ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vole se: Njih trojica su u vezi

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Vole se: Njih trojica su u vezi - Page 5 Empty Re: Vole se: Njih trojica su u vezi

Post by neva 18/10/2015, 00:26

epikur37 wrote:Neve s godinama sve bliže konzervativnoj opciji, tjah preinteligentna je da bi predugo prkosila prirodnom rezonu.
... nekim stvarima iz konzervativne opcije, da, istina. A što mogu kad nemam toliko samoubilačkih poriva kao zapadna liberalna scena :D

neva

2014-04-12

Back to top Go down

Vole se: Njih trojica su u vezi - Page 5 Empty Re: Vole se: Njih trojica su u vezi

Post by kic 18/10/2015, 00:29

zapravo sam pohvalio dedu :p šta mi bi stvarno..

bitno da se krećemo u nekom pravcu, ili je to sve jedna krivulja koja završava u istoj točci, ja ne znam zašto sve moramo gledati kroz osnovnoškolsku geometriju :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by epikur37 18/10/2015, 00:29

r_nevjesta wrote:
epikur37 wrote:Neve s godinama sve bliže konzervativnoj opciji, tjah preinteligentna je da bi predugo prkosila prirodnom rezonu.
... nekim stvarima iz konzervativne opcije, da, istina. A što mogu kad nemam toliko samoubilačkih poriva kao zapadna liberalna scena :D
Posve se slažem, oni koji znaju što je mjera i što je dobro uvijek će znati kad se klatno preveć  izmakne u jednu stranu.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by neva 18/10/2015, 00:43

kic wrote:zapravo sam pohvalio dedu :p šta mi bi stvarno..
Uff stvarno riskiraš poziv na dvoboj.. pa kako bi on mogao biti alter neke iz zločestog ženskog soja, with all her blonde moments B-)

Vole se: Njih trojica su u vezi - Page 5 Blonde-on-computer

kic wrote:bitno da se krećemo u nekom pravcu, ili je to sve jedna krivulja koja završava u istoj točci, ja ne znam zašto sve moramo gledati kroz osnovnoškolsku geometriju :D
Bar ne stojimo u mjestu, nego (ne)slavno propadamo, jel?
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 18/10/2015, 00:47

epikur37 wrote:Posve se slažem, oni koji znaju što je mjera i što je dobro uvijek će znati kad se klatno preveć  izmakne u jednu stranu.
.. i kad je potrebno zaustaviti se i korigirati putanju, jer je postala jako nezdrava.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2015, 01:46

kic wrote:
r_nevjesta wrote:
kic wrote:eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^
Ljubav je precijenjena B-) :P
aha! uvijek sam sumnjao da je deda tvoj alter!
On vlada mračnim silama, utjecaj mu se osjeti posvuda.

Vole se: Njih trojica su u vezi - Page 5 Force_choke_by_rayn44-d7w7u2z
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 18/10/2015, 02:03

Ako možeš učiniti da lebdim i svako jutro odlebdim na posao, odmah prelazim na dark side i prepuštam se tvojim mračnim utjecajima.

:vader
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 18/10/2015, 04:11

dobra fotka deda, lajkam.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by prckov 18/10/2015, 17:03

jesul svi vagoni prikaceni....jesu....krecemu cu cu cu....

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics