U Siriji se priprema bitka pet vojski
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U Siriji se priprema bitka pet vojski
Ovo je poznato od prije i bilo je u medijima. Pretpostavljam da sada Rusi imaju interesa da se tu talasa, vjerojatno zato što su Amerikancima Kurdi zadnji adut kojeg imaju u Siriji.Stribor wrote:
Sputnik Srbija? Čije je to?
Amnesty International?
Ruska i britanska agenda skup delaju?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A USA i EU žele da nam taj bolji svijet omoguće još danas? Pa makar koliko krvi to koštalo one kojima se ta ideja baš i ne svidja? Ma nisi ti ni neozbiljan, a ni glup. Treba nešto treće za tebe definirati.red wolf wrote:Pusti prošlost...To je sve sranje...Naučili smo puno. I zato je vrijeme za jedan bolji svijet i imati ćemo ga.Starhemberg wrote:
Povijest kaže drugačije, političke teorije su drugo. Ništa ne stoji u mjestu, protok vremena jednako utječe na čovjeka kao i na njegovu okolinu.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
mutava baštarda wrote:Ovo je poznato od prije i bilo je u medijima. Pretpostavljam da sada Rusi imaju interesa da se tu talasa, vjerojatno zato što su Amerikancima Kurdi zadnji adut kojeg imaju u Siriji.Stribor wrote:
Sputnik Srbija? Čije je to?
Amnesty International?
Ruska i britanska agenda skup delaju?
Vsagdo sa vsakim, vsagdo suproti vsakog - gdo preživi, pisat će povidajke i povist.
Turki rižu glave Kurdom.
http://www.angelfire.com/de/european/
Stribor-
2015-09-22
Pa zapravo prošlost i nije toliko bitna...Može se poništiti jedino i samo u sadašnjosti...No, većina ljudi za to ne mari...Starhemberg wrote:Prošlost je bitna, vezana je za sadašnjost i budućnost. Tko je ne shvaća, ne može shvatiti ni svoje vrijeme, još manje može predvidjeti bilo što u budućnosti.red wolf wrote:Pusti prošlost...To je sve sranje...Naučili smo puno. I zato je vrijeme za jedan bolji svijet i imati ćemo ga.Starhemberg wrote:
Povijest kaže drugačije, političke teorije su drugo. Ništa ne stoji u mjestu, protok vremena jednako utječe na čovjeka kao i na njegovu okolinu.
Guest- Guest
Ja samo promatram.marcus-t wrote:A USA i EU žele da nam taj bolji svijet omoguće još danas? Pa makar koliko krvi to koštalo one kojima se ta ideja baš i ne svidja? Ma nisi ti ni neozbiljan, a ni glup. Treba nešto treće za tebe definirati.red wolf wrote:Pusti prošlost...To je sve sranje...Naučili smo puno. I zato je vrijeme za jedan bolji svijet i imati ćemo ga.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
marcus-t wrote:A USA i EU žele da nam taj bolji svijet omoguće još danas? Pa makar koliko krvi to koštalo one kojima se ta ideja baš i ne svidja? Ma nisi ti ni neozbiljan, a ni glup. Treba nešto treće za tebe definirati.red wolf wrote:Pusti prošlost...To je sve sranje...Naučili smo puno. I zato je vrijeme za jedan bolji svijet i imati ćemo ga.Starhemberg wrote:
gle dosadan si koga je EU napala? Čak nitko nije izravno napao Siriju osim Izraela i Turske
Guest- Guest
Navodno ce se epikur i yoda prikljuciti Kurdima.
Zasto njima, pa tako , kao neki kompromis.
Ero ce rusima, novoliberalni turcima.
Ja i nihilus u Hezbollah.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Navodno ce se epikur i yoda prikljuciti Kurdima.
Guest- Guest
red wolf wrote:Pa zapravo prošlost i nije toliko bitna...Može se poništiti jedino i samo u sadašnjosti...No, većina ljudi za to ne mari...Starhemberg wrote:Prošlost je bitna, vezana je za sadašnjost i budućnost. Tko je ne shvaća, ne može shvatiti ni svoje vrijeme, još manje može predvidjeti bilo što u budućnosti.red wolf wrote:Pusti prošlost...To je sve sranje...Naučili smo puno. I zato je vrijeme za jedan bolji svijet i imati ćemo ga.Starhemberg wrote:
Dobro. A ča kanite vi gušćeri?
Stribor-
2015-09-22
Pitaj ih...Stribor wrote:
Dobro. A ča kanite vi gušćeri?
Guest- Guest
Ja čekam prstenovu družinu.red wolf wrote:Ja samo promatram.marcus-t wrote:A USA i EU žele da nam taj bolji svijet omoguće još danas? Pa makar koliko krvi to koštalo one kojima se ta ideja baš i ne svidja? Ma nisi ti ni neozbiljan, a ni glup. Treba nešto treće za tebe definirati.red wolf wrote:Pusti prošlost...To je sve sranje...Naučili smo puno. I zato je vrijeme za jedan bolji svijet i imati ćemo ga.Starhemberg wrote:
Tony Soprano-
2015-08-15
red wolf wrote:Trenutno još uvijek smo u jednoj međufazi, jer još uvijek nemamo europsku državu...No, EU je već postigla mnogo...Sva nacionalna prava usklađena su s pravom EU...Zadnje, direktiva EU koja će biti implementirana u naše zakondavstvo i svako veličanje NDH bit će kažnjivo...Kad bude stupio na snagu trgovinski sporazum s SAD-om, ta prava će biti mnogo šira, ali jednaka za sve.marcus-t wrote:
Je evo i mi smo jednaki, rame uz rame s Njemačkom, Francuskom i Britanijom u EU. I jednaki zakoni i sve. Ljepota. A tek demokracija koja ukida čak i komentare na portalima tih "najdemokratskijih" zemalja. Ne seri kvake.
Europu znutra prik selbe migrantov trga islamizam, a vi o NDH ka ne postoji .... jur 70 let!?
Stribor-
2015-09-22
Ne. To ti je primjer kad određene stvari postaju veće od nacionalnih stvari...To s NDH...To je trenutak kad ćemo odbaciti nacionalno i prihvatiti nadnacionalno, europsko...Stribor wrote:red wolf wrote:Trenutno još uvijek smo u jednoj međufazi, jer još uvijek nemamo europsku državu...No, EU je već postigla mnogo...Sva nacionalna prava usklađena su s pravom EU...Zadnje, direktiva EU koja će biti implementirana u naše zakondavstvo i svako veličanje NDH bit će kažnjivo...Kad bude stupio na snagu trgovinski sporazum s SAD-om, ta prava će biti mnogo šira, ali jednaka za sve.marcus-t wrote:
Je evo i mi smo jednaki, rame uz rame s Njemačkom, Francuskom i Britanijom u EU. I jednaki zakoni i sve. Ljepota. A tek demokracija koja ukida čak i komentare na portalima tih "najdemokratskijih" zemalja. Ne seri kvake.
Europu znutra prik selbe migrantov trga islamizam, a vi o NDH ka ne postoji .... jur 70 let!?
Guest- Guest
red wolf wrote:Ne. To ti je primjer kad određene stvari postaju veće od nacionalnih stvari...To s NDH...To je trenutak kad ćemo odbaciti nacionalno i prihvatiti nadnacionalno, europsko...Stribor wrote:red wolf wrote:Trenutno još uvijek smo u jednoj međufazi, jer još uvijek nemamo europsku državu...No, EU je već postigla mnogo...Sva nacionalna prava usklađena su s pravom EU...Zadnje, direktiva EU koja će biti implementirana u naše zakondavstvo i svako veličanje NDH bit će kažnjivo...Kad bude stupio na snagu trgovinski sporazum s SAD-om, ta prava će biti mnogo šira, ali jednaka za sve.marcus-t wrote:
Da? Ništ' od toga. Očevidno ti povist ni bila učiteljica. Meni se čini da si ti samo iskompleksiran zarad svoje nacije, pa išćeš ništo drugo.
Stribor-
2015-09-22
Nacije su sranje...Shvatite to više jednom...Stribor wrote:red wolf wrote:Ne. To ti je primjer kad određene stvari postaju veće od nacionalnih stvari...To s NDH...To je trenutak kad ćemo odbaciti nacionalno i prihvatiti nadnacionalno, europsko...Stribor wrote:red wolf wrote:Trenutno još uvijek smo u jednoj međufazi, jer još uvijek nemamo europsku državu...No, EU je već postigla mnogo...Sva nacionalna prava usklađena su s pravom EU...Zadnje, direktiva EU koja će biti implementirana u naše zakondavstvo i svako veličanje NDH bit će kažnjivo...Kad bude stupio na snagu trgovinski sporazum s SAD-om, ta prava će biti mnogo šira, ali jednaka za sve.marcus-t wrote:
Da? Ništ' od toga. Očevidno ti povist ni bila učiteljica. Meni se čini da si ti samo iskompleksiran zarad svoje nacije, pa išćeš ništo drugo.
Guest- Guest
red wolf wrote:Nacije su sranje...Shvatite to više jednom...Stribor wrote:red wolf wrote:Ne. To ti je primjer kad određene stvari postaju veće od nacionalnih stvari...To s NDH...To je trenutak kad ćemo odbaciti nacionalno i prihvatiti nadnacionalno, europsko...Stribor wrote:red wolf wrote:Trenutno još uvijek smo u jednoj međufazi, jer još uvijek nemamo europsku državu...No, EU je već postigla mnogo...Sva nacionalna prava usklađena su s pravom EU...Zadnje, direktiva EU koja će biti implementirana u naše zakondavstvo i svako veličanje NDH bit će kažnjivo...Kad bude stupio na snagu trgovinski sporazum s SAD-om, ta prava će biti mnogo šira, ali jednaka za sve.marcus-t wrote:
Ako je to tvoja nacija, ne moraju bit i druge.
Stribor-
2015-09-22
Ne. Sve nacije su sranje. Novi svijet koji dolazi, bit će oslobođen nacija.Stribor wrote:red wolf wrote:Nacije su sranje...Shvatite to više jednom...Stribor wrote:red wolf wrote:Ne. To ti je primjer kad određene stvari postaju veće od nacionalnih stvari...To s NDH...To je trenutak kad ćemo odbaciti nacionalno i prihvatiti nadnacionalno, europsko...Stribor wrote:red wolf wrote:Trenutno još uvijek smo u jednoj međufazi, jer još uvijek nemamo europsku državu...No, EU je već postigla mnogo...Sva nacionalna prava usklađena su s pravom EU...Zadnje, direktiva EU koja će biti implementirana u naše zakondavstvo i svako veličanje NDH bit će kažnjivo...Kad bude stupio na snagu trgovinski sporazum s SAD-om, ta prava će biti mnogo šira, ali jednaka za sve.marcus-t wrote:
Guest- Guest
red wolf wrote:Ne. Sve nacije su sranje. Novi svijet koji dolazi, bit će oslobođen nacija.Stribor wrote:red wolf wrote:Nacije su sranje...Shvatite to više jednom...Stribor wrote:red wolf wrote:Ne. To ti je primjer kad određene stvari postaju veće od nacionalnih stvari...To s NDH...To je trenutak kad ćemo odbaciti nacionalno i prihvatiti nadnacionalno, europsko...Stribor wrote:red wolf wrote:Trenutno još uvijek smo u jednoj međufazi, jer još uvijek nemamo europsku državu...No, EU je već postigla mnogo...Sva nacionalna prava usklađena su s pravom EU...Zadnje, direktiva EU koja će biti implementirana u naše zakondavstvo i svako veličanje NDH bit će kažnjivo...Kad bude stupio na snagu trgovinski sporazum s SAD-om, ta prava će biti mnogo šira, ali jednaka za sve.marcus-t wrote:
Islamska država?
Stribor-
2015-09-22
Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.Stribor wrote:red wolf wrote:Ne. Sve nacije su sranje. Novi svijet koji dolazi, bit će oslobođen nacija.Stribor wrote:red wolf wrote:Nacije su sranje...Shvatite to više jednom...Stribor wrote:red wolf wrote:Ne. To ti je primjer kad određene stvari postaju veće od nacionalnih stvari...To s NDH...To je trenutak kad ćemo odbaciti nacionalno i prihvatiti nadnacionalno, europsko...Stribor wrote:red wolf wrote:Trenutno još uvijek smo u jednoj međufazi, jer još uvijek nemamo europsku državu...No, EU je već postigla mnogo...Sva nacionalna prava usklađena su s pravom EU...Zadnje, direktiva EU koja će biti implementirana u naše zakondavstvo i svako veličanje NDH bit će kažnjivo...Kad bude stupio na snagu trgovinski sporazum s SAD-om, ta prava će biti mnogo šira, ali jednaka za sve.marcus-t wrote:
Islamska država?
Guest- Guest
red wolf wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.Stribor wrote:red wolf wrote:Ne. Sve nacije su sranje. Novi svijet koji dolazi, bit će oslobođen nacija.Stribor wrote:red wolf wrote:Nacije su sranje...Shvatite to više jednom...Stribor wrote:red wolf wrote:Ne. To ti je primjer kad određene stvari postaju veće od nacionalnih stvari...To s NDH...To je trenutak kad ćemo odbaciti nacionalno i prihvatiti nadnacionalno, europsko...Stribor wrote:red wolf wrote:Trenutno još uvijek smo u jednoj međufazi, jer još uvijek nemamo europsku državu...No, EU je već postigla mnogo...Sva nacionalna prava usklađena su s pravom EU...Zadnje, direktiva EU koja će biti implementirana u naše zakondavstvo i svako veličanje NDH bit će kažnjivo...Kad bude stupio na snagu trgovinski sporazum s SAD-om, ta prava će biti mnogo šira, ali jednaka za sve.marcus-t wrote:
Islamska država?
Stribor-
2015-09-22
Znam. Bit će ti teško kad to budeš gledao. hahahahahahahahaStribor wrote:Ne. Ljude treba osloboditi od nacija i religija.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bitka za Siriju je bitka za Euroaziju!
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» 30 najmoćnijih vojski u NATO -u
» Invazija vojski internet trolova
» Bitka kod Nikopolja
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» 30 najmoćnijih vojski u NATO -u
» Invazija vojski internet trolova
» Bitka kod Nikopolja
Page 3 of 5