ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 8 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 2/9/2018, 20:31

Fibica wrote:Znam metilda da je to sa moje strane licemjerno.
I poslije mi je bilo zao sta sam trecu osobu koja nije zasluzila uplela u moju i tvoju prepirku...

Ali vjeruj mi i ti si se nakacila na mene. Napravila si ono sto ja ne bih nikada, a to je otvorila temu samo da bi me javno omalovazavala...
Uostalom ti i speare ismijavate moje panicne napadaje o kojima sam par puta pisala na forumu. I smatram, da to stvarno, nije u redu i krajnje je jadno.
Osim toga ismijavao me i za problem, zdravstveni, koji sam jednom u trenutku iznijela. Da zelim manipulirati i stvarati suosjecanje medu vama?
Kakvo jebeno suosjecanje. To mi je samo jednom izletjelo i dalje nisam nastavila pricu.
A i dolazim sa pdf-a gdje smo se kada nam je bilo lose olaksavali tako sto bi se pojadali na forumu. Ne da nam vi dajete savjete, ne da manipuliramo vama, ne da stvaramo suosjecanje nego jednostavno da se olaksamo...
Dodes, napises odes.
Radilo se to o smrti u obitelji ili pak kakvoj zdravstvenoj tegobi ili nam je nokat puknuo...

Tada sam napisala da si ti jedina normalna, da, sjecam se toga.
Zanimalo me zasto pojedinci nisu kaznjavani za grube rijeci. Na kraju mi je kic sve objasnio.
Viola je imala pravo za ono sto mi je tada rekla...

Jos jednom, isprike za uopce spominjanje tvojeg sina.
I da, to nije bilo u redu.
Svjesna sam toga...

Ako ce ti to vratiti malo mira, a znam da nece, ali u slucaji, moze ban i meni kic priljubit...

Fibi, hvala na isprici i ugodno me je iznenadila. :)
Ja sinoć i danas uglavnom nisam bila na forumu pa sam je tek sad primijetila. :)
Uglavnom, ja ni kad se prepirem nemam zlu krv kao što to očito mnogima izgleda, ali meni je važno znati da je to tako. :)
Ispričavam se zbog teme koju sam otvorila na vip-u ali sam morala to učiniti jer se o meni plasiraju laži koje onda likovi poput Sore ponove sto puta i svako malo mi se nabijaju na nos, kao što je naprimjer laž da sam bila u partiji, pa u hdz-u, pa da sam bila lopov u socijalizmu i slične neistine. Zato sam htjela na ViP-u gdje povremeno pišem to demantirati da mi netko od mojih stalkera ne bi kasnije nabijao na nos stan u Istri. Ti si se malo nespretno izrazila, ja sam reagirala kako sam reagirala i nadam se da smo taj nesporazum riješile. :)
DRugi nesporazum je taj da ti se rugam zbog tvoje bolesti. Ja te ne pratim po drugim temama pa sam za tvoju bolest saznala tek nedavno i ako mi možeš vjerovati nikad, ama baš nikad ti se ne bih narugala zbog nje. A imam  i osobni razlog zbog čega ne bih. Sad ću opet biti iskrena i iznijeti nešto iz svojih osobnih iskustava. Mojoj kćeri su na drugoj godini na internetu ukrali identitet, otvarali fb profile u njeno ime, pisali gluposti, na CMC-u slali poruke pod njenim imenom, upadali joj u mailove, tako da je kćer pod tim pritiskom pukla i završila na psihijatriji gdje je bila 20 dana dok nije došla k sebi. Nkaon izlaska iz bolnice agresija na nju je opet počela ali nam je natuknula na koga sumnja i slučaj smo prijavili policiji sa svim fotokopijama neovlaštenog korištenja maila. Bogu hvala, nakon toga je sve prestalo. Znam zato kako je biti u psihozi i zato ti se zbog mog iskustva nikada ne bih narugala. Ovo sam ti napisala svjesna da će se sada i ovo iskoristiti protiv mene, ali da ti budeš mirna. :)
Jako si mi draga i mislim da forum nije mjesto na kojem se možeš opustiti. :)
Vidjet ćeš kakve će sada salve poruga osvanuti nakon ove moje ispovijedi.
Volim te i poštujem. :)
BTB

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:32

Speare Shaker wrote:
Nice wrote:
Speare Shaker wrote:
Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha

Tamo se u puno većoj mjeri koristi sočni jezik, ali je neka ukupna razina agresivnosti ovdje ipak puno veća.
Doduše, nije stalno tako nego više s vremena na vrijeme, u fazama kada su neki korisnici posebno aktivni. Onda dođu razdoblja relativnog mira tako da je ukupno gledano atmosfera zapravo prilično povoljna.
Iskreno, kad usporedim onaj sočni jezik i ovaj koprivin jezik, nema tu velike razlike. Ono je kao svađa na peškariji, a ovo i malo zloslutnije.(sorry vipovci) Basketball

Da je ovdje zloslutnije, jest. Ali kvaka je u onome što sam već rekao, na ViP- je to kontinuirano stanje, a ovdje samo povremeno. :)
Ma i najslasnije slastice dosade ako ih se konzumira kontinuirano, a gdje ne bi uobičajeni sadržaji na ViP-u.  :D

jedino zloslutno što se ovdje ovih zadnjih desetak dana događalo je vaša opaka mržnja i enormna zluradost prema škveranima radnicima Uljanika i 3. maja. mislim toliko perverzno uživanje i podržavanje uništavanja svega brodogradilišta tj. kompletne hrvatske to je već društveno opasna patologija i stravični pomak u kolektivno nacionalno ludilo. vi ovdje ste samo ogledni primjerak većine koja je zloslutna i vrlo opasna kao vi ovdje. vama je bacanje na ulicu 6000 radnika pičkin dim? znaj šejkeru, metilda da Istru i Rijeku nećete pokoriti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:40

metilda wrote:
I poslije mi je bilo zao sta sam trecu osobu koja nije zasluzila uplela u moju i tvoju prepirku...

Ali vjeruj mi i ti si se nakacila na mene. Napravila si ono sto ja ne bih nikada, a to je otvorila temu samo da bi me javno omalovazavala...
Uostalom ti i speare ismijavate moje panicne napadaje o kojima sam par puta pisala na forumu. I smatram, da to stvarno, nije u redu i krajnje je jadno.
Osim toga ismijavao me i za problem, zdravstveni, koji sam jednom u trenutku iznijela. Da zelim manipulirati i stvarati suosjecanje medu vama?
Kakvo jebeno suosjecanje. To mi je samo jednom izletjelo i dalje nisam nastavila pricu.
A i dolazim sa pdf-a gdje smo se kada nam je bilo lose olaksavali tako sto bi se pojadali na forumu. Ne da nam vi dajete savjete, ne da manipuliramo vama, ne da stvaramo suosjecanje nego jednostavno da se olaksamo...
Dodes, napises odes.
Radilo se to o smrti u obitelji ili pak kakvoj zdravstvenoj tegobi ili nam je nokat puknuo...

Zanimalo me zasto pojedinci nisu kaznjavani za grube rijeci. Na kraju mi je kic sve objasnio.

Svjesna sam toga...

Ako ce ti to vratiti malo mira, a znam da nece, ali u slucaji, moze ban i meni kic priljubit...

Ja sinoć i danas uglavnom nisam bila na forumu pa sam je tek sad primijetila. :)
Uglavnom, ja ni kad se prepirem nemam zlu krv kao što to očito mnogima izgleda, ali meni je važno znati da je to tako. :)
Ispričavam se zbog teme koju sam otvorila na vip-u ali sam morala to učiniti jer se o meni plasiraju laži koje onda likovi poput Sore ponove sto puta i svako malo mi se nabijaju na nos, kao što je naprimjer laž da sam bila u partiji, pa u hdz-u, pa da sam bila lopov u socijalizmu i slične neistine. Zato sam htjela na ViP-u gdje povremeno pišem to demantirati da mi netko od mojih stalkera ne bi kasnije nabijao na nos stan u Istri. Ti si se malo nespretno izrazila, ja sam reagirala kako sam reagirala i nadam se da smo taj nesporazum riješile. :)
DRugi nesporazum je taj da ti se rugam zbog tvoje bolesti. Ja te ne pratim po drugim temama pa sam za tvoju bolest saznala tek nedavno i ako mi možeš vjerovati nikad, ama baš nikad ti se ne bih narugala zbog nje. A imam  i osobni razlog zbog čega ne bih. Sad ću opet biti iskrena i iznijeti nešto iz svojih osobnih iskustava. Mojoj kćeri su na drugoj godini na internetu ukrali identitet, otvarali fb profile u njeno ime, pisali gluposti, na CMC-u slali poruke pod njenim imenom, upadali joj u mailove, tako da je kćer pod tim pritiskom pukla i završila na psihijatriji gdje je bila 20 dana dok nije došla k sebi. Nkaon izlaska iz bolnice agresija na nju je opet počela ali nam je natuknula na koga sumnja i slučaj smo prijavili policiji sa svim fotokopijama neovlaštenog korištenja maila. Bogu hvala, nakon toga je sve prestalo. Znam zato kako je biti u psihozi i zato ti se zbog mog iskustva nikada ne bih narugala. Ovo sam ti napisala svjesna da će se sada i ovo iskoristiti protiv mene, ali da ti budeš mirna. :)
BTB

pa jesi bila si u partiji bila si knjigovođa u poduzeću krala si da li za sebe ili za poslovođe, direktore posve nebitno bila si karika u tom lancu privrednog kriminala i financijskih malverzacija to si sama napisala nitko to nije izmislio. samo sam ti to opet htio pojasniti da nemožeš pobjeći od sebe nemožeš izbrisati dio svog života kojeg si živjela u SFRJ. i sad se prikazivati velikom hrvaticom katolkinjom kojoj u SFRJ samo što nisu čupali nokte. sad si velika vjernica? a u SFRJ ti je netko branio ići u crkvu? nije nitko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:43

metilda wrote:

Dodes, napises odes.

Svjesna sam toga...

BTB
Ma ja ti nisam u psihozi, srecom, alI patim od panicnih napadaja I fizickih problema, situacija o kojima ne zelim pricatipricati...
Speare je bio izjavio da sam psihoticna I da se idem lijeciti, zato sam to spomenula.... ali kako se ne znam izrazavati, cega sam I sama svjesna, vjerojatno si zato to shvatila.

Zao mi je sta sam ti sina spomenula. To stvarno nije bilo ok....
Ne znam ti ja tko je sora tocno. Tu I tamo vidim da nesto negdje napise...kao neki post o hrvatskoj za dan neovisnosti, koji mi se nije svidio I tjt.

Drago mi je da je kcer dobro. Takve situacije ostave traga...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:43

Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Nice wrote:
Speare Shaker wrote:
Nice wrote:Onda se zgražate nad ViP-om, ha ha

Tamo se u puno većoj mjeri koristi sočni jezik, ali je neka ukupna razina agresivnosti ovdje ipak puno veća.
Doduše, nije stalno tako nego više s vremena na vrijeme, u fazama kada su neki korisnici posebno aktivni. Onda dođu razdoblja relativnog mira tako da je ukupno gledano atmosfera zapravo prilično povoljna.
Iskreno, kad usporedim onaj sočni jezik i ovaj koprivin jezik, nema tu velike razlike. Ono je kao svađa na peškariji, a ovo i malo zloslutnije.(sorry vipovci) Basketball

Da je ovdje zloslutnije, jest. Ali kvaka je u onome što sam već rekao, na ViP- je to kontinuirano stanje, a ovdje samo povremeno. :)
Ma i najslasnije slastice dosade ako ih se konzumira kontinuirano, a gdje ne bi uobičajeni sadržaji na ViP-u.  :D

jedino zloslutno što se ovdje ovih zadnjih desetak dana događalo je vaša opaka mržnja i enormna zluradost prema škveranima radnicima Uljanika i 3. maja. mislim toliko perverzno uživanje i podržavanje uništavanja svega brodogradilišta  tj. kompletne hrvatske to je već društveno opasna patologija i stravični pomak u kolektivno nacionalno ludilo. vi ovdje ste samo ogledni primjerak većine koja je zloslutna i vrlo opasna kao vi ovdje. vama je bacanje na ulicu 6000 radnika pičkin dim? znaj šejkeru, metilda da Istru i Rijeku nećete pokoriti.

pa pokorio vas je ids i napravio od vas ovce koje glasuju za njih već 28 godina.. i još ih podržavaš iako njihov kriminal polako izlazi na svjetlo dana..  sami ste pali sami ste se ubili.. država će spašavati uljanik iz državnog proračuna tj. iz naših džepova
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:46

Fibica wrote:
Ma ja ti nisam u psihozi, srecom, alI patim od panicnih napadaja I fizickih problema, situacija o kojima ne zelim pricatipricati...
Speare je bio izjavio da sam psihoticna I da se idem lijeciti, zato sam to spomenula.... ali kako se ne znam izrazavati, cega sam I sama svjesna, vjerojatno si zato to shvatila.

Ne znam ti ja tko je sora tocno. Tu I tamo vidim da nesto negdje napise...kao neki post o hrvatskoj za dan neovisnosti, koji mi se nije svidio I tjt.

drži se i budi sigurna da od mene nećeš dobiti nikakvu lošu poruku. :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:50

I shvacam I Violu.
Shvacam zasto se izbrisala I shvacam sto joj je zasmetalo kod ismijavanja skverana...
Znam sto hoce reci.
I znam da su joj mnogi pali u ocima.

U biti cini mi se, nekako, da je ona najobjektivnija od nas svih ovdje.

I onaj put kada mi je rekla da kica vrijedam, da se odnosim prema.njemu, na jedan los nacin imala je pravo. I ona I night sky...
Koliko god je to meni bilo tesko priznati.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:50

Propao nam coven :_|

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 2/9/2018, 20:53

Fibica wrote:

bahaha!

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 2/9/2018, 20:53

Fibica wrote:

bahaha!

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:55

aben wrote:
Fibica wrote:

bahaha!
Vec si dosadio svima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:56

metilda wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Nice wrote:
Speare Shaker wrote:

jedino zloslutno što se ovdje ovih zadnjih desetak dana događalo je vaša opaka mržnja i enormna zluradost prema škveranima radnicima Uljanika i 3. maja. mislim toliko perverzno uživanje i podržavanje uništavanja svega brodogradilišta  tj. kompletne hrvatske to je već društveno opasna patologija i stravični pomak u kolektivno nacionalno ludilo. vi ovdje ste samo ogledni primjerak većine koja je zloslutna i vrlo opasna kao vi ovdje. vama je bacanje na ulicu 6000 radnika pičkin dim? znaj šejkeru, metilda da Istru i Rijeku nećete pokoriti.

pa pokorio vas je ids i napravio od vas ovce koje glasuju za njih već 28 godina.. i još ih podržavaš iako njihov kriminal polako izlazi na svjetlo dana..  sami ste pali sami ste se ubili.. država će spašavati uljanik iz državnog proračuna tj. iz naših džepova

nije nas nitko pokorio vidiš da deset dana radnici štrajkaju? tebi je to pokoravanje? a ludilo. sve su političke stranke u hrvatskoj zločinačke pa nije ni IDS iznimka a nije IDS jedini uništio Uljanik nego i Vlada RH u komplotu skupa sa lopinama iz Uprave i N.O. to se zove veleizdaja, to je privreni kriminal pod sponzorstvom najviših političkih institucija u RH Vlade i Sabora.

što sad ti je žao što će ti izbit iz džepa jednu kunu za Uljanik? a ne buniš se kad ti izbiju deset kuna za nove automobile za prsluke mupa koji svaki košta ko svetog petra kajgana. ne buniš se da će ti izet pare za sanirati Agrokor? nisi se bunila kad si morala rigat pare da bi tvoje HDZ lopine dokapitalizirale banke i onda ih iste prodali strancima za simboličnu cijenu? ne nisi niti nećeš. ali te jebe što moraš platit kunu brodogradilištu Uljanik koji je u komunističkoj antifašističkoj Istri koju ti nemožeš smisliti Istra ti se gadi isto kao što ti se gadi komunistički 3. maj brodogradilište i antifašistička Rijeka.

vlada Južne Koreje stoji iza svojih brodogradilišta i financijski im pomaže da se održe na životu. bez državne potpore nema brodogradnje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:59

Fibica wrote:I shvacam I Violu.
Shvacam zasto se izbrisala I shvacam sto joj je zasmetalo kod ismijavanja skverana...
Znam sto hoce reci.

I onaj put kada mi je rekla da kica vrijedam, da se odnosim prema.njemu, na jedan los nacin imala je pravo. I ona I night sky...

zašto ne odeš pisati na njen forum?

http://net-forum.forumcroatian.com/

tamo bi se sigurno bolje osjećala nego ovdje. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 20:59

metilda wrote:
Fibica wrote:

drži se i budi sigurna da od mene nećeš dobiti nikakvu lošu poruku. :x
Ma dobro. I da dobijem, dobijem...
Nemamo iste poglede na neke stvari I to je tako.

A ti prestani iznositi previse osobnih stvari na forum.
Ja sam iznijela mrvicu pa me se za njih optuzilo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 21:00

metilda wrote:
Znam sto hoce reci.

Taj forum je bas NJEN?
Ona ga je napravila?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 21:02

Fibica wrote:
metilda wrote:
Znam sto hoce reci.

Taj forum je bas NJEN?
Ona ga je napravila?

ona je tamo admin, a tko ga je napravio nisam sigurna :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 21:04

Kic je i tamo na popisu korisnika, boze :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 2/9/2018, 21:07

*sigh*
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 21:10

Gnječ wrote:
vama je bacanje na ulicu 6000 radnika pičkin dim? znaj šejkeru, metilda da Istru i Rijeku nećete pokoriti.

Na pada mi na pamet, ali ako se to i dogodi, najveću odgovornost će snositi vodstvo IDS-a koje je ustrajno očito iz vlastitih interesa podržavalo strateškog portnera Danka Končara kojemu je cilj zapravo uništiti brodogradilište kako bi on razvijao svoje marine i ostali turistički biznis, a Flego i Miletić su ekspresno odlepršali u Brixelles kako bi podržali takav plan restrukturiranja koji je napravila uprava brodogradilišta jer im je jasno da bez prihvaćanja plana dolazi u pitanje isplata slidećih plaća pa tako i njihova politička karijera.
Izgradnju marina bi inače finaciralo samo brodogradilište, a tako i svoje gašenje, što je slobodno se može reći paklenski plan.
Otišao bi i Jakovčić, ali je on došao pod povećalo javnosti zato jer je bio u sukobu interesa na platnom popisu spomenutog Končara.
Danko je vidimo reagirao na način da je doveo u pitanje cijeli taj posao, samo traži da mu država nadoknadi do sada uloženih oko 100 milijuna kuna, što bi se lako moglo i dogoditi da se smire radnici, ali tada će država biti ta koja će pokupiti aplauz samih radnika i javnosti na uspješnom spašavanju proizvodnje brodova u Uljaniku, a vodstvo IDS-a će biti na velikim mukama kako bi objasnili svoju politiku usmjerenu ka podržavanju Končara i gašenju brodogradilišta.
E sad, druga je priča što ćeš ti to smatrati pokoravanjem Istre, ali ti si u ovoj priči ionako potpuno nebitan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 21:29

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
vama je bacanje na ulicu 6000 radnika pičkin dim? znaj šejkeru, metilda da Istru i Rijeku nećete pokoriti.

Na pada mi na pamet, ali ako se to i dogodi, najveću odgovornost će snositi vodstvo IDS-a koje je ustrajno očito iz vlastitih interesa podržavalo strateškog portnera Danka Končara kojemu je cilj zapravo uništiti brodogradilište kako bi on razvijao svoje marine i ostali turistički biznis, a Flego i Miletić su ekspresno odlepršali u Brixelles kako bi podržali takav plan restrukturiranja koji je napravila uprava brodogradilišta jer im je jasno da bez prihvaćanja plana dolazi u pitanje isplata slidećih plaća pa tako i njihova politička karijera.
Izgradnju marina bi inače finaciralo samo brodogradilište, a tako i svoje gašenje, što je slobodno se može reći paklenski plan.
Otišao bi i Jakovčić, ali je on došao pod povećalo javnosti zato jer je bio u sukobu interesa na platnom popisu spomenutog Končara.
Danko je vidimo reagirao na način da je doveo u pitanje cijeli taj posao, samo traži da mu država nadoknadi do sada uloženih oko 100 milijuna kuna, što bi se lako moglo i dogoditi da se smire radnici, ali tada će država biti ta koja će pokupiti aplauz samih radnika i javnosti na uspješnom spašavanju proizvodnje brodova u Uljaniku, a vodstvo IDS-a će biti na velikim mukama kako bi objasnili svoju politiku usmjerenu ka podržavanju Končara i gašenju brodogradilišta.
E sad, druga je priča što ćeš ti to smatrati pokoravanjem Istre, ali ti si u ovoj priči ionako potpuno nebitan.

pa i ti si nebitan i metilda je nebitna pa onda koji kurac arlaučete kao da će te bankrotirat zbog Uljanika? što cijelo vrijeme pišate i svršavate na tuđoj nesreći kao vas se to ne tiče a onda serete da ćete vi morati spašavati i plaćati iz svog džepa brodogradilište?

tu si iznio puno neistina, poluistina i jebenih laži tako si ih upakirao da onaj tko nezna situaciju bi ti čak i povjerovao.

stvari su drukčije nego si ih ti prezentirao ovako pompozno no ti si u ovoj priči ionako potpuno nebitan i tvoje mišljenje isto je nebitno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/9/2018, 21:45

Gnječ wrote:

pa i ti si nebitan i metilda je nebitna pa onda koji kurac arlaučete kao da će te bankrotirat zbog Uljanika? što cijelo vrijeme pišate i svršavate na tuđoj nesreći kao vas se to ne tiče a onda serete da ćete vi morati spašavati i plaćati iz svog džepa brodogradilište?

tu si iznio puno neistina, poluistina i jebenih laži tako si ih upakirao da onaj tko nezna situaciju bi ti čak i povjerovao.

stvari su drukčije nego si ih ti prezentirao ovako pompozno no ti si u ovoj priči ionako potpuno nebitan i tvoje mišljenje isto je nebitno.

Pa istina je, i ja sam u ovoj priči nebitan, ali nisam niti posebno zainteresiran, za razliku od tebe.
Ne znam tko arlauče da ćemo bankrotirati zbog Uljanika? Ja svakako nisam, a nisam vidio niti da je to metilda rekla.
Nisam ja iznio nikakve neistine nego napravio rezime što se o cijeloj priči moglo doznati iz medija, posebno onih elektroničkih, posljednjih dana, a ovdje su činjenice jedino što je bitno i relevantno, a činjenice ukazuju kako će se cijela situacija rasplesti.
Vrlo nepovoljno po Danka Končara i njegove zaštitnike iz IDS-a, bivše i sadašnje, a djelomično povoljno po radnike brodogradilišta. 
Hoće li pri tome Jakovčić, Miletić i Flego završiti u zatvoru kako to priželjkuje Kajin, ne znam i nije mi važno. Jedino što je važno je sudbina radnika Uljanika i nastavak proizvodnje brodova i to na profitabilan način, a nitko me neće uvjeriti da je to nemoguće pa tako ni Marcel koji je objavio takav člana na Dnevno portalu, jer ja znam da je to moguće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top