ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 28 Empty Re: Denkverbot

Post by mativka 12/9/2018, 01:17

Što ti želiš time reći?

mativka

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 01:20

mativka wrote:Što ti želiš time reći?

ništa. čuo sam to u pjesmi pa sam se zapitao zašto je stavio dio te pjesmice u svoju pjesmu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 12/9/2018, 01:22

Gnječ wrote:

ništa. čuo sam to u pjesmi pa sam se zapitao zašto je stavio dio te pjesmice u svoju pjesmu.
Dobro..iskušavaš li moj engl. ili je nešto drugo u pitanju?
Daj svoje mišljenje o pjesmi...

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 12/9/2018, 01:23

Koji ti je dio pjesme zabrinjavajući?
Ajmo polako...

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 01:44

mativka wrote:
Gnječ wrote:

Dobro..iskušavaš li moj engl. ili je nešto drugo u pitanju?
Daj svoje mišljenje o pjesmi...

ma ništa ne iskušavam nemam nikakvu skrivenu agendu nisam ja aben koji kreči po forumu.

ustvari aben bi rekao da pjesma govori o kapitalizmu i socijalizmu. socijalizam ubija kapitalizam ili tako nešto u tom tonu. ali on je ko drug Tito kad je šofer na raskršću pitao Tita- lijevo je za socijalizam, a desno za kapitalizam, kud ćemo ???
Tito odgovara:: daj žmigavac lijevo , skreni desno...

uglavnom nema smisla izmišljati moje mišljenje o pjesmi kad je bolje otić na izvor i pitat autora teksta što je pisac htio reći:

The Devil in Dave Matthews
As he mounts a tour behind his first solo album, the singer settles down to explain why death is on his mind so much

“That’s right, kitty. You’re beautiful, But I’m not going to touch you. I don’t know where you’ve been, and I hope you’re not related to the devil.” These days it’s hard for Dave Matthews to trust anything, not even a small black cat desperate for attention. He doesn’t need any more bad luck. “Trouble, get behind me now,” he sings on his solo debut, Some Devil. “Trouble, let me be.” He acknowledges that his best album with Dave Matthews Band is five years behind him and says no God gives a shit about him and that suicide crosses his mind more often than you may think. “I’ve been in situations where I haven’t been able to see how I’ll get by,” he says. But Matthews also says he has a “pretty solid sense of joy.” He is happily married, his two-year-old twin girls, Grace and Stella, worship him, and, as he puts it, he makes “an exorbitant living,” estimated to be north of $20 million annually. In order to stay out of a lunatic asylum, Matthews has resolved to distract himself with projects, big and small.

There’s a lot of death on “Some Devil”: “Gravedigger” kills off four people in three verses, and in “So Damn Lucky,” you describe an elongated moment before a car accident. Does that song stem from a near-death experience?

Well, I’ve been in a few car wrecks. I think five — one or two serious — before I ever drove a car. I was growing up in South Africa at a time when the youth was reckless, irreverent and excited knowing that the future of the country was uncertain. My circle of friends was very aware that the welcome demise of apartheid was all but upon us, and that made for a reckless kind of abandon that made for a lot of recreational excess.

“Gravedigger” is about slavery, a mother losing her children in World War II and the death of an eight-year-old. How did a gloomy song like that become the first single?

The songs I was most drawn to — “Gravedigger” and “Some Devil” — were the ones that would be the least likely to fit the mood of radio nowadays. And people were like, “What do we do? Christ. Put the one with some drum beats on it.” But I’m glad. It’s a lonely song that dwells on the topics we’re more inclined to escape. One radio station said it didn’t want to play the song anymore because a woman had phoned in saying it made her cry. I was like, “Oh, thank you. I succeeded.” If I induced vomiting — that would be different.

You include a bit of “Ring Around the Rosie” in “Gravedigger.” This is not the first time you’ve incorporated a children’s song in your music. What’s the attraction?

Kids come up with really great songs. I didn’t know what to do for a bridge in that song, and I hadn’t used that nursery rhyme before [laughs]. I believe “Ring Around the Rosie” was something that kids would sing during the plague. It’s the classic of classics about dying. Nowadays, can you imagine what kids in Sierra Leone or Baghdad are doing? Probably picking up pieces of buildings or body parts and dancing around with them. Just like singing songs when everyone in your European town is dropping dead.

https://www.rollingstone.com/music/music-news/the-devil-in-dave-matthews-87645/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 12/9/2018, 01:52

Gnječ,
you suck!

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 02:01

mativka wrote:Gnječ,
you suck!

zoč?

jer sam spomenuo druga Tita?

evo sam malo prepravio poznatu pjesmu o Titu tj. sam je osuvremenio: samo intro za sad

druže Tito mi ti se koljemo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 02:04

di je mativka? ubio sam je u pojam? već kad smo u motu tema je takva kakva je umiruća u biti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 12/9/2018, 02:10

Gnječ wrote:di je mativka? ubio sam je u pojam? već kad smo u motu tema je takva kakva je umiruća u biti.
Tu sam :)
Nit me se Tito dotiče, nit copy-paste sranja.
Samo se pitam, gdje je čovjek nestao?

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 02:11

nema nikoga. samo ja i forum na nekom serveru na nekom hard disku negdje.

“I am alone. There is no God where I am.”
— Aleister Crowley
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 12/9/2018, 02:11

Koliko čovjek mora biti u svojoj površnosti ponosan na sebe?!

2018-08-07

Back to top Go down

Post by mativka 12/9/2018, 02:13

Gnječ wrote:nema nikoga. samo ja i forum na nekom serveru na nekom hard disku negdje.

— Aleister Crowley
Jebeš izvlakuše ljude...jebeš sve...
Svi se na nešto izvlače i navlače...a od sebe najmanje daju!

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 02:16

mativka wrote:
Gnječ wrote:di je mativka? ubio sam je u pojam? već kad smo u motu tema je takva kakva je umiruća u biti.
Tu sam :)
Nit me se Tito dotiče, nit copy-paste sranja.
Samo se pitam, gdje je čovjek nestao?

ja sam tu ali neznam što ti hoćeš od mene u te sitne sate. da sad analiziram pjesmu? pa već sam iskopčao agregate, pogasio lampadine, razmišljam zašto još ne spavam a planirao sam ić leć prije sat vremena. 2h su ujutro noćna smjena nemogu odradit tri smjene to je protiv povelje o ljudskim pravima.

idem spavat i tebi ln

sviđa mi se ova misao:

— Aleister Crowley
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 12/9/2018, 02:18

Noćka, Gnječ
al me taj copy paste izludi. Kao da nitko nema vlastitog mišljenja...

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 02:19

mativka wrote:
Gnječ wrote:nema nikoga. samo ja i forum na nekom serveru na nekom hard disku negdje.

— Aleister Crowley
Jebeš izvlakuše ljude...jebeš sve...
Svi se na nešto izvlače i navlače...a od sebe najmanje daju!

a tko njurga jebote baš ti! ti koja samo postavljaš pitanja! how convenient! daj si i ti malo truda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 12/9/2018, 02:20

Evo moje čiste, trenutne misli:
Laka noć svima pod nebom kojeg dijelimo....

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 02:32

mativka wrote:Noćka, Gnječ
al me taj copy paste izludi. Kao da nitko nema vlastitog mišljenja...

šta ću izmišljat kad je čovjek sve rekao zašto i zbog čega je napisao takav tekst za pjesmu. bila bi uvreda za njega da mu ja sad idem filozofirati i ubjeđivati da nije to baš tako kako on kaže nego da je tekst napisao iz nekih drugih pobuda pa sad ću ja njega ubjeđivat da je šta?

to mi ide na nerve.

isto kad mene netko u rl krene ubjeđivat da mi se nije desilo to i to kako ja kažem nego nešto sasvim drugo a taj netko nije bio niti blizu kad mi se to i to desilo. ljudi su ponekad ćesto dosta agresivni njihovo mišljenje mora biti točno pa taman drugu osobu izludili toliko da počne sumnjat u ono što vidi, čuje itd počinje sumnjat u svoja osjetila to je već predznak psihoze. eto kako totalno normalnu osobu možeš izluditi. tako da joj nametneš svoju realnost a negiraš njenu.

daj malo ipak evo ti biblija autor je na nebu tako kažu stručnjaci i do njega nema ni telefona ni pošte znači ljudi daju svoja mišljenja o bibliji i svatko ima svoje mišljenje niti jedno nije isto. kako ćemo dalje kako čemo se složit? pa kao i uvijek, rat tko je jači taj kvači. zlo i naopako taj homo sapiens.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 08:45

Gnječ wrote:

sviđa mi se ova misao:

— Aleister Crowley

vidi se na tebi..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 13:00

metilda wrote:
Gnječ wrote:

sviđa mi se ova misao:

— Aleister Crowley

vidi se na tebi..

čuj, ti imaš toksičnu, korozivnu lošu negativnu energiju. prije nekoliko mjeseci obrušila si se na Violator pa si otvorila temu o paganizmu i pisala bljuvotine protiv paganizma da bi ti na kraju u jednom tvom postu priznala da da imaš fobiju od paganizma. tj. da se u tvom vilajetu dok si bila klinka radilo razne obrede i uroke i takva slična sranja pa ti imaš strah od toga. a fobija je iracionalni strah od nečega. na nekom drugom postu si napisala da si odjebala dečka s kojim si bila u vezi samo zato jer ti se dečko upisao u komunističku partiju. i pazi sad---a tebe nije pitao! kako se samo usudio pička mu materina komunjarska napraviti nešto a bez da mene pita????

sad tu mene pokušavaš izbacit iz takta ali vjeruj mi na meni ćeš sve zube polomit kurbetino jebena ustaška. imat ćeš dentijeru nakon toga ćeš moć reč da samu sebe možeš ugristi za dupe.

a sad odjebi gujetino otrovna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 13:12

Gnječ wrote:
metilda wrote:
Gnječ wrote:

sviđa mi se ova misao:

— Aleister Crowley

vidi se na tebi..

čuj, ti imaš toksičnu, korozivnu lošu negativnu energiju. prije nekoliko mjeseci obrušila si se na Violator pa si otvorila temu o paganizmu i pisala bljuvotine protiv paganizma da bi ti na kraju u jednom tvom postu priznala da da imaš fobiju od paganizma. tj. da se u tvom vilajetu dok si bila klinka radilo razne obrede i uroke i takva slična sranja pa ti imaš strah od toga. a fobija je iracionalni strah od nečega. na nekom drugom postu si napisala da si odjebala dečka s kojim si bila u vezi samo zato jer ti se dečko upisao u komunističku partiju. i pazi sad---a tebe nije pitao! kako se samo usudio pička mu materina komunjarska napraviti nešto a bez da mene pita????

sad tu mene pokušavaš izbacit iz takta ali vjeruj mi na meni ćeš sve zube polomit kurbetino jebena ustaška. imat ćeš dentijeru nakon toga ćeš moć reč da samu sebe možeš ugristi za dupe.

hajde molim te nađi postove na kojima sam to napisala baš tim riječima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2018, 13:25

metilda wrote:
Gnječ wrote:
metilda wrote:
Gnječ wrote:

sviđa mi se ova misao:

— Aleister Crowley

vidi se na tebi..

hajde molim te nađi postove na kojima sam to napisala baš tim riječima

neću. traži ti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Back to top