''VAPAJ ŠEFA SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE 'Koronavirus je neprijatelj čovječanstva, a mojoj Africi poručujem: Probudi se, dolazi najgore' ''
Page 1 of 1
''VAPAJ ŠEFA SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE 'Koronavirus je neprijatelj čovječanstva, a mojoj Africi poručujem: Probudi se, dolazi najgore' ''
VAPAJ ŠEFA SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE 'Koronavirus je neprijatelj čovječanstva, a mojoj Africi poručujem: Probudi se, dolazi najgore'
Stari svijet mora nestati, da bi nastao Novi svijet...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''VAPAJ ŠEFA SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE 'Koronavirus je neprijatelj čovječanstva, a mojoj Africi poručujem: Probudi se, dolazi najgore' ''
NWO mora zavladati da bi se Krist pojavio i spasio što se spasiti da.red wolf wrote:VAPAJ ŠEFA SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE 'Koronavirus je neprijatelj čovječanstva, a mojoj Africi poručujem: Probudi se, dolazi najgore'
Similar topics
» Trump privremeno obustavio financiranje svjetske zdravstvene organizacije iz američkog proračuna
» Vapaj uspaničene katolčadi,,korona je izlika za stvaranje svjetske vlade''
» Veliko priznanje:Vukovarski toranj postao clan svjetske organizacije velikih tornjeva
» Milorad Dodik u trodnevnoj posjeti Izraelu: Primit će priznanje Svjetske cionističke organizacije
» Najgore tek dolazi
» Vapaj uspaničene katolčadi,,korona je izlika za stvaranje svjetske vlade''
» Veliko priznanje:Vukovarski toranj postao clan svjetske organizacije velikih tornjeva
» Milorad Dodik u trodnevnoj posjeti Izraelu: Primit će priznanje Svjetske cionističke organizacije
» Najgore tek dolazi
Page 1 of 1