Ta divna stvorenja
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ta divna stvorenja
dobila sam 5 malih maca................čupkastih.......
2014-04-16
mortal-joint wrote:dobila sam 5 malih maca................čupkastih.......
dobro ..... pa i nije svaki poklon poklon .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Noor wrote:za cca 20 dana imat ću male pesiće....jedva čekam, juuuuuj
predobro ....
Naša Emička nas je ostavila lani početkom dvanestog mjeseca .
Udomili smo jednog velikog crnog siročića .... s tim da sam gledala da bude steriliziran, oko godine dana ili malo stariji, tako da izbjenemo "dječje" probleme tipa griženje stvari i slično.
2017-06-06
joj, žao mi je ori...znam da je jako teškoorion wrote:Noor wrote:za cca 20 dana imat ću male pesiće....jedva čekam, juuuuuj
predobro ....
Udomili smo jednog velikog crnog siročića .... s tim da sam gledala da bude steriliziran, oko godine dana ili malo stariji, tako da izbjenemo "dječje" probleme tipa griženje stvari i slično.
moji su 4 i 5 g...i ne smijem pomisliti na to, a dan će doći
plemenito ste postupili, baš lijepo :)
pred jedno mjesec dana ja sam s ulice uzela k sebi privremeno kujicu, ma štene je još..5-6 mjeseci, prekrasna crna...s krvavom ranom bez kože oko čitavog vrata, od lanca (ne znam kak se spasila, al spasila se, siroće slatko)
bila je kod nas sve dok joj nisam našla novi dom...trebalo mi je 3 dana, a da nisam ostala bi tu.
Guest- Guest
Noor wrote:za cca 20 dana imat ću male pesiće....jedva čekam, juuuuuj
a da ti pošaljem i moje mace? imam ih 15, njih nitko neće kupiti a ja ih više ne mogu hraniti, nemam novaca za hranu... što mi je činiti, a ne mogu ih ni odvesti u šumu ni baciti...
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:za cca 20 dana imat ću male pesiće....jedva čekam, juuuuuj
a da ti pošaljem i moje mace? imam ih 15, njih nitko neće kupiti a ja ih više ne mogu hraniti, nemam novaca za hranu... što mi je činiti, a ne mogu ih ni odvesti u šumu ni baciti...
bome grdo ..... u pravilu mačke na otvorenom funkcioniraju tako da "gdje bolje tu dulje" - mislim da je jedini način da ih prestaneš hraniti - one se u pravilu snađu, lagano se presele na novi teren i pomalo prestanu dolaziti. Ako su dvorištarke to im je šansa za doživjeti starost.
Svekrva je imala sličnu situaciju - dok je mogla izlaziti na dvorište hranila je četiri mačke...onda je neko vrijeme preuzela obavezu susjeda i kćerka - dolazile su i davale im hranu...onda su i one odustale - mace su otišle i same se udomile .
2017-06-06
Noor wrote:joj, žao mi je ori...znam da je jako teškoorion wrote:Noor wrote:za cca 20 dana imat ću male pesiće....jedva čekam, juuuuuj
predobro ....
moji su 4 i 5 g...i ne smijem pomisliti na to, a dan će doći
plemenito ste postupili, baš lijepo :)
pred jedno mjesec dana ja sam s ulice uzela k sebi privremeno kujicu, ma štene je još..5-6 mjeseci, prekrasna crna...s krvavom ranom bez kože oko čitavog vrata, od lanca (ne znam kak se spasila, al spasila se, siroće slatko)
bila je kod nas sve dok joj nisam našla novi dom...trebalo mi je 3 dana, a da nisam ostala bi tu.
Spasila si jedno siroče .... Kod nas je sve više udomljenih pasića, nekako se svijest ljudi po tom pitanju prilično promijenila, pa ako se ne misle aktivno baviti kinologijom ili lovom udomljavaju pasiće bez poznatog porijekla.
2017-06-06
ma, mačke ne možeš paziti i kontolirati kao pse, osim ako ne žive strogo u stanu i ne puštaš ih van....pa ti je najbolje sterilizirati ženke, nema drugemetilda wrote:Noor wrote:za cca 20 dana imat ću male pesiće....jedva čekam, juuuuuj
ne volim to, ali jedino je rješenje
Guest- Guest
i jako sam sretna zatoorion wrote:
Spasila si jedno siroče .... Kod nas je sve više udomljenih pasića, nekako se svijest ljudi po tom pitanju prilično promijenila, pa ako se ne misle aktivno baviti kinologijom ili lovom udomljavaju pasiće bez poznatog porijekla.
istina, svijest se promijenila nekako, sve je više udomljavanja, ali još uvijek ima jako, jako puno zlostavljanja, a na to sam izuzetno osjetljiva. ova mala pasica, naravno, nije imala čip, ali da je...išla bi kaznena prijava đubretu.
Guest- Guest
ljepotan, krasan pas
stavit ću i ja svoju bandu, dok dođem do kompa
stavit ću i ja svoju bandu, dok dođem do kompa
Guest- Guest
QrwinSin wrote:
slatkić preslatki ...ježuš, sada kad mi se otvorila velika slika vidim da ima plave okice .....
2017-06-06
Tvoj je šarmer s tim okamaQrwinSin wrote:A moj? :P
I moja Alba ima plave :)
Guest- Guest
Najslada sam kujica na svijetu :)
Zenkica je.
Hvala svima na komplimentima :)))
Zenkica je.
Hvala svima na komplimentima :)))