Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Na rubu gluposti
one male šarene što se prodaju na kirvajima :))mativka wrote:Pa koju si vrstu imala?metilda wrote:mativka wrote:Jeste pokušali nabaviti žensku papigu za društvo?:)metilda wrote:djeca su imala dvije papigice, Klodovika i Margot.. Margot nije podnosila Klodovika i nije se htjela seksati s njim.. stalno ga je kljucala po glavi.. jedno jutro smo ga pronašli mrtvog.. NCSI nije uspio utvrditi uzrok smrti.. nju smo ionako mrzili zbog toga što mu je uskraćivala seks pa smo je pustili van i nikad nismo zažalili za njom..
nismo, papige su jako neuredne, cijeli pod je bio uvijek pun sjemenki i perja.. :))
Guest- Guest
Znači li to da ribice češće ugibaju pa zato imaju tako kratko pamćenje?:)metilda wrote:mativka wrote:Ako jedna rikne tada sve za njom?metilda wrote:životinje imaju kolektivnu dušumate bez miše wrote:mate bez miše wrote:šta se kaže za životinje ako je uvriježeno mišljenje da životinje nemaju dušu?
ma jok... nego svaka vrsta ima svoju kolektivnu dušu u koju su uključeni nagoni, načini ponašanja, sjećanja ako ih imaju i tako...
zaboravljam, jako zaboravljam.. mora biti da su godine u pitanju.. idem sad, pozdrav svima a posebno T. -ju koji se diskretno povuče kad su ženski razgovori u pitanju
Guest- Guest
mativka wrote:Znači li to da ribice češće ugibaju pa zato imaju tako kratko pamćenje?:)metilda wrote:mativka wrote:Ako jedna rikne tada sve za njom?metilda wrote:životinje imaju kolektivnu dušumate bez miše wrote:
ma jok... nego svaka vrsta ima svoju kolektivnu dušu u koju su uključeni nagoni, načini ponašanja, sjećanja ako ih imaju i tako...
pa da, ja sam riba, imam kratko pamćenje a još nisam uginula... moram definitivno otići, ovo postaje prepametno
Guest- Guest
dakle, ti abenda u svari ništa ne razumiješ.....hmmativka wrote:U mom kontrapitanju se nalazi i odgovor na tvoje pitanje :)Noor wrote:a tko te učio na pitanje odgovarati kontrapitanjem?mativka wrote:A odajem dojam da razumijem? :)Noor wrote:ae, pa kako razumiješ njega i tekstove koje stavlja?mativka wrote:
A nu Norke :)
Koliko je meni poznato on se voli praviti Jamerikancem :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pa znam kad je vrijeme da se povučem...metilda wrote:zaboravljam, jako zaboravljam.. mora biti da su godine u pitanju.. idem sad, pozdrav svima a posebno T. -ju koji se diskretno povuče kad su ženski razgovori u pitanju
Samo me čudi mate...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Pa da!Noor wrote:dakle, ti abenda u svari ništa ne razumiješ.....hmmativka wrote:U mom kontrapitanju se nalazi i odgovor na tvoje pitanje :)Noor wrote:a tko te učio na pitanje odgovarati kontrapitanjem?mativka wrote:A odajem dojam da razumijem? :)Noor wrote:
ae, pa kako razumiješ njega i tekstove koje stavlja?
Razumije li ga itko?! :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Mate je frajer samo takav, on ne posustaje olako pa se diči priznanjima :DT. wrote:Pa znam kad je vrijeme da se povučem...metilda wrote:zaboravljam, jako zaboravljam.. mora biti da su godine u pitanju.. idem sad, pozdrav svima a posebno T. -ju koji se diskretno povuče kad su ženski razgovori u pitanju
Samo me čudi mate...
2018-08-07
Što se tiče gluposti, njena čar je u nepredvidljivosti. Svako suprotno ponašanje je predvidivo :)
a jel zna on da ti glumiš da ga razumiješ? :)mativka wrote:Pa da!Noor wrote:dakle, ti abenda u svari ništa ne razumiješ.....hmmativka wrote:U mom kontrapitanju se nalazi i odgovor na tvoje pitanje :)Noor wrote:a tko te učio na pitanje odgovarati kontrapitanjem?mativka wrote:
A odajem dojam da razumijem? :)
pomalo mi ga je žao, jer on se uvijek sav preda u objašnjavanju, ne znajuć' da ti nista ne kontas
2017-10-06
On konta da ja kontam. I u tom kontanju dajemo prostora svima, pa čak i tebi...Noor wrote:a jel zna on da ti glumiš da ga razumiješ? :)mativka wrote:Pa da!Noor wrote:dakle, ti abenda u svari ništa ne razumiješ.....hmmativka wrote:U mom kontrapitanju se nalazi i odgovor na tvoje pitanje :)Noor wrote:
a tko te učio na pitanje odgovarati kontrapitanjem?
pomalo mi ga je žao, jer on se uvijek sav preda u objašnjavanju, ne znajuć' da ti nista ne kontas
kako konta da kontaš, kad ne kontaš?!mativka wrote:On konta da ja kontam. I u tom kontanju dajemo prostora svima, pa čak i tebi...Noor wrote:a jel zna on da ti glumiš da ga razumiješ? :)mativka wrote:Pa da!Noor wrote:dakle, ti abenda u svari ništa ne razumiješ.....hmmativka wrote:
U mom kontrapitanju se nalazi i odgovor na tvoje pitanje :)
aaaa, cak i meni, pa hvala vam, no nije potrebno, ja prostor uzimam sama, kad pozelim :)
no, lijepo od vas
2017-10-06
2018-08-07
čitam da je umro B.Reynolds - pokoj mu duši.
Prije par dana bio na teveju neki njegov film iz sedamdesetih, krimić kojemu je radnja u predbožićno vrijeme ...
pita šef policije svog detektiva: kako tvoja djevojka?
detektiv odgovara: dobro
na to će šef: uhapsiti ću ju na badnjak i pokloniti zatvorskim lezbama kao božični dar
koja brutala .....
Prije par dana bio na teveju neki njegov film iz sedamdesetih, krimić kojemu je radnja u predbožićno vrijeme ...
pita šef policije svog detektiva: kako tvoja djevojka?
detektiv odgovara: dobro
na to će šef: uhapsiti ću ju na badnjak i pokloniti zatvorskim lezbama kao božični dar
koja brutala .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
2014-04-14
T. wrote:Hehe, moćno...
Jel to smiješno ili nije, iskreno?
to je jedan užasn crnjak .... volim pogledati filmove iz sedamdeetih ...oni veeeeliki automobili su zakon , a filmovi su na rubu "dobrog ukusa", naiđe se na puno crnog humora, recimo:pravac superrealizam
2017-06-06
2014-04-14
T. wrote:Jel voliš spielbergov 'duel' iz '71. ?
ime mi niš ne govori ..... vjerojatno sam ga gledala, al očito me nije tak jako dojmio .....
Serpico, Francuska veza, Karate kid, The wariors ...i tak-natu temu ....
2017-06-06
sad sam pogledala trailer - ne sjećam se
potražiti ćemo ga na online i pogledati ....
potražiti ćemo ga na online i pogledati ....
2017-06-06
2014-04-14
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene