Sirija
Page 17 of 35
Page 17 of 35 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35
Re: Sirija
AlfaOmega wrote:Osobno bih volija da probaju. Puste želje, nažalost. Ne bu se ćifuti usudili napasti Libanon, osim ak Hezbollah ne krine prvi.
Izraelci uvijek gledaju na računicu...
Bombardirali su Hizbe u Siriji jer je bilo jeftinije nego u Libanonu...
Sad od kad su Ruje eskalirale to postaje skuplje... dakle opet će fokus biti na Libanonu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Koji qratz nas više smararte s tom Sirijom, koga to više briga?
A koji kurac ti smaraš svakodnevno sa masnim jogurtom - colindom-
grobarović.
Ona jedino tebe zanima
grobarović.
Ona jedino tebe zanima
Ero nemre da odoli a da ne uđe u topic o Siriji da vidi kaj se dela. :P
S-300 je obrambeni sustav. Logično je da će biti upotrijebljen kad njih netko napadne, a ne oni nekoga.
crvenkasti-
2014-04-17
AlfaOmega wrote:Ero nemre da odoli a da ne uđe u topic o Siriji da vidi kaj se dela. :P
I jasno da ostavi glup komentar
On bi da se svi prebace na njegove jogurt teme o masnoj,
ovo mu dojde ka konkurencija
crvenkasti wrote:S-300 je obrambeni sustav. Logično je da će biti upotrijebljen kad njih netko napadne, a ne oni nekoga.
Tako je.
Taj Ruski sistem je trn u oku mnogima koji bi bombardiranjem lokalnih plemena,
svojim superiornim " nevidjivim " avijonima riješavali frustracije.
PS - Tu ne mislim na Izrael jer on ima pravo braniti se.
Tim više jer je Sirija u ratnom stanju sa Izraelom, naime nikada nije potpisan mir !
Yehudim wrote:crvenkasti wrote:S-300 je obrambeni sustav. Logično je da će biti upotrijebljen kad njih netko napadne, a ne oni nekoga.
Tako je.
Tim više jer je Sirija u ratnom stanju sa Izraelom, naime nikada nije potpisan mir !
I ja mislim da u S300 sigurno imaju isključenu mogućnost za obaranje israelskih aviona.
Tim više jer je Sirija u ratnom stanju sa Israelom. I ja pišem gluposti, šta bi reka Crvenkasti.
Eroo wrote:
I ja mislim da u S300 sigurno imaju isključenu mogućnost za obaranje israelskih aviona.
Tim više jer je Sirija u ratnom stanju sa Israelom. I ja pišem gluposti, šta bi reka Crvenkasti.
Guest- Guest
Možda je Putinu pun k. politike pa je namirno odlučija uništiti vlastiti kredibilitet tak što će, posli obaranja ruskog zrakoplova, ovima dati sustav koji ne bu moga obarati ćifutske zrakoplove.Eroo wrote:
mogucnost za ne obaranje izraelskih aviona na principu prijatelj neprijatelj j enemoguca, ni jedna vojska u svijetu nece dati svoje shifre drugoj, tako ni izraelci niti rusiEroo wrote:Yehudim wrote:crvenkasti wrote:S-300 je obrambeni sustav. Logično je da će biti upotrijebljen kad njih netko napadne, a ne oni nekoga.
Tako je.
dakle, lupetas
naravno rusi mogu ne rusiti izraelske avione ako budu oni na upravljackim punktovima ali cisto na osnovu radarskog pracenja gdje mora vodit brigu i konstantno imat isti avion na oku
to j e prokleto kompliciran posao, ili mogu jednostavno ugasit sisteme i cekat da izraelci zavrse s napadom i odu
Leviathan2 wrote:mogucnost za ne obaranje izraelskih aviona na principu prijatelj neprijatelj j enemoguca, ni jedna vojska u svijetu nece dati svoje shifre drugoj, tako ni izraelci niti rusiEroo wrote:Yehudim wrote:crvenkasti wrote:S-300 je obrambeni sustav. Logično je da će biti upotrijebljen kad njih netko napadne, a ne oni nekoga.
Tako je.
dakle, lupetas
naravno rusi mogu ne rusiti izraelske avione ako budu oni na upravljackim punktovima ali cisto na osnovu radarskog pracenja gdje mora vodit brigu i konstantno imat isti avion na oku
to j e prokleto kompliciran posao, ili mogu jednostavno ugasit sisteme i cekat da izraelci zavrse s napadom i odu
U prijevodu: rušit će i ruske. Vjerujem ti na riječ.
Znam, lupetam...a i ti, brate, ni Yehudim ti nije ravan.
..a ako govorimo o ubojstvima uz cisto nacionalnh razloga to su ubojstva obitelji cengic u erveniku od strane marticevaca i obitelji rakic koja je bila mjesovita otac srbin majka hrvatica isto od marticevaca..gdje je otac bio optuzen za pomagabnje hrvatima...odnosno protivio se teroru mariticavaca nad hrvatima susjedima i clanovima obitelji
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
ebemte nepismenaEroo wrote:Leviathan2 wrote:mogucnost za ne obaranje izraelskih aviona na principu prijatelj neprijatelj j enemoguca, ni jedna vojska u svijetu nece dati svoje shifre drugoj, tako ni izraelci niti rusiEroo wrote:Yehudim wrote:crvenkasti wrote:S-300 je obrambeni sustav. Logično je da će biti upotrijebljen kad njih netko napadne, a ne oni nekoga.
Tako je.
dakle, lupetas
U prijevodu: rušit će i ruske. Vjerujem ti na riječ.
Znam, lupetam...a i ti, brate, ni Yehudim ti nije ravan.
dakle kako funkcionira prepoznavanje svog aviona, svaki avion ima uredjaj za identifikaciju koji salje signal i na jebenom ekranu je obojen zeleno, sifre tog signala su vojna tajna koja se ne daje nikomu,
sirijski pvo ce imati s300 al ce punktovi za koordinaciju biti ruski i ne prelaze u ruke sirijaca, naravno sirijci ce morati dati rusima jebene sifre inace ce sirijski avioni padati dole, a dat ce ih jer u biti ih rusi znaju,
dakle, sirijci ne mogu saznati ruske sifre al ti pokusaj proucit na kojem principu radi znak prepoznavanja, ako i nacilja ruski avion sirijac nece moci ispalit raketu jer sistem je sam iskljucuje, a ako to i uspije dolazi do samounistenja rakete
za detaljnjo objasnjavanje kako sve to funkcionira mi se ne da tipkati jer bi bio predugacak tekst, nego malo guglaj, imas milion clanaka o frend&foe prepoznavanju
jes ti malo falio temu :)vuksadinare wrote:..a ako govorimo o ubojstvima uz cisto nacionalnh razloga to su ubojstva obitelji cengic u erveniku od strane marticevaca i obitelji rakic koja je bila mjesovita otac srbin majka hrvatica isto od marticevaca..gdje je otac bio optuzen za pomagabnje hrvatima...odnosno protivio se teroru mariticavaca nad hrvatima susjedima i clanovima obitelji
post na krivoj temi sorryvuksadinare wrote:..a ako govorimo o ubojstvima uz cisto nacionalnh razloga to su ubojstva obitelji cengic u erveniku od strane marticevaca i obitelji rakic koja je bila mjesovita otac srbin majka hrvatica isto od marticevaca..gdje je otac bio optuzen za pomagabnje hrvatima...odnosno protivio se teroru mariticavaca nad hrvatima susjedima i clanovima obitelji
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
nema frke :)vuksadinare wrote:post na krivoj temi sorryvuksadinare wrote:..a ako govorimo o ubojstvima uz cisto nacionalnh razloga to su ubojstva obitelji cengic u erveniku od strane marticevaca i obitelji rakic koja je bila mjesovita otac srbin majka hrvatica isto od marticevaca..gdje je otac bio optuzen za pomagabnje hrvatima...odnosno protivio se teroru mariticavaca nad hrvatima susjedima i clanovima obitelji
samo ne dovodi crvenkastog ovamo, zasere temu uvijek
Leviathan2 wrote:nema frke :)vuksadinare wrote:post na krivoj temi sorryvuksadinare wrote:..a ako govorimo o ubojstvima uz cisto nacionalnh razloga to su ubojstva obitelji cengic u erveniku od strane marticevaca i obitelji rakic koja je bila mjesovita otac srbin majka hrvatica isto od marticevaca..gdje je otac bio optuzen za pomagabnje hrvatima...odnosno protivio se teroru mariticavaca nad hrvatima susjedima i clanovima obitelji
Leviathan2 wrote:nema frke :)vuksadinare wrote:post na krivoj temi sorryvuksadinare wrote:..a ako govorimo o ubojstvima uz cisto nacionalnh razloga to su ubojstva obitelji cengic u erveniku od strane marticevaca i obitelji rakic koja je bila mjesovita otac srbin majka hrvatica isto od marticevaca..gdje je otac bio optuzen za pomagabnje hrvatima...odnosno protivio se teroru mariticavaca nad hrvatima susjedima i clanovima obitelji
Sto puta bolje serem od svih vas. Ero je bijedni amater za mene.
crvenkasti-
2014-04-17
bjez tamo na teme o ustasama i cetnicimacrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:nema frke :)vuksadinare wrote:post na krivoj temi sorryvuksadinare wrote:..a ako govorimo o ubojstvima uz cisto nacionalnh razloga to su ubojstva obitelji cengic u erveniku od strane marticevaca i obitelji rakic koja je bila mjesovita otac srbin majka hrvatica isto od marticevaca..gdje je otac bio optuzen za pomagabnje hrvatima...odnosno protivio se teroru mariticavaca nad hrvatima susjedima i clanovima obitelji
Sto puta bolje serem od svih vas. Ero je bijedni amater za mene.
Natanjahu je vrijeme da ode sa politicke scene,tip jedino sto je postigao je da Iran i Sirija dobiju S 300 i ko zna sta jos,dakle doveo Izrael u gadnu situaciju,cim se nebudu mogli oslanjati na avijaciju... to je banana situacija,dakle vrijeme za diplomatiju
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Page 17 of 35 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35
Page 17 of 35