Ganic Vučicu,"Nemoj, matere ti...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ganic Vučicu,"Nemoj, matere ti...
MA koji MI i Banja Luka, ovo je samo da se dobro nasmiješ.epikur37 wrote:tre ne more ostavit bl i kvit :D
KAd bi Dodikovi izgubili Banja Luku, onda bi pripala Bakirovcima.
Kji crni MI!
Ovaj TRE živi u MATRIXu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne dok je na puškometu zagrebu, treba to rastočiti a ako nema ko živjeti tamo bolje da bude divljina nego da imamo divljake u blizini glavnog grada.epikur37 wrote:tre ne more ostavit bl i kvit :D
Ajde priznaj koliko ti je ljudi reklo danas da si glup :)Ringo10 wrote:MA koji MI i Banja Luka, ovo je samo da se dobro nasmiješ.epikur37 wrote:tre ne more ostavit bl i kvit :D
Kji crni MI!
Ovaj TRE živi u MATRIXu.
Glup si ti kao i vecina vas u Kifli.tre wrote:Ajde priznaj koliko ti je ljudi reklo danas da si glup :)Ringo10 wrote:MA koji MI i Banja Luka, ovo je samo da se dobro nasmiješ.epikur37 wrote:tre ne more ostavit bl i kvit :D
Kji crni MI!
Ovaj TRE živi u MATRIXu.
Kad god smo oslobodili i iskrvarili za neko mjesto u kojem smo po brojnosti na trecem mjestu, to je na kraju pripalo Aliji i ekipi.
Tako bi bilo i sa BL, recimo da istjeras Srbe, onda su muslimani vecina i oni vladaju.
To sto vi u Kifli kurca krasnog ne shvacate u svojoj manijakalnoj opsjednutosti Srbima, to je drugi par opanaka.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ti nisi nizašto iskrvario, to što ne volim da srbenda budu blizu zagreba ne znači da volim balije i bolje da tamo bude divljina nego divljaci bilo koje vrste zato jedi govna i manje seri.Ringo10 wrote:Glup si ti kao i vecina vas u Kifli.tre wrote:Ajde priznaj koliko ti je ljudi reklo danas da si glup :)Ringo10 wrote:MA koji MI i Banja Luka, ovo je samo da se dobro nasmiješ.epikur37 wrote:tre ne more ostavit bl i kvit :D
Kji crni MI!
Ovaj TRE živi u MATRIXu.
Kad god smo oslobodili i iskrvarili za neko mjesto u kojem smo po brojnosti na trecem mjestu, to je na kraju pripalo Aliji i ekipi.
Tako bi bilo i sa BL, recimo da istjeras Srbe, onda su muslimani vecina i oni vladaju.
To sto vi u Kifli kurca krasnog ne shvacate u svojoj manijakalnoj opsjednutosti Srbima, to je drugi par opanaka.
Ovdje se slažem s ringom, ginuti za veliki bošnjakistan, izgnati srbe kršćane da bi se raširile muje....alo požega!?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čekaj malo, pričali smo o raspadu bosne i o početnim pozicijama prije dejtona. Gdje je tu bošnjakistan?epikur37 wrote:Ovdje se slažem s ringom, ginuti za veliki bošnjakistan, izgnati srbe kršćane da bi se raširile muje....alo požega!?
tre badava ti..osuđen si kao srbomrzac...samo ova dvojica ne kuze sa kim smo mi u hravstkoj ratovali i tko ej u hrvatskoj pocinio zlocine nad hrvatima..za ovu dvojicu ocito psotoje smao hrvati u bh-a...badava se trudistre wrote:Čekaj malo, pričali smo o raspadu bosne i o početnim pozicijama prije dejtona. Gdje je tu bošnjakistan?epikur37 wrote:Ovdje se slažem s ringom, ginuti za veliki bošnjakistan, izgnati srbe kršćane da bi se raširile muje....alo požega!?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:tre badava ti..osuđen si kao srbomrzac...samo ova dvojica ne kuze sa kim smo mi u hravstkoj ratovali i tko ej u hrvatskoj pocinio zlocine nad hrvatima..za ovu dvojicu ocito psotoje smao hrvati u bh-a...badava se trudistre wrote:Čekaj malo, pričali smo o raspadu bosne i o početnim pozicijama prije dejtona. Gdje je tu bošnjakistan?epikur37 wrote:Ovdje se slažem s ringom, ginuti za veliki bošnjakistan, izgnati srbe kršćane da bi se raširile muje....alo požega!?
Za tebe uopće ne postoje, a tre nije tako zločest ali nesvjesno ide na istu vodu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....ovi opalili na mozak da cemo mi ratovati za bosnjikistan......
2015-09-08
za mene itekako postoje pola familije su mi hrvati iz bosne...na krivog si se nameracio...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tre badava ti..osuđen si kao srbomrzac...samo ova dvojica ne kuze sa kim smo mi u hravstkoj ratovali i tko ej u hrvatskoj pocinio zlocine nad hrvatima..za ovu dvojicu ocito psotoje smao hrvati u bh-a...badava se trudistre wrote:Čekaj malo, pričali smo o raspadu bosne i o početnim pozicijama prije dejtona. Gdje je tu bošnjakistan?epikur37 wrote:Ovdje se slažem s ringom, ginuti za veliki bošnjakistan, izgnati srbe kršćane da bi se raširile muje....alo požega!?
Za tebe uopće ne postoje, a tre nije tako zločest ali nesvjesno ide na istu vodu.
2015-09-08
Na koju vodu? Pričali smo o početnim pozicijama prije dejtona gdje su Hrvatske trupe bile pred banjalukom. Znači banjaluka ostaje srbadiji ali smo mi na 15 km od nje. Nigdje tu nema bošnjakistana u kalkulaciji.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tre badava ti..osuđen si kao srbomrzac...samo ova dvojica ne kuze sa kim smo mi u hravstkoj ratovali i tko ej u hrvatskoj pocinio zlocine nad hrvatima..za ovu dvojicu ocito psotoje smao hrvati u bh-a...badava se trudistre wrote:Čekaj malo, pričali smo o raspadu bosne i o početnim pozicijama prije dejtona. Gdje je tu bošnjakistan?epikur37 wrote:Ovdje se slažem s ringom, ginuti za veliki bošnjakistan, izgnati srbe kršćane da bi se raširile muje....alo požega!?
Ma kakav kurčev bošnjakistan, klali su nas i srbadija i muslimani podjednako samo epi vjeruje srbadiji a ja recimo ne vjerujem ni jednima ni drugima, sve je to đuture jedno govno.vuksadinare wrote:....ovi opalili na mozak da cemo mi ratovati za bosnjikistan......
pa ka'k im nece vjerovati kad su ga kupili rostiljadama i kad je sa onim kretenom chagom i onim drugim bancuio..sam ej priznao..eh tesko ti je hrvata kupiti..vazda navijek bilotre wrote:Ma kakav kurčev bošnjakistan, klali su nas i srbadija i muslimani podjednako samo epi vjeruje srbadiji a ja recimo ne vjerujem ni jednima ni drugima, sve je to đuture jedno govno.vuksadinare wrote:....ovi opalili na mozak da cemo mi ratovati za bosnjikistan......
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dacic: Nemoj, matere ti ...
» Medvedev: Nemoj matere ti, bice belaja, ali stvarno
» Neces, matere ti
» DODIK: Kakva je to presuda koju sa slobode slušaju Orić, Gotovina, Ganić i Dudaković?!
» Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
» Medvedev: Nemoj matere ti, bice belaja, ali stvarno
» Neces, matere ti
» DODIK: Kakva je to presuda koju sa slobode slušaju Orić, Gotovina, Ganić i Dudaković?!
» Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
Page 4 of 4