kad ljevičari lažu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: kad ljevičari lažu
mortal wrote:postoje razni dokazi... i nacini dokazivanjaGnječ wrote:mortal wrote:sve postojiGnječ wrote:metilda wrote:
O tome treba pitati Leljaka i autentičnost njegovih dokumenata do sada nedostupnih javnosti
pa i ostat će i ubuduće nedostupni javnosti jer ti dokumenti ne postoje.
sve postoji u tri agregatna stanja. pitanje u kojem su agregatnom stanju ti dokumenti.
da da znam svi imaju svoje dokaze. nikako da se dogovore čiji su dokazi vjerodostojni.
Guest- Guest
nitko ne moze zanemariti tolike masovne grobnice HrvataGnječ wrote:mortal wrote:postoje razni dokazi... i nacini dokazivanjaGnječ wrote:mortal wrote:sve postojiGnječ wrote:
pa i ostat će i ubuduće nedostupni javnosti jer ti dokumenti ne postoje.
sve postoji u tri agregatna stanja. pitanje u kojem su agregatnom stanju ti dokumenti.
da da znam svi imaju svoje dokaze. nikako da se dogovore čiji su dokazi vjerodostojni.
one govore vise od bilo kojeg dokumenta
immortal-
2014-04-16
To je moj kraj, znam ja, ne trjebaju mi dokumenti.metilda wrote:Regoč wrote:Ovo ne stoji, Jasenovac su partizani zauzeli u travnju.metilda wrote:jer je to područje još od kraja veljače okupirano od Titovih partizana.
O tome treba pitati Leljaka i autentičnost njegovih dokumenata do sada nedostupnih javnosti
mortal wrote:nitko ne moze zanemariti tolike masovne grobnice HrvataGnječ wrote:mortal wrote:postoje razni dokazi... i nacini dokazivanjaGnječ wrote:mortal wrote:
sve postoji
pričamo o ustašama koji nisu položili oružje kad je proglašena kapitulacija i momentalni prestanak ratnih operacija? njih mi nije žao niti malo. poglavnik ih je usosio i ostavio na cjedilu pobjegao sa kamionom punim zlata, srebra, dragulja.
Guest- Guest
Regoč wrote:To je moj kraj, znam ja, ne trjebaju mi dokumenti.metilda wrote:Regoč wrote:Ovo ne stoji, Jasenovac su partizani zauzeli u travnju.metilda wrote:jer je to područje još od kraja veljače okupirano od Titovih partizana.
o! ta mi je nova da dokumenti nisu potrebni. usmena predaja je dovoljna?
Guest- Guest
sta se zalite.. puna zemlja je zlata, srebra dragulja, ... kopajte!!Gnječ wrote:mortal wrote:nitko ne moze zanemariti tolike masovne grobnice HrvataGnječ wrote:mortal wrote:postoje razni dokazi... i nacini dokazivanjaGnječ wrote:
pričamo o ustašama koji nisu položili oružje kad je proglašena kapitulacija i momentalni prestanak ratnih operacija? njih mi nije žao niti malo. poglavnik ih je usosio i ostavio na cjedilu pobjegao sa kamionom punim zlata, srebra, dragulja.
i nije rijec samo o Ustasama koji nisu polozili oruzje... gradove tocnije Hrvatsku su napustale cijelokupne obitelji, starci, djecica, majke,trudnice, djevojke..
immortal-
2014-04-16
Jebi ga, Zgnječu, teško je zamieniti veljaču za travanj.Gnječ wrote:Regoč wrote:To je moj kraj, znam ja, ne trjebaju mi dokumenti.metilda wrote:Regoč wrote:Ovo ne stoji, Jasenovac su partizani zauzeli u travnju.metilda wrote:jer je to područje još od kraja veljače okupirano od Titovih partizana.
o! ta mi je nova da dokumenti nisu potrebni. usmena predaja je dovoljna?
Jebes Hrvate kojima stalno DRUGI PISU POVIJEST
SRBI, SLOVENCI , AMERI ..
ovaj Slovenac ROMAN LELJAK bi po Regocu trebao uci u HAZU
Bar za dopisnog člana
a bome kakva nam akademija
I hoce
SRBI, SLOVENCI , AMERI ..
ovaj Slovenac ROMAN LELJAK bi po Regocu trebao uci u HAZU
Bar za dopisnog člana
a bome kakva nam akademija
I hoce
Zatim jebes idiote kpji se bave prikrajanjem povijesti
Jednog dana shvatit ce da njihova povijest NE POSTOJI JER JE im NESTAO NAROD
Narod bez povijesti nestaje u prostoru
Ko PICKIN dim
Danke desnicari i domoljubi
Jednog dana shvatit ce da njihova povijest NE POSTOJI JER JE im NESTAO NAROD
Narod bez povijesti nestaje u prostoru
Ko PICKIN dim
Danke desnicari i domoljubi
METILDA FLUNDRO
Biraš fino drustvo sebi ha ?
BIVSI UDBASI I OBAVJEŠTAJCI JNA
Postoji jedan problem s kojim, izgleda, državni dužnosnici Petrov i Grmoja nisu upoznati. Roman Leljak, koji je u Zagrebu primljen na visokoj političkoj razini kao ekspert, osuđivani je kriminalac koji je u Sloveniji odležao skoro četiri godine u zatvoru između 2008. i 2012. zbog financijskih malverzacija. Usto, on je bivši obavještajac JNA, u kojoj je također završio u zatvoru kada je 1988. ukrao kasetofon i neke novce.
Biraš fino drustvo sebi ha ?
BIVSI UDBASI I OBAVJEŠTAJCI JNA
Postoji jedan problem s kojim, izgleda, državni dužnosnici Petrov i Grmoja nisu upoznati. Roman Leljak, koji je u Zagrebu primljen na visokoj političkoj razini kao ekspert, osuđivani je kriminalac koji je u Sloveniji odležao skoro četiri godine u zatvoru između 2008. i 2012. zbog financijskih malverzacija. Usto, on je bivši obavještajac JNA, u kojoj je također završio u zatvoru kada je 1988. ukrao kasetofon i neke novce.
Regoč wrote:To je moj kraj, znam ja, ne trjebaju mi dokumenti.metilda wrote:Regoč wrote:Ovo ne stoji, Jasenovac su partizani zauzeli u travnju.metilda wrote:jer je to područje još od kraja veljače okupirano od Titovih partizana.
Problem sa svjedočenjima je u tome da su često nepouzdana pa čak i lažna. Uostalom, na temelju svjedočenja su i nastala svakakve procjene o broju žrtava Jasenovca, od 80 000, preko 300 000 (Ante Ciliga, sve na temelju svoga svjedočenja jer je i sam oko godinu dana proveo kao zatočenik logora) pa sve do milijun i pol.
A kad tamo: "Nakon temeljitih istraživanja pronađen je samo 481 kostur za većinu kojih je utvrđeno da su umrli od epidemijskih bolesti."
https://hr.wikipedia.org/wiki/Sabirni_logor_Jasenovac#Antropolo%C5%A1ka_istra%C5%BEivanja
Dakle, sondiranje terena je jasno pokazalo da je broj žrtava neusporedivo manji, zbog čega je odmah prekinuto, jer su se organizatori sondiranja (SUBNOR BiH) pobojali da će njihove laži i konfabulacije biti istjerane na vidjelo.
Pa zašto su onda uopće organizirali antropološko istraživanje 1964. godine?
Čini se da su povjerovali u vlastitu propagandu ilitiga laži i konfabulacije, teško je naći neko drugo racionalno objašnjenje.
Inače, kada su u pitanju dokumenti, u vezi Jasenovca su se tumačili pristrano pa su tako uvažavani dokumenti koji su svjedočili o broju poslanih u Jasenovac, a potpuno su ignorirani oni koji su pokazivali da nisu svi koji su poslani u logor tamo i skončali, nego da su premještani u druge logore pod njemačkom i talijanskom kontrolom (Židovi), da su puštani na dopuste i vraćali se nakon dopusta u logor, neki i po više puta ili poslani na zbrinjavanje u sela, najčešće po Slavoniji.
I naravno da onda ne smije biti iznenađenja zašto nisu pronađeni ostatci za više od 481 preminulu osobu u Jasenovcu, od kojih je većina ionako stradala od bolesti, posebno tifusa.
Guest- Guest
Sa svim se slažem, iako ne vidim kako se to nadovezuje na moju dataciju partizanskoga zaposjedanja jasenovačkoga kotara.Speare Shaker wrote:Regoč wrote:To je moj kraj, znam ja, ne trjebaju mi dokumenti.metilda wrote:Regoč wrote:Ovo ne stoji, Jasenovac su partizani zauzeli u travnju.metilda wrote:jer je to područje još od kraja veljače okupirano od Titovih partizana.
Problem sa svjedočenjima je u tome da su često nepouzdana pa čak i lažna. Uostalom, na temelju svjedočenja su i nastala svakakve procjene o broju žrtava Jasenovca, od 80 000, preko 300 000 (Ante Ciliga, sve na temelju svoga svjedočenja jer je i sam oko godinu dana proveo kao zatočenik logora) pa sve do milijun i pol.
A kad tamo: "Nakon temeljitih istraživanja pronađen je samo 481 kostur za većinu kojih je utvrđeno da su umrli od epidemijskih bolesti."
https://hr.wikipedia.org/wiki/Sabirni_logor_Jasenovac#Antropolo%C5%A1ka_istra%C5%BEivanja
Dakle, sondiranje terena je jasno pokazalo da je broj žrtava neusporedivo manji, zbog čega je odmah prekinuto, jer su se organizatori sondiranja (SUBNOR BiH) pobojali da će njihove laži i konfabulacije biti istjerane na vidjelo.
Čini se da su povjerovali u vlastitu propagandu ilitiga laži i konfabulacije, teško je naći neko drugo racionalno objašnjenje.
Inače, kada su u pitanju dokumenti, u vezi Jasenovca su se tumačili pristrano pa su tako uvažavani dokumenti koji su svjedočili o broju poslanih u Jasenovac, a potpuno su ignorirani oni koji su pokazivali da nisu svi koji su poslani u logor tamo i skončali, nego da su premještani u druge logore pod njemačkom i talijanskom kontrolom (Židovi), da su puštani na dopuste i vraćali se nakon dopusta u logor, neki i po više puta ili poslani na zbrinjavanje u sela, najčešće po Slavoniji.
I naravno da onda ne smije biti iznenađenja zašto nisu pronađeni ostatci za više od 481 preminulu osobu u Jasenovcu, od kojih je većina ionako stradala od bolesti, posebno tifusa.
Regoč wrote:Sa svim se slažem, iako ne vidim kako se to nadovezuje na moju dataciju partizanskoga zaposjedanja jasenovačkoga kotara.Speare Shaker wrote:Regoč wrote:To je moj kraj, znam ja, ne trjebaju mi dokumenti.metilda wrote:Regoč wrote:
Ovo ne stoji, Jasenovac su partizani zauzeli u travnju.
To je druga priča.
No, kad je u pitanju pouzdanost svjedočenja postoji još jedan odličan primjer. Ja se uvijek sjetim kako je u dokumentarcu Godina Oluje i više njih koji su se bavili raspadom Jugoslavije izneseno svjedočenje od strane jednog generala Srpske Vojske Krajine (ne sjećam se imena, a ne da mi se sad tražiti. Uostalom, postoje sve 4 epizode dokumentarca na youtubeu pa nek traži kome se da) koji je rekao kako je u Kninu na prvi dan djelovanja HV-a vidio stotine poubijanih srpskih civila od djelovanja hrvatske artiljerije.
Znaš u čemu je problem?
Što je na suđenju Gotovini i Markaču u Haagu nedvojbeno utvrđeno i u presudi spomenuto kako u Kninu tijekom Oluje nije ubijen niti jedan jedini srpski civil!
I zato ja uvijek kažem da je jako dobro što je do tih suđenja uopće došlo, jer je tada utvrđena činjenica koju nitko ne može osoporiti, a da samo je samo mi ponavljali, nitko nam ne bi vjerovao.
Ovako nitko normalan neće povjerovati tom generalu jer je očito samo iznio jednu laž i konfabulaciju.
E sad je lako postaviti pitanje, ako je on tako drsko lagao, koliko je tek lažnih svjedočenja izneseno o stanju u Jasenovcu tijekom rata, a tada je (nakon rata) bilo puno lakše plasirati laži nego u današnje vrijeme.
Zato je uloga forenzičkih istraživanja toliko značajna u smislu utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja što se pokazalo i na antropološkim istraživanjima na prostoru logora Jasenovac 1964. godine.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ovo ne stoji, Jasenovac su partizani zauzeli u travnju.metilda wrote:jer je to područje još od kraja veljače okupirano od Titovih partizana.
Ne stoji puno toga u tekstu ali to ne spriječava autora toga sranja,
kao ni autoricu teme da vrši naci propagandu, ala Gebels.
Slobodno ti je ući u spisohrane pa dokazati suprotno.Yehudim wrote:Regoč wrote:Ovo ne stoji, Jasenovac su partizani zauzeli u travnju.metilda wrote:jer je to područje još od kraja veljače okupirano od Titovih partizana.
Inače, kad već govorim o svjedočenjima, postoje i ona o ubijanju oko 35 000 protivnika režima nakon završetka rata u Jasenovcu. Objavljena su između ostalog i u njednoj od knjiga Ljubice Štefan (sad se ne sjećam točno u kojoj, ali mogu lako provjeriti ako to nekoga zanima), a problem sa Ljubicom Štefan je u tome što nju nitko nikada nije demantirao.
Ali eto, ta se svjedočanstva od nekih nikako ne uzimaju za ozbiljno makar su u najmanju ruku jednako vjerodostojna ili nevjerodostojna kao i ona o žrtvama logora tijekom 2. s. rata.
Pristranost i dvostruka mjerila su očiti.
No, ovu tvrdnju koja ipak nije njena autorska nego ju je samo prenijela iz izvora u svjedočenjima određenog broja ljudi, je ipak demantiralo antropološko istraživanje na području bivšeg logora provedeno 1964. godine u organizaciji SUBNOR-a BiH.
Forenzika je tu jednostavno neumoljiva, makar nije potpuno jasno koliko je tu od pronađene 481 ljudske žrtve onih koji su stradali tijekom 2. s. rata, a koliko onih koji su nakon završetka rata.
Ali eto, ta se svjedočanstva od nekih nikako ne uzimaju za ozbiljno makar su u najmanju ruku jednako vjerodostojna ili nevjerodostojna kao i ona o žrtvama logora tijekom 2. s. rata.
No, ovu tvrdnju koja ipak nije njena autorska nego ju je samo prenijela iz izvora u svjedočenjima određenog broja ljudi, je ipak demantiralo antropološko istraživanje na području bivšeg logora provedeno 1964. godine u organizaciji SUBNOR-a BiH.
Forenzika je tu jednostavno neumoljiva, makar nije potpuno jasno koliko je tu od pronađene 481 ljudske žrtve onih koji su stradali tijekom 2. s. rata, a koliko onih koji su nakon završetka rata.
Guest- Guest
Ipak, nisu pronašli ni jedno jedino ime stradalog u “komunističkim logorima” nakon maja 1945, nasuprot poimeničnom popisu ogromnih žrtava ustaškog logora Jasenovac 1941– 1945. godine za koji članovi ovog Društva i njihovi istomišljenici ne mogu tvrditi da je laž.Regoč wrote:Slobodno ti je ući u spisohrane pa dokazati suprotno.Yehudim wrote:Regoč wrote:Ovo ne stoji, Jasenovac su partizani zauzeli u travnju.metilda wrote:jer je to područje još od kraja veljače okupirano od Titovih partizana.
Nepostojanje bilo kakvih dokaza za nedokazive tvrdnje negacionisti objašnjavaju rečenicom da “nepobitni pisani dokazi o tome nisu objavljeni, nego se verovatno brižno kriju ili su čak uništeni”.
"Počistite sve!"
Zapovednik logora Vjekoslav Maks Luburić se 19. aprila 1945. vratio u Jasenovac i odmah naredio:- Za tri dana logora više ne sme biti. Počistite sve!
A prolupao si ti majke ti bozjeSpeare Shaker wrote:Inače, kad već govorim o svjedočenjima, postoje i ona o ubijanju oko 35 000 protivnika režima nakon završetka rata u Jasenovcu. Objavljena su između ostalog i u njednoj od knjiga Ljubice Štefan (sad se ne sjećam točno u kojoj, ali mogu lako provjeriti ako to nekoga zanima), a problem sa Ljubicom Štefan je u tome što nju nitko nikada nije demantirao.
Oso na kvasinu Stari FASO ..
ONO, MNOGO STRANOH RIJECi: antropologija, forenzika , kurac pakac
Pa kak ti se da
Drkaj covjece , jrbi, WTF ..
Obo sto pises je NEPROBAVLJIVO
Knjige nema
Nije jadno tko su zrtve i iz kpjeg razdoblja ..
Svasta
Kenjce stari , disadan si u trinpickemacke
Autor je pokazao i dokazao da su na tim mjestima bili nemogući uvjeti za smještaj i osiguranje većeg broja ljudi te da nikakvog komunističkog logora nakon svibnja 1945. u Jasenovcu nije bilo. Već sama činjenica da su fotografije snimane tijekom 1945., 1946. i 1947. godine (dakle, u vrijeme navodnog postojanja komunističkog logora Jasenovac), što pretpostavlja slobodan ulazak raznih snimatelja i slobodno kretanje po navodnom mjestu zatočenja i ubijanja zatočenika (Hrvata), opovrgava mogućnost postojanja komunističkog logora. Naime, takvo bi mjesto, kako ističe recenzentica monografije Nataša Mataušić, bilo zasigurno strogo čuvano, a ulazak znatiželjnicima strogo zabranjen ili kontroliran.
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» BRE Land: Lazu BRE
» Rusi lažu
» Zasto ZEne Lazu...??
» Mostovci dakle lažu
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» Rusi lažu
» Zasto ZEne Lazu...??
» Mostovci dakle lažu