ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ja sam malo zbunjen..povlačenje, bežanija, iskrcavanje, junaci...:)

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Ja sam malo zbunjen..povlačenje, bežanija,  iskrcavanje, junaci...:)  - Page 5 Empty Re: Ja sam malo zbunjen..povlačenje, bežanija, iskrcavanje, junaci...:)

Post by Stanojko 26/9/2018, 13:55

AssadNaPodmornici wrote:Bogte mazo koje bajke.. Ovaj as mi stavlja čitate kako je par deataka tisuća preživjelih Srba na Solunu odlučilo rat... Dok na zapadnoj front se iskrcalo dva milijuna Amera.. Upamtite. Izgubili ste WW1
To objasni Kajzeru... Ja sam siguran da ti imas mnogo bolji uvid nego on... :coffee

Stanojko

2014-05-05

Back to top Go down

Ja sam malo zbunjen..povlačenje, bežanija,  iskrcavanje, junaci...:)  - Page 5 Empty Re: Ja sam malo zbunjen..povlačenje, bežanija, iskrcavanje, junaci...:)

Post by Yehudim 26/9/2018, 14:05

crvenkasti wrote:norka uči šiptarski

Šta ima učiti...........to joj maternji jezik

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2018, 14:06

flumen wrote:
Speare Shaker wrote:
flumen wrote:ovo experimentiranje sa slobodnim drzavicama je kurac.
vratit ce se Sveto Njemacko Rimsko Carstvo po svoje...

I proći će otprilike kao i ono prethodno.  drunken

al tek nakon 1000 godina

Tisućugodišnji reich, a?  pirat
Nema teorije. Ni blizu toliko nije trajalo ni prethodno Sveto Rimsko Carstvo.  drunken
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics