Jews fuck off from islamist Marseille
Page 1 of 1
Jews fuck off from islamist Marseille
ŽIDOVSKA zajednica u Marseilleu u utorak je, nakon nedavnog napada na židovskog učitelja, svojim članovima savjetovala da se suzdrže od nošenja jarmulke, tradicionalne kapice koju ortodoksni Židovi nose u javnosti, a ostali prilikom molitvi.
U ponedjeljak je na Židova s jarmulkom mačetom nasrnuo 15-godišnji mladić, a francuski tužitelj Brice Robin je priopćio da sve ukazuje da se radi o namjernoj, antisemitskoj agresiji te da učitelj bio napadnut zbog svog vjerskog izgleda.
Mladić je kazao da je to učinio u ime Islamske države.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zidovi-u-francuskoj-u-strahu-savjetuje-im-se-da-ne-nose--jarmulke/867817.aspx
No komment jer je svaki komentar suvišan.
U ponedjeljak je na Židova s jarmulkom mačetom nasrnuo 15-godišnji mladić, a francuski tužitelj Brice Robin je priopćio da sve ukazuje da se radi o namjernoj, antisemitskoj agresiji te da učitelj bio napadnut zbog svog vjerskog izgleda.
Mladić je kazao da je to učinio u ime Islamske države.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zidovi-u-francuskoj-u-strahu-savjetuje-im-se-da-ne-nose--jarmulke/867817.aspx
No komment jer je svaki komentar suvišan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Jews fuck off from islamist Marseille
Obrisan spam. Longi, drži se teme. S.
2014-04-11
Marsej je arapski grad poput bilo kojeg u Maroku...nema tamo niti francuzima zivota.,.
Guest- Guest
Nema ni ortodoksnim Židovima. NIks kapica. Tko hoće nosit kapicu pravac šta ja znam gdje ....u Beograd kod brace Srba pa skupa sa njima radite teorije da su Hrvati napravili konc logore prije HItlera.
2014-04-11
Ne citas ti sa razumijevanjem..naravno da ste radili za vrijeme Hitlera..trebalo se dodvoriti nacijima..RayMabus wrote:Nema ni ortodoksnim Židovima. NIks kapica. Tko hoće nosit kapicu pravac šta ja znam gdje ....u Beograd kod brace Srba pa skupa sa njima radite teorije da su Hrvati napravili konc logore prije HItlera.
Guest- Guest
Pravilno! Sta koji kurac misle jevreji, da su u Francuskoj, sta li!? :)
Malo mi je čudan ta ''antisemitizam''. Pa i Arabi su semitski narod.
Stribor-
2015-09-22
Citaj malo bolje : prije.bogomdani wrote:Ne citas ti sa razumijevanjem..naravno da ste radili za vrijeme Hitlera..trebalo se dodvoriti nacijima..RayMabus wrote:Nema ni ortodoksnim Židovima. NIks kapica. Tko hoće nosit kapicu pravac šta ja znam gdje ....u Beograd kod brace Srba pa skupa sa njima radite teorije da su Hrvati napravili konc logore prije HItlera.
. Oni su počinili zločin, možda i veći od Nemaca. Jer kod Nemaca je to bila ideološka stvar, a Hrvate niko nije terao. Jasenovac je formiran pre odluke Nemačke da unište Jevreje
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:585682-Livne-Svet-ne-zna-za-srpska-stradanja
Znaci mi smo mrzitelji Židova koji je i prije Hitlera poceo istrebljivati Židove ?!?
A inaće ne raspravlja mi se sa ortodoksnim nazi židovima oko nicega. To samo štapom po kostima i vozi. Isti kuaz ko i cetnici.
2014-04-11
Similar topics
» Americans and Jews did it
» Britain First carries out Christian Patrol in Islamist hotspot ...
» Marseille postao mafijaška prijestolnica
» Nije islamist no manijak...
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
» Britain First carries out Christian Patrol in Islamist hotspot ...
» Marseille postao mafijaška prijestolnica
» Nije islamist no manijak...
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
Page 1 of 1