Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
Tibogmater... rekao bi jedan stari forumaš kojeg više nema.
Koji curac uopće slavimo?
Pitaju se zašto naše kuće i stanovi nisu okićeni našim trobojnicama?
A zašto bi bile?
Odakle da krenemo... Možda od ovršnih zakona kojima jebu sirotinju... Možda žgadijom koja se obogatila na tuđi račun... Možda od političara koji su se nametali novca u svoj džep a za narod ih boli curac... Ima tema ali...
Jebeš drđžavu u kojoj Hrvati imaju manja prava od manjina. Jebeš državu u kojoj ljudi koji rade 40 godina moraju preživljavati s mirovinom od 3500 kn dok jedan Stanimirović uživa povlaštenu mirovinu jer je bio saborski zastupnik i koalicioni partner HDZ-a.
E sad... Mogao bi ja nabrajati puno toga... Npr. o "smeću" koje je zagadilo Hrvatsku jer to smeće se pojavi gdje god zagrebeš... Počevši od Kutlea, Gucića, Mamića, Luke Rajića... Uh... trebalo bi mi puno prostora i vremen ada ih sve pobrojim počevši od likvidacija mafioza povezanih s politikom.
Žnjutanji
Koji curac uopće slavimo?
Pitaju se zašto naše kuće i stanovi nisu okićeni našim trobojnicama?
A zašto bi bile?
Odakle da krenemo... Možda od ovršnih zakona kojima jebu sirotinju... Možda žgadijom koja se obogatila na tuđi račun... Možda od političara koji su se nametali novca u svoj džep a za narod ih boli curac... Ima tema ali...
Jebeš drđžavu u kojoj Hrvati imaju manja prava od manjina. Jebeš državu u kojoj ljudi koji rade 40 godina moraju preživljavati s mirovinom od 3500 kn dok jedan Stanimirović uživa povlaštenu mirovinu jer je bio saborski zastupnik i koalicioni partner HDZ-a.
E sad... Mogao bi ja nabrajati puno toga... Npr. o "smeću" koje je zagadilo Hrvatsku jer to smeće se pojavi gdje god zagrebeš... Počevši od Kutlea, Gucića, Mamića, Luke Rajića... Uh... trebalo bi mi puno prostora i vremen ada ih sve pobrojim počevši od likvidacija mafioza povezanih s politikom.
Žnjutanji
Re: Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
Pa dan antifašističke borbe morončino :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kolinda prelomila: Tko smatra da ovdje nije dobro, može otići "Ljudi danas imaju slobodan izbor te mogu otići ako smatraju da im ovdje nije dovoljno dobro", poručila je Grabar Kitarović u jučerašnjem intervjuu austrijskom Kleine Zeitungu. U prijevodu: neka ide koga smeta
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/kolumne/kolinda-prelomila-tko-smatra-da-ovdje-nije-dobro-moze-otici-507625 - 24sata.hr
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
neki su otišli i puno prije toga, hvala Bogu, nek se ni ne vrate.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Kolinda prelomila: Tko smatra da ovdje nije dobro, može otići "Ljudi danas imaju slobodan izbor te mogu otići ako smatraju da im ovdje nije dovoljno dobro", poručila je Grabar Kitarović u jučerašnjem intervjuu austrijskom Kleine Zeitungu. U prijevodu: neka ide koga smeta
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/kolumne/kolinda-prelomila-tko-smatra-da-ovdje-nije-dobro-moze-otici-507625 - 24sata.hr
precjednica u sridu :)
kome ne valja nek izvoli otić
nego svaki dan se sve više vraća
tko će to sve prihvatiti i zbrinuti
Veli susjed sin mu otišao u Irsku radit u nekim hladnjačama...
Veli "tata ne puštaju na pauzu, samo obrađujem meso smrzoh se a jedva uštedim par 100 E...eto me kući :D
2015-08-06
a ja mislio da pitaš za dan antifašističke borbe... u biti taj dan slavimo napad nacističke njemačke na SSSR
Ti ko Antonov buraz :)) i on tako govori kako ce Njemacka i Irska da propadnu, kako ce se svi vratiti koji su otisli tamo, kako ima posla u Bosni ali ljudi nece da rade nego radje idu raditi u EU :))epikur37 wrote:Eva_ wrote:Kolinda prelomila: Tko smatra da ovdje nije dobro, može otići "Ljudi danas imaju slobodan izbor te mogu otići ako smatraju da im ovdje nije dovoljno dobro", poručila je Grabar Kitarović u jučerašnjem intervjuu austrijskom Kleine Zeitungu. U prijevodu: neka ide koga smeta
Veli "tata ne puštaju na pauzu, samo obrađujem meso smrzoh se a jedva uštedim par 100 E...eto me kući :D
2016-11-17
Umjesto da se slavi 10. travnja..e Hrvatska sta si dozivila...marcellus wrote:a ja mislio da pitaš za dan antifašističke borbe... u biti taj dan slavimo napad nacističke njemačke na SSSR
2016-11-17
I predsjednica i premijer su preblagi. Treba vas jebat još više.epikur37 wrote:Eva_ wrote:Kolinda prelomila: Tko smatra da ovdje nije dobro, može otići "Ljudi danas imaju slobodan izbor te mogu otići ako smatraju da im ovdje nije dovoljno dobro", poručila je Grabar Kitarović u jučerašnjem intervjuu austrijskom Kleine Zeitungu. U prijevodu: neka ide koga smeta
2017-03-21
epikur37 wrote:Eva_ wrote:Kolinda prelomila: Tko smatra da ovdje nije dobro, može otići "Ljudi danas imaju slobodan izbor te mogu otići ako smatraju da im ovdje nije dovoljno dobro", poručila je Grabar Kitarović u jučerašnjem intervjuu austrijskom Kleine Zeitungu. U prijevodu: neka ide koga smeta
vani rade i po 2-3 posla, tipa konobarenje, čišćenje i slično, a tu tako nešto neće, samo vise po birou i po kafićima...
Guest- Guest
govinda wrote:Ti ko Antonov buraz :)) i on tako govori kako ce Njemacka i Irska da propadnu, kako ce se svi vratiti koji su otisli tamo, kako ima posla u Bosni ali ljudi nece da rade nego radje idu raditi u EU :))epikur37 wrote:Eva_ wrote:Kolinda prelomila: Tko smatra da ovdje nije dobro, može otići "Ljudi danas imaju slobodan izbor te mogu otići ako smatraju da im ovdje nije dovoljno dobro", poručila je Grabar Kitarović u jučerašnjem intervjuu austrijskom Kleine Zeitungu. U prijevodu: neka ide koga smeta
Dobro Bosna je u kurcu pa 90% emigracije je i racionalno.
Međutim ovdje u Dalmaciji ima dosta primjera da odu pa se zajebu...znam par njih osobno.
Al svatko ima po jedan život za potrošit i sam upravlja s njim.
2015-08-06
epikur37 wrote:Eva_ wrote:Kolinda prelomila: Tko smatra da ovdje nije dobro, može otići "Ljudi danas imaju slobodan izbor te mogu otići ako smatraju da im ovdje nije dovoljno dobro", poručila je Grabar Kitarović u jučerašnjem intervjuu austrijskom Kleine Zeitungu. U prijevodu: neka ide koga smeta
sram da ih bude..
2016-11-17
Vlada podvila rep na kritike biskupa Košića, odmah su poslali čovjeka da priča s njim
NAKON što je biskup Košić objavio svoje pismo koje je poslao Plenkoviću, premijerov savjetnik se isti dan zaputio do desničarskog prelata.
Razočaran zbog načina na koji Plenković vodi državu, ogorčeni biskup uputio je oštru notu premijeru.
>> Biskup Košić podivljao zbog Plenkovića, napisao mu pismo pa ga objavio na Fejsu
Na to je Mario Kapulica, Plenkovićev savjetnik, kako je otkrio u intervjuu za Novi list, odmah pohitao prema uvrijeđenom crkvenjaku.
"Vjerujem da će biti pohvala"
"Isti dan sam otišao u Sisak i razgovarao s biskupom. Crkvi se zamjera da se miješa u politiku, ali ona ne može biti ograničena na sakristiju jer ima društvenu ulogu. Biskup Košić često komentira političke događaje, uglavnom je kritizirao ljevicu, no ovaj put je odlučio kritizirati i nas. Kritika je uvijek dobar povod za razgovor i razmjenu mišljenja. Vjerujem da će biskup, kao i dosad, uvijek artikulirati ono što o određenim pitanjima misli, a za nas je to prilika da se suočimo i s nekim percepcijama naše politike koje odudaraju od onoga što mi mislimo. Ako pokažemo da vodimo ispravnu politiku i ako ta politika donese boljitak hrvatskom narodu vjerujem da će biti i pohvala", rekao je Kapulica.
Upitan je li mu Košić obećao pohvalu, savjetnik premijera sekularne države rekao je:
"Nije, ali tko sam ja da mi jedan biskup daje obećanja?"
NAKON što je biskup Košić objavio svoje pismo koje je poslao Plenkoviću, premijerov savjetnik se isti dan zaputio do desničarskog prelata.
Razočaran zbog načina na koji Plenković vodi državu, ogorčeni biskup uputio je oštru notu premijeru.
>> Biskup Košić podivljao zbog Plenkovića, napisao mu pismo pa ga objavio na Fejsu
Na to je Mario Kapulica, Plenkovićev savjetnik, kako je otkrio u intervjuu za Novi list, odmah pohitao prema uvrijeđenom crkvenjaku.
"Vjerujem da će biti pohvala"
"Isti dan sam otišao u Sisak i razgovarao s biskupom. Crkvi se zamjera da se miješa u politiku, ali ona ne može biti ograničena na sakristiju jer ima društvenu ulogu. Biskup Košić često komentira političke događaje, uglavnom je kritizirao ljevicu, no ovaj put je odlučio kritizirati i nas. Kritika je uvijek dobar povod za razgovor i razmjenu mišljenja. Vjerujem da će biskup, kao i dosad, uvijek artikulirati ono što o određenim pitanjima misli, a za nas je to prilika da se suočimo i s nekim percepcijama naše politike koje odudaraju od onoga što mi mislimo. Ako pokažemo da vodimo ispravnu politiku i ako ta politika donese boljitak hrvatskom narodu vjerujem da će biti i pohvala", rekao je Kapulica.
Upitan je li mu Košić obećao pohvalu, savjetnik premijera sekularne države rekao je:
"Nije, ali tko sam ja da mi jedan biskup daje obećanja?"
2017-03-21
Slavi se 500 let inkvizicije.
2017-03-21
A Hrvatska ono super pa je 90 posto emigracije iracionalno?epikur37 wrote:govinda wrote:Ti ko Antonov buraz :)) i on tako govori kako ce Njemacka i Irska da propadnu, kako ce se svi vratiti koji su otisli tamo, kako ima posla u Bosni ali ljudi nece da rade nego radje idu raditi u EU :))epikur37 wrote:Eva_ wrote:Kolinda prelomila: Tko smatra da ovdje nije dobro, može otići "Ljudi danas imaju slobodan izbor te mogu otići ako smatraju da im ovdje nije dovoljno dobro", poručila je Grabar Kitarović u jučerašnjem intervjuu austrijskom Kleine Zeitungu. U prijevodu: neka ide koga smeta
Međutim ovdje u Dalmaciji ima dosta primjera da odu pa se zajebu...znam par njih osobno.
2016-11-17
govinda wrote:Umjesto da se slavi 10. travnja..e Hrvatska sta si dozivila...marcellus wrote:a ja mislio da pitaš za dan antifašističke borbe... u biti taj dan slavimo napad nacističke njemačke na SSSR
u biti zapad obično slavi dan pobjede, 9 svibnja
znam ih i ja nekoliko, vraćaju se vraćaju...neki i žene odozgo dovlačeepikur37 wrote:
Guest- Guest
Otis'o sam do Djakova neki dan, vracali se preko onih sela, mrak vec poceo padati, nigdje zive duse..svaka treca kuca svjetlo gori...
2016-11-17
marcellus wrote:govinda wrote:Umjesto da se slavi 10. travnja..e Hrvatska sta si dozivila...marcellus wrote:a ja mislio da pitaš za dan antifašističke borbe... u biti taj dan slavimo napad nacističke njemačke na SSSR
u biti zapad obično slavi dan pobjede, 9 svibnja
2017-03-21
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pitam se pitam:Da li da branimo Srbe i uđemo u sukob sa KFOROM
» Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
» Neces, matere ti
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Lepe crkve lepo gore
» Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
» Neces, matere ti