Denkverbot
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:night sky wrote:fibi, cuvaj zdravlje....nisu vrijedni
usporedivati gnjeca sa ovo dvoje,troje je smijesno....i glupost.
za razluku od njig ima filing za covjeka, dusu....psovka jest brutalna ali sam je uvijek shvacala kao odraz nezadoviljsrva bez zlih namjera....dok ovo dvoje uziva gaziti i onda zlurado promatraju reakcije....
kic, to je razlog....um vlada svijetom.... ali je covjeku dusa dom.
primijetio sam po prvi put da gnjec izricito laze, i kad sam ga stavio pred zid da prizna usutio je, meni se takav karakter ne svidja sveukupno, nabija visok intenzitet i miVSoni naraciju (nije jedini u tome ali gotovo prednjaci).. sve u svemu ne znam sta zelis reci, nemam povjerenje skoro u nikog ovdje, a ljudskost treba dokazati..
preskočio tvoj post jer ne dozvoljavam NIKOME da mi se obraća onakvim tonom kojim si se ti obratio meni. drugo nisam lagao a kamo li izričito lagao napisao sam u kondicionalu da ti nisam poslao prijavu zbog toga jer BI SE MOGLO DESITI da ti napraviš još kakav marifetluk kao što si objavio prije dan dva javno moju abuse prijavu tebi adminu i vlasniku foruma. inače se abuse prijave izričito ne stavljaju javno na screenshotu jer je to zabranjeno... ti si to stavio javno iz ne baš plemenitih pobuda nego si mi htio napakostiti i diskreditirati me. čista pakost s tvoje strane.
Guest- Guest
kic wrote:violator wrote:Kic, jesi li se upoznao s Metabaronima?
ne zvoni mi..
more info?
Ne more.
Guest- Guest
čista destrukcija vlada zadnjih dana.
jednu stvar ne razumijem: netko vam nije drag/simpatičan/nije ono što ste mislili da je, etc, zašto jednostavno to ne reći i s tom osobom više ne komunicirati.
Barem ovdje nema neugode zbog okrenute glave - nitko vas ne gleda u oči.
Čemu stalna potreba za nekakvim razjašnjenjima, ponižavanjima druge strane, bivanjem u pravu po svaku cijenu.
I još mi nešto nije jasno, a to je sistem taborenja.
Dalje neću.
Čitam vas pomalo i nikako se načudit.
Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
jednu stvar ne razumijem: netko vam nije drag/simpatičan/nije ono što ste mislili da je, etc, zašto jednostavno to ne reći i s tom osobom više ne komunicirati.
Čemu stalna potreba za nekakvim razjašnjenjima, ponižavanjima druge strane, bivanjem u pravu po svaku cijenu.
Dalje neću.
2014-04-12
To ti je da bi oni koji konstantno ovdje vise imali sto za citati.. Da ne uvenu od dosade. Cisti altruizam.
Last edited by violator on 2/9/2018, 18:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
Tamo se u puno većoj mjeri koristi sočni jezik, ali je neka ukupna razina agresivnosti ovdje ipak puno veća.
Doduše, nije stalno tako nego više s vremena na vrijeme, u fazama kada su neki korisnici posebno aktivni. Onda dođu razdoblja relativnog mira tako da je ukupno gledano atmosfera zapravo prilično povoljna.
Guest- Guest
Nice wrote:čista destrukcija vlada zadnjih dana.
Dalje neću.
ni ja se nikako načudit vama s ViP-a već desetljećima verglate jednu te istu temu: 41. 45. bleiburg, NDH devesprva. ustaše, partizani, četnici. pa krenete opet ispočetka ne nužno istim redosljedom.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
Tamo se u puno većoj mjeri koristi sočni jezik, ali je neka ukupna razina agresivnosti ovdje ipak puno veća.
Doduše, nije stalno tako nego više s vremena na vrijeme, u fazama kada su neki korisnici posebno aktivni. Onda dođu razdoblja relativnog mira tako da je ukupno gledano atmosfera zapravo prilično povoljna.
Neki korisnici? Koji? Ti i Metka? Gnjec? Ja? Fibi?
Guest- Guest
Izgubit ćete obožavatelje. Precrnili ste. I najveći mazohisti će pobjeći.violator wrote:To ti je da bi oni koji konstantno ovdje vise imalo sto za citati.. Da ne uvenu od dosade. Cisti altruizam.
Fali vama svježa krv. Ovdje svatko o svakome sve zna, pa vadi oružje u ratno doba ( da ne kažem zapisuje)
2014-04-12
violator wrote:Speare Shaker wrote:Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
A bokte, ne očekuješ valjda direktan odgovor, pa nisam ja ovdje taj koji posve uobičajeno koristi ad hominem. :p
Guest- Guest
Iskreno, kad usporedim onaj sočni jezik i ovaj koprivin jezik, nema tu velike razlike. Ono je kao svađa na peškariji, a ovo i malo zloslutnije.(sorry vipovci)Speare Shaker wrote:Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
2014-04-12
Speare Shaker wrote:Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
a vidiš nisam znao da postoji još jedno agregatno stanje uz ona tri koja sam napisao na postu pa si ti mene došao ukorit i ispravit da postoji još jedno agregatno stanje. ma baš ti hvala stvarno nisam znao
Guest- Guest
ja pobjegnem kad dođe do toga i kažem: next..ne mogu to višeGnječ wrote:Nice wrote:čista destrukcija vlada zadnjih dana.
Dalje neću.
ni ja se nikako načudit vama s ViP-a već desetljećima verglate jednu te istu temu: 41. 45. bleiburg, NDH devesprva. ustaše, partizani, četnici. pa krenete opet ispočetka ne nužno istim redosljedom.
2014-04-12
Nice wrote:Izgubit ćete obožavatelje. Precrnili ste. I najveći mazohisti će pobjeći.violator wrote:To ti je da bi oni koji konstantno ovdje vise imalo sto za citati.. Da ne uvenu od dosade. Cisti altruizam.
Fali vama svježa krv. Ovdje svatko o svakome sve zna, pa vadi oružje u ratno doba ( da ne kažem zapisuje)
A cuj, bolje vrag kojeg poznajes.. nego slatkice koje sute, snimaju i iskacu povremeno iz tame cudeci se svijetu.
Neka ti nama imas stogod za procitati. Ja zadovoljna. :-)
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:violator wrote:Speare Shaker wrote:Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
A bokte, ne očekuješ valjda direktan odgovor, pa nisam ja ovdje taj koji posve uobičajeno koristi ad hominem. :p
Pa jasno, ti o kvantnoj fizici pa u njedra. Kao guja.
Guest- Guest
Žalim se, ženo..ne želim vas prestat čitat...kritika čitateljaviolator wrote:Nice wrote:Izgubit ćete obožavatelje. Precrnili ste. I najveći mazohisti će pobjeći.violator wrote:To ti je da bi oni koji konstantno ovdje vise imalo sto za citati.. Da ne uvenu od dosade. Cisti altruizam.
A cuj, bolje vrag kojeg poznajes.. nego slatkice koje sute, snimaju i iskacu povremeno iz tame cudeci se svijetu.
Te su slatkice najopasnije...čuvajte leđa..kad napadnu ružičastim kućnim papučama i kozmetičkim torbicama, naročito..'vragu i paranoja..
2014-04-12
Nice wrote:Žalim se, ženo..ne želim vas prestat čitat...kritika čitateljaviolator wrote:Nice wrote:Izgubit ćete obožavatelje. Precrnili ste. I najveći mazohisti će pobjeći.violator wrote:To ti je da bi oni koji konstantno ovdje vise imalo sto za citati.. Da ne uvenu od dosade. Cisti altruizam.
Te su slatkice najopasnije...čuvajte leđa..kad napadnu ružičastim kućnim papučama i kozmetičkim torbicama, naročito..'vragu i paranoja..
Ali imas pravo.. Treba povuci rucnu.
Meni je prekipjelo nakon onoga sa skveranima.
Zgadili su mi se i oni koji su mi dosad bili simpa.
Definitivno treba otici.
Guest- Guest
i told you soviolator wrote:Nice wrote:Žalim se, ženo..ne želim vas prestat čitat...kritika čitatelja :cheers: :cheers:violator wrote:Nice wrote:Izgubit ćete obožavatelje. Precrnili ste. I najveći mazohisti će pobjeći. :farao: :farao:violator wrote:To ti je da bi oni koji konstantno ovdje vise imalo sto za citati.. Da ne uvenu od dosade. Cisti altruizam.
Fali vama svježa krv. Ovdje svatko o svakome sve zna, pa vadi oružje u ratno doba ( da ne kažem zapisuje) :pirat:
Te su slatkice najopasnije...čuvajte leđa..kad napadnu ružičastim kućnim papučama i kozmetičkim torbicama, naročito..'vragu i paranoja.. :farao:
Ali imas pravo.. Treba povuci rucnu.
Meni je prekipjelo nakon onoga sa skveranima.
Zgadili su mi se i oni koji su mi dosad bili simpa.
Definitivno treba otici.
2014-04-16
Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
a vidiš nisam znao da postoji još jedno agregatno stanje uz ona tri koja sam napisao na postu pa si ti mene došao ukorit i ispravit da postoji još jedno agregatno stanje. ma baš ti hvala stvarno nisam znao
Pa napisao si da postoje tri, a sad, jesi li znao za četvrto ili ne, ja to ne mogu znati. :p
Guest- Guest
Guest wrote:Speare Shaker wrote:violator wrote:Speare Shaker wrote:Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
Pa jasno, ti o kvantnoj fizici pa u njedra. Kao guja.
Kakve veze imaju guje s kvantnom fizikom?
Guest- Guest
Nice wrote:Iskreno, kad usporedim onaj sočni jezik i ovaj koprivin jezik, nema tu velike razlike. Ono je kao svađa na peškariji, a ovo i malo zloslutnije.(sorry vipovci)Speare Shaker wrote:Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha
Da je ovdje zloslutnije, jest. Ali kvaka je u onome što sam već rekao, na ViP- je to kontinuirano stanje, a ovdje samo povremeno. :)
Ma i najslasnije slastice dosade ako ih se konzumira kontinuirano, a gdje ne bi uobičajeni sadržaji na ViP-u.
Guest- Guest
Fibica wrote:Znam metilda da je to sa moje strane licemjerno.
I poslije mi je bilo zao sta sam trecu osobu koja nije zasluzila uplela u moju i tvoju prepirku...
Ali vjeruj mi i ti si se nakacila na mene. Napravila si ono sto ja ne bih nikada, a to je otvorila temu samo da bi me javno omalovazavala...
Uostalom ti i speare ismijavate moje panicne napadaje o kojima sam par puta pisala na forumu. I smatram, da to stvarno, nije u redu i krajnje je jadno.
Osim toga ismijavao me i za problem, zdravstveni, koji sam jednom u trenutku iznijela. Da zelim manipulirati i stvarati suosjecanje medu vama?
Kakvo jebeno suosjecanje. To mi je samo jednom izletjelo i dalje nisam nastavila pricu.
A i dolazim sa pdf-a gdje smo se kada nam je bilo lose olaksavali tako sto bi se pojadali na forumu. Ne da nam vi dajete savjete, ne da manipuliramo vama, ne da stvaramo suosjecanje nego jednostavno da se olaksamo...
Dodes, napises odes.
Radilo se to o smrti u obitelji ili pak kakvoj zdravstvenoj tegobi ili nam je nokat puknuo...
Tada sam napisala da si ti jedina normalna, da, sjecam se toga.
Zanimalo me zasto pojedinci nisu kaznjavani za grube rijeci. Na kraju mi je kic sve objasnio.
Viola je imala pravo za ono sto mi je tada rekla...
Jos jednom, isprike za uopce spominjanje tvojeg sina.
I da, to nije bilo u redu.
Svjesna sam toga...
Ako ce ti to vratiti malo mira, a znam da nece, ali u slucaji, moze ban i meni kic priljubit...
Fibi, hvala na isprici i ugodno me je iznenadila. :)
Ja sinoć i danas uglavnom nisam bila na forumu pa sam je tek sad primijetila. :)
Uglavnom, ja ni kad se prepirem nemam zlu krv kao što to očito mnogima izgleda, ali meni je važno znati da je to tako. :)
Ispričavam se zbog teme koju sam otvorila na vip-u ali sam morala to učiniti jer se o meni plasiraju laži koje onda likovi poput Sore ponove sto puta i svako malo mi se nabijaju na nos, kao što je naprimjer laž da sam bila u partiji, pa u hdz-u, pa da sam bila lopov u socijalizmu i slične neistine. Zato sam htjela na ViP-u gdje povremeno pišem to demantirati da mi netko od mojih stalkera ne bi kasnije nabijao na nos stan u Istri. Ti si se malo nespretno izrazila, ja sam reagirala kako sam reagirala i nadam se da smo taj nesporazum riješile. :)
DRugi nesporazum je taj da ti se rugam zbog tvoje bolesti. Ja te ne pratim po drugim temama pa sam za tvoju bolest saznala tek nedavno i ako mi možeš vjerovati nikad, ama baš nikad ti se ne bih narugala zbog nje. A imam i osobni razlog zbog čega ne bih. Sad ću opet biti iskrena i iznijeti nešto iz svojih osobnih iskustava. Mojoj kćeri su na drugoj godini na internetu ukrali identitet, otvarali fb profile u njeno ime, pisali gluposti, na CMC-u slali poruke pod njenim imenom, upadali joj u mailove, tako da je kćer pod tim pritiskom pukla i završila na psihijatriji gdje je bila 20 dana dok nije došla k sebi. Nkaon izlaska iz bolnice agresija na nju je opet počela ali nam je natuknula na koga sumnja i slučaj smo prijavili policiji sa svim fotokopijama neovlaštenog korištenja maila. Bogu hvala, nakon toga je sve prestalo. Znam zato kako je biti u psihozi i zato ti se zbog mog iskustva nikada ne bih narugala. Ovo sam ti napisala svjesna da će se sada i ovo iskoristiti protiv mene, ali da ti budeš mirna. :)
Jako si mi draga i mislim da forum nije mjesto na kojem se možeš opustiti. :)
Vidjet ćeš kakve će sada salve poruga osvanuti nakon ove moje ispovijedi.
Volim te i poštujem. :)
BTB
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50