prekrasna muška stvorenja
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: prekrasna muška stvorenja
I jedan za lejdicu...
.treba ga iskoristit do temelja... Kao da je zadnji dan na ovoj kugli zemaljskoj
Guest- Guest
Atlana wrote:Dala bih mu sve...
Fkt? Meni nije niš possebno...
Guest- Guest
Mijesila bih mu i stomacic, ako treba.venus wrote:Atlana wrote:Dala bih mu sve...
Znaci taj muskarac je meni toliko, ali toliko prekrasan i predivan da ne mogu doci sebi...
Guest- Guest
Atlana wrote:Mijesila bih mu i stomacic, ako treba.venus wrote:Atlana wrote:Dala bih mu sve...
Znaci taj muskarac je meni toliko, ali toliko prekrasan i predivan da ne mogu doci sebi...
hahhah ludice...ukusi su nam posve različiti
Guest- Guest
Ovo je prekrasna slika..nema ljepše od držati svoje dijete. Ništa se s tim ne može usporedit.
Guest- Guest
venus wrote:Ovo je prekrasna slika..nema ljepše od držati svoje dijete. Ništa se s tim ne može usporedit.
Istina...
<3
Guest- Guest
Kad je vinu dieselu umro najbolji prijatelj, obecao je da ce na njegovu kcerkicu paziti do kraja...venus wrote:Atlana wrote:Mijesila bih mu i stomacic, ako treba.venus wrote:Atlana wrote:Dala bih mu sve...
hahhah ludice...ukusi su nam posve različiti
I dan danas odlazi na svaki njen rodendan, promociju nakon zavrsetka srednje skole... Ma sve... :)
Gledala sam i dosta emisija koje su ga imale kao gosta. Covjek je cudo. Ne znam kakav je bio kada je bio mladji, ali sada je stvarno jedan posebniji muskarac.
I uvijek sam rekla... Jebes i novac, i velicinu pimpeka, auto, fizicki izgleda... Kada u nekome nemas prijatelja.
Fizicke pivrsne stvari nisu mi dovoljne.
Vinu bi dala da mi zavede um i tijelo.
Pa makar bio "debel i zapusten" kako neki kazu...
Guest- Guest
Atlana wrote:
Kad je vinu dieselu umro najbolji prijatelj, obecao je da ce na njegovu kcerkicu paziti do kraja...
I dan danas odlazi na svaki njen rodendan, promociju nakon zavrsetka srednje skole... Ma sve... :)
Gledala sam i dosta emisija koje su ga imale kao gosta. Covjek je cudo. Ne znam kakav je bio kada je bio mladji, ali sada je stvarno jedan posebniji muskarac.
I uvijek sam rekla... Jebes i novac, i velicinu pimpeka, auto, fizicki izgleda... Kada u nekome nemas prijatelja.
Fizicke pivrsne stvari nisu mi dovoljne.
Vinu bi dala da mi zavede um i tijelo.
Pa makar bio "debel i zapusten" kako neki kazu...
Da, nama ženama je ko što rekoh spolni organ u glavi...
Sad razumijem kako ga doživljavaš.
Guest- Guest
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» Ta divna stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Prekrasna Ženska Stopala
» Ta divna stvorenja