U Siriji se priprema bitka pet vojski
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U Siriji se priprema bitka pet vojski
Stribor wrote:epikur37 wrote:Znači, samo udri Putine. Amero-vehabije su u škripcu :)
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
marcus-t wrote:Ma ovom "promatraču" i slušaču svemirskih prdeža.Stribor wrote:marcus-t wrote:A bit će slobodan kad mu ameri donesu slobodu milom ili silom kao u Iraq, Libiju, Afganistan itd... Koji si ti komad budale.Stribor wrote:red wolf wrote:Ma pusti to...Kad čovjek bude slobodan, tad će biti spreman napraviti skok...Stribor wrote:red wolf wrote:Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
Treti Newtonov zakon - ako jedno telo čini silu na drugo, tada to drugo telo čini silu na ono prvo. Te dvi sile jednake su, suprotivnog smira i na istom pravcu. Fizika. Ne moreš suproti nje.
Pomalo. Oslobodit ćemo. Od vas. Prije ili potli.
Ne razumim? To njemu rečeš, meni .... ?
OK.
Stribor-
2015-09-22
da, kad ih ostane 0% pa kad se počnu razmnožavatneoliberalni_placenik wrote:mutava baštarda wrote:+ što rat potiče natalitet...neoliberalni_placenik wrote:dapače još će im se natalitet ubrzati, jer dio ekipe je otiša u europu, i ostavio njima životnog prostoramutava baštarda wrote:Teška glupost, natalitet im je brutalan i više ih se rodi nego što pogine. Rezultat će biti generacije odrasle na frontu i u igrama sa kalašom.RayMabus wrote:Xomni wrote:Drazesno. Sto vise ljudi pogine na svim tim stranama u to je korist za planetu veca. Nadam se krvi do koljena, i totalnom nedostatku milosti.
jel ovo nije rat , šema dodju mongoli i pobiju 80% stanovništva a 20% ostave u roblje.. poginulo je oko 200 000ljudi u tom ratu, a sirija je prije rata godišnje rasla 500 000 stanovnika.. dakle oni te gubitke nadoknade u pola godine
genitalni_herpes-
2014-04-11
ko u hrvatskoj nakon onog rata....genitalni_herpes wrote:da, kad ih ostane 0% pa kad se počnu razmnožavatneoliberalni_placenik wrote:mutava baštarda wrote:+ što rat potiče natalitet...neoliberalni_placenik wrote:dapače još će im se natalitet ubrzati, jer dio ekipe je otiša u europu, i ostavio njima životnog prostoramutava baštarda wrote:Teška glupost, natalitet im je brutalan i više ih se rodi nego što pogine. Rezultat će biti generacije odrasle na frontu i u igrama sa kalašom.RayMabus wrote:Xomni wrote:Drazesno. Sto vise ljudi pogine na svim tim stranama u to je korist za planetu veca. Nadam se krvi do koljena, i totalnom nedostatku milosti.
jel ovo nije rat , šema dodju mongoli i pobiju 80% stanovništva a 20% ostave u roblje.. poginulo je oko 200 000ljudi u tom ratu, a sirija je prije rata godišnje rasla 500 000 stanovnika.. dakle oni te gubitke nadoknade u pola godine
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
2014-04-14
linkmutava baštarda wrote:" ... it would indicate that General Raul Castro is more interested in supporting his allies, Russia and Syria, than in continuing to normalize relations with the U.S."
- Institute for Cuban and Cuban-American Studies, University of Miami
:face:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Danas prava medijska blokada. Nigdje vijesti iz Sirije.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Tamo su samo dvije vojske. Rusija i NATO. Koje međusobno neće ratovati. Ovo ostalo sve kokošari.
Guest- Guest
Pa ujutro su rekli da započinje ofanziva neviđenih razmjera.marcus-t wrote:Danas prava medijska blokada. Nigdje vijesti iz Sirije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zato i nema vijesti sa terena.
OK,Rusi će kasnije prikazati najbitnije ali čudi me
da islamisti ne stavljaju svoje snimke.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Zato i nema vijesti sa terena.
Sa će ero s friškim vijestim s haber.ba ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Yehudi wrote:Zato i nema vijesti sa terena.
pa ratuje se i dalje , svaki dan se dolje ratuje, to naši mediji ne izvještavaju neznači da nema.. ja pratim par stranih izvora i foruma,
Guest- Guest
Nisam niti rekao da se ne ratuje već da slabo ima vijesti o tome.
2014-04-20
Yehudi wrote:Nisam niti rekao da se ne ratuje već da slabo ima vijesti o tome.
i dalje rusi bombaridraju, i dalje je ofenziva SAA na više frontova, dolje na jugu uz granicu sa izraelom i jordanom, kod damaska, i sjeverno od Hame, SAA je "sada ili nikada šema", imaju rusku avijaciju, imaju iransku vojsku iza sebe, i svi zajedno žele zgrabit što više teritorije od pobunjenika (ISIS praktički nitko ne dira, oni se čak i šire po Siriji zadnje vrijeme, iako Ruski mediji govore da su uništili to-i-to od ISIla, čudno ovi se šire).. osvojili su teritorij imaš onu mapu , ali gubici su gadni na obje strane
Guest- Guest
Uglavnom se vijesti svode da pobunjenici šalju slike i videa sa terena. Tu malo štekaYehudi wrote:Nisam niti rekao da se ne ratuje već da slabo ima vijesti o tome.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Uglavnom se vijesti svode da pobunjenici šalju slike i videa sa terena. Tu malo štekaYehudi wrote:Nisam niti rekao da se ne ratuje već da slabo ima vijesti o tome.
baza je što valjda sam čitao da pobunjenici moraju snimiti svaki TOW projektil, tako opravdavaju "troškove" raketa.. i onda kada nešto raznesu onda stave na youtube.
Guest- Guest
Da su ga uništili onda bi pokazali još sekundu dvije dalje. Mora im se priznati također da su se namacali oklopa ovih dana.neoliberalni_placenik wrote:Yehudi wrote:Zato i nema vijesti sa terena.
pa ratuje se i dalje , svaki dan se dolje ratuje, to naši mediji ne izvještavaju neznači da nema.. ja pratim par stranih izvora i foruma,
mutava baštarda wrote:Da su ga uništili onda bi pokazali još sekundu dvije dalje. Mora im se priznati također da su se namacali oklopa ovih dana.neoliberalni_placenik wrote:Yehudi wrote:Zato i nema vijesti sa terena.
Aj ako ti tako kažeš samo koštalo ih je to 3 x više tenkova i humveja i toyota i osoblja.
2014-04-20
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bitka za Siriju je bitka za Euroaziju!
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» 30 najmoćnijih vojski u NATO -u
» Invazija vojski internet trolova
» Bitka kod Nikopolja
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» 30 najmoćnijih vojski u NATO -u
» Invazija vojski internet trolova
» Bitka kod Nikopolja
Page 5 of 5