Trojica tražitelja azila silovali Zagrepčanku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Trojica tražitelja azila silovali Zagrepčanku
Trojica tražitelja azila, jedan državljanin BiH, jedan državljanin Sirije te jedan državljanin Makedonije, osumnjičeni su da su u četvrtak u objektu na području Zagreba gdje su bili privremeno smješteni nadrogirali i zatim seksualno iskoristili 22-godišnjakinju iz Zagreba.
Dok osumnjičenici tvrde da je ona za svoje seksualne usluge tražila novac, ona je pak ispričala kako je s njima počela piti alkohol te su joj ubrzo dali i tablete, antiepileptike. Prema riječima djevojke, nakon što je pala u stanje potpune obamrlosti, ali potpuno svjesna, najprije je s njom spolni odnos obavio A. H., da bi zatim, kada se on otišao istuširati, to učinila i dvojica njegovih cimera.
Znaju s tabletama, sigurno su doktori
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/bila-sam-pri-svijesti-ali-nisam-se-mogla-pomaknuti-policija-identificirala-i-uhitila-trojicu-zbog-silovanja-mlade-zagrepcanke/5654287/
Dok osumnjičenici tvrde da je ona za svoje seksualne usluge tražila novac, ona je pak ispričala kako je s njima počela piti alkohol te su joj ubrzo dali i tablete, antiepileptike. Prema riječima djevojke, nakon što je pala u stanje potpune obamrlosti, ali potpuno svjesna, najprije je s njom spolni odnos obavio A. H., da bi zatim, kada se on otišao istuširati, to učinila i dvojica njegovih cimera.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/bila-sam-pri-svijesti-ali-nisam-se-mogla-pomaknuti-policija-identificirala-i-uhitila-trojicu-zbog-silovanja-mlade-zagrepcanke/5654287/
catabbath-
2015-08-22
Re: Trojica tražitelja azila silovali Zagrepčanku
Gdje je Emina da se poturi? A ni Gordanu ne bi bilo mrsko! Pa nek viču Dobrodošli.
Da nije ,,,Tina ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
GLUPAČA SE DRUŽILA SA NJIMA HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH, glupača od 22 gbodine hahahaha
Guest- Guest
ZANIMLJIVO EKIPA SE TUŠIRALA NAKON SEXA, NE SLUČAJNO PRIje
Guest- Guest
Šteta da nema Govinde na temi da nam objasni neke stvari, izgleda da je opet virtualno šehidio, genocidisao ga neki admin
catabbath wrote:Trojica tražitelja azila, jedan državljanin BiH, jedan državljanin Sirije te jedan državljanin Makedonije, osumnjičeni su da su u četvrtak u objektu na području Zagreba gdje su bili privremeno smješteni nadrogirali i zatim seksualno iskoristili 22-godišnjakinju iz Zagreba.
Kaj se dela dečki ?
2014-04-11
Piše da ima 22 godine, Tina je starija koka :)
Ma kurbetuna je , pun Zg kurvi.Pinochet wrote:GLUPAČA SE DRUŽILA SA NJIMA HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH, glupača od 22 gbodine hahahaha
2014-04-11
Al zanimljivo Bosanac , Makedonac i Sirijac ...ono baš su se našli ....samo meni netko mora objasnit po kojim osnovama Bosanac i Makedonac uopce imaju pravo na azil ???!!!???
2014-04-11
RayMabus wrote:Al zanimljivo Bosanac , Makedonac i Sirijac ...ono baš su se našli ....
ujedinila ih vjera
catabbath-
2015-08-22
Ne ozbiljno ....ovo netko neradi svoj posao kako treba jer ovi nikakve osnove za azil nemaju ...aj ovi Sirijac ima osnove al ova dva .....netko tu nešto muti u tom centru za azil.catabbath wrote:RayMabus wrote:Al zanimljivo Bosanac , Makedonac i Sirijac ...ono baš su se našli ....
ujedinila ih vjera
2014-04-11
Narkomanima se prijebalo , omamili kurvu , pojebali je i nisu joj platili jer su svu lovu spičkali na drogu.
Onda se ova poslije požalila policiji.....i tako ....leteci cirkus Montya Paytona.
Onda se ova poslije požalila policiji.....i tako ....leteci cirkus Montya Paytona.
2014-04-11
život kao u paklu
19.02.2017. | 17:19Tragične ispovijesti srpskih prostitutki: prodaju se za 60 kuna, a svakodnevno ih tuku makroi, mušterije i muževi
Piše R.N.
Foto iStock
Podijeli na Facebook-u [url=http://twitter.com/intent/tweet?url=http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/469511/tragicne-ispovijesti-srpskih-prostitutki-prodaju-se-za-60-kuna-a-svakodnevno-ih-tuku-makroi-musterije-i-muzevi&text=Tragi%C4%8Dne ispovijesti srpskih prostitutki: prodaju se za 60 kuna, a svakodnevno ih tuku makroi, mu%C5%A1terije i mu%c5%beevi&via=SlobodnaDalmacija]Podijeli na Twitter-u[/url] [email=?subject=%C4%8Clanak%20sa%20portala%20Slobodne%20Dalmacije:%20Tragi%C4%8Dne%20ispovijesti%20srpskih%20prostitutki:%20prodaju%20se%20za%2060%20kuna,%20a%20svakodnevno%20ih%20tuku%20makroi,%20mu%C5%A1terije%20i%20mu%C5%BEevi&body=Zanimljivo%20sa%20portala%20Slobodne%20Dalmacije:%20/novosti/svijet/clanak/id/469511/tragicne-ispovijesti-srpskih-prostitutki-prodaju-se-za-60-kuna-a-svakodnevno-ih-tuku-makroi-musterije-i-muzevi]Pošalji na email[/email]
Na ulicama Novog Sada radi više od 300 prostitutki. Žive u bijedi, svakodnevno ih tuku makroi, mušterije i muževi. Država nema strategiju za pomoć ovim ženama, a u cijeloj zemlji za njih postoji samo jedno svratište, piše tako njemački Deutche Welle u svojoj reportaži iz Srbije.
„Počela sam se baviti prostitucijom od sedamnaeste godine. Rodila sam djevojčicu i morala sam raditi zbog nje, da imamo što jesti i piti", govori 21-godišnja djevojka u novosadskom Svratištu za seksualne radnice.
U posao ju je, kaže, uvela ujna, pored koje je naučila raditi. Njihov život je prijenos iz pakla. Nezaposlene su i siromašne, ne postoji mjesto i vrijeme gdje ne trpe neku vrstu nasilja – od prolaznika i žena dok stoje uz rubove kolnika, preko onih kojima pružaju seksualne usluge do partnera s kojima žive.
„Najvažnije mi je da moje dijete ima što jesti", kaže tiho ova žena.
Druga žena govori: „Prije dvije godine sam imala lom kralježnice i noge. Mislio je da sam ga pokrala, zamalo da mi nožem isiječe glavu. Bila sam napadana i tučena. Vuku nas za kosu, šamaraju, šutiraju. Budem s njima, odradim, ne da mi pare ili mi uzme pare. Moram mu dati da me ne prebije, ali me opet prebije."
Samo na ulicama Novog Sada ima više stotina prostitutki, pokazuje istraživanje Instituta za javno zdravlje Srbije i Udruženja "Prevent". Najčešće mlade žene između 18 i 29 godinа čekaju na mušterije na nekoliko standardnih mjesta od kojih je najpoznatija Kaćka petlja na putu prema Beogradu. Tijelo često prodaju za 1000 do 1500 dinara - tj. između 60 i 90 kuna.
Ne znaju ni brojiti
Istraživanje „Prostitucija u Srbiji – jedno od mogućih lica" pokazuje da sve one žive u krajnjoj bijedi.
„Potpuno su napuštene od obitelji, nemaju nikakvu mrežu podrške, a spirala nasilja koje trpe počinje od djetinjstva", kaže autorica istraživanja Gordana Stojaković iz Udruženja građana S.T.R.I.K.E.
„Naišle smo na djevojke koje su potpuno nepismene, koje ne znaju brojati, dakle nikakvu drugu mogućnost nemaju. Imaju vrlo problematičan bračni status, a tu su često i beskućništvo, a u nekim situacijama i izbjeglištvo", objašnjava Stojaković za DW.
Žene najčešće kažu da ih je u prostituciju natjerala potreba da prežive jer drugog posla nema. Jedna od njih govori da je počela nuditi svoje tijelo preko interneta tek u pedesetim godinama života. Zbog starosti, kaže, nisu je htjeli zaposliti čak ni kao peračicu posuđa.
Gordana Stojaković postavlja pitanje, može li se prostitucija u Srbiji uopće nazvati „seksualnim radom" jer su žene na prostituciju primorane zato što nemaju ni jednu drugu mogućnost.
„Uvjet dobrovoljnosti znači da ona može raditi bilo koji drugi posao bez nekih velikih uvjetovanja i na taj način stvoriti ekonomsku sigurnost za sebe i obitelj. Ako to nije slučaj, zar nismo onda više na terenu ljudskih prava, a manje na terenu radnih odnosa?"
Prostitucija se u Srbiji tretira kao prekršaj, a regulirana je samo jednim člankom Zakona o javnom redu i miru. Taj se zakon pred zastupnicima posljednji put našao u siječnju prošle godine, kada je izmjenama zakona kazna zatvora za osobe koje se odaju prostituciji povećana s 30 na 60 dana i uvedena mogućnost novčane kazne. Te kazne, međutim, prostitutke najčešće ne mogu platiti pa odlaze u ženski zatvor u Požarevcu.
„Sudski organi im obično skupljaju kazne pa one budu enormne. Nama su dolazile djevojke s rješenjima od suda na više od 150.000 dinara. One nemaju taj novac, pa u zatvoru ostaju i po nekoliko mjeseci", kaže za DW Nebojša Đurasović iz Udruženja "Prevent", koje već deset godina prati ovu problematiku i pomaže seksualnim radnicama.
Izmjenama zakona, u kaznene odredbe se uvode i osobe koje koriste usluge prostitucije. To je prvi put da zakon prepoznaje i muškarce.
Nedostojne
„Dobro je što sada izostaje praksa da se oni pozivaju na sud da svjedoče protiv žena u prostituciji, zato što bi i oni bili procesuirani. Međutim, nije bilo slučajeva da se sudi muškarcima, ta se norma ne primjenjuje", tvrdi Đurasović.
Muškarci tako ostaju izvan vidokruga institucija i javnosti – i ona grupa muškaraca koji su korisnici seksualnih usluga, a posebno oni koji čine posredničku mrežu.
„Prvu grupu čine naši rođaci, prijatelji, susjedi svih generacija, heteroseksualni muškarci koji zapravo induciraju sve što se unutar prostitucije događa, a druga grupa odgovara na njihove strahove da se ne dozna da su sudionici u prostituciji i strahove od bolesti", kaže Gordana Stojaković.
„Samo se žene gledaju kao nedostojne i manje vrijedne, dok se muškarci koji su u tome promatraju kao biznismeni koji samo koriste ono što im se pruža. Novac je agens koji za njih znači da mogu sve, pa čak i maltretirati i tući."
U Srbiji je tako opstalo samo jedno svratište za žene u prostituciji. Njega je otvorilo upravo Udruženje "Prevent" u blizini Kaćke petlje u Novom Sadu. U njemu svakog dana boravi do deset žena, a osim podjele kondoma i lubrikanata, nudi se i testiranje na HIV i hepatitis, pranje rublja, tuširanje, pomoć ginekologa, pravnika, psihologa i socijalnog radnika.
Anegdote s posla
Na usluzi im stoji i Ivona Zečević, koja već nekoliko mjeseci volontira u svratištu.
„Ja sam domaćica, dočekujem djevojke, tu sam da im pomognem, da im dam šminku, ponudim kavu i vodu, da im dodam ručnik ako se kupaju, da im upalim perilicu ako peru rublje i razgovaram s njima.
" A priče, kaže Ivona za DW, zavise od raspoloženja. „Djevojke su najčešće korisnice psihoaktivnih supstancija. Kada se ne osjećaju dobro, onda su priče teške ili tužne. Kad su raspoložene, onda se najnormalnije šale, pričaju anegdote, smijemo se."
Dodaje da se djevojke usprkos svemu uglavnom drže zajedno. „Iako tvrde da se ne druže, znaju svaka o svakoj sve i pomažu se."
Međutim, i ovo svratište ima neizvjesnu budućnost, jer projekt traje do kraja 2017. godine. U "Preventu" zato pokušavaju licencirati program u sustavu socijalne zaštite, a zatim će ga ponuditi na financiranje gradskoj upravi i republičkom Ministarstvu rada i socijalnih pitanja. Licencija bi, kažu, mogla stići sredinom godine, a tek zatim slijedi grčevita borba za budžetsko financiranje.
2014-04-11
MA kurva nije dobila lovu i onako je pijanu iskarali do besvijesti i zbrisali ...
PA i da je silovana, nema cijene koju Hrvatska nije spremna platiti za zapadnjacke vrijedniosti.
A karanje zapadnjakinja od strane Arapa , Turaka, Kurda i Crnaca, to je danas na vrhu ljestvice zapadnjackih vrijednosti.
Doik bezmuda muska zapadnjacka populacija nemocno gleda kako im jebu zene, sestre i kcerke.
PA i da je silovana, nema cijene koju Hrvatska nije spremna platiti za zapadnjacke vrijedniosti.
A karanje zapadnjakinja od strane Arapa , Turaka, Kurda i Crnaca, to je danas na vrhu ljestvice zapadnjackih vrijednosti.
Doik bezmuda muska zapadnjacka populacija nemocno gleda kako im jebu zene, sestre i kcerke.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovo je još jedan dokaz da pripadamo zapadu, isto se događa u njemačkoj i švedskoj i francuskoj ....a to je naš kulturni krug.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jebiga,naoruzati se do zuba...i preko zuba,ovdje ne pomaze suzavac i ta neka non lethal oruzja,nositi pucu sa sobom pa ako im se digne kita sprasiti mu metak u jaja
Guest- Guest
RayMabus wrote:Narkomanima se prijebalo , omamili kurvu , pojebali je i nisu joj platili jer su svu lovu spičkali na drogu.
djevojci sad treba pažnja, podrška, razumijevanje i nježnosti... malo se potrudiš oko nje i bila bi vjerna i zahvalna do vječnosti
cure koje život pregazi su odlična prilika, ne moraš biti bogat, ne moraš biti lijep, pa čak ni visok, dovoljno je da si dobar i nježan prema njima
Guest- Guest
Deda .....da san ja tija glumatat moga sam se miljon puta oženit ....jesi mi da savjet u pm ....ko da ja to neznam ....ja radim baš suprotno od toga i tražim neku koja nepada na te izlijeve nježnosti nego može ostat u analitickom umu i kad je pošalješ u tri pm.deda wrote:RayMabus wrote:Narkomanima se prijebalo , omamili kurvu , pojebali je i nisu joj platili jer su svu lovu spičkali na drogu.
djevojci sad treba pažnja, podrška, razumijevanje i nježnosti... malo se potrudiš oko nje i bila bi vjerna i zahvalna do vječnosti
cure koje život pregazi su odlična prilika, ne moraš biti bogat, ne moraš biti lijep, pa čak ni visok, dovoljno je da si dobar i nježan prema njima
Takve šta padaju na nježnost nosi si doma , meni netribaju.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MUP u Petrinji održava tribinu o humanitarnom aspektu tražitelja azila i izgradnji azilantskog centra
» Trudnicu u Grčkoj silovao Afganistanac, ona tražila pomoć od Pakistanaca, pa ju silovali i njih trojica
» Vole se: Njih trojica su u vezi
» Austrija pooštrila uslove za dobijanje azila
» Trojica Nišlija su pokrenuli firmu iz stana,
» Trudnicu u Grčkoj silovao Afganistanac, ona tražila pomoć od Pakistanaca, pa ju silovali i njih trojica
» Vole se: Njih trojica su u vezi
» Austrija pooštrila uslove za dobijanje azila
» Trojica Nišlija su pokrenuli firmu iz stana,
Page 1 of 2