usa-vakcina do novembra
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
usa-vakcina do novembra
https://www.novosti.rs/planeta/svet/905208/vakcina-protiv-korone-novembru-fauci-mozda-biti-ranije
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: usa-vakcina do novembra
zazirem od divova iz azije,
povodom informacija sa zapada,
vakcine oxford i moderna najavljene
za kraj godine. da to primora divove
da proglase pre tog vremena pobedu
i roknu je i nama.
ja, njihovu vakcinu ne zelim da primim.
i roknu je i nama.
2020-04-21
Misliš suljo će da bude najbrži i da prvi bre nabavi vakcinu u vasionu , al kinesku pa da vas šišne ko zamorce...pizzon wrote:zazirem od divova iz azije,
i roknu je i nama.
Da ne dvojiš više, hoće!
Mene jedino zanima kako će ovaj virus i štetu ona kineska đubrad platiti cijelom svijetu?
Last edited by kaya on Tue 28 Jul - 11:25; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Misliš suljo će da bude najbrži i da prvi bre nabavi vakcinu u vasionu , al kinesku pa da vas šišne ko zamorce...pizzon wrote:zazirem od divova iz azije,
i roknu je i nama.
Da ne dvojiš više, hoće!
Mene jedino zanima kako će ovaj virus i štetu ona kineska đubrad platiti cijelom svijetu?
Više manje sve će zemlje dobiti prve doze do Božića, i prvo ide medicinsko i njegovateljsko osoblje.
Jučer je u Americi počeo phase 3, vakcine se daju na 89 lokacija i obuhvatiti će barem 40.000
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Istovremeno će vakcinu izbaciti i Ameri i Britsi i Kinezi i Rusi. Rusi su čak prije par dana kupili prava na izradu Britanske kao back-up.
2018-04-10
Molim američku ako bi moglo...Hektorović wrote:Istovremeno će vakcinu izbaciti i Ameri i Britsi i Kinezi i Rusi. Rusi su čak prije par dana kupili prava na izradu Britanske kao back-up.
2015-08-15
ako će ameri da naprave vakcinu do novembra, onda će Adem Vuchiqi do septembra imat vakcinu
Hektorović wrote:kaya wrote:Misliš suljo će da bude najbrži i da prvi bre nabavi vakcinu u vasionu , al kinesku pa da vas šišne ko zamorce...pizzon wrote:zazirem od divova iz azije,
i roknu je i nama.
Da ne dvojiš više, hoće!
Više manje sve će zemlje dobiti prve doze do Božića, i prvo ide medicinsko i njegovateljsko osoblje.
Jučer je u Americi počeo phase 3, vakcine se daju na 89 lokacija i obuhvatiti će barem 40.000
Oxford je tu 3. fazu već završio. Krenuli su sa sertifikacijom...
Guest- Guest
kaya wrote:Molim američku ako bi moglo...Hektorović wrote:Istovremeno će vakcinu izbaciti i Ameri i Britsi i Kinezi i Rusi. Rusi su čak prije par dana kupili prava na izradu Britanske kao back-up.
Pa Britanska će se proizvoditi i u Rusiji, kao što je 1/3 testova u Americi iz Rusije i te će se plasirati u 3. zemlje, već su napravljeni ugovori. Teško ćeš birati gdje se proizvela.
Veliki pogoni traže i veliku radnu snagu, ova Američka Modernina će se proizvoditi i u Brazilu.
Sve su slične osim onih mRNA, a one dolaze tek na sljedeće ljeto.
2018-04-10
Brat Brale wrote:
Oxford je tu 3. fazu već završio. Krenuli su sa sertifikacijom...
Nije
2018-04-10
Ne znam koji je koji mjesec al adem će prvi da ima - brate čingsaoping, pošalji onu šta još niste probali da budemnajjači na svetu i prije hrvatske da imam vakcinu.marcellus wrote:ako će ameri da naprave vakcinu do novembra, onda će Adem Vuchiqi do septembra imat vakcinu
2015-08-15
Ja ću ovu drugo ljeto pričekati.Hektorović wrote:kaya wrote:Molim američku ako bi moglo...Hektorović wrote:Istovremeno će vakcinu izbaciti i Ameri i Britsi i Kinezi i Rusi. Rusi su čak prije par dana kupili prava na izradu Britanske kao back-up.
Pa Britanska će se proizvoditi i u Rusiji, kao što je 1/3 testova u Americi iz Rusije i te će se plasirati u 3. zemlje, već su napravljeni ugovori. Teško ćeš birati gdje se proizvela.
Veliki pogoni traže i veliku radnu snagu, ova Američka Modernina će se proizvoditi i u Brazilu.
Sve su slične osim onih mRNA, a one dolaze tek na sljedeće ljeto.
2015-08-15
kaya wrote:Ne znam koji je koji mjesec al adem će prvi da ima - brate čingsaoping, pošalji onu šta još niste probali da budemnajjači na svetu i prije hrvatske da imam vakcinu.marcellus wrote:ako će ameri da naprave vakcinu do novembra, onda će Adem Vuchiqi do septembra imat vakcinu
A ako ne prije Ustaša a onda barem da je veća šprica :D
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Bome, ja ne uzimam nijednu.
Ja i prije reda
2018-04-10
Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Bome, ja ne uzimam nijednu.
Ja i prije reda
Neka hvala...ti im osvijetli ekran
Guest- Guest
Moj susjed, Škorin glasač, veli nema šanse da se cijepi, jer to je sve namješteno i da ljude čipiraju.
Velim ja njemu: Stipe to će ti sad biti obveza, rekao je Kenwood Kenon da će se ići od kuće i da se moraš potpisati i cijepiti...
Kad Stipe, da jebe boga Plenkoviću, Pupovcu, masonima...da će radije u zatvor
:)
Velim ja njemu: Stipe to će ti sad biti obveza, rekao je Kenwood Kenon da će se ići od kuće i da se moraš potpisati i cijepiti...
Kad Stipe, da jebe boga Plenkoviću, Pupovcu, masonima...da će radije u zatvor
:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To se podrazumeva da će biti najvećaMaximusDecimusMiridije wrote:kaya wrote:Ne znam koji je koji mjesec al adem će prvi da ima - brate čingsaoping, pošalji onu šta još niste probali da budemnajjači na svetu i prije hrvatske da imam vakcinu.marcellus wrote:ako će ameri da naprave vakcinu do novembra, onda će Adem Vuchiqi do septembra imat vakcinu
A ako ne prije Ustaša a onda barem da je veća šprica :D
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Makron pozvao Vučića u Pariz 11. novembra.......
» Posao za 2.100 ljudi: Od novembra u Zaječaru izgradnja fabrike
» Korona novosti i spoznaje
» Vakcina
» Vakcina?
» Posao za 2.100 ljudi: Od novembra u Zaječaru izgradnja fabrike
» Korona novosti i spoznaje
» Vakcina
» Vakcina?
Page 1 of 2