PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
Pa...i može.vili40 wrote:Ovo je sve prešlo u teži oblik shizofrenije.Ne znam kako drugačije objasniti ovo sve češće histerično pljuvanje po državi koje više nema.Što nas naše propalice od političara pokušavaju utjesiti ili zaplašiti da nam može biti i gore nego je sada?
Uvijek može gore.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
Neuporedivo..jednostavno se reklamirate ka okapitalisticka drzava sa srednjeuropskim tendencijama i tradicijom...no eto,jos vas Bugarska nije zaobisla a sve druge drzave pod cizmom bivseg sovjetskog jesu.Imate brutalne sanse da radom i izvozom se izdignete i ojacate,ali nish...danni1 wrote:To stoji. Hrvatska također može bit država koju nitko ne može jebat al onda opet neće bit struje, kave, ulja,cementa, pločica,praška,goriva...itd.pismejker wrote:Ringo10 wrote:U SR Hrvatskoj se to zvanicno nazivalo HRVATSKI ILI SRPSKI JEZIK. Pa neka ga zove kako ko hoce.mortal wrote:nije laz
jedno vrijeme srpkinja mi predavala Hrvatski jezik.... za razliku od drugih zahtjevala da na zadacnici pisemo Srpsko-hrvatski jezik
pritisaka je bilo raznih, od najnizih razreda
Ta kovanica srpsko-hrvatski je vazila u BiH. Za ostale ne znam. Na mojim svjedodzbama pise Srpsko-Hrvatski ili Hrvatsko-Srpski.
Inace primijetio sam veliku sklonost laganju kad je rijec o bivso drzavi. A Hrvati prednjace i to debelo u gomili gluposti i nebuloza o toj nekadasnjoj drzavi.
Vrlo objektivan post..
Jebiga,neki danas ne mogu priznati da Jugu nitko nije moga jebati niti joj nes odredjivati,a danasnje quasi drzave na balkanu su samo espoziture uglavnom velikih sila i stranih vlada...
srpski ili hrvatski..vrlo nebitno u danasnjem statusu drzava podruznica..
Svakog tko lane protiv vlasti smaknut il okovat....neš ti problema napravit državu kakva je bila Juga.
Imate shanse kao bilo koja drzava Europe,ista prava..
Imate i hrpetinu Megastora svapskih i imate sve gudize i robu,ali...Hrvati ipak svakim danom sve vise bjeze doslovno van..
29.8 sam bio doli,za Kirbaj...ej..sto da ti kazem..niti sjena nekdasnjeg Kirbaja u vrijeme Juge..Tishina,nigdje djecje graje,standovi unificirani i sterilno poslagani,nigdje muzike,nigdje nasmijanih djecjih lica i buke tipicne za Kirbaje..mrtav dan..
80te..doba diskoteka,koncerata,gitarijada na otvorenom,ulice se proglasavaju pjesackim zonama..mladih na tone.,.danas..sve mrtvo..
Pitanje..jel si sad sretan sto Plenkovitju mozes jebat imater na forumu,ali samo ovakvom..lani otvoreno i vidjet cemo da nes proci bolje,nego kad bi lanuo na Titu..
Dizajn se izmjeni..odnos vlastiprema pojedincu ne..Tako da...
Guest- Guest
Jel kraljica za njenog posjeta Irskoj odgovorila na pitanje irskog novinara da kakva to posast tjera ljude iz najljepše europske drzave?Može biti nevjerojatno velika ponuda jogurta pa se ljudi ne mogu odlučiti za koji.
vili40-
2015-08-02
hahahahaha,a Iruda ti.,...yebate,koji su to dijabolichni mozgovi koji stanje u drzavi procjenjuju ponudom u megastorima..vili40 wrote:Jel kraljica za njenog posjeta Irskoj odgovorila na pitanje irskog novinara da kakva to posast tjera ljude iz najljepše europske drzave?Može biti nevjerojatno velika ponuda jogurta pa se ljudi ne mogu odlučiti za koji.
Ono,mange smo,imamo sve,uvezli smo..
ekipa u Neckarsulmu trlja ruke,nad vakom nedotupavoschu
Guest- Guest
Jebi ga,onda nije bilo ni jogurta ni kruha ni struje ali bilo je prave domaće rakije,domaćih kobasica i cvaraka pa smo trošili to jadni bili.
vili40-
2015-08-02
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pička vam materina ,šta serete????=
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dašta neg seru.jastreb wrote:Serete!!!
U Hrvatskoj je baš dobro.
I super je što ak ti se ne sviđa moš otić, nitko te ne drži.
Ima i sad rakije, čvaraka, slanine...vili40 wrote:Jebi ga,onda nije bilo ni jogurta ni kruha ni struje ali bilo je prave domaće rakije,domaćih kobasica i cvaraka pa smo trošili to jadni bili.
Ima i jogurta za pičke.danni1 wrote:Dašta neg seru.jastreb wrote:Serete!!!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Djeca igraju igrice na PC ne hodaju po kirbajima.pismejker wrote:Neuporedivo..jednostavno se reklamirate ka okapitalisticka drzava sa srednjeuropskim tendencijama i tradicijom...no eto,jos vas Bugarska nije zaobisla a sve druge drzave pod cizmom bivseg sovjetskog jesu.Imate brutalne sanse da radom i izvozom se izdignete i ojacate,ali nish...danni1 wrote:To stoji. Hrvatska također može bit država koju nitko ne može jebat al onda opet neće bit struje, kave, ulja,cementa, pločica,praška,goriva...itd.pismejker wrote:Ringo10 wrote:U SR Hrvatskoj se to zvanicno nazivalo HRVATSKI ILI SRPSKI JEZIK. Pa neka ga zove kako ko hoce.mortal wrote:nije laz
jedno vrijeme srpkinja mi predavala Hrvatski jezik.... za razliku od drugih zahtjevala da na zadacnici pisemo Srpsko-hrvatski jezik
Ta kovanica srpsko-hrvatski je vazila u BiH. Za ostale ne znam. Na mojim svjedodzbama pise Srpsko-Hrvatski ili Hrvatsko-Srpski.
Inace primijetio sam veliku sklonost laganju kad je rijec o bivso drzavi. A Hrvati prednjace i to debelo u gomili gluposti i nebuloza o toj nekadasnjoj drzavi.
Vrlo objektivan post..
Jebiga,neki danas ne mogu priznati da Jugu nitko nije moga jebati niti joj nes odredjivati,a danasnje quasi drzave na balkanu su samo espoziture uglavnom velikih sila i stranih vlada...
srpski ili hrvatski..vrlo nebitno u danasnjem statusu drzava podruznica..
Svakog tko lane protiv vlasti smaknut il okovat....neš ti problema napravit državu kakva je bila Juga.
Imate shanse kao bilo koja drzava Europe,ista prava..
Imate i hrpetinu Megastora svapskih i imate sve gudize i robu,ali...Hrvati ipak svakim danom sve vise bjeze doslovno van..
29.8 sam bio doli,za Kirbaj...ej..sto da ti kazem..niti sjena nekdasnjeg Kirbaja u vrijeme Juge..Tishina,nigdje djecje graje,standovi unificirani i sterilno poslagani,nigdje muzike,nigdje nasmijanih djecjih lica i buke tipicne za Kirbaje..mrtav dan..
80te..doba diskoteka,koncerata,gitarijada na otvorenom,ulice se proglasavaju pjesackim zonama..mladih na tone.,.danas..sve mrtvo..
Pitanje..jel si sad sretan sto Plenkovitju mozes jebat imater na forumu,ali samo ovakvom..lani otvoreno i vidjet cemo da nes proci bolje,nego kad bi lanuo na Titu..
Dizajn se izmjeni..odnos vlastiprema pojedincu ne..Tako da...
Drugo je vrijeme danas. Druženje u živo više nije na cijeni.
A što je loše u uvozu?pismejker wrote:hahahahaha,a Iruda ti.,...yebate,koji su to dijabolichni mozgovi koji stanje u drzavi procjenjuju ponudom u megastorima..vili40 wrote:Jel kraljica za njenog posjeta Irskoj odgovorila na pitanje irskog novinara da kakva to posast tjera ljude iz najljepše europske drzave?Može biti nevjerojatno velika ponuda jogurta pa se ljudi ne mogu odlučiti za koji.
Zašto nešto proizvoditi ako je jeftinije uvesti?
U Hrvatskoj se zval hrvatski ili srbski jezik. U Srbiji i Crnoj Gori srbskohrvatski. U Bosheru srpskohrvatski-hrvatskosrpski.catabbath wrote:mortal wrote:nije laz
Nije istina, zvao se hrvatsko-srpski, kasnije mislim hrvatski ili srpski i još kasnije samo hrvatski jezik. Nakon toga se promijenila država.
danni1 wrote:Dašta neg seru.jastreb wrote:Serete!!!
A izvoziti pizdeke s forumadanni1 wrote:A što je loše u uvozu?pismejker wrote:hahahahaha,a Iruda ti.,...yebate,koji su to dijabolichni mozgovi koji stanje u drzavi procjenjuju ponudom u megastorima..vili40 wrote:Jel kraljica za njenog posjeta Irskoj odgovorila na pitanje irskog novinara da kakva to posast tjera ljude iz najljepše europske drzave?Može biti nevjerojatno velika ponuda jogurta pa se ljudi ne mogu odlučiti za koji.
Zašto nešto proizvoditi ako je jeftinije uvesti?
Ja ocu oticiRegoč wrote:danni1 wrote:Dašta neg seru.jastreb wrote:Serete!!!
Ali me drzi
Nesto a ne netko
Penzija?Sora wrote:Ja ocu oticiRegoč wrote:danni1 wrote:Dašta neg seru.jastreb wrote:Serete!!!
Ali me drzi
Nesto a ne netko
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Predsjednica se opet sjetila ili "sjetila" sto se nije smjelo u jugosksviji Mogel si spomenuti brajde ali ne , recimo reci da si Hrvat kajkavec
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Prije 40 godina umro je čovjek o kojem se nisu smjeli pričati vicevi. Zašto vam fali?
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Prije 40 godina umro je čovjek o kojem se nisu smjeli pričati vicevi. Zašto vam fali?
Page 6 of 6