Americans and Jews did it
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Americans and Jews did it
Istražni komitet saopštio je ime napadača, studenta kerčkog koledža, radi se o 18-godišnjem Vladislavu Rosljakovu.
Pobio u svojoj školi...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dakle ruska verzija school shootings...
2018-04-10
Ma nemoj mi rec. Eto 60 posto Rusa se ne racuna.AssadNaPodmornici wrote:jesti izabrao, ali izabrali su Rusi, doduše oni su većina oko 60%Ringo10 wrote:MA goni ga u picku materinu.Yehudim wrote:max123 wrote:ubijat sve sa ruskim prefiksom.od bebe do djuturuma.sve dok govna ne napuste ukrajinski grunt.barem mi Hrvati bi trebali imati razumjevanja za ukrajince...
Triba početi od tebe i tvoje obitelji.....sve redom
Kad u Americi neka budala uleti u skolu i poubija djecu ja bih gada za muda objesio i iskomadao. Jebe mi se za politiku i ko sta zastupa.
NArod Krima je izabrao gdje pripada. Samoopredjeljenje je najjaci argument. I bar bi to gospoda Hrvati trebali da razumiju.
Osim ako nisu ustaski manijaci koji se jako solidariziraju sa svojim neonacistickim AZOV i slicnim jaranima iz Ukrajine i njihovim islamistickim saveznicima.
trebaš imati na umu da oko 30% su tatari i ukrainci a oni su htjeli ostati djelom ukraine. zato se sada osvećuju, naravno svaki teroristički napad je zlo, ali kako Amerika zbog svoje politike u svijetu ponekad nosi posljedice, isto se počelo dešavati i Rusima
Krim je ruski manijace daj jednom ti i takvi shvatite to. Ljudi imaju pravo da zive gdje hoce i kako hoce.
PIjani kreten je 1954 dodijelio Krim bespravno i nezakonito svojoj marticnoj republici i sad treba ljudi da trpe banderovski teror. I taj pijani kreten je crkao 1971 godine ali eto njegova volja ima da se postiva do kraja postojanja svemira.
I znaci svaka nezadovoljna budaletina sad ima opravdanje da uzme automat i dere po studentima. Vecina je odlucila i po vecinskom i po povijesnom preavu a kome se ne svidja hajmo setnja i idi gdje ti je bolje.
Niasm ni ja bio sretan sto je od Sarajeva i BiH napravljena onakva islamisticka lakrdija i sta sam trebao da radim. Da zgrabim pusku i odem u najblizu skolu da ubijam muslimansku djecu.
Jebo vas vise vasa kretenska logika.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja ne mogu da shvatim hrvatske zaluđene budaletine koje podržavaju banderovske luđake u Ukrajini pa čak idu i da ratuju za njih.Yehudim wrote:
I koji poistovjećuju srpsko-hrvatski odnos sa rusko-ukrajinskim.
Jedino objašnjenje je to da se radi o pavijanima bez mozga koji nemaju blage veze o povijesti i ideologiji BAndere i ekipe. Zato ja uvijke kažem da je prosječan ustašoid kreatura sa inteligencijiom paramecija.
Banderovci su sravnjivali katoličke bogomolje sa zemljom a svećenike klali i derali im živima kožu sa leđa.
O postupanju prema Židovima da i ne pričam. Riječ je o najgorem šljamu i ološu koji hoda zemljom.
Ukrajina i njen narod će se žestoko stidjeti ovoga što se sad događa. Naravno, ukoliko uopće opstane ovakva kakva jeste.
A njen opstanak ovisi najviše o Rusiji.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hektorović wrote:Dakle ruska verzija school shootings...
Mali je Rus ustaša, pripadnik islamskog krila Azova.
Guest- Guest
Dakle ništaHektorović wrote:Dakle ruska verzija school shootings...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ringo10 wrote:Ja ne mogu da shvatim hrvatske zaluđene budaletine koje podržavaju banderovske luđake u Ukrajini pa čak idu i da ratuju za njih.Yehudim wrote:
Jedino objašnjenje je to da se radi o pavijanima bez mozga koji nemaju blage veze o povijesti i ideologiji BAndere i ekipe. Zato ja uvijke kažem da je prosječan ustašoid kreatura sa inteligencijiom paramecija.
Banderovci su sravnjivali katoličke bogomolje sa zemljom a svećenike klali i derali im živima kožu sa leđa.
O postupanju prema Židovima da i ne pričam. Riječ je o najgorem šljamu i ološu koji hoda zemljom.
Ukrajina i njen narod će se žestoko stidjeti ovoga što se sad događa. Naravno, ukoliko uopće opstane ovakva kakva jeste.
Zato ih Poljaci tj. katolici i mrze.
Jedino ih usraše ljube..................bez pameti ikakve.
https://twitter.com/twitter/statuses/1052457558181666816
---------------------------------------
Ovako se postupa sa teroristima
---------------------------------------
Ovako se postupa sa teroristima
Oni koji su ga poznavali kažu da je bio prilično povučen, ali zainteresiran za masovne ubojice.
Ima indicija da je mladić odlučio ponoviti scenario ozloglašenog masakra u američkom Columbineu kada su dva učenika srednje škole - Eric Harris i Dylan Klebold – 1999. godine ubili 12 učenika i jednog nastavnika.
Ima indicija da je mladić odlučio ponoviti scenario ozloglašenog masakra u američkom Columbineu kada su dva učenika srednje škole - Eric Harris i Dylan Klebold – 1999. godine ubili 12 učenika i jednog nastavnika.
2018-04-10
još će ispasti da je terorist antifašist Rus, umjesto islamist ili ukrainski ustaša
AssadNaPodmornici wrote:još će ispasti da je terorist antifašist Rus, umjesto islamist ili ukrainski ustaša
Jok, lik je bio izgleda zbilja opčinjen ovima iz Columbinea, vidiš kako se i jednako obukao...
Kažem, istok uvijek usvaja najgore od zapada...
2018-04-10
ma znam, samo me zanima jel lik antifašist rus pa da putin bombardira rusiju, ili neki ukrainac nacist pa da bombardira putin ukrainu
Da je po ringovom već bi pola ukrajine bilo sravnjeno sa zemljom jer ne može smisliti ukrajince a rusima ne izađe iz čmara sve dok ima zraka, toliko o njegovim kapacitetima.AssadNaPodmornici wrote:još će ispasti da je terorist antifašist Rus, umjesto islamist ili ukrainski ustaša
Ringo10 wrote:Ja ne mogu da shvatim hrvatske zaluđene budaletine koje podržavaju banderovske luđake u Ukrajini pa čak idu i da ratuju za njih.Yehudim wrote:
a jasno...kretenoidi koji traze sebi slicne..da sebe i svoj umobolni nakot opravdaju...
Yoda,pak vise pali vatru,nije lik Kockastoglavi..
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jews fuck off from islamist Marseille
» Why die so many Americans in Corona?
» Biden's June agenda: convince Americans the economy is healthy
» Did the CDC 'Admit' 98 Million Americans Were Given a 'Cancer Virus' via the Polio Shot?
» Hillary Clinton Makes Statement On Impeachment, Says Americans Should Get To Choose Their Leaders
» Why die so many Americans in Corona?
» Biden's June agenda: convince Americans the economy is healthy
» Did the CDC 'Admit' 98 Million Americans Were Given a 'Cancer Virus' via the Polio Shot?
» Hillary Clinton Makes Statement On Impeachment, Says Americans Should Get To Choose Their Leaders
Page 3 of 4