Denkverbot
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
ne zun te vaše turske izraze,Gnječ wrote:aben wrote:baba imo 6o godin i ne štedi phoebebuffay, i ti bi se sromila da tako razgovoroš s mlodima, baba ne štedi njene osjećaje a iskustveno je nadmoćna,violator wrote:aben wrote:oću ti reći da ono ča kanibalkanka govori, da se stariji tribaju oprezno obraćati mlodima da ne povridu njihove malene osjećaje, vridi i u suprotnom smjeru- even stronger.Gnječ wrote:
hahaha jebo ti bog mater. šta ćeš sad? jel sam ja mlođi ili storiji ot tebe kurbin sine? jel sam ti se obratio neprikladnin riječnikon? Fibi te nikada nije opsovala koliko ja znam ona nije niti jenom opsovala nekog ovako sočno kao što sad ja tebe tovare zlobni. pa stavi onda na forum pravilo da se ne smiju registrirat osobe mlađe od 60 godina jer bi onda se vi starčići osjećali ugroženi od tobožnje agresije mladih i omladine.
ma puši kurac abene koji kurac ja uopće raspravljam s tobom o čemu? Fibica te ugrožava? po tebi agresivna je? ajme majko šta ćemo je zatvorit u kavez da te slućano ne bi ugrozila?
jo ne zun koliko ti jegodin, ali to je besides the point.
fibi je agresivna, ali me ne ugrožava jer su to samo slova.
Ma da te covjek sad ne bi sutnuo u guzicu, lazljivu i pokvarenu! :-D
Gdje sam ja to napisala?! To si ti krenuo s "analizom" ljevicarstva i iz nje (takve analize) izvukao odredjene zakljucke. Tipicni straw man kojima se neprekidno sluzis. :-)
obična parafraza
hehe...parafraziraš? parafraza podrazumijeva skraćivanje i proširenje teksta te tumačenje i objašnjenje težih mjesta, čime se postiže bolje razumijevanje.
teža mjesta su ono što sam boldao u tvojoj parafrazi. nazvao si metildu babom. hahaha...sad si najeba...ček kad te baba metilda dohvati...
ali ja ću stavit običnu parafrazu na tvoju običnu parafrazu da još bolje pojasnim i objasnim teža mjesta da ljudi bolje razumiju.
metilda nije obična baba. metilda je nadžak baba.
znaš sto je nadžak baba? nadžak baba je zla, džandrljiva, svadljiva osoba (obično ženska); uopšte zla, rđava, kvarna ženska osoba.
što je nadžak?
nadžak je staro, već odavno zaboravljeno oruđe i oružje, kojim se u naše vreme niko, valjda, više i ne služi.
To je bio deo starinske bojeve opreme: "strainsko hladno oružje (na dugačkoj dršci), vrsta buzdovana koji s jedne strane ima sekiricu, a s druge dugačke uši ili malj, čekić”, a zatim i „alatka takvog oblika”.
Nadžakom se, dakle, nekda tuklo u bitkama, ali se njime i grubo tesalo, cepalo, a za nuždu i kopalo: "Sabljama joj sanduk sate-saše, nadžacima raku iskopaše”, stoji u jednoj narodnoj pesmi.
Spajanjem reči nadžak i baba (u pogrdnom značenju) nastao je u našem narodu izraz nadžak-baba da bi se njime označila žena naopake naravi, oštrokonđa koja svojim zlim jezikom seče i udara kao nadžakom.
mi ih zovemo covalice
2014-04-16
aben wrote:
ne zun te vaše turske izraze,
mi ih zovemo covalice
hrvatski jezik ima 60% turskih riječi giv or tejk... bitno da si razumio.
a tvoj naziv covalica nigder na svitu nima barem ne na netu. sve ča san na cilen svitu naša o covalicaman je samo aben i jedan tvoj post na forumu i vidin sad da si ti prvi nazvao metildu da je covalica. ustvari nazva si je baba covalica.
evo citat tvog posta i ispod link gdje piše usput već kad si otvoriš link možeš pročitati kako Kaya jebe Noor uzduž i porijeko i po dnu...
aben:
pa ni joj znočenje dodo po zvučnosti ili sličnosti osobina kako to inače gre, nego preko teme na kojoj je baba covalica bronila hrvacke interese, a nazvala ju je čardak na nebu ni na zemlji. da ju je nazvala zebra, nihilisu bi za ljude ki podržavaju ov establišment uze riječ zebra, razumiš.
to nemo veze sa ovcami.
...
https://www.ex-iskon-pleme.com/t26688p140-cia-bi-se-na-brutalnost-udbe-samo-nasmijala
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:
nadžak baba uživa u svom nedjelu.
isključujući abena i spearea vi ste svi duhovno bolesni... zamjenjujete teze, argumentirate ad hominem bez kazne, lažete, izmišljate i izmišljotine pretvarate u istinu... povirila sam načas i vidjela da cijeli dan raspravljate o meni.. vama stvarno treba stručna pomoć
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:
nadžak baba uživa u svom nedjelu.
isključujući abena i spearea vi ste svi duhovno bolesni... zamjenjujete teze, argumentirate ad hominem bez kazne, lažete, izmišljate i izmišljotine pretvarate u istinu... povirila sam načas i vidjela da cijeli dan raspravljate o meni.. vama stvarno treba stručna pomoć
nemamo stručnu pomoć jer su svi liječnici stručnjaci otišli radit u Irsku, UK, Škotsku, Dansku, Njemačku, Italiju, Švicarsku...kaže ministar zdravstva bosanac drug Kujundžić da jedan svećenik u bolnici vrijedi više od 20 doktora.
Guest- Guest
imo toga, covati je nekad znočilo beštimati, od psovati-sovati-covati, ali sa samo znoči svađatiGnječ wrote:aben wrote:
ne zun te vaše turske izraze,
mi ih zovemo covalice
hrvatski jezik ima 60% turskih riječi giv or tejk... bitno da si razumio.
a tvoj naziv covalica nigder na svitu nima barem ne na netu. sve ča san na cilen svitu naša o covalicaman je samo aben i jedan tvoj post na forumu i vidin sad da si ti prvi nazvao metildu da je covalica. ustvari nazva si je baba covalica.
evo citat tvog posta i ispod link gdje piše usput već kad si otvoriš link možeš pročitati kako Kaya jebe Noor uzduž i porijeko i po dnu...
aben:
pa ni joj znočenje dodo po zvučnosti ili sličnosti osobina kako to inače gre, nego preko teme na kojoj je baba covalica bronila hrvacke interese, a nazvala ju je čardak na nebu ni na zemlji. da ju je nazvala zebra, nihilisu bi za ljude ki podržavaju ov establišment uze riječ zebra, razumiš.
to nemo veze sa ovcami.
...
https://www.ex-iskon-pleme.com/t26688p140-cia-bi-se-na-brutalnost-udbe-samo-nasmijala
2014-04-16
aben wrote:
imo toga, covati je nekad znočilo beštimati, od psovati-sovati-covati, ali sa samo znoči svađati
iz mog ugla gledanja (uzevši u obzir denkverbot kao sobu) ja napišem jedan post i oni se dalje covaju bez mene u vezi mene
Guest- Guest
ne govorin jo da se drugi ne volu covati, nego je u mojin mestu to nekad bi..pa skoro pa folklor među starijin ženami;metilda wrote:aben wrote:
imo toga, covati je nekad znočilo beštimati, od psovati-sovati-covati, ali sa samo znoči svađati
iz mog ugla gledanja (uzevši u obzir denkverbot kao sobu) ja napišem jedan post i oni se dalje covaju bez mene u vezi mene :popcorn:
stariji muški bi vrime trošili u tavernami, a žene bi se covale...
2014-04-16
aben wrote:ne govorin jo da se drugi ne voli covati, nego je u mojin mestu to nekad bi..pa skoro pa folklor među starijin ženami;metilda wrote:aben wrote:
iz mog ugla gledanja (uzevši u obzir denkverbot kao sobu) ja napišem jedan post i oni se dalje covaju bez mene u vezi mene
ja se ne volim covati ali što ću kad moram okrenuti drugi obraz, vjera mi nalaže
Guest- Guest
yea, right:)metilda wrote:aben wrote:ne govorin jo da se drugi ne voli covati, nego je u mojin mestu to nekad bi..pa skoro pa folklor među starijin ženami;metilda wrote:aben wrote:
iz mog ugla gledanja (uzevši u obzir denkverbot kao sobu) ja napišem jedan post i oni se dalje covaju bez mene u vezi mene :popcorn:
ja se ne volim covati ali što ću kad moram okrenuti drugi obraz, vjera mi nalaže
2014-04-16
aben wrote:yea, right:)metilda wrote:aben wrote:ne govorin jo da se drugi ne voli covati, nego je u mojin mestu to nekad bi..pa skoro pa folklor među starijin ženami;metilda wrote:aben wrote:
eno ga na, sad ni on ne viruje da moram odgovoriti na laž a to onda izgleda kao covanje
Guest- Guest
pogle ovo:
Najvažnije što možemo učiniti za te ljude (a da ne uzvraćamo istom mjerom) jest moliti za njih. Nastojte upoznati ljude koji vas ponižavaju. Uđite u njihove živote, misli i osjećaje, a zatim molite što god određenije možete vezano za njihovu situaciju. Komunicirajte s njima i pomozite im ako možete. Ako se radi o nečemu što su oduvijek htjeli učiniti, potaknite ih da to naprave. Ako je to nešto o čemu vi mnogo znate, ponudite im potporu, mentorstvo. Ako pate zbog rana iz prošlosti, i ne znaju kako da to prevladaju, istražite koji su dobri kršćanski terapeuti u vašoj okolici i prenesite informaciju. Ako se bore s manjkom samopouzdanja, istaknite sve dobre karakteristike i talente koje imaju. Dajte im kompliment barem jednom tjedno kad/ako ih vidite. Nikad ne znate što će postati od sjemena koje sijete s ljubavlju.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t17248p240-katolicizam#1246547
koliko sam puta pokušala prići i fibici i mativki i violator s ljubavlju i kakve sam odgovore dobivala?
a nisam ni ja svetica... još...
Najvažnije što možemo učiniti za te ljude (a da ne uzvraćamo istom mjerom) jest moliti za njih. Nastojte upoznati ljude koji vas ponižavaju. Uđite u njihove živote, misli i osjećaje, a zatim molite što god određenije možete vezano za njihovu situaciju. Komunicirajte s njima i pomozite im ako možete. Ako se radi o nečemu što su oduvijek htjeli učiniti, potaknite ih da to naprave. Ako je to nešto o čemu vi mnogo znate, ponudite im potporu, mentorstvo. Ako pate zbog rana iz prošlosti, i ne znaju kako da to prevladaju, istražite koji su dobri kršćanski terapeuti u vašoj okolici i prenesite informaciju. Ako se bore s manjkom samopouzdanja, istaknite sve dobre karakteristike i talente koje imaju. Dajte im kompliment barem jednom tjedno kad/ako ih vidite. Nikad ne znate što će postati od sjemena koje sijete s ljubavlju.
koliko sam puta pokušala prići i fibici i mativki i violator s ljubavlju i kakve sam odgovore dobivala?
Guest- Guest
night sky wrote:fibi, cuvaj zdravlje....nisu vrijedni
usporedivati gnjeca sa ovo dvoje,troje je smijesno....i glupost.
za razluku od njig ima filing za covjeka, dusu....psovka jest brutalna ali sam je uvijek shvacala kao odraz nezadoviljsrva bez zlih namjera....dok ovo dvoje uziva gaziti i onda zlurado promatraju reakcije....
kic, to je razlog....um vlada svijetom.... ali je covjeku dusa dom.
primijetio sam po prvi put da gnjec izricito laze, i kad sam ga stavio pred zid da prizna usutio je, meni se takav karakter ne svidja sveukupno, nabija visok intenzitet i miVSoni naraciju (nije jedini u tome ali gotovo prednjaci).. sve u svemu ne znam sta zelis reci, nemam povjerenje skoro u nikog ovdje, a ljudskost treba dokazati..
tek kad je netko pod pritiskom i kad postoje ulozi vidis kakav je tko, nije ni da sam razocaran ali, ovo je postalo izmor
ali jo to nis reko s obziron na tebe i druge forumaše, nego na tebe i sebe, tako da zaključak stoji:)metilda wrote:aben wrote:yea, right:)metilda wrote:aben wrote:ne govorin jo da se drugi ne voli covati, nego je u mojin mestu to nekad bi..pa skoro pa folklor među starijin ženami;metilda wrote:
eno ga na, sad ni on ne viruje da moram odgovoriti na laž a to onda izgleda kao covanje
2014-04-16
kic wrote:night sky wrote:fibi, cuvaj zdravlje....nisu vrijedni
za razluku od njig ima filing za covjeka, dusu....psovka jest brutalna ali sam je uvijek shvacala kao odraz nezadoviljsrva bez zlih namjera....dok ovo dvoje uziva gaziti i onda zlurado promatraju reakcije....
primijetio sam po prvi put da gnjec izricito laze, i kad sam ga stavio pred zid da prizna usutio je, meni se takav karakter ne svidja sveukupno, nabija visok intenzitet i miVSoni naraciju (nije jedini u tome ali gotovo prednjaci).. sve u svemu ne znam sta zelis reci, nemam povjerenje skoro u nikog ovdje, a ljudskost treba dokazati..
Pa dok se nekog ne upozna uzivo, dok se ne postane dio njegovog rl-zivota, tesko da se moze izgraditi neko strasno povjerenje. Mozda u tome i jest car vr-a. Uvijek prilaziti s nekom zadrskom.. Ali, tada, lakse dolazi i do povrijedjenih osjecaja, jer kad nekog ne dozivljavas suvise, lakse je ne obazirati se na njegove osjecaje.
Ne znam. Meni ovo nisu mjesta za stvaranje pritatelja ili intimnijih poznanika.
Last edited by violator on 2/9/2018, 17:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
je, to sun vidi. ali un ki želi dobar odnos moro konstantno ulagati, jer odnos je proces.metilda wrote:
a nisam ni ja svetica... :}: još...
2014-04-16
metilda wrote:pogle ovo:
Ti i tvoja ljubav tipa Misery..
Guest- Guest
možda puno beštimo i laže, ali imo filing za molog čovika:)kic wrote:night sky wrote:fibi, cuvaj zdravlje....nisu vrijedni
to me positilo na chestertonovu;
“ ‘My country, right or wrong,’ is a thing that no true patriot would think of saying. . . . It is like saying, ‘My mother, drunk or sober’ ”
2014-04-16
kic wrote:night sky wrote:fibi, cuvaj zdravlje....nisu vrijedni
preskočio tvoj post jer ne dozvoljavam NIKOME da mi se obraća onakvim tonom kojim si se ti obratio meni. drugo nisam lagao a kamo li izričito lagao napisao sam u kondicionalu da ti nisam poslao prijavu zbog toga jer BI SE MOGLO DESITI da ti napraviš još kakav marifetluk kao što si objavio prije dan dva javno moju abuse prijavu tebi adminu i vlasniku foruma. inače se abuse prijave izričito ne stavljaju javno na screenshotu jer je to zabranjeno... ti si to stavio javno iz ne baš plemenitih pobuda nego si mi htio napakostiti i diskreditirati me. čista pakost s tvoje strane.
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50