Vole se: Njih trojica su u vezi
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vole se: Njih trojica su u vezi
Pravi muskarci se mogu posvadjati samo oko dvije stvari. Novca i zene. Dakle, za ove nema zime.
abraham- Posts : 14659
2014-04-14
Nisi educiran u gejstvarima, jedan od njih je uvijek 'muško', a jedan 'žensko'.. kako su se ova trojica podijelili ne znam, ali kako god da jesu, u trojcu neće dugo izdržati.
I muškarci se svade još i oko nogometa.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nema toga sto par piva ne da rijesiti osim love i zene. Koliko ja znam bas se primaci hvale time da su muskarci. Bilo na tv, jebi ga..... Da, lova moze biti i bicikl, npr
2014-04-14
eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^r_nevjesta wrote:Nisi educiran u gejstvarima, jedan od njih je uvijek 'muško', a jedan 'žensko'.. kako su se ova trojica podijelili ne znam, ali kako god da jesu, u trojcu neće dugo izdržati.
kic wrote:eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^r_nevjesta wrote:Nisi educiran u gejstvarima, jedan od njih je uvijek 'muško', a jedan 'žensko'.. kako su se ova trojica podijelili ne znam, ali kako god da jesu, u trojcu neće dugo izdržati.
Ženama se ne smije dopustiti pristup muškom umu.
Guest- Guest
...a tek auto...abraham wrote:Nema toga sto par piva ne da rijesiti osim love i zene. Koliko ja znam bas se primaci hvale time da su muskarci. Bilo na tv, jebi ga..... Da, lova moze biti i bicikl, npr
Trinity-
2014-04-17
Pa ono, ljubomora je najbolje rješenje za njih jer ako su sad troje, zašto sutra ne bi mogli biti četvero, idući mjesec pet njih koji se naprosto poprek' obožavaju.. i tako, za pola godine kupleraj koji policija mora rastjerivati i prekršajno kažnjavatiTrinity wrote:Baš si neka...
2014-04-12
Ljubav je precijenjenakic wrote:eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^
2014-04-12
Ne. Ljudi ne znaju što je ljubav...r_nevjesta wrote:Ljubav je precijenjenakic wrote:eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^
Guest- Guest
Ne smije. Dok vi spavate, naizgled bezopasni ženski mozgojedac se prikrade i pojede vam mozak--zaspeš sav fin i pametan, a probudiš se slineći i lobotomiziranostrakon wrote:Ženama se ne smije dopustiti pristup muškom umu.
2014-04-12
A da se napravi neki seminar, tečaj, škola ili nešto.. možda bi to pomoglo?red wolf wrote:Ne. Ljudi ne znaju što je ljubav...
2014-04-12
r_nevjesta wrote:
zašto sutra ne bi mogli biti četvero, idući mjesec pet njih koji se naprosto poprek' obožavaju.. i tako, za pola godine kupleraj
Zamijenio bih riječ kupleraj sa izrazom "kuća ljubavi".
To je i Jastreb Svevid mističnim zrenjem dohvatio kao budućnost koja nam veselo fućkajući dolazi u susret...
Guest- Guest
Pa ne znam, budući da više nema stalnih feudalnih ratova u koje bi odlazio, ne bih ti to preporučila. Dvije žene ili će se gristi međusobno ili, što ti je još gore, super će se složiti jedna s drugom, a zajedno će gristi tebe B-)neoliberalni_placenik wrote:jedini prirodni trojac je muškarac i dvije ženske
2014-04-12
aha! uvijek sam sumnjao da je deda tvoj alter!r_nevjesta wrote:Ljubav je precijenjenakic wrote:eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^
rekoh ti da propaganda poligamije polako širi svoje krake, bit će svega..
Uff, to je bilo neoprezno od mene, iskorak i kontra su kao Mossad, posvuda imaju svoje špijune.. pa ništa, donosit ćete mi voće i kolače u Remetinec.Le Roi Solei wrote:
Zamijenio bih riječ kupleraj sa izrazom "kuća ljubavi".
To je i Jastreb Svevid mističnim zrenjem dohvatio kao budućnost koja nam veselo fućkajući dolazi u susret...
2014-04-12
Neve s godinama sve bliže konzervativnoj opciji, tjah preinteligentna je da bi predugo prkosila prirodnom rezonu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
E ovo ti on neće tako skoro oprostiti, ako ikadakic wrote:aha! uvijek sam sumnjao da je deda tvoj alter!
Ye, regresiramo pomalo u prvobitnu zajednicukic wrote:rekoh ti da propaganda poligamije polako širi svoje krake, bit će svega..
2014-04-12
A,tko ce im zabranit,sve 5..ljubav je ok i u njoj nije problem..problem je u oskvrnjavanju i stigmatizaciji 'standardnog' oblika,a preferiranju i nametanju 'drugacijeg' kao pozeljnog i prihvatljivog na osnovnoj razini.
2014-04-12
... nekim stvarima iz konzervativne opcije, da, istina. A što mogu kad nemam toliko samoubilačkih poriva kao zapadna liberalna scenaepikur37 wrote:Neve s godinama sve bliže konzervativnoj opciji, tjah preinteligentna je da bi predugo prkosila prirodnom rezonu.
2014-04-12
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trudnicu u Grčkoj silovao Afganistanac, ona tražila pomoć od Pakistanaca, pa ju silovali i njih trojica
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Trojica tražitelja azila silovali Zagrepčanku
» Trojica Nišlija su pokrenuli firmu iz stana,
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Trojica tražitelja azila silovali Zagrepčanku
» Trojica Nišlija su pokrenuli firmu iz stana,
Page 4 of 5