Sirija
Page 35 of 35
Page 35 of 35 • 1 ... 19 ... 33, 34, 35
Re: Sirija
a ja..Rusi su ludi u tome..ulete,ne jebu ih mooda..vidio sam u par navrata kako se pice..a stavljao si i one videje vec..nema kod njih studiranja neprijatelja..samo ih razvali..
Guest- Guest
jok...bzvz...nekako nish ne pratim od sportova u zadnje vrijeme..slabo sam i pratio osim F1,ali ni to vec poduze..
Guest- Guest
Čim SOHR sa sidištem u Londonu ni reka ko je bija jači, to znači da su Rusi bili jači.crvenkasti wrote:Unimatrix_Zero wrote:daj neki linkAlfaOmega wrote:Juče je btw. grupa ruskih vojnika prebila grupu američkih kod grada Tall Tamr. Zatekli se u isto vrime na istom mistu.
https://southfront.org/russian-u-s-service-members-engaged-in-fist-fight-in-northeast-syria-sohr-claims/
ne piše tko je bio jači
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
https://www.srbijadanas.com/vesti/sirija/rusi-ce-obarati-turske-avione-sprema-se-totalni-haos-iran-ulazi-u-rat-2020-03-04
Eh, sad ga i Srbi šilje ...nije to tako niti će biti takoUnimatrix_Zero wrote:https://www.srbijadanas.com/vesti/sirija/rusi-ce-obarati-turske-avione-sprema-se-totalni-haos-iran-ulazi-u-rat-2020-03-04
Ali BiH i Sandžak forum-Osmanlije i twiter-Janjičari su mi nevjerojatni
Jebo te ... koji je to debilizam
Uhvatili sa tim dronovima na prevaru (imali su dogovor da ti dronovi slobodno lete u izvidjacke svrhe pa su to zloupotrijebili) i napravili SAA odredjene gubitke jer to ni Sirijci ni Iranci ni Rusi nisu ocekivali ... a BiH i Sandzak neoosmanlije odmah podivljali od srece
Onda Turci unistili jedan PANCIR i sad ovi svrsavaju i orgazmiraju ... nevjerojatno. Vec vide Erdogana u Damasku a Osmansko Carstvo do Beca.
Citam po forumima i twiterima te njihove pisanije - jaooo Turci su sila, Erdogan je zajeban i svi ga se boje, njihova vojska je najjaca, njihova tehnologija je daleeeeko iznad ruske, oni su najjaci, Turci ce ovo, Turci ce ono , Turci ce ovako, Turci ce onako ...
Jebo te patak, sta je ono ... ludilo
Oduševljenju se ne čudim jer ih odlično poznajem oduvijek .. rođen sam i živio među njima i znam kako dišu
Bio je to dobrodušan i bezazlen svijet prije rata a ta sklonost Turskoj mi je bila čak i razumljiva
Rat je sve promijenio, jebi ga, Srbi su im se žestoko majke najebali ... ali dobro i to mogu razumjeti. Svi smo se promijenili pa i oni.
Ali malo racionalnosti ne bi im škodilo
I da, ne mogu razumjeti to navijanje za ono ljudsko koljačko smeće. I kako ne shvaćaju da se to smeće ne bori ni za kakav ISlam iako oni možda i nisu svjesni toga, i da su zapravo upregnuti u svakakve interese koji ni sa Islamom ni sa interesima muslimananikakve veze nemaju.
Kod BiH i Sandžačkih muslimana je oduvijek postojao taj žal za OSmanskom vlašću.
I sad se pojavio taj Erdogan koji podgrijava te stare sentimente i koji će na kraju završit kao i svi slični njemu ...
Ali ne kontaju oni to, za njih je Erdo njihova zakletva, heroj i veliki vođa .... jebi ga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
negdje sam citao da su te radikalne islamske struje stvorili i organizirale britanske obavjestajne sluzbe
Assadovi aktivisti i stanovnici suncem okupanog Damaska danas proslavljaju dan al-Quds-a, mašući palestinskim zastavama.
Ovo nije više u fokusu nikoga iole pametnog.
Nek se samo taracaju, njihova stvar.
Što ne budu uspjeli oni Israel će nadgradit.
Nek se samo taracaju, njihova stvar.
Što ne budu uspjeli oni Israel će nadgradit.
Eroo wrote:Ovo nije više u fokusu nikoga iole pametnog.
Meni ništa više nije u fokusu.
Čim nešto probam misliti, ne ide.
crvenkasti-
2014-04-17
Odpusti ručnu pa probaj ponovo.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ovo nije više u fokusu nikoga iole pametnog.
Meni ništa više nije u fokusu.
Čim nešto probam misliti, ne ide.
gori Lexusi,doli Okci sa kraja 20 stoljeca....hahahahaha..AlfaOmega wrote:Assadovi aktivisti i stanovnici suncem okupanog Damaska danas proslavljaju dan al-Quds-a, mašući palestinskim zastavama.
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Assadovi aktivisti i stanovnici suncem okupanog Damaska danas proslavljaju dan al-Quds-a, mašući palestinskim zastavama.
Ali naša najistočnija karaula sve budno prati. I regira kad misli da je potrebno.
Page 35 of 35 • 1 ... 19 ... 33, 34, 35
Page 35 of 35