prekrasna muška stvorenja
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: prekrasna muška stvorenja
metilda wrote:meni obaNoor wrote:koji, lijevi ili desni?metilda wrote:
meni desni
ma CR mi je prebebast
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma je, ali je učinkovitNoor wrote:metilda wrote:meni obaNoor wrote:koji, lijevi ili desni?metilda wrote:
meni desni
ma CR mi je prebebast
Guest- Guest
malo izreka o muškarcima:
Muškarci nisu izbjegavali nikakva sredstva kada je trebalo braniti nevinost žene, ali niti kada ju je trebalo oduzeti. (Aksel Sandemose)
Muškarci nisu izbjegavali nikakva sredstva kada je trebalo braniti nevinost žene, ali niti kada ju je trebalo oduzeti. (Aksel Sandemose)
Guest- Guest
Muškarac je već napola zaljubljen u svaku ženu koja ga sluša. (Brendan Francis Behan)
Guest- Guest
To je mozda prije bilo. Ne bih rekla da je isto sada?metilda wrote:Muškarac je već napola zaljubljen u svaku ženu koja ga sluša. (Brendan Francis Behan)
Guest- Guest
Fibica wrote:u
moj omiljeni glumac.. u Savršenom svijetu je fantastičan...
Guest- Guest
iz nogometnog svijeta biram...
...a od svijetlijih...
...a od svijetlijih...
Fibica wrote:To je mozda prije bilo. Ne bih rekla da je isto sada?metilda wrote:Muškarac je već napola zaljubljen u svaku ženu koja ga sluša. (Brendan Francis Behan)
da, razmislila sam o tome, ali muškarci zbilja vole žene koje ih slušaju.. zato većina prostitutki kaže da im dolaze samo na razgovor...
Guest- Guest
Vole.metilda wrote:Fibica wrote:To je mozda prije bilo. Ne bih rekla da je isto sada?metilda wrote:Muškarac je već napola zaljubljen u svaku ženu koja ga sluša. (Brendan Francis Behan)
da, razmislila sam o tome, ali muškarci zbilja vole žene koje ih slušaju.. zato većina prostitutki kaže da im dolaze samo na razgovor...
Ali mislim da ih uzimaju milo za drago...pa opet rade zavrse sa nekom mozda vise lijepom, bogatijom...a ona koja ih je slusala, pati
Guest- Guest
pa to je mislim tako u nekom nama dalekom biznis ili selebriti svijetu.. ona reklama "nećemo više o mom autu, hajmo sad malo o meni " puno toga govoriFibica wrote:Vole.metilda wrote:Fibica wrote:To je mozda prije bilo. Ne bih rekla da je isto sada?metilda wrote:Muškarac je već napola zaljubljen u svaku ženu koja ga sluša. (Brendan Francis Behan)
Ali mislim da ih uzimaju milo za drago...pa opet rade zavrse sa nekom mozda vise lijepom, bogatijom...a ona koja ih je slusala, pati
Guest- Guest
Fibica wrote:Vid vid noor kako se aktivirala :D
moram malo, da ne zaboravim
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Fibica wrote:Vid vid noor kako se aktivirala :D
sve mi sanjarimo o idealnom muškarcu.. pa čak i bake kao ja
Guest- Guest
Fibica wrote:Izmedu vide i lovrena odabral bih vidu :D