Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
Nema likvidiranja ljudi ?newuser wrote:Istina metode mu vuku na neka druga vremena, sreća danas ipak nema likvidiranja ljudi kao nekada zbog nepodobnosti. Iako unište te na drugi način možda je bolje bilo popit batine i ko nov si za par dana sada kad te psihički razyebu teže ide oporavak :Dmarcellus wrote:newuser wrote:Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
meni po metodama više vuče na josifa visarioniviča ili na josipa broza
još samo da ponovo otvori goli
Ti pak zivis na Marsu
Ima
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
To je ona novina gdje su urednika i vlasnika ubili neidentificirani nalogodavcimarcellus wrote:nacional, to je ona novina stipe mesića koja je uvijek štitila od optužbi njega, manolića i boljkova a pakirala karamarku?
A bogme nisu cigani iz Dubrave
Ima, ali nema za svaku sitnicu da se tako izrazim. Nekada tko nije bio podoban išao je na prijeki sud sada ipak ljudi smiju malo iskazivati nezadovoljstvo. Kada su ozbiljne i velike stvari u igri likvidacija ima no opet rijetko u odnosu na neka prijašnja desetljeća.Sora wrote:Nema likvidiranja ljudi ?newuser wrote:Istina metode mu vuku na neka druga vremena, sreća danas ipak nema likvidiranja ljudi kao nekada zbog nepodobnosti. Iako unište te na drugi način možda je bolje bilo popit batine i ko nov si za par dana sada kad te psihički razyebu teže ide oporavak :Dmarcellus wrote:newuser wrote:Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
meni po metodama više vuče na josifa visarioniviča ili na josipa broza
Ti pak zivis na Marsu
Ima
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
¸jbg u njih je cekic...pa mogumarcellus wrote:nacional, to je ona novina stipe mesića koja je uvijek štitila od optužbi njega, manolića i boljkova a pakirala karamarku?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije nikakvo pretjerivanje već naprotiv. Ima tu još svega ali se ne iznosi javno.
svakakvih pljački, ucjena, muljaža, prikrivanja itd.
A sve vezano za - brkića- karačmarka i ostalu bandu adezejsku
Da pa to toYehudim wrote:Nije nikakvo pretjerivanje već naprotiv. Ima tu još svega ali se ne iznosi javno.
I izlazi na vidjelo sve sto se prije samo pretpostavljalo da je HDZ ZLOCINACKA ORG U RUKANA MAFIJE
Plenki je prvo koji samo pokusava malo rasčistiti taj sljam i zlo koje je hrvatsku utjeralo u ovo blato gdje smo
Tako ste slično govorili i za Sanadera pa se ispostavilo da je najveća lopina od svih.Sora wrote:Da pa to toYehudim wrote:Nije nikakvo pretjerivanje već naprotiv. Ima tu još svega ali se ne iznosi javno.
I izlazi na vidjelo sve sto se prije samo pretpostavljalo da je HDZ ZLOCINACKA ORG U RUKANA MAFIJE
Plenki je prvo koji samo pokusava malo rasčistiti taj sljam i zlo koje je hrvatsku utjeralo u ovo blato gdje smo
2015-09-09
nije brkic cvijece..ali nekako mi zvuci poznato da mu se pakuje i ono s acim nema veze i ima..ko i nekom sitnom lopovu kad mu policija napakira i ona djela koja nije pocinio da se slucaj zatvori...godina je 2011...znaci u 7 godina a bio ej na valsti i sdp brkicu se to nije natovarilo...nije nacional 'otkrio'...hm..hm...
2015-09-08
...mada mi ovo sa kurvama zvuci malo pretjerano..sto bi brkic dojavljivao kurvama da se protiv njih vodi istraga..pa bas en vjerujem da bi se toliko spustio da spasava sitnu klatez....i da sebi naskodi sa tim u zargonu za 'dvjesto eura'...ok veci igraci i slicno..ali kurvama...
2015-09-08
Plenki je Tile koliko si ti Ernest Hemingwey.marcellus wrote:meni po metodama više vuče na josifa visarioniviča ili na josipa brozanewuser wrote:Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:a bogami i ostali "desničari"(HDZovci) šute isto tako.. ne komentiraju
:) Pa evo ja sam član no komentiram :D
Neki dan smo lamentirali o tome da Nacional čeka nalog.
Čova-Dodik-Brkić opasni ruski utjecajnici :)
Guest- Guest
marcellus wrote:nacional, to je ona novina stipe mesića koja je uvijek štitila od optužbi njega, manolića i boljkova a pakirala karamarku?
Pa kažem, Sorosevi kopilani.
Guest- Guest
Sora wrote:
To je ona novina gdje su urednika i vlasnika ubili neidentificirani nalogodavci
Crnogorska mafija. Usko povezana s državom. Pukanić im je stao na žulj svojim tekstovima o njihovim poslovima u švercanju cigareta.
Guest- Guest
Prvi put sam ga čuo 2015. oko onog masakra u Francuskoj i samo sam se uhvatio za glavu. Odmah sam rekao kako se radi o malom Sanaderu, a to je daleko veća katastrofa od Ive Sanadera samog. Ovaj je još učeni i odgajani izdajnik, peder, poltron, šminker i pozer koji je davao guzice po Europi na 4 strana jezika.newuser wrote:Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
Još su neki u mojoj obitelji govorili kako je on pravi tip za voditi Hrvatsku upravo zbog tih karakteristika gore, a čovjek je sve ono što čitavi zapadni svijet uništava i sve više i više prezire, ono što je Stari Kontinent dovelo do čega je dovelo zadnjih 28 godina nakon pada SSSR-a.
Sva mlakost Don Anemija se pokazuje otkako je došao; u svemu je kontrirao i pokazao kako je Zoka imao pravo prije 2-3 godine kad je rekao što on uopće radi u Kradezeu kad je ideološki još više lijevo od Zoke samog.
Guest- Guest
Sora wrote:
Iz ZNA SE STRANKE , desno gledaj
Tebi je HDZ desno?
Svašta!
Guest- Guest
Inače, ovo nama običnim ljudima je potpuno nebitno.
Niti ćemo imati bilo kakve koristi niti bilo kakvih gubitaka za našu kvalitetu života. Ovo je unutar drugog svijeta i tu samo određena mreža ljudi ima korist i/ili štetu.
Obični ljudi se tu ništa ne pitaju osim da i dalje isto zaokružuju na izbornim listovima kad dođu predsjednički, parlamentarni, regionalni i lokalni izbori.
Niti ćemo imati bilo kakve koristi niti bilo kakvih gubitaka za našu kvalitetu života. Ovo je unutar drugog svijeta i tu samo određena mreža ljudi ima korist i/ili štetu.
Obični ljudi se tu ništa ne pitaju osim da i dalje isto zaokružuju na izbornim listovima kad dođu predsjednički, parlamentarni, regionalni i lokalni izbori.
Guest- Guest
Koliko su važna kumstva? Doznali smo da je Ministarstvo poljoprivrede zbrinulo i ženu uhićenog vozača
Supruga Blaža Curića, uhićenog vozača u Ministarstvu poljoprivrede, koga se sumnjiči kako je Franji Vargi javio da uništi sve kompromitirajuće dokaze vezano uz krivotvorenje SMS poruka, radi u Hrvatskom centru za poljoprivredu, hranu i selo (HCPHS). Osnivač Hrvatskog centar za poljoprivredu, hranu i selo je Republika Hrvatska, a prava i dužnosti osnivača obavlja Ministarstvo poljoprivrede, na čijem je čelu Tomislav Tolušić. U Hrvatskom centru za poljoprivredu, hranu i selo, kako nam je otkriveno iz neslužbenog izvora, počela je raditi prije nekoliko mjeseci.
HCPHS, s proračunom od 50-ak milijuna kuna, u kojem radi oko 160 osoba, osnovan je 1. srpnja 2009., a u medijima se od tada često spominjao kao ”uhljebistan”; državna ustanova za zbrinjavanje stranačkih kadrova. Još u vrijeme SDP-ovog ministra, Tihomira Jakovine, izbio je popriličan skandal kada se otkrilo da je u Hrvatskom centru za poljoprivredu, hranu i selo uhljebljena prijateljica njegove supruge Maja Zeko Dokuš, poznata po tome što je prije toga nastupala na raznim lokalnim glazbenim festivalima.
ZGODNO MJESTO ZA ZAPOŠLJAVANJE PRIJATELJICA, KUMA I KUMOVA
Maju Zeko Dokuš, prijateljicu i kumu svoje supruge Sandre Petrović Jakovina, tadašnji SDP-ov ministar poljoprivrede – kako su u veljači 2015. pisala 24 sata – prvo je zaposlio na mjestu tajnice u Upravi za vodno gospodarstvo Ministarstva poljoprivrede. Potom je mijenjala zaposlenicu koja je otišla na porodiljini, no natječaj je bio poništen, ali joj je Jakovina odmah našao novi posao. Radila je u njegovu kabinetu kao honorarna tajnica tadašnje Jakovinine zamjenice. Godinu dana poslije toga zaposlila se na neodređeno vrijeme u Hrvatskom centru za poljoprivredu, hranu i selo.
Da pijana mesarka koja je islkasapila troje svoje djece će postavljat pitanje o moralu.Sora wrote:Pa dadanni1 wrote:Ko jebe policiju, njih nitko ne voli. Krimosi i kurve su OK. Brkićev čin je hvale vrijedan potez.
Jebo vlast i murju.
Policija ti nista ne moze
A kurve mogu ..
Jbt. Ovo je pravi rvat . Egzemplar i pol.
Ode u crkvu insve ok . Kriminal i kurvanje ok.
Moral , kaj je to?
Em si kurva em si kriminalac,em pijanica i ubojica djece i ti sebe smatraš moralnom a kad drugi to rade onda je to nemoralno.
Babo, priperi se i otrijezni.....smrdi smrdi užasno smrdi.
UPITAN da prokomentira najnovija medijska otkrića o navodnoj upetljanosti svojeg zamjenika Milijana Brkića u curenje podataka iz policijske istrage o elitnoj prostituciji, predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Kenwood Kenon je između ostaloga odgovorio: “Sve moguće afere i stvari koje treba rasvijetlili treba rasvijetlili do kraja. Nema u ovome nikakvih osobnih stvari, mediji rade svoj posao”.
Bila je to definitivno neočekivana izjava premijera Plenkovića koji se dosad često isticao otresanjem na novinare koji mu postavljaju neugodna pitanja, premijera koji novinarima voli docirati i koji je svojedobno proglasio da se protiv njega i njegove vlade vodi hibridni medijski rat.
Hibridni medijski rat
Odjednom smo od Plenkovića čuli da “sve afere treba rasvijetliti do kraja” i da “mediji rade svoj posao” kada objavljuju informacije o sumnjivom i moguće kriminalnom ponašanju visokopozicioniranih političara. Iznenađenje je time veće jer je Kenwood Kenon govorio posve suprotno kada su mediji kopali po aferama u čijem se središtu nalazi on, naročito kada je riječ o svemu povezanom s intervencijom njegove vlade u Agrokoru. Afera Hotmail i sva ostala otkrića o muljažama grupe Borg tada su Plenkoviću bili hibridni medijski rat, a medije se optuživalo i da šire crnu sliku o stanju u Hrvatskoj.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/licemjerni-plenkovic-mediji-su-mu-sad-dobri-prije-je-lupetao-o-hibridnom-ratu/2027718.aspx
Bila je to definitivno neočekivana izjava premijera Plenkovića koji se dosad često isticao otresanjem na novinare koji mu postavljaju neugodna pitanja, premijera koji novinarima voli docirati i koji je svojedobno proglasio da se protiv njega i njegove vlade vodi hibridni medijski rat.
Hibridni medijski rat
Odjednom smo od Plenkovića čuli da “sve afere treba rasvijetliti do kraja” i da “mediji rade svoj posao” kada objavljuju informacije o sumnjivom i moguće kriminalnom ponašanju visokopozicioniranih političara. Iznenađenje je time veće jer je Kenwood Kenon govorio posve suprotno kada su mediji kopali po aferama u čijem se središtu nalazi on, naročito kada je riječ o svemu povezanom s intervencijom njegove vlade u Agrokoru. Afera Hotmail i sva ostala otkrića o muljažama grupe Borg tada su Plenkoviću bili hibridni medijski rat, a medije se optuživalo i da šire crnu sliku o stanju u Hrvatskoj.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/licemjerni-plenkovic-mediji-su-mu-sad-dobri-prije-je-lupetao-o-hibridnom-ratu/2027718.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Plenki vodi hibridni rat kontra Vase :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ovo za Zoksa ne znam ali znam da sam i ja nekoliko puta napisao na forumu da bi čovjek trebao biti predsjednik SDP-a. HDZ kakav god da jeste treba biti i kretati se ka desno inače to nije više to.Fénix wrote:Prvi put sam ga čuo 2015. oko onog masakra u Francuskoj i samo sam se uhvatio za glavu. Odmah sam rekao kako se radi o malom Sanaderu, a to je daleko veća katastrofa od Ive Sanadera samog. Ovaj je još učeni i odgajani izdajnik, peder, poltron, šminker i pozer koji je davao guzice po Europi na 4 strana jezika.newuser wrote:Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
Još su neki u mojoj obitelji govorili kako je on pravi tip za voditi Hrvatsku upravo zbog tih karakteristika gore, a čovjek je sve ono što čitavi zapadni svijet uništava i sve više i više prezire, ono što je Stari Kontinent dovelo do čega je dovelo zadnjih 28 godina nakon pada SSSR-a.
Sva mlakost Don Anemija se pokazuje otkako je došao; u svemu je kontrirao i pokazao kako je Zoka imao pravo prije 2-3 godine kad je rekao što on uopće radi u Kradezeu kad je ideološki još više lijevo od Zoke samog.
2015-09-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vaso i Tomo opet zajedno?Plenki meta
» Plenki smjenjuje Brkićeve ljude?Kako će na to odgovoriti Vaso?
» NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
» Plenki nece otici u Brisel sve dok je Vaso Brkic podpredsjednik stranke
» Novi napad, pucano na policiju u Džordžiji
» Plenki smjenjuje Brkićeve ljude?Kako će na to odgovoriti Vaso?
» NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
» Plenki nece otici u Brisel sve dok je Vaso Brkic podpredsjednik stranke
» Novi napad, pucano na policiju u Džordžiji
Page 3 of 3