SKANDALCINA:Hrvatske diplomate na malonogometnom turniru u Beogradu sa motivom sahovnice a ono najgore tek dolazi i sa natpisom ZEMUN
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SKANDALCINA:Hrvatske diplomate na malonogometnom turniru u Beogradu sa motivom sahovnice a ono najgore tek dolazi i sa natpisom ZEMUN
dajte dokaz da je izjavio
to sto kenjate.
mi dokaz za vasu glupost imamo.
to sto kenjate.
mi dokaz za vasu glupost imamo.
Guest- Guest
Re: SKANDALCINA:Hrvatske diplomate na malonogometnom turniru u Beogradu sa motivom sahovnice a ono najgore tek dolazi i sa natpisom ZEMUN
predmjevam
hahaha
polovina hrvata to ne rszmue.
ma ni da izgovori
svasta u pm
hahaha
polovina hrvata to ne rszmue.
ma ni da izgovori
svasta u pm
Guest- Guest
Jeste, dabome, tako ste se smješkali na Ovčari, u Kusonjama, u Lovincu... Koliko mrtvih od vašega smieha!pizzon wrote:to jedino mozesomni wrote:Tebe pipa decko svaki dan i u tomu je tvoja velicina, pedercino.pizzon wrote:vase niko nije ni pipnuo
nasi bi verovatno bili lincovani.
u tome je nasa velicina
a vas zlocinacki primitivizam.
da lupetas glupisti
mi vas isporatimo osmehom
vi nas zlocinom
NK Zemun, Hrvatska
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Najgore tek dolazi
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» ''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
» ''VAPAJ ŠEFA SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE 'Koronavirus je neprijatelj čovječanstva, a mojoj Africi poručujem: Probudi se, dolazi najgore' ''
» '' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» ''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
» ''VAPAJ ŠEFA SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE 'Koronavirus je neprijatelj čovječanstva, a mojoj Africi poručujem: Probudi se, dolazi najgore' ''
» '' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
Page 3 of 3