SKANDALCINA:Hrvatske diplomate na malonogometnom turniru u Beogradu sa motivom sahovnice a ono najgore tek dolazi i sa natpisom ZEMUN
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SKANDALCINA:Hrvatske diplomate na malonogometnom turniru u Beogradu sa motivom sahovnice a ono najgore tek dolazi i sa natpisom ZEMUN
dzango wrote:Koji su vam ovo dresovi? Iz 1941. Ili 1991.?crvenkasti wrote:Serbia Strong wrote:Speare Shaker wrote:pizzon wrote:kvaka je tome sto za hr. provokacijU evo postoji dokaz.
Koja crna provokacija?
Ah da, vama Srbima je samo postojanje hrvatske države ustaška provokacija.
Ali vi se tu ništa ne pitate već evo 27 godina i nikada se više nećete pitati.
jak mi kontinuitet...
elem, vama se uvek neko drugi pita-osim vas samih, naravno...
Ne seri! Hrvatska je imala kralja Tomislava dok ste vi još pokušavali zapalit vatru u pećini!
Dobro, poslije toga smo 900 godina bili robovi ili kmetovi, ali zato smo se 1941. i 1991. veličanstveno vratili.
I opet imamo državu.
trebalo je da dignu ruku ispred sebe, baš bi se vratili u sevdah zbog nogometaša iz '41...
Guest- Guest
Re: SKANDALCINA:Hrvatske diplomate na malonogometnom turniru u Beogradu sa motivom sahovnice a ono najgore tek dolazi i sa natpisom ZEMUN
Bem li ga. I na Mundijalu su igrali u crnim dresovima koji su šatro teget.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Koji su vam ovo dresovi? Iz 1941. Ili 1991.?crvenkasti wrote:Serbia Strong wrote:Speare Shaker wrote:
Koja crna provokacija?
jak mi kontinuitet...
elem, vama se uvek neko drugi pita-osim vas samih, naravno...
Ne seri! Hrvatska je imala kralja Tomislava dok ste vi još pokušavali zapalit vatru u pećini!
Dobro, poslije toga smo 900 godina bili robovi ili kmetovi, ali zato smo se 1941. i 1991. veličanstveno vratili.
I opet imamo državu.
trebalo je da dignu ruku ispred sebe, baš bi se vratili u sevdah zbog nogometaša iz '41...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Da smo baš toliko glupi, kako nas vi Srbi pokušavate prikazati, pa ne bi nam Nijemci dali državu.
I to dva puta.
I to dva puta.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Da smo baš toliko glupi, kako nas vi Srbi pokušavate prikazati, pa ne bi nam Nijemci dali državu.
I to dva puta.
formalno da, suštinski ste samo banana republika...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:
Serbia Strong wrote:hvala svim prijateljskim baltičkim zemljama, i naravno hvala braCkoj hrvaCkoj...
Nema na čemu, i drugi put.
I treći i četvrti...
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:pizzon wrote:kvaka je tome sto za hr. provokacijU evo postoji dokaz.
Koja crna provokacija?
koja,
pa zamisli da nase osoblje ambasade
izadje pred publiku
sa dresovima na kojima
pise VKK ?
Guest- Guest
vase niko nije ni pipnuo
nasi bi verovatno bili lincovani.
u tome je nasa velicina
a vas zlocinacki primitivizam.
u tome je nasa velicina
Guest- Guest
Tebe pipa decko svaki dan i u tomu je tvoja velicina, pedercino.pizzon wrote:vase niko nije ni pipnuo
u tome je nasa velicina
omni-
2014-04-12
Iskreno neznam zašto baš piše Zemun
Ovo je neki turnir za neku humanitarnu akciju a zašto baš Zemun nemam pojma
Ovo je neki turnir za neku humanitarnu akciju a zašto baš Zemun nemam pojma
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ljudi na slici ne sliče na Hrvate, više na njeke Bliskoistočnjake. A turnir se možda odigraval u Zemunu pa zato takav natpis, u čast domaćina, ako su ovo stvarno hrvatski diplomati.
Mislim da sam skužio zašto Zemun
1939 je osnovano nekoliko nogometnih klubova u Zemunu, Hrvati i Nijemci te drugi, koliko vidim čak šest nogometnih klubova
1939 je osnovano nekoliko nogometnih klubova u Zemunu, Hrvati i Nijemci te drugi, koliko vidim čak šest nogometnih klubova
2014-04-11
1921 godina 70% stanovništva Hrvati
Četiri hrvatska kluba i dva njemačka nogometna kluba
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Zemun
Osnovano prije drugog svjetskog rata
Četiri hrvatska kluba i dva njemačka nogometna kluba
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Zemun
Osnovano prije drugog svjetskog rata
2014-04-11
Gledam nešto jer me sad zanima
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Syrmia
1945 Zemun postaje dio Beograda
U biti je riječ o bivšem glavnom gradu Srijema na granici s Beogradom dakle trgovina prometna važnost
Mada u biti i tada imaš 44% stanovništva Srijema su Srbi tj ima ih ali ovo je ko neki pogranični grad i ta priča i onda Hrvati iz Beograda su se tu masovno naselili
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Syrmia
1945 Zemun postaje dio Beograda
U biti je riječ o bivšem glavnom gradu Srijema na granici s Beogradom dakle trgovina prometna važnost
Mada u biti i tada imaš 44% stanovništva Srijema su Srbi tj ima ih ali ovo je ko neki pogranični grad i ta priča i onda Hrvati iz Beograda su se tu masovno naselili
2014-04-11
Nisam baš nešto oduševljen Pavelićem no ovo je osnovano prije njega a u NDH on ih je gurao da prikaže kako je taj dio dio NDH
Zato imaju taj epitet ustaše no nogomet je tamo masovno razvijan koju godinu prije rata dok tog Pavelića nije ni bilo na vidiku
Zato imaju taj epitet ustaše no nogomet je tamo masovno razvijan koju godinu prije rata dok tog Pavelića nije ni bilo na vidiku
2014-04-11
to jedino mozesomni wrote:Tebe pipa decko svaki dan i u tomu je tvoja velicina, pedercino.pizzon wrote:vase niko nije ni pipnuo
u tome je nasa velicina
da lupetas glupisti
mi vas isporatimo osmehom
vi nas zlocinom
Guest- Guest
....kladim se da sljedeci put nece biti ns turniru diplomata..nije plenki bas glup..cima ih...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Osobno mislim da je ovo taktika bila da se isprovocira neki incident..ali jbg nisu se ovaj put srbici na lipak uhvatili
2015-09-08
ne poznajete nas
mi smo svi srbi
ali nismo blizanci
sitno je to za nas
ne hvatamo se na U gluposti.
mi smo svi srbi
ali nismo blizanci
sitno je to za nas
ne hvatamo se na U gluposti.
Guest- Guest
Realno ovo je po meni vracanje za vucicev knin...neka frka se nije mogla desiti jer je sigurno bilo postavljeno osiguranje...jbg...vjerojatno necemo dobit poziv na sljedeci turnir ili ce biti uvjet igrate u potkosuljama ili goli do pasa...predmjevam takvo nesto
2015-09-08
dajte dokaz da je izjavio
to sto kenjate.
mi dokaz za vasu glupost imamo.
to sto kenjate.
mi dokaz za vasu glupost imamo.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Najgore tek dolazi
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» ''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
» ''VAPAJ ŠEFA SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE 'Koronavirus je neprijatelj čovječanstva, a mojoj Africi poručujem: Probudi se, dolazi najgore' ''
» '' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» ''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
» ''VAPAJ ŠEFA SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE 'Koronavirus je neprijatelj čovječanstva, a mojoj Africi poručujem: Probudi se, dolazi najgore' ''
» '' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
Page 2 of 3