Vole se: Njih trojica su u vezi
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vole se: Njih trojica su u vezi
... nekim stvarima iz konzervativne opcije, da, istina. A što mogu kad nemam toliko samoubilačkih poriva kao zapadna liberalna scenaepikur37 wrote:Neve s godinama sve bliže konzervativnoj opciji, tjah preinteligentna je da bi predugo prkosila prirodnom rezonu.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
zapravo sam pohvalio dedu :p šta mi bi stvarno..
bitno da se krećemo u nekom pravcu, ili je to sve jedna krivulja koja završava u istoj točci, ja ne znam zašto sve moramo gledati kroz osnovnoškolsku geometriju :D
bitno da se krećemo u nekom pravcu, ili je to sve jedna krivulja koja završava u istoj točci, ja ne znam zašto sve moramo gledati kroz osnovnoškolsku geometriju :D
Posve se slažem, oni koji znaju što je mjera i što je dobro uvijek će znati kad se klatno preveć izmakne u jednu stranu.r_nevjesta wrote:... nekim stvarima iz konzervativne opcije, da, istina. A što mogu kad nemam toliko samoubilačkih poriva kao zapadna liberalna scenaepikur37 wrote:Neve s godinama sve bliže konzervativnoj opciji, tjah preinteligentna je da bi predugo prkosila prirodnom rezonu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Uff stvarno riskiraš poziv na dvoboj.. pa kako bi on mogao biti alter neke iz zločestog ženskog soja, with all her blonde momentskic wrote:zapravo sam pohvalio dedu :p šta mi bi stvarno..
Bar ne stojimo u mjestu, nego (ne)slavno propadamo, jel?kic wrote:bitno da se krećemo u nekom pravcu, ili je to sve jedna krivulja koja završava u istoj točci, ja ne znam zašto sve moramo gledati kroz osnovnoškolsku geometriju :D
2014-04-12
.. i kad je potrebno zaustaviti se i korigirati putanju, jer je postala jako nezdrava.epikur37 wrote:Posve se slažem, oni koji znaju što je mjera i što je dobro uvijek će znati kad se klatno preveć izmakne u jednu stranu.
2014-04-12
On vlada mračnim silama, utjecaj mu se osjeti posvuda.kic wrote:aha! uvijek sam sumnjao da je deda tvoj alter!r_nevjesta wrote:Ljubav je precijenjenakic wrote:eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^
Guest- Guest
Ako možeš učiniti da lebdim i svako jutro odlebdim na posao, odmah prelazim na dark side i prepuštam se tvojim mračnim utjecajima.
2014-04-12
jesul svi vagoni prikaceni....jesu....krecemu cu cu cu....
2014-04-19
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trudnicu u Grčkoj silovao Afganistanac, ona tražila pomoć od Pakistanaca, pa ju silovali i njih trojica
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Trojica tražitelja azila silovali Zagrepčanku
» Trojica Nišlija su pokrenuli firmu iz stana,
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Trojica tražitelja azila silovali Zagrepčanku
» Trojica Nišlija su pokrenuli firmu iz stana,
Page 5 of 5