Ganic Vučicu,"Nemoj, matere ti...
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Ganic Vučicu,"Nemoj, matere ti...
Ganić: Ako ode Republika Srpska, cepa se i Srbija
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=28&nav_category=167&nav_id=1436203
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=28&nav_category=167&nav_id=1436203
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Ganic Vučicu,"Nemoj, matere ti...
"Ljudi iz Sandžaka stalno posmatraju šta to Dodik radi, jer je to neki entitet već dugi niz godina. Glume entitet i neke albanske opštine u Srbiji, a Mađari se mudro grupišu u Vojvodini. Svi čekaju, gledaju šta će se dogoditi, a sigurno je sve to signal za Srbiju
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
...to ganic poslao poruku ovima na sanđaku..'spremaj drzavu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma salje on kitomira moga, kakve crne Sandzaklije, samo baljezgaju a nisu nizasta.vuksadinare wrote:...to ganic poslao poruku ovima na sanđaku..'spremaj drzavu'
U stvari dobri su za sverc i kriminal.
Krenu li u rat, Srbi ce ih pogaziti. I neka ce.
Vi u Kifli stvarno ste gomila kretena.U svom slijepom antisrpstvu uopce ne razmisljate kuda bi dovelo sirenje islamske transferzale na Balkanu.
Budale zaludjene. To vase gluposti smo mi u BiH krvavo platili.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...pa cuj to nema veze sa realnosti ne huskamo mi sanđaklije vec ovi iz sarajeva kakve veze mi imamo sa ovim..to su njihovi problemiRingo10 wrote:Ma salje on kitomira moga, kakve crne Sandzaklije, samo baljezgaju a nisu nizasta.vuksadinare wrote:...to ganic poslao poruku ovima na sanđaku..'spremaj drzavu'
Vi u Kifli stvarno ste gomila kretena.U svom slijepom antisrpstvu uopce ne razmisljate kuda bi dovelo sirenje islamske transferzale na Balkanu.
2015-09-08
..drugo ako se idu mjenjati granice logicno ej da ce onda drugi se zapitati 'zasto oni mogu mi ne'...i to onda se odlazi u zacarani krug ne samo na ovim prostorima...
2015-09-08
MA znam ja o čemu govorim, vi u Hrvatskoj bi u svome sljepilu i ISIL podržali samo ako je protiv Srba.vuksadinare wrote:...pa cuj to nema veze sa realnosti ne huskamo mi sanđaklije vec ovi iz sarajeva kakve veze mi imamo sa ovim..to su njihovi problemiRingo10 wrote:Ma salje on kitomira moga, kakve crne Sandzaklije, samo baljezgaju a nisu nizasta.vuksadinare wrote:...to ganic poslao poruku ovima na sanđaku..'spremaj drzavu'
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vuksadinare wrote:..drugo ako se idu mjenjati granice logicno ej da ce onda drugi se zapitati 'zasto oni mogu mi ne'...i to onda se odlazi u zacarani krug ne samo na ovim prostorima...
Točno.
Kad su vidjeli da su Kosovo i Hrvatska priznate države, pomislili su da i drugi idioti mogu imati državu.
Tako je nastao i ISIS.
I oni odvratni Rusi ne dadoše...
crvenkasti-
2014-04-17
netocno...nego nas jednostavno briga...njihovi problemi...Ringo10 wrote:MA znam ja o čemu govorim, vi u Hrvatskoj bi u svome sljepilu i ISIL podržali samo ako je protiv Srba.vuksadinare wrote:...pa cuj to nema veze sa realnosti ne huskamo mi sanđaklije vec ovi iz sarajeva kakve veze mi imamo sa ovim..to su njihovi problemiRingo10 wrote:Ma salje on kitomira moga, kakve crne Sandzaklije, samo baljezgaju a nisu nizasta.vuksadinare wrote:...to ganic poslao poruku ovima na sanđaku..'spremaj drzavu'
2015-09-08
heh....kakve isis ima veze sa drzavama...drugo....ako smo idioti imali smo posla sa jos vecim idiotima od kojih se moralo oticicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..drugo ako se idu mjenjati granice logicno ej da ce onda drugi se zapitati 'zasto oni mogu mi ne'...i to onda se odlazi u zacarani krug ne samo na ovim prostorima...
Točno.
Kad su vidjeli da su Kosovo i Hrvatska priznate države, pomislili su da i drugi idioti mogu imati državu.
Tako je nastao i ISIS.
2015-09-08
Srpska se odvaja, taj projekt kreće..to je sad već jasno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
naravno da nikad nece na ovim prostorima razgranicenjem se postici bas najstabilniji mir...ali i sa mogucim ratovima izbjegava se zamka 'građanskog rata'...svaki pokusaj oruzanog rjesevanja znat ce se agresor koji prvi pocne...naravno to se moze nauciti iz greski nakon zavrsetka rata 1995..kada se mislilo da ce nakon toga biti sve ok i mirno stanje...tu ce uvijek biti trzavica oko granica i to je nepobitna cinjenica...ovo ej takav prostor..
2015-09-08
vuksadinare wrote:heh....kakve isis ima veze sa drzavama...drugo....ako smo idioti imali smo posla sa jos vecim idiotima od kojih se moralo oticicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..drugo ako se idu mjenjati granice logicno ej da ce onda drugi se zapitati 'zasto oni mogu mi ne'...i to onda se odlazi u zacarani krug ne samo na ovim prostorima...
Točno.
Tako je nastao i ISIS.
Mi smo odmah priznali sirijsku opoziciju u ratu protiv Asada. Zaboravio si.
Da ga Rusi nisu razjebali, sad bismo mi već imali veleposlanstvo u ISISu.
crvenkasti-
2014-04-17
priznala je vesna pusic preciznije kazi...a priznala je zato jer se trgovalo sa oruzjemu kojem vesna pusic ima itekako umjesane prste..naravno zbog svog đepacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:heh....kakve isis ima veze sa drzavama...drugo....ako smo idioti imali smo posla sa jos vecim idiotima od kojih se moralo oticicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..drugo ako se idu mjenjati granice logicno ej da ce onda drugi se zapitati 'zasto oni mogu mi ne'...i to onda se odlazi u zacarani krug ne samo na ovim prostorima...
Točno.
Tako je nastao i ISIS.
Mi smo odmah priznali sirijsku opoziciju u ratu protiv Asada. Zaboravio si.
Da ga Rusi nisu razjebali, sad bismo mi već imali veleposlanstvo u ISISu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:naravno da nikad nece na ovim prostorima razgranicenjem se postici bas najstabilniji mir...ali i sa mogucim ratovima izbjegava se zamka 'građanskog rata'...svaki pokusaj oruzanog rjesevanja znat ce se agresor koji prvi pocne...naravno to se moze nauciti iz greski nakon zavrsetka rata 1995..kada se mislilo da ce nakon toga biti sve ok i mirno stanje...tu ce uvijek biti trzavica oko granica i to je nepobitna cinjenica...ovo ej takav prostor..
Jasna stvar. Kod secesije Srpske, ako muje krenu oni su agresori. Al krenut će kitu :D
2015-08-06
Sanđak i Kosovo su vukojebine
Fazlagića kula
Fazlagića kula
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
..bice optuzeni za pocetak sukoba ali ne i agresiju....drugo ako bi krenuli da je srpska neovisna ili da se ne radi o srpskoj...primjerice dobar dio međun.zajednice danas npr okrivljuje srbe za pocetak rata u hrvatskoj 1991...ali nitko ne spominje agresiju bar ne javno...ali defiiranjem drzava znalo bi se ko je agresor..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:naravno da nikad nece na ovim prostorima razgranicenjem se postici bas najstabilniji mir...ali i sa mogucim ratovima izbjegava se zamka 'građanskog rata'...svaki pokusaj oruzanog rjesevanja znat ce se agresor koji prvi pocne...naravno to se moze nauciti iz greski nakon zavrsetka rata 1995..kada se mislilo da ce nakon toga biti sve ok i mirno stanje...tu ce uvijek biti trzavica oko granica i to je nepobitna cinjenica...ovo ej takav prostor..
Jasna stvar. Kod secesije Srpske, ako muje krenu oni su agresori. Al krenut će kitu :D
2015-09-08
Početak sukoba i napad na tuđi teritorij s većinskim stanovništvom srtpskim=agresija.
Srpska bi tu odmah dobila podršku međunarodne zajednice napose u ovom novom svijetu i problemima s islamistima. Dodo može biti sigur.
Srpska bi tu odmah dobila podršku međunarodne zajednice napose u ovom novom svijetu i problemima s islamistima. Dodo može biti sigur.
2015-08-06
za sanđak ne znam..ali kosovo danas i nije vise bas vukojebina..izgradili su dobar komad autocesta,novih cesta...pristina je moderan grad ima sve sto i drugi gradovi u okruzenju...naravno ima dijelova kosova koje su vukojebine ali to imaju i druge drzave....prevario bi se danas u pogledu kosova..nije to vise ono kosovo od prije dvadeset,trideset godina...brdo love je međun.zajednica utukla..izgradilaRayMabus wrote:Sanđak i Kosovo su vukojebine
Fazlagića kula
2015-09-08
Ma baš me brigavuksadinare wrote:za sanđak ne znam..ali kosovo danas i nije vise bas vukojebina..izgradili su dobar komad autocesta,novih cesta...pristina je moderan grad ima sve sto i drugi gradovi u okruzenju...naravno ima dijelova kosova koje su vukojebine ali to imaju i druge drzave....prevario bi se danas u pogledu kosova..nije to vise ono kosovo od prije dvadeset,trideset godina...brdo love je međun.zajednica utukla..izgradilaRayMabus wrote:Sanđak i Kosovo su vukojebine
Fazlagića kula
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dacic: Nemoj, matere ti ...
» Medvedev: Nemoj matere ti, bice belaja, ali stvarno
» Neces, matere ti
» DODIK: Kakva je to presuda koju sa slobode slušaju Orić, Gotovina, Ganić i Dudaković?!
» Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
» Medvedev: Nemoj matere ti, bice belaja, ali stvarno
» Neces, matere ti
» DODIK: Kakva je to presuda koju sa slobode slušaju Orić, Gotovina, Ganić i Dudaković?!
» Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
Page 1 of 4