Sirija
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Sirija
IDF Confirms an Israeli-Arab Paraglider Crossed into Syria
The Israeli Defense Forces (IDF) have confirmed that the man who was seen crossing from Israel to western Syria was an Israeli-Arab paraglider, not a member of the Israeli Armed Forces.
According to the IDF Spokesperson, the Israeli-Arab paraglider was a resident of Jajuliyah, who was attempting to paraglide from the Israeli-controlled Golan Heights to the Dara’a Governorate in order to join the Islamic State of Iraq and Al-Sham (ISIS) affiliate “Liwaa Al-Shahada” (Martyrs Brigade); these are still allegations.
----------------------------------------------
Evo koji je razlog uzbune na Golanu bio.
Izraelski Arap odletio paraglajderom u Siriju kako bi se priključio isis.
The Israeli Defense Forces (IDF) have confirmed that the man who was seen crossing from Israel to western Syria was an Israeli-Arab paraglider, not a member of the Israeli Armed Forces.
According to the IDF Spokesperson, the Israeli-Arab paraglider was a resident of Jajuliyah, who was attempting to paraglide from the Israeli-controlled Golan Heights to the Dara’a Governorate in order to join the Islamic State of Iraq and Al-Sham (ISIS) affiliate “Liwaa Al-Shahada” (Martyrs Brigade); these are still allegations.
----------------------------------------------
Evo koji je razlog uzbune na Golanu bio.
Izraelski Arap odletio paraglajderom u Siriju kako bi se priključio isis.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nemam pojma sta se tu desilo uglavnom Siriji nije nikako u interesu da otvara neki novi front sa izraelom ili bilo kakvo novo zariste jer na 2 fronta ne mogu ratovati a to je Putin i rekao natanjahu kad su se sastali,ako je koja granata preletila na drugu stranu to su 100% ovi jebaci kamila uradili da izazovu sranje i reakciju
2014-04-14
radi se o ovomAlfaOmega wrote:Neki su hrabriji od drugih.mutava baštarda wrote:Ero wrote:Pa bogte, muslimanski Ummet broji skoro pa milijardu i pol ljudi. Šta je sad tridesetak tisuća Isilovaca svjecko čudo?mutava baštarda wrote:Morao je imati stvoritelja. U godinu, dvije su izašli iz rupe i osnovali državu, dobili vosjku, valutu, vjerojatno imaju i ministarstvo energetike,...AlfaOmega wrote:Pa svakako je ovdi zastupljena teza da i je i sam ISIL ustvari tvorevina CIA-e i Izraela, ne?
Toliko ih možeš nabrojati među svim balkanskim narodima ponaosob. Ustvari nekoliko puta više.
Jedno je izdrkavanje po internetu, a drugo po državi.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ISIL je kao I ostali slične organizacije stvoren od strane američkih I britanskih obavještajnih službi uz financijsku pomoć zalivskih satrapija, uz asistenciju Turske a možda je I Izrael u to upetljan, ne znam.AlfaOmega wrote:Pa svakako je ovdi zastupljena teza da i je i sam ISIL ustvari tvorevina CIA-e i Izraela, ne?
Zapad podržava te paramilitarne trupe a baljezganja kako je riječ o nekakvim umjerenjacima je uvreda intelignecije. Uostalom, koja bi država tolerirala likove koji napadaju legalnu policiju I vojsku.
Umjerenjaci politički pregovaraju I idu na izbore, a ako su USA I općenito zapadni politička elita od svojih stanovnika propagandom stvorili gomile kretena I zombija, to ne znači da cijelome svijetu mogu prodavati svoja muda pod bubrege.
Uostalom, evo sad opet naoružavaju te nekakve islamističke glavosječe, a svi oni surađuju sa ISILom.
Glavna agenda zapada je srušiti sirijsku vladu I instalirati svoje poslušnike. Oni ne žele ni Assada ni asadovce na izborima jer su svjesni da bi on ili neko iz njegove ekipe glatko dobio izbore.
ISIL je samo dežurna baba Roga za javnost. Amerikanci su svtorili skoro sve islamističke organizacije kako bi preko njih vodili proxy ratove I destabilizirali vlade koje ne žele da im se povinuju.
Nekad se neki I otrgnu sa lanca ali ISIL je još čvrsto na lancu kao I AlNusra I slični I preko njih se nastojalo izazvati kaos u bivšim republikama SSSRa u Srednjoj Aziji I na ruskom Kavkazu..
Amerikanci ako su I udarali po ISILu udarali su toliko da ostane u nekkavim okvirima koji odgovaraju Amerikancima.
Pošto je riječ o nepredvidljivim monstrumima, može se lako dogoditi da upravo Europa bude velika žrtva islamističkog terorističkog djelovanja. A kakvi jadovi vode europske države I kako se ponašaju, to će im se I dogoditi. Čak su u neku ruku to I zaslužili.
Ovo sa Sirijom bi moglo lako prerasti u jedan globalni rat. Rusi mi nekako djeluju previse samouvjereno.
A Ameri nekako zbunjeno. Neće to tako potrajati a ova nova naoružavanja ne slute na dobro.
Ameri pokušavaju oigrati sa Kurdimja a Kurdi im previše ne vjeruju I u kontaktu su sa Rusima. A to je opet Turcima prst u oko.
Bit će tu svega I svačega.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Do ovoga sam čak i dvojio dali je uporaba buratino raketa preokrutna. Nakon ovoga volio bi da isključivo buratino koriste kad bombardiraju ovu stoku. Ili barem NAPALM.asilovski wrote:
majkomila, eo vuče tvoji zlikovci
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Biti će i po EU - Neki stvarno ne kuže šta se sprema.
http://glasbrotnja.net/vijesti/svijet/doznajemo-tajno-infiltriranje-u-europske-zemlje-je-pocetak-vece-operacije-teroristickih-napada
Ekstremisti islamske države za infiltraciju iskorištavaju ranjivu situaciju i osjetljivost europskih zemalja na izbjeglice. U dogovoru s lokalnim krijumčarima pokušavaju se uklopiti i putovati u skupinama migranata koje preplavljuju Europu.
‘Operativci se zapravo vode kao izbjeglice” u intervjuu 30-godišnji ISIS-ovac čiji identitet nije otkriven.
Zabrinjavajuće tvrdnje ovog Sirijca potvrdila su i dva turska krijumčara. Jedan je ispričao kako je pomogao da se u Europu prebaci više od deset pobunjenika ISIS-a.
Napomenuo je kako će vojska biti raspoređena u cijeloj Europskoj uniji.
------------------------------------------------------
Sad mi je jasnije kamo su nestali onih 700 ilegalnih imigranata tj.
isis spavača, iz njemačkog kampa za imigrante.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Danas na HTV izbjeglica bio prije dvije godine u Švedskoj, a onda otišao u Irak i sada se ponovo vraća :)))Yehudi wrote:
http://glasbrotnja.net/vijesti/svijet/doznajemo-tajno-infiltriranje-u-europske-zemlje-je-pocetak-vece-operacije-teroristickih-napada
Ekstremisti islamske države za infiltraciju iskorištavaju ranjivu situaciju i osjetljivost europskih zemalja na izbjeglice. U dogovoru s lokalnim krijumčarima pokušavaju se uklopiti i putovati u skupinama migranata koje preplavljuju Europu.
‘Operativci se zapravo vode kao izbjeglice” u intervjuu 30-godišnji ISIS-ovac čiji identitet nije otkriven.
Zabrinjavajuće tvrdnje ovog Sirijca potvrdila su i dva turska krijumčara. Jedan je ispričao kako je pomogao da se u Europu prebaci više od deset pobunjenika ISIS-a.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Kad ih jebene budale primaju. Ja bih pustio samo žene, djecu i starce. Ove ostale sve marš natrag u Siriju!Yehudi wrote:
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
odfuraj je na kavu pa ako se snjusite snjusite i sve 5, a ako ne opet dobro, prijatelji ko prijedijagram wrote:tvoj sam, kako god okrenes:)maggie13 wrote:to bi ti htio biti moj sluzbeni prevoditelj :Ddijagram wrote:Znam, ja im prevedem pojednostavljeno i bez alegorija:)maggie13 wrote:to sam i ja rekla..malo drugacijim rijecima B-)zdijagram wrote:Os o temi?maggie13 wrote:doduse na krivoj smo temi,ali nacelno se slazem 8-)dijagram wrote:dosta nasilja ,samo ljubavmaggie13 wrote:pa da novi rat nastane :Ddijagram wrote:o cemu ti, nisi valjda izabrala tim za navijanje:)maggie13 wrote:Ajmo,vojni stratezi,bojovnici i dragovoljci..sto cekate,jos se ne javljate otamo? :D
Dobro, ovdje pisu militanti koji nisu bili u ratu i pojma nemaju o istom.
Jedni su bili klinci , a drugi pobjegulje tipa maras, zoki i slicni kukavelj:)
No to ih ne smeta da zestoko navijaju i napadaju neprijateljske navijace:)
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=3275