škverologija fantastica (ili zašto nas uvjeravaju da škverovi mogu bit profitabilni)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: škverologija fantastica (ili zašto nas uvjeravaju da škverovi mogu bit profitabilni)
Regoč wrote:Bome si ga stručno sjebo!Eroo wrote:Brodovi nisu poput cipela, a ni poput auta...Brod je zgrada na vodi i ništa drugo.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nije, šipac.Gnječ wrote:
je, i tvornica automobila je građevinska firma bosančero.
o je grade automobile. u tvornici cipela grade cipele tako da je i tvornica cipela građevinska firma. i svuda gdje se nešto gradi i izgrađuje...be ba đezbaru nemoj mene zajebavat.
Kad se usidri funkcionira potpuno jednako kao neka zgrada.
Radi se samo o različitim modulima elastičnosti "tla" na kojem stoje.
I proračunavaju se po istim načelima.
bome je. ne samo mene nego cijeli svijet. samo da bosančero još uspije uvjerit svjetske stručnjake da je brod zgrada i da i da je more ustvari tlo i onda mu ne gine nobelova nagrada ali čini mi se da će prije dobiti nagradu besplatnog doživotnog smještaja u nekom psihijatrijskom sanatoriju.
Guest- Guest
Re: škverologija fantastica (ili zašto nas uvjeravaju da škverovi mogu bit profitabilni)
Dok mu kolega diže ruke u znak pobjede (V), Zgnječ skuplja ruke radi promocije velikohrvatstva (U).
Zgnječ odlučno stal iza U.
samo šteta truda...ovaj to ionako ne želi shvatitiRegoč wrote:Bome si ga stručno sjebo!Eroo wrote:Brodovi nisu poput cipela, a ni poput auta...Brod je zgrada na vodi i ništa drugo.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nije, šipac.Gnječ wrote:
je, i tvornica automobila je građevinska firma bosančero.
o je grade automobile. u tvornici cipela grade cipele tako da je i tvornica cipela građevinska firma. i svuda gdje se nešto gradi i izgrađuje...be ba đezbaru nemoj mene zajebavat.
Važno mu je samo da mu je desnica u zraku.Noor wrote:samo šteta truda...ovaj to ionako ne želi shvatitiRegoč wrote:Bome si ga stručno sjebo!Eroo wrote:Brodovi nisu poput cipela, a ni poput auta...Brod je zgrada na vodi i ništa drugo.Gnječ wrote:Eroo wrote:
Nije, šipac.
taj vec da, djeluje dovoljno sirovo, onaj gore s očalama nikako...preintelektualni je tip da bi mogao biti lajavi ludi boškarin s ex iskonaRegoč wrote:Važno mu je samo da mu je desnica u zraku.Noor wrote:samo šteta truda...ovaj to ionako ne želi shvatitiRegoč wrote:Bome si ga stručno sjebo!Eroo wrote:Brodovi nisu poput cipela, a ni poput auta...Brod je zgrada na vodi i ništa drugo.Gnječ wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zasto se Kosovo i Republika Srpska ne mogu uopce usporediti
» Zašto SAD ne mogu nikako proizvesti streljiva koliko i Rusija?
» Akademik Muhić - ako mogu Crnogorci imati svoju državu, zašto ne bi i Bošnjaci
» Šokirao vijećnike u Šibeniku:'Zašto ja bivši vojnik SAO Krajine ne mogu dobiti pušku'
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» Zašto SAD ne mogu nikako proizvesti streljiva koliko i Rusija?
» Akademik Muhić - ako mogu Crnogorci imati svoju državu, zašto ne bi i Bošnjaci
» Šokirao vijećnike u Šibeniku:'Zašto ja bivši vojnik SAO Krajine ne mogu dobiti pušku'
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
Page 3 of 3