KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
Page 1 of 1
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
Foto: Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook
Autor: CroExpress
Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović sudjelovala je u subotu, 23. studenoga na obilježavanju 30. godišnjice utemeljenja prvog ogranka HDZ-a u Bad Cannstattu pokraj Stuttgarta u Njemačkoj.
U svom govoru, predsjednica je naglasila da za nju Hrvati u Njemačkoj nisu 'dijaspora', nego iseljena Hrvatska, neizmjerne snage i potencijala:
- U Stuttgartu sam nazočila svečanosti obilježavanja 30. godišnjice utemeljenja prvoga ogranka Hrvatske demokratske zajednice u Njemačkoj. Sve manje trebamo govoriti o 'Hrvatima u Hrvatskoj', 'Hrvatima u Njemačkoj', 'Hrvatima u Bosni i Hercegovini', a sve više o - Hrvatima.
Ratovi, nedaće i život rasuli su nas diljem svijeta, no gdje god se nalazili - dijelimo vrijednosti obitelji, rada i vjernosti Domovini iz koje smo potekli i u koju se želimo vratiti. U svome prvom mandatu obnovila sam dotad pokidane veze s hrvatskim iseljeništvom te ću u drugom mandatu nastaviti raditi na jedinstvu domovinske i iseljene Hrvatske.
Sretna sam što su me naši ljudi u Njemačkoj u ovolikom broju i ovako srdačno danas dočekali.
Hrvati izvan Hrvatske su me pet godina ugošćavali u svojim zajednicama, u svojim klubovima, u svojim obiteljskim domovima. Znaju tko sam i iza čega stojim. A znaju i tko ih ignorira, pa i želi da nikad više ne glasuju, kao što znaju i tko ih se sada odjednom sjetio, kada nasušno treba njihov glas, objavila je predsjednica na svom profilu na Facebooku.
Foto: Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook
Dvorana u Bad Cannstattu bila je premala da bi primila sve koji su željeli doći na obilježavanje 30. godišnjice utemeljenja prvoga ogranka HDZ-a u Njemačkoj.
Autor: CroExpress
Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović sudjelovala je u subotu, 23. studenoga na obilježavanju 30. godišnjice utemeljenja prvog ogranka HDZ-a u Bad Cannstattu pokraj Stuttgarta u Njemačkoj.
U svom govoru, predsjednica je naglasila da za nju Hrvati u Njemačkoj nisu 'dijaspora', nego iseljena Hrvatska, neizmjerne snage i potencijala:
- U Stuttgartu sam nazočila svečanosti obilježavanja 30. godišnjice utemeljenja prvoga ogranka Hrvatske demokratske zajednice u Njemačkoj. Sve manje trebamo govoriti o 'Hrvatima u Hrvatskoj', 'Hrvatima u Njemačkoj', 'Hrvatima u Bosni i Hercegovini', a sve više o - Hrvatima.
Ratovi, nedaće i život rasuli su nas diljem svijeta, no gdje god se nalazili - dijelimo vrijednosti obitelji, rada i vjernosti Domovini iz koje smo potekli i u koju se želimo vratiti. U svome prvom mandatu obnovila sam dotad pokidane veze s hrvatskim iseljeništvom te ću u drugom mandatu nastaviti raditi na jedinstvu domovinske i iseljene Hrvatske.
Sretna sam što su me naši ljudi u Njemačkoj u ovolikom broju i ovako srdačno danas dočekali.
Hrvati izvan Hrvatske su me pet godina ugošćavali u svojim zajednicama, u svojim klubovima, u svojim obiteljskim domovima. Znaju tko sam i iza čega stojim. A znaju i tko ih ignorira, pa i želi da nikad više ne glasuju, kao što znaju i tko ih se sada odjednom sjetio, kada nasušno treba njihov glas, objavila je predsjednica na svom profilu na Facebooku.
24.11.2019.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
Kolinda GK
@KolindaGK
PRVIH 10 000 JE TU!
Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10 000 potpisa. Nema stajanja, nastavljamo
raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu!
2016-07-22
Re: KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
Nema stajanja... do pobjede!
Priča se da će i Yoda za nju glasovat.Eroo wrote:
Kolinda GK
@KolindaGK
PRVIH 10 000 JE TU!
Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10 000 potpisa. Nema stajanja, nastavljamo
raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu!
Možda se i za njega nađe neki posa nosača torbice ili kišobrana. Lova je lova, jebiga...
2016-07-22
boli tebe kurac za hrvate u hrvatskoj..bitno tebi da dernecis i caste te u hercegovini zabadava...ne volis svoj kraj a guras se onima koji isto ne vole a tebe koriste za svoje ciljeve kad te isto iskoriste odbacit ce te kao staru krpu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koli, jos da primi Dodika....spomenik cu joj podici u dvoriatu. Kolinprecjednica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
stari moj ona sve cini d aizgubi..neka tako ostane...epikur37 wrote:Koli, jos da primi Dodika....spomenik cu joj podici u dvoriatu. Kolinprecjednica.
2015-09-08
vuksadinare wrote:stari moj ona sve cini d aizgubi..neka tako ostane...epikur37 wrote:Koli, jos da primi Dodika....spomenik cu joj podici u dvoriatu. Kolinprecjednica.
Glasove iseljene hrvatske ima....idemo dalje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ha,ha..onda nisi vidio kako je skoro docekan u švici..koli s emoze sakriti sa ovim skupomepikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari moj ona sve cini d aizgubi..neka tako ostane...epikur37 wrote:Koli, jos da primi Dodika....spomenik cu joj podici u dvoriatu. Kolinprecjednica.
2015-09-08
oćeš ti dobiti kakvo priznanje ili medalju ono bar drvenu ili će te šlag strefit?Eroo wrote:Nema stajanja... do pobjede!
vili40-
2015-08-02
....boli ga kurac...njemu bitno da se casti,zdere i pije...svejedno ako i probleme casti...vili40 wrote:oćeš ti dobiti kakvo priznanje ili medalju ono bar drvenu ili će te šlag strefit?Eroo wrote:Nema stajanja... do pobjede!
2015-09-08
hahaha,svi oni koji su zadnjih godina otišli van trbuhom za kruhom,a taj je broj velik,na sam pomen nje i hdz-a pljuju i psuju a tlak na 250.Da ta nova dijaspora bira od nje bi više glasova dobio pernar i to velim sasvim ozbiljan.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari moj ona sve cini d aizgubi..neka tako ostane...epikur37 wrote:Koli, jos da primi Dodika....spomenik cu joj podici u dvoriatu. Kolinprecjednica.
vili40-
2015-08-02
gledaj....njeno ponasanje dokzuje da je pod prevelikim pritiskom koji ne moze izdrzati...prvo je plenki zajebo ili dobio na jeftin blef da ona bez njega i hdz-a ne moze biti predsjednik i zavezao joj okove...iz kojeg se ne moze izvuci..jer jednostavno ona sad ovisi o plenkiju a plenki od koli...drugo pitanje kome je sve duzna zbog donacija...i mora im to vracati na nekakv nacin...ne sumnjam d aje bandic dao dobru pinku za predizbornu kampanju naravno sigurno ne na lijepe oci..trece...ne znam jel ima problema sa alkoholom ili nema ali ocito da u posljednej vrijeme se pojavljuje samo na festama i dobro cuga kako mi svjedoci pricaju..evo sad je bila na sinjskoj noci i lik mi je rekoa da je pocugala butelju vina dok si keks rekao...npr..plenki je u tom periodu je r je i on tamo bio popio casu,dvije...vili40 wrote:hahaha,svi oni koji su zadnjih godina otišli van trbuhom za kruhom,a taj je broj velik,na sam pomen nje i hdz-a pljuju i psuju a tlak na 250.Da ta nova dijaspora bira od nje bi više glasova dobio pernar i to velim sasvim ozbiljan.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari moj ona sve cini d aizgubi..neka tako ostane...epikur37 wrote:Koli, jos da primi Dodika....spomenik cu joj podici u dvoriatu. Kolinprecjednica.
2015-09-08
dok zoki i koli pucaju pod pritiskom i zeljama stranaka ciji su kandidati..skoro je pokazao najvecu mirnocu...najbolje od svih kandidata izdrzao je ocito provociranje novinara bage a isto je ucinio i kod stankovica...nervoza koli i zoki ali i greske u predizbornim koracima tjeraju vodu na njegov mlin
2015-09-08
i za hdz i sdp pobjeda njihovih kandidata znaci i slamka spasa i trenutni mir prije parlamentarnih izbora...plenkiju pobjeda koli osigurava bar privremeno mir na poziciji celnog covjeka stranke ali isto vrijedi i za bernardica u sdp-u...i zbog tog stranackog mira celnih ljudi dvije vodece stranke u hrvatskoj njihovi kandidati za predsjednika su pod nemali pritiskom..ovi izbori zaparvu su psasavanje stranackog rejtinga ali i politickih karijera kako sefova hadz-a i sdp-a na celnim pozicijama tih stranki ali i politickih karijera zokija i koli...i to je sansa za skoru ali mozda i kolakusica da to iskoriste jer vecinu naroda ne zanimaju ta spasavanja osobnih guzica i fotelja..stvar je samo u jendom detalju hoce li na pravi nacin odraditi predsjednicku predizbornu kampanju do kraja...jer ova kampanja se sve vise pretvara u revolveraski obracun kod o.k korala...
2015-09-08
Ahdname ste nekoć dijelili, nema toga više. Kolinda i Plenkovic su za to jamci.vili40 wrote:oćeš ti dobiti kakvo priznanje ili medalju ono bar drvenu ili će te šlag strefit?Eroo wrote:Nema stajanja... do pobjede!
2016-07-22
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
» Kolinda Grabar-Kitarović Hrvatska nikada neće odustati.
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
» Kolinda Grabar-Kitarović Hrvatska nikada neće odustati.
Page 1 of 1