ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vole se: Njih trojica su u vezi

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Vole se: Njih trojica su u vezi - Page 4 Empty Re: Vole se: Njih trojica su u vezi

Post by abraham 17/10/2015, 20:47

Pravi muskarci se mogu posvadjati samo oko dvije stvari. Novca i zene. Dakle, za ove nema zime.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Vole se: Njih trojica su u vezi - Page 4 Empty Re: Vole se: Njih trojica su u vezi

Post by neva 17/10/2015, 20:51

Nisi educiran u gejstvarima, jedan od njih je uvijek 'muško', a jedan 'žensko'.. kako su se ova trojica podijelili ne znam, ali kako god da jesu, u trojcu neće dugo izdržati.
I muškarci se svade još i oko nogometa.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Trinity 17/10/2015, 20:53

Baš si neka... :)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by abraham 17/10/2015, 20:55

Nema toga sto par piva ne da rijesiti osim love i zene. Koliko ja znam bas se primaci hvale time da su muskarci. Bilo na tv, jebi ga..... Da, lova moze biti i bicikl, npr

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic 17/10/2015, 20:58

r_nevjesta wrote:Nisi educiran u gejstvarima, jedan od njih je uvijek 'muško', a jedan 'žensko'.. kako su se ova trojica podijelili ne znam, ali kako god da jesu, u trojcu neće dugo izdržati.
eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2015, 21:06

kic wrote:
r_nevjesta wrote:Nisi educiran u gejstvarima, jedan od njih je uvijek 'muško', a jedan 'žensko'.. kako su se ova trojica podijelili ne znam, ali kako god da jesu, u trojcu neće dugo izdržati.
eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^

Ženama se ne smije dopustiti pristup muškom umu.

Vole se: Njih trojica su u vezi - Page 4 SaltyHotDuckbillplatypus
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 17/10/2015, 21:13

abraham wrote:Nema toga sto par piva ne da rijesiti osim love i zene. Koliko ja znam bas se primaci hvale time da su muskarci. Bilo na tv, jebi ga..... Da, lova moze biti i bicikl, npr
...a tek auto... geek
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by neva 17/10/2015, 23:40

Trinity wrote:Baš si neka... :)
Pa ono, ljubomora je najbolje rješenje za njih jer ako su sad troje, zašto sutra ne bi mogli biti četvero, idući mjesec pet njih koji se naprosto poprek' obožavaju.. i tako, za pola godine kupleraj koji policija mora rastjerivati i prekršajno kažnjavati :roll
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 17/10/2015, 23:41

kic wrote:eto na, zašto ne voliš ljubav? :^^
Ljubav je precijenjena B-) :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2015, 23:42

r_nevjesta wrote:
Ne. Ljudi ne znaju što je ljubav...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 17/10/2015, 23:50

ostrakon wrote:Ženama se ne smije dopustiti pristup muškom umu.
Ne smije. Dok vi spavate, naizgled bezopasni ženski mozgojedac se prikrade i pojede vam mozak--zaspeš sav fin i pametan, a probudiš se slineći i lobotomiziran pale :]
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 17/10/2015, 23:51

red wolf wrote:Ne. Ljudi ne znaju što je ljubav...
A da se napravi neki seminar, tečaj, škola ili nešto.. možda bi to pomoglo? :roll
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2015, 23:52

jedini prirodni trojac je muškarac i dvije ženske
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2015, 23:55

r_nevjesta wrote:
zašto sutra ne bi mogli biti četvero, idući mjesec pet njih koji se naprosto poprek' obožavaju.. i tako, za pola godine kupleraj

Zamijenio bih riječ kupleraj sa izrazom "kuća ljubavi".

To je i Jastreb Svevid mističnim zrenjem dohvatio kao budućnost koja nam veselo fućkajući dolazi u susret...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 18/10/2015, 00:12

neoliberalni_placenik wrote:jedini prirodni trojac je muškarac i dvije ženske
Pa ne znam, budući da više nema stalnih feudalnih ratova u koje bi odlazio, ne bih ti to preporučila. Dvije žene ili će se gristi međusobno ili, što ti je još gore, super će se složiti jedna s drugom, a zajedno će gristi tebe B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 18/10/2015, 00:13

r_nevjesta wrote:
aha! uvijek sam sumnjao da je deda tvoj alter!

rekoh ti da propaganda poligamije polako širi svoje krake, bit će svega..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by neva 18/10/2015, 00:15

Le Roi Solei wrote:
Zamijenio bih riječ kupleraj sa izrazom "kuća ljubavi".

To je i Jastreb Svevid mističnim zrenjem dohvatio kao budućnost koja nam veselo fućkajući dolazi u susret...
Uff, to je bilo neoprezno od mene, iskorak i kontra su kao Mossad, posvuda imaju svoje špijune.. pa ništa, donosit ćete mi voće i kolače u Remetinec.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 18/10/2015, 00:17

Neve s godinama sve bliže konzervativnoj opciji, tjah preinteligentna je da bi predugo prkosila prirodnom rezonu.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by neva 18/10/2015, 00:20

kic wrote:aha! uvijek sam sumnjao da je deda tvoj alter!
E ovo ti on neće tako skoro oprostiti, ako ikada :^0

kic wrote:rekoh ti da propaganda poligamije polako širi svoje krake, bit će svega..
Ye, regresiramo pomalo u prvobitnu zajednicu :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 18/10/2015, 00:25

A,tko ce im zabranit,sve 5..ljubav je ok i u njoj nije problem..problem je u oskvrnjavanju i stigmatizaciji 'standardnog' oblika,a preferiranju i nametanju 'drugacijeg' kao pozeljnog i prihvatljivog na osnovnoj razini.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 18/10/2015, 00:26

epikur37 wrote:Neve s godinama sve bliže konzervativnoj opciji, tjah preinteligentna je da bi predugo prkosila prirodnom rezonu.
... nekim stvarima iz konzervativne opcije, da, istina. A što mogu kad nemam toliko samoubilačkih poriva kao zapadna liberalna scena :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics