Makron pozvao Vučića u Pariz 11. novembra.......
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Makron pozvao Vučića u Pariz 11. novembra.......
orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije.
…. a šema mrkve i batine je prokušani recept na svim nivojima …..
saveznike poput francuza, rusa i engleza ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo...
Guest- Guest
isusa ti dragog koje ti fraze izbacujes...odigrat ce 'dupli pas' sa zapadom..ovo sigurno ide u top tri biser psotova foruma kako onog starog tako i ovog...pizzon wrote:vuksadinare wrote:a jucer si lizao dupe merkel...jebote koliko ti promjenis misljenja u 24 sata..to ej nemoguce...pizzon wrote:evo, upravo ovih dana.
francuska i makron nemo osluskuju kosovska zbivanja oko promene stava, pristupa, konacnog razgranicenja. Angela laje i kenja, ko da joj je kosovo prva briga.
kako onda da ne budem naklonjen francuskoj.
polako,
ovih dana sam bas to napisao.
sa svabama, ekonomija nam super ide, ali politika nikako. to sam napisao. sad, ne treba napadati angelu i nemce, medijski, neka oni govore svoje a mi da delujemo tamo gde se odlucuje o politici i kroji sudbina balkana.
ko zna, mozda aca uspe da odigra dupli pas sa zapadom, ono sto " slobo " nije uspeo, svabama kroz noge.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nji' se kurtalisati, ali prave prijatelje nikako ne prenebregnuti ;PSerbia Strong wrote:saveznike poput francuza, rusa i engleza ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo...orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Nji' se kurtalisati, ali prave prijatelje nikako ne prenebregnuti ;PSerbia Strong wrote:saveznike poput francuza, rusa i engleza ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo...orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije.
jel pomaže allah erdoganu? kako stoji lira?
Guest- Guest
Osim kratke epizode kad su ih zbog Kosova bombardirali ..orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije.
…. …..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Osim kratke epizode kad su ih zbog Kosova bombardirali ..orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije.
…. …..
i kada su priznali otimanje 15% teritorije.
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije.
saveznike poput francuza, rusa i engleza ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo…
OK - uvjerili ste me …. ne pratim susjedne političke događaje na dnevnoj bazi....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Visices majmuncino prodana....pizzon wrote:Stanojko wrote:Majko mila...koliko si ti kolosalno glupo celjade... "Aca" ce da odigra... GOSPODE, ZASTO OVO ZIVI U SRBIJI!!!!????pizzon wrote:vuksadinare wrote:a jucer si lizao dupe merkel...jebote koliko ti promjenis misljenja u 24 sata..to ej nemoguce...pizzon wrote:evo, upravo ovih dana.
francuska i makron nemo osluskuju kosovska zbivanja oko promene stava, pristupa, konacnog razgranicenja. Angela laje i kenja, ko da joj je kosovo prva briga.
ko zna, mozda aca uspe da odigra dupli pas sa zapadom, ono sto " slobo " nije uspeo, svabama kroz noge.
Klonirana budalo, ko te yebe
Al sad ih aca ide smotat, ovaj potpisat sve sto traže. To se kaže odigrati :)Serbia Strong wrote:kaya wrote:Osim kratke epizode kad su ih zbog Kosova bombardirali ..orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije.
…. …..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:isusa ti dragog koje ti fraze izbacujes...odigrat ce 'dupli pas' sa zapadom..ovo sigurno ide u top tri biser psotova foruma kako onog starog tako i ovog...pizzon wrote:vuksadinare wrote:a jucer si lizao dupe merkel...jebote koliko ti promjenis misljenja u 24 sata..to ej nemoguce...pizzon wrote:evo, upravo ovih dana.
polako,
ovih dana sam bas to napisao.
sa svabama, ekonomija nam super ide, ali politika nikako. to sam napisao. sad, ne treba napadati angelu i nemce, medijski, neka oni govore svoje a mi da delujemo tamo gde se odlucuje o politici i kroji sudbina balkana.
prati loptu !
Guest- Guest
Stanojko wrote:Visices majmuncino prodana....pizzon wrote:Stanojko wrote:Majko mila...koliko si ti kolosalno glupo celjade... "Aca" ce da odigra... GOSPODE, ZASTO OVO ZIVI U SRBIJI!!!!????pizzon wrote:vuksadinare wrote:
a jucer si lizao dupe merkel...jebote koliko ti promjenis misljenja u 24 sata..to ej nemoguce...
Klonirana budalo, ko te yebe
smiri se, nisi lep kad se ljutiš
Guest- Guest
kaya wrote:Al sad ih aca ide smotat, ovaj potpisat sve sto traže. To se kaže odigrati :)Serbia Strong wrote:kaya wrote:Osim kratke epizode kad su ih zbog Kosova bombardirali ..orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije.
…. …..
nego će ga zajebati opozicija, kao običaju i sve upropastiti...
Guest- Guest
kaya wrote:Al sad ih aca ide smotat, ovaj potpisat sve sto traže. To se kaže odigrati :)Serbia Strong wrote:kaya wrote:Osim kratke epizode kad su ih zbog Kosova bombardirali ..orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije.
…. …..
Guest- Guest
Kaj samo 15%? Dakle to što je Vrancuska amenovala Olujom vraćeno, to tebi nije priznanje otimanja teorije? Vidiš vraga, tko bi to od tebe očekivao;P To se kod nas veli 'pošten Srbin'Serbia Strong wrote:i kada su priznali otimanje 15% teritorije.kaya wrote:Osim kratke epizode kad su ih zbog Kosova bombardirali ..orion wrote:nema čuđenja - Francuska je stogodišnji što tihi što glasni saveznik Srbije. …. …..
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
možda se i pojebu, za obojicu se priča da vole muškog dupeta
pizzon wrote:svabama, ekonomija nam super ide, ali politika nikako. to sam napisao. sad, ne treba napadati angelu i nemce, medijski, neka oni govore svoje a mi da delujemo tamo gde se odlucuje o politici i kroji sudbina balkana.
marcellus wrote:pizzon wrote:svabama, ekonomija nam super ide, ali politika nikako. to sam napisao. sad, ne treba napadati angelu i nemce, medijski, neka oni govore svoje a mi da delujemo tamo gde se odlucuje o politici i kroji sudbina balkana.
Uvijek isti stari srpski snovi.
Guest- Guest
a švabe su ono vjeverice pa će ih ovaj dignut na bizantinsku foru... pa nisu veslo sisali
Lol ovo su u biti loše vijesti za Srbe. Npr. zadnji put kad je Francuz poznao RH predsjednika u goste, Francuzi su dobili na poklon od istarski Y.
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:svabama, ekonomija nam super ide, ali politika nikako. to sam napisao. sad, ne treba napadati angelu i nemce, medijski, neka oni govore svoje a mi da delujemo tamo gde se odlucuje o politici i kroji sudbina balkana.
Uvijek isti stari srpski snovi.
uvijek nagaze na iste grablje, nevjerojatno
Similar topics
» Meloni se naljutila jer je Makron nije pozva u Pariz
» Putin pozvao Vučića na sastanak
» Trump pozvao Vučića i kosovskog premijera u Bijelu kuću: Na pomolu ‘korekcija granica‘?
» usa-vakcina do novembra
» Posao za 2.100 ljudi: Od novembra u Zaječaru izgradnja fabrike
» Putin pozvao Vučića na sastanak
» Trump pozvao Vučića i kosovskog premijera u Bijelu kuću: Na pomolu ‘korekcija granica‘?
» usa-vakcina do novembra
» Posao za 2.100 ljudi: Od novembra u Zaječaru izgradnja fabrike
Page 2 of 2