U Siriji se priprema bitka pet vojski
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U Siriji se priprema bitka pet vojski
Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
Guest- Guest
dijagram wrote:Navodno ce se epikur i yoda prikljuciti Kurdima.
Zasto njima, pa tako , kao neki kompromis.
Ero ce rusima, novoliberalni turcima.
Ja i nihilus u Hezbollah.
Znači yoda, nihilius i neoliberalni na tri različite strane, tako nekako i jesu ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa dobro, jednog cu ja sacuvati, a kako ces ti s drugim bog zna:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Navodno ce se epikur i yoda prikljuciti Kurdima.
Znači yoda, nihilius i neoliberalni na tri različite strane, tako nekako i jesu ;)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Pa dobro, jednog cu ja sacuvati, a kako ces ti s drugim bog zna:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Navodno ce se epikur i yoda prikljuciti Kurdima.
Ajme meni :)
Jedan ide eri, on obožava sovjetski standard, zajedno će investirati i baviti se businessom.
Hell yeah :D
A ovaj što ostaje meni ide u herceg-bosnu imam neke šljive brati do godine .
2015-08-06
Beri dok ,...nisu dosli i zabranili rakiju:)epikur37 wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Beri dok ,...nisu dosli i zabranili rakiju:)epikur37 wrote:
Prodat ću zemlju, kazan i yodu pa nek sade datulje ko im hebe mater....
2015-08-06
Skupila se gamad sa swih strana da namlati wehabdije.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
red wolf wrote:Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
Treti Newtonov zakon - ako jedno telo čini silu na drugo, tada to drugo telo čini silu na ono prvo. Te dvi sile jednake su, suprotivnog smira i na istom pravcu. Fizika. Ne moreš suproti nje.
Stribor-
2015-09-22
epikur37 wrote:
Nikomu se guzica pota od muke.
Stribor-
2015-09-22
Ma pusti to...Kad čovjek bude slobodan, tad će biti spreman napraviti skok...Stribor wrote:red wolf wrote:Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
Treti Newtonov zakon - ako jedno telo čini silu na drugo, tada to drugo telo čini silu na ono prvo. Te dvi sile jednake su, suprotivnog smira i na istom pravcu. Fizika. Ne moreš suproti nje.
Guest- Guest
red wolf wrote:Ma pusti to...Kad čovjek bude slobodan, tad će biti spreman napraviti skok...Stribor wrote:red wolf wrote:Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
Pomalo. Oslobodit ćemo. Od vas. Prije ili potli.
Stribor-
2015-09-22
Tek kad shvatiš da je neprijatelj u tebi, tad će krenuti i oslobođenje...Stribor wrote:red wolf wrote:Ma pusti to...Kad čovjek bude slobodan, tad će biti spreman napraviti skok...Stribor wrote:red wolf wrote:Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
Guest- Guest
" ... it would indicate that General Raul Castro is more interested in supporting his allies, Russia and Syria, than in continuing to normalize relations with the U.S."
- Institute for Cuban and Cuban-American Studies, University of Miami
:face:
https://amp.twimg.com/amplify-web-pl...d/source.html?
-------------------------------------------
Sham legija ( al usrina podružnica) koju financira SA
dobila po čelenki.
Na Kuneitri jos juce Tel Ahmar oslobodjen
https://pbs.twimg.com/media/CRSuuMQXAAABB8c.jpg
Hawks brigade SAA na Kuneitri
https://www.youtube.com/watch?v=3nO1...ature=youtu.be
Na Ghabu SAA sa NDF I Hezbom tare I dalje , Foro zauzet danas
https://pbs.twimg.com/media/CRRi9PNWoAA2oNG.png
Zatim u Alepu SAA preuzeli "Slobodnu zonu", kao I u Seik Miskinu dio baze tehnickog bataljon zauzeli...
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Znači, samo udri Putine. Amero-vehabije su u škripcu :)
2015-08-06
A bit će slobodan kad mu ameri donesu slobodu milom ili silom kao u Iraq, Libiju, Afganistan itd... Koji si ti komad budale.Stribor wrote:red wolf wrote:Ma pusti to...Kad čovjek bude slobodan, tad će biti spreman napraviti skok...Stribor wrote:red wolf wrote:Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
epikur37 wrote:Znači, samo udri Putine. Amero-vehabije su u škripcu :)
Stribor-
2015-09-22
marcus-t wrote:A bit će slobodan kad mu ameri donesu slobodu milom ili silom kao u Iraq, Libiju, Afganistan itd... Koji si ti komad budale.Stribor wrote:red wolf wrote:Ma pusti to...Kad čovjek bude slobodan, tad će biti spreman napraviti skok...Stribor wrote:red wolf wrote:Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
Ne razumim? To njemu rečeš, meni .... ?
Stribor-
2015-09-22
Ma ovom "promatraču" i slušaču svemirskih prdeža.Stribor wrote:marcus-t wrote:A bit će slobodan kad mu ameri donesu slobodu milom ili silom kao u Iraq, Libiju, Afganistan itd... Koji si ti komad budale.Stribor wrote:red wolf wrote:Ma pusti to...Kad čovjek bude slobodan, tad će biti spreman napraviti skok...Stribor wrote:red wolf wrote:Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
Ne razumim? To njemu rečeš, meni .... ?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Stribor wrote:epikur37 wrote:Znači, samo udri Putine. Amero-vehabije su u škripcu :)
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bitka za Siriju je bitka za Euroaziju!
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» 30 najmoćnijih vojski u NATO -u
» Invazija vojski internet trolova
» Bitka kod Nikopolja
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» 30 najmoćnijih vojski u NATO -u
» Invazija vojski internet trolova
» Bitka kod Nikopolja
Page 4 of 5