amerika zbog svoje politike u svijetu ponekad nosi posljedice, isto se počelo dešavati i Rusima
2018-06-14
juda,slusaj..kako ugurat 7 jevrejcina u malog ficu?Yehudim wrote:max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
dva nazad..dva naprid i trojicu u pepeljaru!
valja!?;)
2015-10-28
AssadNaPodmornici wrote::D copy pastea sam vijest sa indexaNoor wrote:nemam pojma, yoda objavio, pa pitam i jaRingo10 wrote:A sta ti je to?Noor wrote:للقطات الأولى من خارج مدرسة في جزيرة القرم الخاضعة للسيطرة الروسية بُعيد انفجار استهدفها وأسفر عن قتلى وجرحى#إرم_نيوز #روسيا
yoda, što kažeš na ovo?
u ostalom desni click na to i meni ima odmah ekstenzija google translate..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jews fuck off from islamist Marseille
» Why die so many Americans in Corona?
» Biden's June agenda: convince Americans the economy is healthy
» Did the CDC 'Admit' 98 Million Americans Were Given a 'Cancer Virus' via the Polio Shot?
» Hillary Clinton Makes Statement On Impeachment, Says Americans Should Get To Choose Their Leaders
» Why die so many Americans in Corona?
» Biden's June agenda: convince Americans the economy is healthy
» Did the CDC 'Admit' 98 Million Americans Were Given a 'Cancer Virus' via the Polio Shot?
» Hillary Clinton Makes Statement On Impeachment, Says Americans Should Get To Choose Their Leaders
Page 2 of 4