Šokirao vijećnike u Šibeniku:'Zašto ja bivši vojnik SAO Krajine ne mogu dobiti pušku'
Page 1 of 1
Šokirao vijećnike u Šibeniku:'Zašto ja bivši vojnik SAO Krajine ne mogu dobiti pušku'
http://www.tportal.hr/vijesti/clanak/zasto-ja-bivsi-vojnik-sao-krajine-ne-mogu-dobiti-lovacku-pusku-20170807
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šokirao vijećnike u Šibeniku:'Zašto ja bivši vojnik SAO Krajine ne mogu dobiti pušku'
ako dobijes opet ces postati 'ugrozeni'
2015-09-08
Re: Šokirao vijećnike u Šibeniku:'Zašto ja bivši vojnik SAO Krajine ne mogu dobiti pušku'
smije pitati, ali treba nas istući ako mu damo išta oštrije od krumpira u ruke, svi su ionak bili kuhari u toj VSK..
Bolje zolju :). Btw kad normalan čovik želi legalno oružje onda mora proći sto sranja i provjera. A kad si lovac onda možeš biti i abolirani čedo i nema frke, još će te kolege lovci podržati.
ovaj mi pari na kolegu crvenog on ovakva slicna pitanja ovdje postavlja..a i crven je u licu..
2015-09-08
Luftericu mu dati..sa blago zakrivljenom cijevi..
Guest- Guest
'Ja sam lovac od 1982. godine, a sada mi ne daju dozvolu za pušku jer sam se u ratu borio na strani Srpske Krajine."
što nisu ustaše sve poklale?
što nisu ustaše sve poklale?
Guest- Guest
Ustaška segregacija.
Similar topics
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» Tvrtke u EU-u sada mogu dobiti jednake poticaje kao i u SAD-u
» Svi koji vjeruju u Isusa ne mogu dobiti koronu
» "Bivši HDZ-ovac uhvaćen u krađi željeza neće dobiti otkaz u državnoj tvrtki: ‘Dogodilo se izvan radnog vremena‘"
» Ispovjed bivšeg pripadnika HOS-a:'Bolila me ona stvar što piše i kako tko pozdravlja,nazdravlja bilo mi ej bitno dobiti pušku i braniti Hrvatsku'
» Tvrtke u EU-u sada mogu dobiti jednake poticaje kao i u SAD-u
» Svi koji vjeruju u Isusa ne mogu dobiti koronu
» "Bivši HDZ-ovac uhvaćen u krađi željeza neće dobiti otkaz u državnoj tvrtki: ‘Dogodilo se izvan radnog vremena‘"
Page 1 of 1