Sirija
Page 15 of 35
Page 15 of 35 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
Re: Sirija
[size=44]Russian electronic warfare system arrives in Syria — report[/size]
Equipment intended to interrupt radar, navigation of attacking aircraft and satellite-guided weapons; Moscow said planning to ship up to eight S-300 anti-aircraft systems to Assad
https://www.timesofisrael.com/russian-electronic-warfare-system-arrives-in-syria-report/#comments
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Levi na aparatimaHektorović wrote:to Assad
ma dobro, ja sam za tebe siguran da si hrvat 101% a za cerkicu nebih stavio ruku u vatru, mozda je smaterine strane potegla neki srpski gencrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:mislim haloAlfaOmega wrote:Nekaj s nosem. Đoda je to fino objasnija. Ko ti je kriv kaj ne pratiš. :PLeviathan2 wrote:zasto nebi bio?Hektorović wrote:
Pa zar stvarno vjeruješ kako je židov :D ?
jeste li vi sigurni da ste hrvati?
Ja možda nisam, ali moja kćerkica je 100 % genetski Hrvatica.
najbolje da to provjeris ako joj pustis cecu i pocne skakutat onda znas da se gen probudio, ako trza na thompsona onda je 100% hrvatica
ako slusa justina bibera onda je se odreci, sigurno je iz sjeverne koreje
ne zbog toga da ja imam nes protiv, nego bi to postalo beskorisno smece u rukama sirijaca
a rusi, pa oni mogu blokirat kompletnu komunikaciju nad sirijom i satelitsko navodjenje
isto mogu i ameri al ameri nisu dovukli opremu a rusi jesu
u stvari sva ova situacija tjera ruse da otkrivaju neke sisteme o kojima se ne govori
njet, sistemi readioelektronskog ometanja koje ce rusija postaviti dole nisu dostupni cak ni bjelorusiji koja je najblizi saveznik rusijiAlfaOmega wrote:Hoće.Leviathan2 wrote:zasto ja na aparatima :)AlfaOmega wrote:Levi na aparatimaHektorović wrote:to Assad
ta oprema ionako nece doci u sirijske ruke,
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10398
2015-09-11
pa asad moze rasporedit gdje hoce, mislim alo, sto ja imam s timAlfaOmega wrote:I ne samo to. Assad bu rasporedija dio S300 sustava na jug, dio na sjever. Kaj buš sad? :P
na kraju , nece rasporedjivat assad nego strucnjaci jebate, normalno da ih nece stavit u tartarus nego na mjesta da pokriva cim bolje prostor, znaci latakija damadk dara alep i deir zour otprilike
a sredska za radioelektronsku borbu ce kontrolirat iskljucivo i iskljucivo rusi i ona ide s njima ako se budu povlacili, jer to je preveliki rizik da je ostave i da je netko provali a sirija je puna izraelskih spija, a izraelske spije suradjuju s americkim a to znaci ako provale rusima u sistem , rusi imaju smece
to su preveliki rizici i potrudi se malo proucit vojne doktrine i vojna postupanja
tu ima daleko vise od bezveznih portala koji prodaju vojna znanja i taktike, il bajate vjesti pod velikim naslovima da podignu citanost
Jednostavno prihvati da se ćifutima vlastita bahatost obila o glavu. Kak kaže poslovica - moreš kak hoćeš, nemreš dokad hoćeš.
Kad bi Ruje išle tom logikom, ne bi nikome nikaj davali.
Jednostavno prihvati da se ćifutima vlastita bahatost obila o glavu. Kak kaže poslovica - moreš kak hoćeš, nemreš dokad hoćeš.
AlfaOmega- Posts : 10398
2015-09-11
ne govorimo o s300 i s400 nego o EW, electronic warfare ili sitemi radilokacijskog ometanja, jebate sve ti moram crtatAlfaOmega wrote:Pa zakaj onda Iraku, Turskoj i Saudiji uvaljivati još napredniji S-400 ak će se toliko bojati da ih ne provale ćifutski i američki spije?
Kad bi Ruje išle tom logikom, ne bi nikome nikaj davali.
izraelci i ameri su vec pokusali probit kodove od s300, ne znam dokle su uspjeli i jesu li, uveliko se pricalo o prodaji hrvatskog s300 amerima, a izrael je sto se dobro zna skupa s amerima ispitivao grcki i ciparski s300
medjutim radiolokacijsko ometanje je sasvim druga prica i nevezano je sa s300 i s400, to su sasvim druge jedinice vojske, drugi rod ako oces tako
e jesi tezak za objasnjavat, odustajem
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ko god crtao ovu mapu je vojno neinformiranAlfaOmega wrote:
Vrlo brzo, jel
onako kako sam ja rekao, znaci, latakija ok, ovaj na jugu je ok, deir zour ok, damascus i alepo jos doat, tek onda se moze govorit o pokrivenosti, udaljenost do koje raketa moze ici i sirina radarskog dometa ne znaci i pokrivenost, i njoj treba vremena i za to vrijeme avion pobjegne
jebate, stvarno internet vrvi sveznalicama
dis miha, aj objasni ovoj neznalici da maksimalni domet nekog protuzracnog sistema ne znaci i pokrivenost istogmichaellcmacha wrote:e sory slabo pratim... jesul se rusi naljutili na židove... i kako se to odrazilo na yehudijev gastritis... jel uduplo dozu gastala... ili je opet posto ujak,,,...
ma ne znam ja više ništa od tih pizdarija, sad me samo zanima vrtlarija i vrtlarice... :)))Leviathan2 wrote:dis miha, aj objasni ovoj neznalici da maksimalni domet nekog protuzracnog sistema ne znaci i pokrivenost istogmichaellcmacha wrote:e sory slabo pratim... jesul se rusi naljutili na židove... i kako se to odrazilo na yehudijev gastritis... jel uduplo dozu gastala... ili je opet posto ujak,,,...
2015-08-08
jel znas koju dobru sortu ljesnjakamichaellcmacha wrote:ma ne znam ja više ništa od tih pizdarija, sad me samo zanima vrtlarija i vrtlarice... :)))Leviathan2 wrote:dis miha, aj objasni ovoj neznalici da maksimalni domet nekog protuzracnog sistema ne znaci i pokrivenost istogmichaellcmacha wrote:e sory slabo pratim... jesul se rusi naljutili na židove... i kako se to odrazilo na yehudijev gastritis... jel uduplo dozu gastala... ili je opet posto ujak,,,...
mislim, ima preporuka po internetu al zanima me bas ono, preporuka a ne reklamiranje
Niti radarsko pokrivanje od parsto kilometara znači da "vidi" avion na toj udaljenosti.Dapače, uopće ne znači.Leviathan2 wrote:dis miha, aj objasni ovoj neznalici da maksimalni domet nekog protuzracnog sistema ne znaci i pokrivenost istogmichaellcmacha wrote:e sory slabo pratim... jesul se rusi naljutili na židove... i kako se to odrazilo na yehudijev gastritis... jel uduplo dozu gastala... ili je opet posto ujak,,,...
F-35 je sasvim siguran od svakog radara već na 40 km. On sve vidi, bojno polje mislim, ali njega ne vide.
F-35 ne raketira, to radi F-16 (na primjer), koji je tada udaljen 150 km od ciljeva. Prema "slici" od F-35, naravno.
Ja sam inače laik po ovom pitanju, samo čitam što stručkoti pišu.
PS: Sad ide ova varijanta, ako se ja išta kužim na židovsku logiku.
Last edited by Eroo on 25/9/2018, 19:24; edited 1 time in total
evo budem ti poslikao svoj lješnjak, ali neam pojma kako se zove, vrlo je rodan, malo sitniji plod ali jako otporan... a susjed ima neki križani krupniji i sad se njih dva izgleda odlično slažu jer oba rađaju ko ludi svake godine...Leviathan2 wrote:jel znas koju dobru sortu ljesnjakamichaellcmacha wrote:ma ne znam ja više ništa od tih pizdarija, sad me samo zanima vrtlarija i vrtlarice... :)))Leviathan2 wrote:dis miha, aj objasni ovoj neznalici da maksimalni domet nekog protuzracnog sistema ne znaci i pokrivenost istogmichaellcmacha wrote:e sory slabo pratim... jesul se rusi naljutili na židove... i kako se to odrazilo na yehudijev gastritis... jel uduplo dozu gastala... ili je opet posto ujak,,,...
mislim, ima preporuka po internetu al zanima me bas ono, preporuka a ne reklamiranje
evo ček da poslikam
2015-08-08
Page 15 of 35 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
Page 15 of 35