Sirija
Page 16 of 35
Page 16 of 35 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 35
Re: Sirija
evo budem ti poslikao svoj lješnjak, ali neam pojma kako se zove, vrlo je rodan, malo sitniji plod ali jako otporan... a susjed ima neki križani krupniji i sad se njih dva izgleda odlično slažu jer oba rađaju ko ludi svake godine...Leviathan2 wrote:jel znas koju dobru sortu ljesnjakamichaellcmacha wrote:ma ne znam ja više ništa od tih pizdarija, sad me samo zanima vrtlarija i vrtlarice... :)))Leviathan2 wrote:dis miha, aj objasni ovoj neznalici da maksimalni domet nekog protuzracnog sistema ne znaci i pokrivenost istogmichaellcmacha wrote:e sory slabo pratim... jesul se rusi naljutili na židove... i kako se to odrazilo na yehudijev gastritis... jel uduplo dozu gastala... ili je opet posto ujak,,,...
mislim, ima preporuka po internetu al zanima me bas ono, preporuka a ne reklamiranje
evo ček da poslikam
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Tema je bija S-300. Naj se sad izvlačit. :PLeviathan2 wrote:ne govorimo o s300 i s400 nego o EW, electronic warfare ili sitemi radilokacijskog ometanja, jebate sve ti moram crtatAlfaOmega wrote:Pa zakaj onda Iraku, Turskoj i Saudiji uvaljivati još napredniji S-400 ak će se toliko bojati da ih ne provale ćifutski i američki spije?
Kad bi Ruje išle tom logikom, ne bi nikome nikaj davali.
Jednostavno prihvati da se ćifutima vlastita bahatost obila o glavu. Kak kaže poslovica - moreš kak hoćeš, nemreš dokad hoćeš.
https://www.haaretz.com/opinion/.premium-is-russia-cozying-up-to-israel-s-enemies-1.6495136
Ćifuti konačno otvoreno - Ruje nisu saveznik, Ruje su problem.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma ne znam kako da saznam sortu, mogu ti poslat 50tak ljesnjaka (ovih svojih) pa ih podigni i posadi na toj nekoj svojoj njivi, tj plantazi... jbg mogo bih ti i ja to al odoh i ja u pecalbu...:)
2015-08-08
djeces u pecalbu pod stare dane ebatemichaellcmacha wrote:Ma ne znam kako da saznam sortu, mogu ti poslat 50tak ljesnjaka (ovih svojih) pa ih podigni i posadi na toj nekoj svojoj njivi, tj plantazi... jbg mogo bih ti i ja to al odoh i ja u pecalbu...:)
Aj neka - micamaco - inače slobodan si me osobno komentirati
davno sam ti skinuo ban
i da se vrtio već..................kad ono .........lešnjak
Aj neka - micamaco - inače slobodan si me osobno komentirati
davno sam ti skinuo ban
AlfaOmega wrote:https://www.haaretz.com/opinion/.premium-is-russia-cozying-up-to-israel-s-enemies-1.6495136
U Teheranu potajno otvaraju šampanjce :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ruje obile susret na višoj političkoj razini sa Izraelcima, žele samo međuvojne kontakte...
https://www.timesofisrael.com/russia-said-to-nix-israeli-bid-to-send-top-officials-to-moscow-over-downed-plane/
[size=44]Russia said to spurn Israeli bid to send top officials to discuss downed plane[/size]
Russian officials reportedly rebuffed an Israeli attempt to dispatch a high-level government representative to Moscow last week following the downing of a Russian spy plane by Syrian air defenses during an Israeli airstrike.
Israel initially sought to send a delegation led by its national security adviser, Meir Ben-Shabbat, along with air force officials, the Haaretz newspaper reported late Tuesday. The government also considered having Prime Minister Benjamin Netanyahu or Defense Minister Avigdor Liberman personally visit Moscow to tend to the spiraling diplomatic crisis between the two countries over the deadly incident.
https://www.timesofisrael.com/russia-said-to-nix-israeli-bid-to-send-top-officials-to-moscow-over-downed-plane/
[size=44]Russia said to spurn Israeli bid to send top officials to discuss downed plane[/size]
Jerusalem reportedly wanted to dispatch national security adviser to Russia last week, and even weighed visit by PM or defense chief to relieve tensions; Moscow said no
Russian officials reportedly rebuffed an Israeli attempt to dispatch a high-level government representative to Moscow last week following the downing of a Russian spy plane by Syrian air defenses during an Israeli airstrike.
Israel initially sought to send a delegation led by its national security adviser, Meir Ben-Shabbat, along with air force officials, the Haaretz newspaper reported late Tuesday. The government also considered having Prime Minister Benjamin Netanyahu or Defense Minister Avigdor Liberman personally visit Moscow to tend to the spiraling diplomatic crisis between the two countries over the deadly incident.
2018-04-10
Leviathan2 wrote:djeces u pecalbu pod stare dane ebatemichaellcmacha wrote:Ma ne znam kako da saznam sortu, mogu ti poslat 50tak ljesnjaka (ovih svojih) pa ih podigni i posadi na toj nekoj svojoj njivi, tj plantazi... jbg mogo bih ti i ja to al odoh i ja u pecalbu...:)
Možda u Srbiju? Arapi tamo posadili jabuke, pa nema tko obrati. Srbi lijeni i glupi.
crvenkasti-
2014-04-17
Propa dogovor Turčadije i al-qaide oko Idliba. Posli 15. listopada bu mogli očekivati povratak SAA na bojišnicu.
Govorka se kako će u Siriju možda S-300VM, dakle Antey 2500, što je puno jači i suvremeniji sustav
2018-04-10
DAMASK O POJAČANJU OBRANE SA SUSTAVOM S-300: "Neka Izraelci sada pokušaju napasti nas"
Sirijski zamjenik ministra vanjskih poslova, Faisal Mekdad (na slici gore), poručio je kako bi Izrael trebao dobro razmisliti ptije nego ponovno napadne Siriju ističući kako će sirijska vojska sada biti opremljena S-300 protuzračnim sustavom.
U intervjuu za kinesku novinsku agenciju Xinhua sirijski dužnosnik istaknuo je kako će Sirija koristiti S-300 sustav jedino u slučaju da bude napadnuta.
"Izrael, koji je izveo brojne napade pod raznim povodima, trebat će dobro razmisliti prije nego ponovno napadne Siriju. Neka probaju, mi ćemo se obraniti", poručio je.
Podsjetimo, Rusija je odlučila Siriji dostaviti napredni protuzračni sustav nakon incidentu u kojem je srušen ruski vojni zrakoplov Il-20.
Izvori:
Xinhua | RT_________________
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10398
2015-09-11
Navodno Izraelci spremaju intervenciju u Libanonu... rokat će Hizbe tamo
2018-04-10
kuris alfu :DHektorović wrote:Navodno Izraelci spremaju intervenciju u Libanonu... rokat će Hizbe tamo
#BREAKING: Netanyahu: Hezbollah has built three long-range missile sites next to Beirut International Airport
Dakle istina je, sad će židi hizbe gađati doma...
U biti u Libanonu je bilo mirno dok su rokali po Siriji... sad će izgleda biti obratno...
2018-04-10
Osobno bih volija da probaju. Puste želje, nažalost. Ne bu se ćifuti usudili napasti Libanon, osim ak Hezbollah ne krine prvi.
AlfaOmega wrote:Osobno bih volija da probaju. Puste želje, nažalost. Ne bu se ćifuti usudili napasti Libanon, osim ak Hezbollah ne krine prvi.
Izraelci uvijek gledaju na računicu...
Bombardirali su Hizbe u Siriji jer je bilo jeftinije nego u Libanonu...
Sad od kad su Ruje eskalirale to postaje skuplje... dakle opet će fokus biti na Libanonu.
2018-04-10
Page 16 of 35 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 35
Page 16 of 35