Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Na rubu gluposti
T i njegove 'Priče'...Iskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
Nema ljutiš (nitko, pa ni ja )
i ti si sumnjiva, ko fol odes pa se vratiš...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
A meni više na :T i njegovi biseri :)Iskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
Samo skrivam trag ;-)T. wrote:T i njegove 'Priče'...Iskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
i ti si sumnjiva, ko fol odes pa se vratiš...
Zavaravam protivnika/suparnika.
Bla bla bla ...
Znaš već, tipična ženska posla ;-)
Guest- Guest
nisam pištolj uočila dok nisi rekla...mativka wrote:Gluposti ovdje :)Noor wrote:ne znam da li mogu ovdje ili moram ići na sofisticirani denk*..pa ti reći da ti je av odličan :)
pravo zavodnički
Ukrala sam ga Kicu, al pitala sam za dopuštenje. Na prvi pogled smo se prepoznali ja i av :)
A jesi skužila pištolj?
To je zbog njega :)
zbog koga? abena? kica? T.-a?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Moguće, moguće ...mativka wrote:A meni više na :T i njegovi biseri :)Iskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
Niže ih (nas) ;-)
Guest- Guest
doš'o bi i aben, al tema nije njegov niveauIskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
a i ljubomoran je na T.
Vidiš da sam u fazi razmišljanja :)Noor wrote:nisam pištolj uočila dok nisi rekla...mativka wrote:Gluposti ovdje :)Noor wrote:ne znam da li mogu ovdje ili moram ići na sofisticirani denk*..pa ti reći da ti je av odličan :)
pravo zavodnički
Ukrala sam ga Kicu, al pitala sam za dopuštenje. Na prvi pogled smo se prepoznali ja i av :)
A jesi skužila pištolj?
A ti bi samo muške koknula?:)
Ja prvo skonta bocu...mativka wrote:Gluposti ovdje :)Noor wrote:ne znam da li mogu ovdje ili moram ići na sofisticirani denk*..pa ti reći da ti je av odličan :)
pravo zavodnički
A jesi skužila pištolj?
Jel se kristal brusi i znači li to da je kristal biser, poludragi ili dragi kamen?
Nešto ste o tome pisali 'mislim'...
2014-04-14
Ma to je radi statike :)Iskra wrote:Moguće, moguće ...mativka wrote:A meni više na :T i njegovi biseri :)Iskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
Niže ih (nas) ;-)
Ne vjerujem.Noor wrote:doš'o bi i aben, al tema nije njegov niveauIskra wrote:Meni ova tema sve više liči na: T i njegove "žene" ;-)
a i ljubomoran je na T.
Mislim da smo preslaba konkurencija za njega :)
..
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
To treba Norku pitati, ona je dobra s alatom :)T. wrote:Ja prvo skonta bocu...mativka wrote:Gluposti ovdje :)Noor wrote:ne znam da li mogu ovdje ili moram ići na sofisticirani denk*..pa ti reći da ti je av odličan :)
pravo zavodnički
A jesi skužila pištolj?
Jel se kristal brusi i znači li to da je kristal biser, poludragi ili dragi kamen?
2018-08-07
Ovisi o školjci. Ponekad je dovoljan i toalet papir.T. wrote:Jel dosta brusni papir il treba brusilica?mativka wrote:“Ljudi su kao školjke – moraš ih otvoriti na tisuće da bi pronašao biser.”
Bruse se školjke :)
Kad sam pročitala da je mačak ubio čizmom crknutog miša, koji se spotaknuo na dlakavi kabel dok je tražio dlaku u jajetu, znala sam da je vrijeme za povratak.
Konačno nešto što je suvislo i totalno razumljivo.
Guest- Guest
...Rabarbara wrote:Ovisi o školjci. Ponekad je dovoljan i toalet papir.T. wrote:Jel dosta brusni papir il treba brusilica?mativka wrote:“Ljudi su kao školjke – moraš ih otvoriti na tisuće da bi pronašao biser.”
Kad sam pročitala da je mačak ubio čizmom crknutog miša, koji se spotaknuo na dlakavi kabel dok je tražio dlaku u jajetu, znala sam da je vrijeme za povratak.
Dobro došla natrag...
2014-04-14
Rabarbara wrote:Ovisi o školjci. Ponekad je dovoljan i toalet papir.T. wrote:Jel dosta brusni papir il treba brusilica?mativka wrote:“Ljudi su kao školjke – moraš ih otvoriti na tisuće da bi pronašao biser.”
Dobrodošla!:)
2018-08-07
Rabarbara wrote:Ovisi o školjci. Ponekad je dovoljan i toalet papir.T. wrote:Jel dosta brusni papir il treba brusilica?mativka wrote:“Ljudi su kao školjke – moraš ih otvoriti na tisuće da bi pronašao biser.”
Guest- Guest
Bolje vas našla ekipo.
Nije da sam od onih koji imaju puno mjesta na svojim zidovima (dug život nosi zaslužene nagrade i priznanja na tom području ), ali naći će se još neki kantun za priznanja ili diplomice.
Ali, molit ću vas lijepe okvire, ne uvaljujte mi one iz Ofertisime
Nije da sam od onih koji imaju puno mjesta na svojim zidovima (dug život nosi zaslužene nagrade i priznanja na tom području ), ali naći će se još neki kantun za priznanja ili diplomice.
Guest- Guest
ne bi ja nikog, pogotovo njihmativka wrote:Vidiš da sam u fazi razmišljanja :)Noor wrote:nisam pištolj uočila dok nisi rekla...mativka wrote:Gluposti ovdje :)Noor wrote:ne znam da li mogu ovdje ili moram ići na sofisticirani denk*..pa ti reći da ti je av odličan :)
pravo zavodnički
A jesi skužila pištolj?
kakav bi svijet bio bez muških
2017-10-06
a bome i s kuhinjskim oružjemmativka wrote:To treba Norku pitati, ona je dobra s alatom :)T. wrote:Ja prvo skonta bocu...mativka wrote:Gluposti ovdje :)Noor wrote:ne znam da li mogu ovdje ili moram ići na sofisticirani denk*..pa ti reći da ti je av odličan :)
pravo zavodnički
A jesi skužila pištolj?
2017-10-06
T je zadužen za dodjelu priznanja i nagrada, Norka za statistiku, Iskra za brojanje bisera, mojoj malenkosti uvalili metlu, a za tvoje zaduženje ćemo još vidjeti...al' nekako slutim da bi ti brušenje išlo. No pustimo vremenu nek odradi svoje.Rabarbara wrote:Bolje vas našla ekipo.
Za početak si impresionirala, moram priznati :)
2018-08-07
Kao školjka bez bisera :)Noor wrote:ne bi ja nikog, pogotovo njihmativka wrote:Vidiš da sam u fazi razmišljanja :)Noor wrote:nisam pištolj uočila dok nisi rekla...mativka wrote:Gluposti ovdje :)Noor wrote:ne znam da li mogu ovdje ili moram ići na sofisticirani denk*..pa ti reći da ti je av odličan :)
pravo zavodnički
A jesi skužila pištolj?
kakav bi svijet bio bez muških
2018-08-07
Moram priznati da od kuhinjskog oružja posjedujem vještinu baratanja oklagijom :)Noor wrote:
a bome i s kuhinjskim oružjem
2018-08-07
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti