Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
dobro..realno tu ima i pretjerivanja ala 'nacional'...malo dodas malo oduzmes...brkic je drot samim time ogranicen..drot i politika ne idu zajedno...za njega je recimo hasanbegovic doktor za politiku...ali jbg nikom nije zabranjeno uci u politiku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
vuksadinare wrote:dobro..realno tu ima i pretjerivanja ala 'nacional'...malo dodas malo oduzmes...brkic je drot samim time ogranicen..drot i politika ne idu zajedno...za njega je recimo hasanbegovic doktor za politiku...ali jbg nikom nije zabranjeno uci u politiku...
Vaso je terenski operativac... na tome je izgradio autoritet u stranci
Terenac je upravo nešto što Plenki nije... No očito je kako više nema suživota među njima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vaso je ogranicen..za pobjedu na izborima uvalio je na celo hdz-a covjeka kako ej sam zoki rekao ima veze sa hdz-om ko on sa nuklearnom fizikom...dakle drota vasu ej zanimala samo pobjeda a sto ce poslije toga biti pitaj boga..valjda ej mislio 'ja cu sa plenkijem ko sa karamarkom'...kad dođe vrijeme rusit cu ga...samo sto je plenki za sada mudriji ispao i uljuskao vasu..davajuci mu sinekure..a ovom normalno u svijesti prevldala pohlepa na sto je plenki i igrao..i jbg...vaso za sada u loncu za kuhanjeHektorović wrote:vuksadinare wrote:dobro..realno tu ima i pretjerivanja ala 'nacional'...malo dodas malo oduzmes...brkic je drot samim time ogranicen..drot i politika ne idu zajedno...za njega je recimo hasanbegovic doktor za politiku...ali jbg nikom nije zabranjeno uci u politiku...
Terenac je upravo nešto što Plenki nije... No očito je kako više nema suživota među njima.
2015-09-08
pohlepa je majka svih zajeba
2015-09-08
Hektorović wrote:Nacional
Soroseva kopilad.
Guest- Guest
Pa realno ti stari kadrovi koji su došli u MUP preko veze kao Vaso su ustvari smetnja sustavu, neobrazovani i korumpirani, jedino šta su stranački podobni ali zbog njih je sustav sigurnosti u qrcu.
za mup se svi grebu...vise nego za morh recimo...imati policiju u svojim rukama imas i moc...cak vaznije mjesto nego premijer ili predsjednik drzave..brkicnije izuzetak u tome..on ej ionako sam po sebi policajac pa nece sigurno pikirati na mjesto ministra zastite i okolisa...samo problem je sto su drotovi sami po sebi ograniceni..tesko funkcioniraju van tog sustava..i bilo sto da rade drugo opet instiktivno ubacuju policijske metode...zato ja kazem da su najgori politicari drotovi i doktori..oni van svojih profesionalnih poslova su goli kurac..catabbath wrote:Pa realno ti stari kadrovi koji su došli u MUP preko veze kao Vaso su ustvari smetnja sustavu, neobrazovani i korumpirani, jedino šta su stranački podobni ali zbog njih je sustav sigurnosti u qrcu.
2015-09-08
eto gdje ej karamarko pogrijesio na pocetku..odmah je najavio lustraciju i samim time si pucao u nogu...umjesto da kad ej dosao na valst i ucvrstio vlast onda voda dere tihe brege...ovako je on postao meta-udbasa...koji nisu izgubili moc...naravno karamarko je htio glasove desnice...ali bolje da im je onda govorio o cetnicima,srbiji itd,izd..nego da je odmah poceo o lustraciji....
2015-09-08
vuksadinare wrote:eto gdje ej karamarko pogrijesio na pocetku..odmah je najavio lustraciju i samim time si pucao u nogu...umjesto da kad ej dosao na valst i ucvrstio vlast onda voda dere tihe brege...ovako je on postao meta-udbasa...koji nisu izgubili moc...naravno karamarko je htio glasove desnice...ali bolje da im je onda govorio o cetnicima,srbiji itd,izd..nego da je odmah poceo o lustraciji....
Ja ti cijelo vrijeme govorim kako je on nesposoban, a uz to i karizmatičan kao vreća krumpira pa i jednostavno glup i potpuno promašen izbor ne samo za premijera nego i za za šefa stranke.
Guest- Guest
prokleti novinari,jel u redu dolijevati ulje na vatru?Za čiji interes oni rade?
vili40-
2015-08-02
vidim da po komentarima ljudi neshvaćaju važnost stranačkog terenskog posla, to je ono što unatoč tome što je RH ekonomska katastrofa , sa pola milijuna iseleljenih, sa ekonomijom koja je nekada bila druga najjača u istočnoj Europi, postala najgora u EU, i svim ostalim aferama, HDZ i dalje daleko najjača stranka.. upravo je to zasluga Vase i terenskih operativaca, koji znaju u svakom selu koliko glasova mogu kupiti našim parama i koliko zbog toga HDZ može imati mandataHektorović wrote:vuksadinare wrote:dobro..realno tu ima i pretjerivanja ala 'nacional'...malo dodas malo oduzmes...brkic je drot samim time ogranicen..drot i politika ne idu zajedno...za njega je recimo hasanbegovic doktor za politiku...ali jbg nikom nije zabranjeno uci u politiku...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Uostalom, na taj način je Brkić sebi i gradio karijeru uspješnog političara: radio uluge za krimose iz HDZ-a, koji su ga onda pogurali i vraćali mu usluge. HDZ zločinačka organizacija, bili i ostali.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Za interese onoga tko ih plati. Objavit će svašta samo daj nofce.vili40 wrote:prokleti novinari,jel u redu dolijevati ulje na vatru?Za čiji interes oni rade?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
2015-09-09
nacional, to je ona novina stipe mesića koja je uvijek štitila od optužbi njega, manolića i boljkova a pakirala karamarku?
newuser wrote:Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
meni po metodama više vuče na josifa visarioniviča ili na josipa broza
još samo da ponovo otvori goli
A Vaso je pileSpeare Shaker wrote:Hektorović wrote:Nacional
Soroseva kopilad.
S dosjeom
Iz ZNA SE STRANKE , desno gledaj
Istina metode mu vuku na neka druga vremena, sreća danas ipak nema likvidiranja ljudi kao nekada zbog nepodobnosti. Iako unište te na drugi način možda je bolje bilo popit batine i ko nov si za par dana sada kad te psihički razyebu teže ide oporavak :Dmarcellus wrote:newuser wrote:Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
2015-09-09
Ti bi tamo radio ZIDNE NOVINEmarcellus wrote:newuser wrote:Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
snašao bi se ti ne sumnjam
Ipak si Holjevac
Ali da ti je TAMO MJESTO. U NIS NISAM SIGURNIJA
takvo podlo novinarsko smece ..
Nema likvidiranja ljudi ?newuser wrote:Istina metode mu vuku na neka druga vremena, sreća danas ipak nema likvidiranja ljudi kao nekada zbog nepodobnosti. Iako unište te na drugi način možda je bolje bilo popit batine i ko nov si za par dana sada kad te psihički razyebu teže ide oporavak :Dmarcellus wrote:newuser wrote:Meni onaj Plenki nikako nije sjeo kako treba, preliberalan previše mi vuče na Sanadera.melkior wrote:Gotov je Brkić. Koga otpiše Nacional, taj je caput. I nije ga neka šteta. Plenki dominira.
Ti pak zivis na Marsu
Ima
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vaso i Tomo opet zajedno?Plenki meta
» Plenki smjenjuje Brkićeve ljude?Kako će na to odgovoriti Vaso?
» NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
» Plenki nece otici u Brisel sve dok je Vaso Brkic podpredsjednik stranke
» Novi napad, pucano na policiju u Džordžiji
» Plenki smjenjuje Brkićeve ljude?Kako će na to odgovoriti Vaso?
» NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
» Plenki nece otici u Brisel sve dok je Vaso Brkic podpredsjednik stranke
» Novi napad, pucano na policiju u Džordžiji
Page 2 of 3