Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Na rubu gluposti
Aj majke ti mile - nemoj. I ovako te teško kontam, a kako ću tek u novom govornom području :)metilda wrote:mativka wrote:Šalji malo toga :)metilda wrote:mativka wrote:To je on/ona kojeg Metka iz inata nije htjela uvesti pod Ostalo pa evo danas Arthur liježe jaja :)
pa to je bilo nekidan... ima nešto u ovoj mineralnoj
aaa.. nije ovo izetova maksuzija kako ste može biti pomislili nego, nekidan sam pričala s gnječom o mom pasivnom engleskom pa sam sada odlučila stalno koristiti chrome prevoditelj... od sada se pravim englez dakle: aaa .. this is not a paycheck as you may have been thinking: but I talked with gnječ to my passionate English language so I decided to use the chrome translator ... from now on I'm a real English
Izet je musliman, on može udarati po maksuziji. Vjera mu dozvoljava :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
A nu Norke :)Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:Šalji malo toga :)metilda wrote:mativka wrote:To je on/ona kojeg Metka iz inata nije htjela uvesti pod Ostalo pa evo danas Arthur liježe jaja :)
aaa.. nije ovo izetova maksuzija kako ste može biti pomislili nego, nekidan sam pričala s gnječom o mom pasivnom engleskom pa sam sada odlučila stalno koristiti chrome prevoditelj... od sada se pravim englez dakle: aaa .. this is not a paycheck as you may have been thinking: but I talked with gnječ to my passionate English language so I decided to use the chrome translator ... from now on I'm a real English
prije aben
Koliko je meni poznato on se voli praviti Jamerikancem :)
2018-08-07
...samo da se osvrnem na Matino putovanje na Mars....i pitam se gdje je izvukla kola i kotače kojima je trebalo tjedan dana do tamo i natrag. Đizzzz u vrijeme podprostornih niskokaloričnih raketa ona putuje cijeli tjedan - i još se hvali time
orion- Posts : 2287
2017-06-06
A imam ja jedno pitanje. Jel može?
Može!
Pobjegla mi je papigica i često razmišljam o njoj. Nikada i nije bila u krletki jer sam ju naučila da u njoj samo jede i pije. Uvijek je na neki način bila slobodna. No ta sloboda joj nije bila dovoljna pa je samo čekala povoljan vjetar koji bi dovoljno jako zapuhao te odmakao zavijesu s balkonskih vrata. Dočekala je taj trenutak i izletjela van svojim cvrkutavim prijateljima. Nije ju bila briga za mene i moje osjećaje, a ja se pitam: Pomisli li ona kako bi se rado vratila?
Može!
Pobjegla mi je papigica i često razmišljam o njoj. Nikada i nije bila u krletki jer sam ju naučila da u njoj samo jede i pije. Uvijek je na neki način bila slobodna. No ta sloboda joj nije bila dovoljna pa je samo čekala povoljan vjetar koji bi dovoljno jako zapuhao te odmakao zavijesu s balkonskih vrata. Dočekala je taj trenutak i izletjela van svojim cvrkutavim prijateljima. Nije ju bila briga za mene i moje osjećaje, a ja se pitam: Pomisli li ona kako bi se rado vratila?
ae, pa kako razumiješ njega i tekstove koje stavlja?mativka wrote:A nu Norke :)Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:Šalji malo toga :)metilda wrote:
prije aben
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pa dobro, sada si me razotkrila, mislila sam jeftinije proći :)orion wrote:...samo da se osvrnem na Matino putovanje na Mars....i pitam se gdje je izvukla kola i kotače kojima je trebalo tjedan dana do tamo i natrag. Đizzzz u vrijeme podprostornih niskokaloričnih raketa ona putuje cijeli tjedan - i još se hvali time
Kupila sam kartu s rezervacijom sjedala za kola u direktnom smjeru. No, bila je dakako klasična prijevara. Stajali smo na svakoj je****j stanici. Na Marsu sam provela tek toliko vremena da vam kupim suvenir kao dokaz mog bivanja na Marsu :)
A odajem dojam da razumijem? :)Noor wrote:ae, pa kako razumiješ njega i tekstove koje stavlja?mativka wrote:A nu Norke :)Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:
Šalji malo toga :)
prije aben
2018-08-07
mativka wrote:A imam ja jedno pitanje. Jel može?
Može!
ribe pamte 3 sekunde, za papige ne znam :)
....šalu na stranu, mislim da mi ljudi uglavnom stavljamo druga živa bića u svoje gabarite i tako razmišljamo o njima.... :) ...tak da vjerojatno niš od toga.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
djeca su imala dvije papigice, Klodovika i Margot.. Margot nije podnosila Klodovika i nije se htjela seksati s njim.. stalno ga je kljucala po glavi.. jedno jutro smo ga pronašli mrtvog.. NCSI nije uspio utvrditi uzrok smrti.. nju smo ionako mrzili zbog toga što mu je uskraćivala seks pa smo je pustili van i nikad nismo zažalili za njom..
Guest- Guest
A zato ribice ugibaju ako im se daje previše hrane?!orion wrote:mativka wrote:A imam ja jedno pitanje. Jel može?
Može!
ribe pamte 3 sekunde, za papige ne znam :)
....šalu na stranu, mislim da mi ljudi uglavnom stavljamo druga živa bića u svoje gabarite i tako razmišljamo o njima.... :) ...tak da vjerojatno niš od toga.
Zaborave da su prije 3 sec. jele :)
Ma dolazi hladno vrijeme. Neće se snaći. Imam osjećaj kako će pomisliti da je napravila glupost. Pokoj joj,...šta se kaže za životinje ako je uvriježeno mišljenje da životinje nemaju dušu?
2018-08-07
Jeste pokušali nabaviti žensku papigu za društvo?:)metilda wrote:djeca su imala dvije papigice, Klodovika i Margot.. Margot nije podnosila Klodovika i nije se htjela seksati s njim.. stalno ga je kljucala po glavi.. jedno jutro smo ga pronašli mrtvog.. NCSI nije uspio utvrditi uzrok smrti.. nju smo ionako mrzili zbog toga što mu je uskraćivala seks pa smo je pustili van i nikad nismo zažalili za njom..
2018-08-07
životinje imaju kolektivnu dušumate bez miše wrote:šta se kaže za životinje ako je uvriježeno mišljenje da životinje nemaju dušu?
Last edited by metilda on 7/9/2018, 14:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
mativka wrote:Jeste pokušali nabaviti žensku papigu za društvo?:)metilda wrote:djeca su imala dvije papigice, Klodovika i Margot.. Margot nije podnosila Klodovika i nije se htjela seksati s njim.. stalno ga je kljucala po glavi.. jedno jutro smo ga pronašli mrtvog.. NCSI nije uspio utvrditi uzrok smrti.. nju smo ionako mrzili zbog toga što mu je uskraćivala seks pa smo je pustili van i nikad nismo zažalili za njom..
nismo, papige su jako neuredne, cijeli pod je bio uvijek pun sjemenki i perja.. :))
Guest- Guest
Ako jedna rikne tada sve za njom?metilda wrote:životinje imaju kolektivnu dušumate bez miše wrote:mate bez miše wrote:šta se kaže za životinje ako je uvriježeno mišljenje da životinje nemaju dušu?
a tko te učio na pitanje odgovarati kontrapitanjem?mativka wrote:A odajem dojam da razumijem? :)Noor wrote:ae, pa kako razumiješ njega i tekstove koje stavlja?mativka wrote:A nu Norke :)Noor wrote:metilda wrote:
prije aben
a tek govana....fujmetilda wrote:mativka wrote:Jeste pokušali nabaviti žensku papigu za društvo?:)metilda wrote:djeca su imala dvije papigice, Klodovika i Margot.. Margot nije podnosila Klodovika i nije se htjela seksati s njim.. stalno ga je kljucala po glavi.. jedno jutro smo ga pronašli mrtvog.. NCSI nije uspio utvrditi uzrok smrti.. nju smo ionako mrzili zbog toga što mu je uskraćivala seks pa smo je pustili van i nikad nismo zažalili za njom..
nismo, papige su jako neuredne, cijeli pod je bio uvijek pun sjemenki i perja.. :))
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mativka wrote:Ako jedna rikne tada sve za njom?metilda wrote:životinje imaju kolektivnu dušumate bez miše wrote:mate bez miše wrote:šta se kaže za životinje ako je uvriježeno mišljenje da životinje nemaju dušu?
ma jok... nego svaka vrsta ima svoju kolektivnu dušu u koju su uključeni nagoni, načini ponašanja, sjećanja ako ih imaju i tako...
Guest- Guest
Noor wrote:a tek govana....fujmetilda wrote:mativka wrote:Jeste pokušali nabaviti žensku papigu za društvo?:)metilda wrote:djeca su imala dvije papigice, Klodovika i Margot.. Margot nije podnosila Klodovika i nije se htjela seksati s njim.. stalno ga je kljucala po glavi.. jedno jutro smo ga pronašli mrtvog.. NCSI nije uspio utvrditi uzrok smrti.. nju smo ionako mrzili zbog toga što mu je uskraćivala seks pa smo je pustili van i nikad nismo zažalili za njom..
e da, trebalo ih je čistiti svaki dan a djeca naravno nikada nisu imala vremena za to
Guest- Guest
Pa koju si vrstu imala?metilda wrote:mativka wrote:Jeste pokušali nabaviti žensku papigu za društvo?:)metilda wrote:djeca su imala dvije papigice, Klodovika i Margot.. Margot nije podnosila Klodovika i nije se htjela seksati s njim.. stalno ga je kljucala po glavi.. jedno jutro smo ga pronašli mrtvog.. NCSI nije uspio utvrditi uzrok smrti.. nju smo ionako mrzili zbog toga što mu je uskraćivala seks pa smo je pustili van i nikad nismo zažalili za njom..
U mom kontrapitanju se nalazi i odgovor na tvoje pitanje :)Noor wrote:a tko te učio na pitanje odgovarati kontrapitanjem?mativka wrote:A odajem dojam da razumijem? :)Noor wrote:ae, pa kako razumiješ njega i tekstove koje stavlja?mativka wrote:A nu Norke :)Noor wrote:
prije aben
2018-08-07
one male šarene što se prodaju na kirvajima :))mativka wrote:Pa koju si vrstu imala?metilda wrote:mativka wrote:Jeste pokušali nabaviti žensku papigu za društvo?:)metilda wrote:djeca su imala dvije papigice, Klodovika i Margot.. Margot nije podnosila Klodovika i nije se htjela seksati s njim.. stalno ga je kljucala po glavi.. jedno jutro smo ga pronašli mrtvog.. NCSI nije uspio utvrditi uzrok smrti.. nju smo ionako mrzili zbog toga što mu je uskraćivala seks pa smo je pustili van i nikad nismo zažalili za njom..
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti