prekrasna muška stvorenja
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: prekrasna muška stvorenja
Fibica wrote:Izmedu vide i lovrena odabral bih vidu :D
i ja... i mislim da bih se dobro nasmijala.. :D
Guest- Guest
godine su nevažne, pogotovo kad su snovi u pitanju...a inače, najvažnije je kako se osjećamo...evo ja ko da mi je 35metilda wrote:Fibica wrote:Vid vid noor kako se aktivirala :D
sve mi sanjarimo o idealnom muškarcu.. pa čak i bake kao ja
evo ja bome kao da mi je 45Noor wrote:godine su nevažne, pogotovo kad su snovi u pitanju...a inače, najvažnije je kako se osjećamo...evo ja ko da mi je 35metilda wrote:Fibica wrote:Vid vid noor kako se aktivirala :D
Guest- Guest
to sigurno, al čujem i da je Lovren duhovit, zato i je baš s Vidom radio svakakve spelancije na SPmetilda wrote:Fibica wrote:Izmedu vide i lovrena odabral bih vidu :D
Muškarci priželjkuju sve ono što nemaju, a žene samo ono što imaju druge žene. (Bernard Shaw)
Guest- Guest
to je ta pitam!!!metilda wrote:evo ja bome kao da mi je 45Noor wrote:godine su nevažne, pogotovo kad su snovi u pitanju...a inače, najvažnije je kako se osjećamo...evo ja ko da mi je 35metilda wrote:Fibica wrote:Vid vid noor kako se aktivirala :D
tako duboko ih ipak nisam pratila, ali ne dvojim da su uživali u SP :)Noor wrote:to sigurno, al čujem i da je Lovren duhovit, zato i je baš s Vidom radio svakakve spelancije na SPmetilda wrote:Fibica wrote:Izmedu vide i lovrena odabral bih vidu :D
Guest- Guest
da li u to spadaju i muškarci tih drugih žena? :)metilda wrote:Muškarci priželjkuju sve ono što nemaju, a žene samo ono što imaju druge žene. (Bernard Shaw)
Noor wrote:to je ta pitam!!!metilda wrote:evo ja bome kao da mi je 45Noor wrote:godine su nevažne, pogotovo kad su snovi u pitanju...a inače, najvažnije je kako se osjećamo...evo ja ko da mi je 35metilda wrote:Fibica wrote:Vid vid noor kako se aktivirala :D
Guest- Guest
Noor wrote:da li u to spadaju i muškarci tih drugih žena? :)metilda wrote:Muškarci priželjkuju sve ono što nemaju, a žene samo ono što imaju druge žene. (Bernard Shaw)
mislim da je o tome riječ
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:da li u to spadaju i muškarci tih drugih žena? :)metilda wrote:Muškarci priželjkuju sve ono što nemaju, a žene samo ono što imaju druge žene. (Bernard Shaw)
nisu ni muškarci u tome skromniji, dapače
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mada, kad razmislim, mene uopće ne zanima što imaju druge žene, ali to sam samo ja..
Guest- Guest
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:da li u to spadaju i muškarci tih drugih žena? :)metilda wrote:Muškarci priželjkuju sve ono što nemaju, a žene samo ono što imaju druge žene. (Bernard Shaw)
pa o tom i govori prvi dio rečenice
Guest- Guest
pa dobro, može se pogledatmetilda wrote:mada, kad razmislim, mene uopće ne zanima što imaju druge žene, ali to sam samo ja..
2017-10-06
ajme cure, baš ste me nasmijale, moram sad ići pripremiti svom muškarcu večeru
Guest- Guest
zašto ih tako privlači tuđe?metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:da li u to spadaju i muškarci tih drugih žena? :)metilda wrote:Muškarci priželjkuju sve ono što nemaju, a žene samo ono što imaju druge žene. (Bernard Shaw)
pa o tom i govori prvi dio rečenice
2017-10-06
aj, daj čovjeku...pa se vratimetilda wrote:ajme cure, baš ste me nasmijale, moram sad ići pripremiti svom muškarcu večeru
2017-10-06
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» Ta divna stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Prekrasna Ženska Stopala
» Ta divna stvorenja