Ganic Vučicu,"Nemoj, matere ti...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ganic Vučicu,"Nemoj, matere ti...
Ma baš me brigavuksadinare wrote:za sanđak ne znam..ali kosovo danas i nije vise bas vukojebina..izgradili su dobar komad autocesta,novih cesta...pristina je moderan grad ima sve sto i drugi gradovi u okruzenju...naravno ima dijelova kosova koje su vukojebine ali to imaju i druge drzave....prevario bi se danas u pogledu kosova..nije to vise ono kosovo od prije dvadeset,trideset godina...brdo love je međun.zajednica utukla..izgradilaRayMabus wrote:Sanđak i Kosovo su vukojebine
Fazlagića kula
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
meni nedugo rođak bio poslovno na kosovu i albaniji..mislio je d aide u vukojebinu ali kad je dosao u pristinu bas se iznenadio...ima novih kvartova izgrađenih u pristini zadnjih deset godina...i to ne ono zbrda zdola vec lijepo ukomponiranih..nove prometnice u pristini...puno lijepih restorana,shoping centara,kina...ima nekoliko dobrih hotela...spoj zapada i orijenta..jedino da je vise zelenila i parkova..jedan manji dio pristine je onako u socijalistickom sistemu ali to ima svaki grad u bivsim republikama ex yu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
rođak veli da pristina ima po njemu najbolje restorane u 'regionu'...vecinom su vlasnici albanci koji rade vani i puno su ulozili u te restorane...
2015-09-08
Puca mi kurac za Prištinu, previše mi je to zabaćeno a nije neka prometna žila kukavica
2014-04-11
vuksadinare wrote:rođak veli da pristina ima po njemu najbolje restorane u 'regionu'...vecinom su vlasnici albanci koji rade vani i puno su ulozili u te restorane...
Nema do srpskih restorana i roštilja, leskovački voz...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...jebote pa ti si sav postao srbin...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:rođak veli da pristina ima po njemu najbolje restorane u 'regionu'...vecinom su vlasnici albanci koji rade vani i puno su ulozili u te restorane...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...jebote pa ti si sav postao srbin...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:rođak veli da pristina ima po njemu najbolje restorane u 'regionu'...vecinom su vlasnici albanci koji rade vani i puno su ulozili u te restorane...
To samo kad pričam sa šiptarom ;)
2015-08-06
kakve veze ja imam sa sipcima.....rekao sam da im nisu losi restorani..i to mi je rekao rođak koji je prosao bivsu yugu uzduz i poprijeko nekoliko puta i koji ej gurman..jebe se njemu za sipce...on je vise poslovni covjek i apoliticanepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...jebote pa ti si sav postao srbin...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:rođak veli da pristina ima po njemu najbolje restorane u 'regionu'...vecinom su vlasnici albanci koji rade vani i puno su ulozili u te restorane...
2015-09-08
Unutrašnjost Balkana je mrtva zona, Srbija nema kapaciteta za rat
Uglavnom umrtvljeno
Uglavnom umrtvljeno
2014-04-11
vuksadinare wrote:kakve veze ja imam sa sipcima.....rekao sam da im nisu losi restorani..i to mi je rekao rođak koji je prosao bivsu yugu uzduz i poprijeko nekoliko puta i koji ej gurman..jebe se njemu za sipce...on je vise poslovni covjek i apoliticanepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...jebote pa ti si sav postao srbin...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:rođak veli da pristina ima po njemu najbolje restorane u 'regionu'...vecinom su vlasnici albanci koji rade vani i puno su ulozili u te restorane...
Pa kakve ja veze imam sa Srbima, roštilj im je dobar i kvit.
Jesi bio kad kod srba na roštilju?
2015-08-06
jesam....rostilj kao rostilj..svi su dobri...svatko je za nesto dobar...meni je super argentinski rostilj...narocito goveđi odresci na rostilju kako spremaju argentinci..dok nisam proao nisam vjerovao koliko ej dobar...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:kakve veze ja imam sa sipcima.....rekao sam da im nisu losi restorani..i to mi je rekao rođak koji je prosao bivsu yugu uzduz i poprijeko nekoliko puta i koji ej gurman..jebe se njemu za sipce...on je vise poslovni covjek i apoliticanepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...jebote pa ti si sav postao srbin...epikur37 wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:jesam....rostilj kao rostilj..svi su dobri...svatko je za nesto dobar...meni je super argentinski rostilj...narocito goveđi odresci na rostilju kako spremaju argentinci..dok nisam proao nisam vjerovao koliko ej dobar...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:kakve veze ja imam sa sipcima.....rekao sam da im nisu losi restorani..i to mi je rekao rođak koji je prosao bivsu yugu uzduz i poprijeko nekoliko puta i koji ej gurman..jebe se njemu za sipce...on je vise poslovni covjek i apoliticanepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
...jebote pa ti si sav postao srbin...
Al voliš i srpski roštilj da se razumijemo ali odeš pod lažnim identitetom :D
Dobro si spomenuo ovi argentinski, baš danas sam kupio bifteke smrznute argentinske u metrou....nisam do sada jeo. Imam neke goste 2 kg su negdje 360 kn...obećavaju izgledom.,
2015-08-06
Leviathan2 wrote:vucina, jes jeo odrezak s marmeladom
jel srpska marmelada?
:D
2015-08-06
neLeviathan2 wrote:vucina, jes jeo odrezak s marmeladom
2015-09-08
pa rostilji s aovih prostora se puno en razlikuju...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jesam....rostilj kao rostilj..svi su dobri...svatko je za nesto dobar...meni je super argentinski rostilj...narocito goveđi odresci na rostilju kako spremaju argentinci..dok nisam proao nisam vjerovao koliko ej dobar...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:kakve veze ja imam sa sipcima.....rekao sam da im nisu losi restorani..i to mi je rekao rođak koji je prosao bivsu yugu uzduz i poprijeko nekoliko puta i koji ej gurman..jebe se njemu za sipce...on je vise poslovni covjek i apoliticanepikur37 wrote:
Dobro si spomenuo ovi argentinski, baš danas sam kupio bifteke smrznute argentinske u metrou....nisam do sada jeo. Imam neke goste 2 kg su negdje 360 kn...obećavaju izgledom.,
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa rostilji s aovih prostora se puno en razlikuju...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jesam....rostilj kao rostilj..svi su dobri...svatko je za nesto dobar...meni je super argentinski rostilj...narocito goveđi odresci na rostilju kako spremaju argentinci..dok nisam proao nisam vjerovao koliko ej dobar...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
kakve veze ja imam sa sipcima.....rekao sam da im nisu losi restorani..i to mi je rekao rođak koji je prosao bivsu yugu uzduz i poprijeko nekoliko puta i koji ej gurman..jebe se njemu za sipce...on je vise poslovni covjek i apolitican
Znači i ako si jeo srpski roštilj, nisi ni primijetio, znači nisi znao, odnosno nisi kriv ;) :D
2015-08-06
A špo je sa Brčkom? Brčko nije republika šumska i razdvaja genocidnu na dva dijela. Hoće li srbi onda napasti brčko da se povežu i kako će to tumačiti međunarodna zajednica?epikur37 wrote:Početak sukoba i napad na tuđi teritorij s većinskim stanovništvom srtpskim=agresija.
Srpska bi tu odmah dobila podršku međunarodne zajednice napose u ovom novom svijetu i problemima s islamistima. Dodo može biti sigur.
tre wrote:A špo je sa Brčkom? Brčko nije republika šumska i razdvaja genocidnu na dva dijela. Hoće li srbi onda napasti brčko da se povežu i kako će to tumačiti međunarodna zajednica?epikur37 wrote:Početak sukoba i napad na tuđi teritorij s većinskim stanovništvom srtpskim=agresija.
Srpska bi tu odmah dobila podršku međunarodne zajednice napose u ovom novom svijetu i problemima s islamistima. Dodo može biti sigur.
Brčko je kondominij po Daytonu, nemaju ga potrebe napadati jer njihov dio je onaj kroz grad s prometnicom.
2015-08-06
Kao što su naši Boderište, B.Bijela, Zovik i slično.
2015-08-06
Ma kakav kondominij u slučaju odcjepljenja, nema tu nikakvog kondominija a muslići nema trika da im puste brčkoepikur37 wrote:tre wrote:A špo je sa Brčkom? Brčko nije republika šumska i razdvaja genocidnu na dva dijela. Hoće li srbi onda napasti brčko da se povežu i kako će to tumačiti međunarodna zajednica?epikur37 wrote:Početak sukoba i napad na tuđi teritorij s većinskim stanovništvom srtpskim=agresija.
Brčko je kondominij po Daytonu, nemaju ga potrebe napadati jer njihov dio je onaj kroz grad s prometnicom.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dacic: Nemoj, matere ti ...
» Medvedev: Nemoj matere ti, bice belaja, ali stvarno
» Neces, matere ti
» DODIK: Kakva je to presuda koju sa slobode slušaju Orić, Gotovina, Ganić i Dudaković?!
» Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
» Medvedev: Nemoj matere ti, bice belaja, ali stvarno
» Neces, matere ti
» DODIK: Kakva je to presuda koju sa slobode slušaju Orić, Gotovina, Ganić i Dudaković?!
» Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
Page 2 of 4