Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
[size=44]Nacional: Brkić je još 2011. kriminalcima i kurvama odavao policijske istrage[/size]
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nacional-brkic-je-jos-2011-kriminalcima-i-kurvama-odavao-policijske-istrage/2027597.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nacional-brkic-je-jos-2011-kriminalcima-i-kurvama-odavao-policijske-istrage/2027597.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
2018-04-10
Re: Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
Don Anemični uzvraća udarac. Stoljetna vladavina HDZa kreće, Don Anemični će vladati čvrstom rukom, onomad kod Staljin u SSSRu, narod će mu klicati, a Trockisti tipa Vase će biti eliminirani
Re: Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
AssadNaPodmornici wrote:Don Anemični uzvraća udarac. Stoljetna vladavina HDZa kreće, Don Anemični će vladati čvrstom rukom, onomad kod Staljin u SSSRu, narod će mu klicati, a Trockisti tipa Vase će biti eliminirani
Sad će i gospon iz susjedstva... Samo Anemija :) Anemija Zauvijek :)
Mislim nakon ovoga naziremo pobjedu :)
2018-04-10
Čak su krenuli na Vasu i žešće nego nego što sam očekivao :D Plenki pravo partijski, bez milosti. :D
2018-04-10
Ero, as koji cijele dane u svojoj mirovini visi na forumu, spama nas o HDZu, Hrvatskoj, Kolindi, zanimljivo izbjegava ovu temu ko vrag tamjan... daj molimite komentar :D da ti ga mogu screenshotat i poslati središnjici HDZa da znaju za koga si se opredjelio :D
a bogami i ostali "desničari"(HDZovci) šute isto tako.. ne komentiraju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ustrtarili se :)AssadNaPodmornici wrote:a bogami i ostali "desničari"(HDZovci) šute isto tako.. ne komentiraju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:Ero, as koji cijele dane u svojoj mirovini visi na forumu, spama nas o HDZu, Hrvatskoj, Kolindi, zanimljivo izbjegava ovu temu ko vrag tamjan... daj molimite komentar :D da ti ga mogu screenshotat i poslati središnjici HDZa da znaju za koga si se opredjelio :D
Sačekaj još malo :) :D Da se razbistri situacija :D
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:a bogami i ostali "desničari"(HDZovci) šute isto tako.. ne komentiraju
:) Pa evo ja sam član no komentiram :D
2018-04-10
Last edited by Hektorović on 1/10/2018, 23:13; edited 1 time in total
2018-04-10
XDHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:a bogami i ostali "desničari"(HDZovci) šute isto tako.. ne komentiraju
:) Pa evo ja sam član no komentiram :D
ma i ja ću danas sutra moŽda postati član, ali to je druga vrsta članstva :D
što se tiče ostalih, čekaju pobjednika, da mu se mogu poklniti, a mrtvaca na podu šutirati
AssadNaPodmornici wrote:XD
ma i ja ću danas sutra moŽda postati član, ali to je druga vrsta članstva :D
što se tiče ostalih, čekaju pobjednika, da mu se mogu poklniti, a mrtvaca na podu šutirati
No realno HDZ je pun ološa i govana, no u BiH ipak obavlja vitalan posao :) Alternative nema
U HR se ipak lakše diše... tako da bi trebala biti puno manja tolerancija spram fekalija...
2018-04-10
Ko jebe policiju, njih nitko ne voli. Krimosi i kurve su OK. Brkićev čin je hvale vrijedan potez.
Jebo vlast i murju.
Jebo vlast i murju.
AssadNaPodmornici wrote:ali to je druga vrsta članstva :D
A zanimljivo, većina starijih, a i ovih mlađih nesposbnih su obično jako revnosni u gledanju smjera vjetra :D
Što je jedan lik meni rekao... Ja ne moram razmišljati, moj predsjednik razmišlja za mene :D :D
2018-04-10
Pa dadanni1 wrote:Ko jebe policiju, njih nitko ne voli. Krimosi i kurve su OK. Brkićev čin je hvale vrijedan potez.
Jebo vlast i murju.
Policija ti nista ne moze
A kurve mogu ..
Jbt. Ovo je pravi rvat . Egzemplar i pol.
Ode u crkvu insve ok . Kriminal i kurvanje ok.
Moral , kaj je to?
Ono, komentari nedonoščadi i specijalnih slucajeva retardacije ..
Na ovom forumu
Pa to zbilja treba citati prije velike jutarnje nužde
Na ovom forumu
Pa to zbilja treba citati prije velike jutarnje nužde
AssadNaPodmornici wrote:a bogami i ostali "desničari"(HDZovci) šute isto tako.. ne komentiraju
Još čekamo bilo kakav upis ...
:D
2018-04-10
dobro..realno tu ima i pretjerivanja ala 'nacional'...malo dodas malo oduzmes...brkic je drot samim time ogranicen..drot i politika ne idu zajedno...za njega je recimo hasanbegovic doktor za politiku...ali jbg nikom nije zabranjeno uci u politiku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vaso i Tomo opet zajedno?Plenki meta
» Plenki smjenjuje Brkićeve ljude?Kako će na to odgovoriti Vaso?
» NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
» Plenki nece otici u Brisel sve dok je Vaso Brkic podpredsjednik stranke
» Novi napad, pucano na policiju u Džordžiji
» Plenki smjenjuje Brkićeve ljude?Kako će na to odgovoriti Vaso?
» NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
» Plenki nece otici u Brisel sve dok je Vaso Brkic podpredsjednik stranke
» Novi napad, pucano na policiju u Džordžiji
Page 1 of 3