Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Na rubu gluposti
Khm, pa mislim da to ima više veze s odabirom kvalitetnog proizvoda:)Rabarbara wrote:
Hoću li i ja tako u vašim godinama?
Dirati gaće/mudante samo kad ih perem?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Rabarbara wrote:orion wrote:
btw. ubi me zatiželja, ali neću....ipak sam ja jedna jako fina i pristojna osoba koja nikoga ne pali na guranje
Nemoj! Ipak si ti fina pristojna gospođa koja si ne može priuštiti ubistvo .
Čak ni iz (haj)nehaja.
etogana - zbog finoće i pristojnosti ostajem neokaljanih ruku i nogu u mraku neznanja
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Broj ubijenih kutija je recipročan broju agresivnih mačaka. Broj ubijenih mačaka je jednak broju agresivnih kutija.
Guest- Guest
Vjeruj mi, tamo ti je najbolje. Reci-hvala! Molim!orion wrote:
etogana - zbog finoće i pristojnosti ostajem neokaljanih ruku i nogu u mraku neznanja
Godinama tražim put u taj "mrak", onaj prekrasni mrak koji je vladao prije no što sam dobila odgovore na svoju znatiželju.... i nikako ga naći .
Guest- Guest
Ako ih vadi iz koša za rublje s namjerom da ih opere, ispegla i složi u ormar, moj odgovor je da.Noor wrote:voliš da ti netko dira gaće?Rabarbara wrote:Paaaa... ako baš ne moram, tj. ako ima netko drugi da to napravi, ne bihNoor wrote:ne znam da li ćeš ih uopće pratiRabarbara wrote:Hoću li i ja tako u vašim godinama?Noor wrote:
peglanje i slaganje....tu vise diram po njima
Dirati gaće/mudante samo kad ih perem?
Guest- Guest
Komunalni redari su zatrpani poslom :)Rabarbara wrote:Broj ubijenih kutija je recipročan broju agresivnih mačaka. Broj ubijenih mačaka je jednak broju agresivnih kutija.
zvat ću udrugu Prijatelji životinja i prijaviti zlostavljanje mačaka od strane kutija!!!
Guest- Guest
A s druge strane, ponekad kutije spašavaju mačiće. Hmm, gledamo li objektivno ili subjektivno na funkciju kutija?
U tom slučaju, jel bolja mala ili velika kutija? :)metilda wrote:ulogu kutija gledamo sukladno predstavljanju na forumu
mativka wrote:U tom slučaju, jel bolja mala ili velika kutija? :)metilda wrote:ulogu kutija gledamo sukladno predstavljanju na forumu
najbolja je posrana...
Guest- Guest
Od strane mačke ili nekog drugog porijekla? :)metilda wrote:mativka wrote:U tom slučaju, jel bolja mala ili velika kutija? :)metilda wrote:ulogu kutija gledamo sukladno predstavljanju na forumu
najbolja je posrana...
oprosti mi, strašno me nerviraš u zadnje vrijeme.. možda je to zato jer mi odavno nije palo na pamet pomoliti se za tebe.. nastojat ću te izbjegavati...
Last edited by metilda on 11/9/2018, 09:12; edited 2 times in total (Reason for editing : strano strašno stršano - izbezumila me)
Guest- Guest
Hvala Metka, cijenim to :) Preporučila bih duplu dozu molitve. No, opet ću ti biti u mislima :)
metilda wrote:mativka wrote:U tom slučaju, jel bolja mala ili velika kutija? :)metilda wrote:ulogu kutija gledamo sukladno predstavljanju na forumu
najbolja je posrana...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mativka wrote:Hvala Metka, cijenim to :) Preporučila bih duplu dozu molitve. No, opet ću ti biti u mislima :)
ne razumiješ bit molitve.. kad se moli za nekoga koga trajno ili trenutačno ne podnosiš ne moliš za njega nego za sebe, da tvoje vlastite osjećaje Bog promijeni, da netrpeljivost koju osjećaš pretvori u simpatiju i razumijevanje.. a naravno da će ti netko s kom komuniciraš biti u mislima.. dakle, ne molim ja da se ti promijeniš , nego da se promijeni moj doživljaj tebe kao forumske osobe.. i da potrebna je strostruka doza molitve...
Guest- Guest
Noor wrote:metilda wrote:mativka wrote:U tom slučaju, jel bolja mala ili velika kutija? :)metilda wrote:ulogu kutija gledamo sukladno predstavljanju na forumu
najbolja je posrana...
da, kad držimo piliće deset dana u njoj bude itekako posrana da mačke neće ni blizu...
Guest- Guest
Napisala si da ćeš se pomoliti za mene. Tako sam i shvatila. Ali ajd dobro :)metilda wrote:mativka wrote:Hvala Metka, cijenim to :) Preporučila bih duplu dozu molitve. No, opet ću ti biti u mislima :)
ne razumiješ bit molitve.. kad se moli za nekoga koga trajno ili trenutačno ne podnosiš ne moliš za njega nego za sebe, da tvoje vlastite osjećaje Bog promijeni, da netrpeljivost koju osjećaš pretvori u simpatiju i razumijevanje.. a naravno da će ti netko s kom komuniciraš biti u mislima.. dakle, ne molim ja da se ti promijeniš , nego da se promijeni moj doživljaj tebe kao forumske osobe.. i da potrebna je strostruka doza molitve...
Lijepo je moliti, ako stigneš i mene preporuči :)
Najprije posrane gaće, sad posrana kutija, pilići koji seru, molitva koja se nekim čudom umiješala u sva spomenuta sranja.
Bez obzira na naslov teme -Na rubu gluposti- ipak se skupilo previše sranja na jednom mjestu.
Bez obzira na naslov teme -Na rubu gluposti- ipak se skupilo previše sranja na jednom mjestu.
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti