NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
Page 1 of 1
NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
dolazi vrijeme kada će posao policajca, poreznika, sudca i općenito svih koji “samo rade svoj posao jer takav je zakon” postati iznimno opasan za obavljanje. Opasan čak i po život. Najnoviji događaji iz Dallasa to potvrđuju.
http://zvono-istine.org/napad-policiju-4-mrtva-11-ranjenih/
nekak ovako ide i moj nacin razmisljanja o policiji iostalim zastitnicima robovlasnickog sistema
http://zvono-istine.org/napad-policiju-4-mrtva-11-ranjenih/
nekak ovako ide i moj nacin razmisljanja o policiji iostalim zastitnicima robovlasnickog sistema
Re: NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
Vrijeme je za državu potpune kontrole...
red wolf-
2016-02-10
Re: NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
znam da ima tema, al ovo je malo s drugog kuta gledanjapreko_vode_do_slobode wrote:ima već tema, ali ono. pretjeruje i policija , pretjeruju nigasi, pretjeruju i mediji i tako.. standard
nekad se dokaze da batina ima dva kraja, al poanta cijele stvari je da oni za koristenje nasilja uglavnom koriste izliku, " ja samo radim svoj posao"
pod otm izlikom su pobijeni milijuni ljudi, jer on je radio svoj posao, ono sto mu je zapovjedjeno
» Novi napad, pucano na policiju u Džordžiji
» Počelo je. Ubojstvo i napad na policiju u Podravskoj Slatini
» Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
» Napad noževima na jugu Francuske : jedan mrtav , šestero ranjenih
» Novi napad, pucano na policiju u Džordžiji
» Počelo je. Ubojstvo i napad na policiju u Podravskoj Slatini
» Plenki krenuo u nuklearni napad: Nacional - Vaso cinkao policiju kurvama i mafiji
Page 1 of 1