''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/veliki-pozar-pred-elitnim-cetvrtima-los-angelesa-slavni-bjeze-a-najgore-dolazi/2127904.aspx
Sve je ovo već predviđeno...Dapače, sve Vam je naslikano...;))))
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
red wolf wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: ''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
Ne.jastreb wrote:red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
opet gori neko žbunje,super,oslobadja se teren za nova gradilista
Ovo je kraj tvoje vrste...Baš uzbudljivo vrijeme...Unimatrix_Zero wrote:opet gori neko žbunje,super,oslobadja se teren za nova gradilista
red wolf-
2016-02-10
red wolf-
2016-02-10
Definiraj "kraj moje vrste"red wolf wrote:Ovo je kraj tvoje vrste...Baš uzbudljivo vrijeme...Unimatrix_Zero wrote:opet gori neko žbunje,super,oslobadja se teren za nova gradilista
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Ostat će vas pet posto, u najboljem scenariju...Ili, uzet će se neka postojeća vrsta i razviti u nešto novo...Inteligentnije...Jesi li zadovoljan odgovorom?Unimatrix_Zero wrote:Definiraj "kraj moje vrste"red wolf wrote:Ovo je kraj tvoje vrste...Baš uzbudljivo vrijeme...Unimatrix_Zero wrote:opet gori neko žbunje,super,oslobadja se teren za nova gradilista
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ostat će vas pet posto, u najboljem scenariju...Ili, uzet će se neka postojeća vrsta i razviti u nešto novo...Inteligentnije...Jesi li zadovoljan odgovorom?Unimatrix_Zero wrote:Definiraj "kraj moje vrste"red wolf wrote:Ovo je kraj tvoje vrste...Baš uzbudljivo vrijeme...Unimatrix_Zero wrote:opet gori neko žbunje,super,oslobadja se teren za nova gradilista
vise manje samo mi nije jasno kako je neki pozar kraj,sta je izorilo 14 skakavaca,5 zaba,10 korcnjaca,1 tvor i to je po tebi kraj ?
2018-03-12
Ne...Ovo više nisu uobičajeni požari...Tvoja vrsta je toliko glupa, da to jadno izgleda...Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Ostat će vas pet posto, u najboljem scenariju...Ili, uzet će se neka postojeća vrsta i razviti u nešto novo...Inteligentnije...Jesi li zadovoljan odgovorom?Unimatrix_Zero wrote:Definiraj "kraj moje vrste"red wolf wrote:Ovo je kraj tvoje vrste...Baš uzbudljivo vrijeme...Unimatrix_Zero wrote:opet gori neko žbunje,super,oslobadja se teren za nova gradilista
vise manje samo mi nije jasno kako je neki pozar kraj,sta je izorilo 14 skakavaca,5 zaba,10 korcnjaca,1 tvor i to je po tebi kraj ?
red wolf-
2016-02-10
red wolf-
2016-02-10
pa je,prlicno glupa vrsta ali ja licno nevidim nista cudno u pozarima,ima i gorih katastrofa,npr kad dodje mortalica na forumred wolf wrote:Ne...Ovo više nisu uobičajeni požari...Tvoja vrsta je toliko glupa, da to jadno izgleda...Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Ostat će vas pet posto, u najboljem scenariju...Ili, uzet će se neka postojeća vrsta i razviti u nešto novo...Inteligentnije...Jesi li zadovoljan odgovorom?Unimatrix_Zero wrote:Definiraj "kraj moje vrste"red wolf wrote:
Ovo je kraj tvoje vrste...Baš uzbudljivo vrijeme...
2018-03-12
Možda je tvoj humor nekom smiješan ovdje, ali pokušavati biti smiješan znajući što sam ti ovdje rekao, izgleda poražavajuće za tvoju vrstu...Ali, to ste vi...Unimatrix_Zero wrote:pa je,prlicno glupa vrsta ali ja licno nevidim nista cudno u pozarima,ima i gorih katastrofa,npr kad dodje mortalica na forumred wolf wrote:Ne...Ovo više nisu uobičajeni požari...Tvoja vrsta je toliko glupa, da to jadno izgleda...Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Ostat će vas pet posto, u najboljem scenariju...Ili, uzet će se neka postojeća vrsta i razviti u nešto novo...Inteligentnije...Jesi li zadovoljan odgovorom?Unimatrix_Zero wrote:
Definiraj "kraj moje vrste"
red wolf-
2016-02-10
mislis na one skakavce?red wolf wrote:Možda je tvoj humor nekom smiješan ovdje, ali pokušavati biti smiješan znajući što sam ti ovdje rekao, izgleda poražavajuće za tvoju vrstu...Ali, to ste vi...Unimatrix_Zero wrote:pa je,prlicno glupa vrsta ali ja licno nevidim nista cudno u pozarima,ima i gorih katastrofa,npr kad dodje mortalica na forumred wolf wrote:Ne...Ovo više nisu uobičajeni požari...Tvoja vrsta je toliko glupa, da to jadno izgleda...Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:
Ostat će vas pet posto, u najboljem scenariju...Ili, uzet će se neka postojeća vrsta i razviti u nešto novo...Inteligentnije...Jesi li zadovoljan odgovorom?
2018-03-12
One opisane u Otkrivenju?Unimatrix_Zero wrote:mislis na one skakavce?red wolf wrote:Možda je tvoj humor nekom smiješan ovdje, ali pokušavati biti smiješan znajući što sam ti ovdje rekao, izgleda poražavajuće za tvoju vrstu...Ali, to ste vi...Unimatrix_Zero wrote:pa je,prlicno glupa vrsta ali ja licno nevidim nista cudno u pozarima,ima i gorih katastrofa,npr kad dodje mortalica na forumred wolf wrote:Ne...Ovo više nisu uobičajeni požari...Tvoja vrsta je toliko glupa, da to jadno izgleda...Unimatrix_Zero wrote:
red wolf-
2016-02-10
Jadni slavni & bogati, nadam se da će se već nekako oporaviti, možda bi trebalo neku humanitarnu akciju napraviti.
red wolf wrote:One opisane u Otkrivenju?Unimatrix_Zero wrote:mislis na one skakavce?red wolf wrote:Možda je tvoj humor nekom smiješan ovdje, ali pokušavati biti smiješan znajući što sam ti ovdje rekao, izgleda poražavajuće za tvoju vrstu...Ali, to ste vi...Unimatrix_Zero wrote:pa je,prlicno glupa vrsta ali ja licno nevidim nista cudno u pozarima,ima i gorih katastrofa,npr kad dodje mortalica na forumred wolf wrote:
Ne...Ovo više nisu uobičajeni požari...Tvoja vrsta je toliko glupa, da to jadno izgleda...
to nijesu isti škakavci
2018-03-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' UNIŠTAVAJUĆI POŽARI VIDEO: 'OVO SE NIKAD NIJE DOGODILO, MOLITE ZA SVE U OVOM PAKLU' Potreseni Goran Višnjić snimio užas kod Los Angelesa, a najgore tek dolazi! ''
» Veliki požar u svetištu u Mariji Bistrici! Požar 'preživio' jedino - plastični kip Gospe!
» Najgore tek dolazi
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» Počelo je: Veliki požar na trgu triju željezničkih stanica u Moskvi
» Veliki požar u svetištu u Mariji Bistrici! Požar 'preživio' jedino - plastični kip Gospe!
» Najgore tek dolazi
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» Počelo je: Veliki požar na trgu triju željezničkih stanica u Moskvi
Page 1 of 2