Sirija
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Sirija
Yarmuk MB say they came under #Israeli fire despite denying they captured an Israeli pilot in S. #SyriaYehudi wrote:Yehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:Report: Israeli aiforce striked brigade 90 Assad army base
Israeli aerial activity on Syrian border on-going now for almost 6 hours. Note pilot hostage reports false. Airstrikes likely also false.
aj sada ti budi pametan. v
#Syria #Israel #SAA Soldiers & Pro SAA activist deny any news about #Israeli raids targeting any SAA positions today/tonight @ Quneitra
Pogledati ću još ali za sada ne vidim potvrdu toga o čemu pričaš.
Odakle ti info?
Israel Breaking
[ltr]@IsraelBreaking[/ltr]
9h9 hours ago
Israeli aerial activity on Syrian border on-going now for almost 6 hours. Note pilot hostage reports false. Airstrikes likely also false.
Ima nekih pojačanih aktivnosti IDF ali sve unutar Izraela. Vjerojatno izvidjački letovi.
Inače - The Syrian rebel militia Al Yarmouk Shuhada Brigades, backed and trained for two years by US officers, mostly CIA experts, in Jordan, and supported by the Israeli army, has abruptly dumped these sponsors and joined up with the Islamic State in Iraq and Syria
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa svakako je ovdi zastupljena teza da i je i sam ISIL ustvari tvorevina CIA-e i Izraela, ne?
Btw. kad smo kod Izraela, Rusi potvrdili da skupa s njima vježbaju u zraku...
Morao je imati stvoritelja. U godinu, dvije su izašli iz rupe i osnovali državu, dobili vosjku, valutu, vjerojatno imaju i ministarstvo energetike,...AlfaOmega wrote:Pa svakako je ovdi zastupljena teza da i je i sam ISIL ustvari tvorevina CIA-e i Izraela, ne?
2015-09-14
Pa bogte, muslimanski Ummet broji skoro pa milijardu i pol ljudi. Šta je sad tridesetak tisuća Isilovaca svjecko čudo?mutava baštarda wrote:Morao je imati stvoritelja. U godinu, dvije su izašli iz rupe i osnovali državu, dobili vosjku, valutu, vjerojatno imaju i ministarstvo energetike,...AlfaOmega wrote:Pa svakako je ovdi zastupljena teza da i je i sam ISIL ustvari tvorevina CIA-e i Izraela, ne?
Toliko ih možeš nabrojati među svim balkanskim narodima ponaosob. Ustvari nekoliko puta više.
Last edited by Ero on 25/10/2015, 08:53; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Eh da, ta njihova valuta... koliko dolara vrijedi?
Ero wrote:Pa bogte, muslimanski Ummet broji skoro pa milijardu i pol ljudi. Šta je sad tridesetak tisuća Isilovaca svjecko čudo?mutava baštarda wrote:Morao je imati stvoritelja. U godinu, dvije su izašli iz rupe i osnovali državu, dobili vosjku, valutu, vjerojatno imaju i ministarstvo energetike,...AlfaOmega wrote:Pa svakako je ovdi zastupljena teza da i je i sam ISIL ustvari tvorevina CIA-e i Izraela, ne?
Toliko ih možeš nabrojati među svim balkanskim narodima ponaosob. Ustvari nekoliko puta više.
Jedno je izdrkavanje po internetu, a drugo po državi.
2015-09-14
Neki su hrabriji od drugih.mutava baštarda wrote:Ero wrote:Pa bogte, muslimanski Ummet broji skoro pa milijardu i pol ljudi. Šta je sad tridesetak tisuća Isilovaca svjecko čudo?mutava baštarda wrote:Morao je imati stvoritelja. U godinu, dvije su izašli iz rupe i osnovali državu, dobili vosjku, valutu, vjerojatno imaju i ministarstvo energetike,...AlfaOmega wrote:Pa svakako je ovdi zastupljena teza da i je i sam ISIL ustvari tvorevina CIA-e i Izraela, ne?
Jedno je izdrkavanje po internetu, a drugo po državi.
Yehudi wrote:
Abu Suleiman al Misri glasnogovornik "medieval Syr. opozicije"
( čitaj ilamo koljač)
Snajperist ga skinio kod Alepa.
Ya habibi
Ovaj je Al Masri bio vođa al-usre u Siriji i njegova smrt smatra se velikim gubitkom za
ovu terorističku grupu i njihove operacije u toj zemlji.
Al Masri bio je Egipćanin, pravim imenom Mahmud Maghwari, koji je u svojoj domovini bio osuđen na smrt.
Prije nego se priključio -al usri- skupa sa -hamasom- se borio u Gazi. Onda je prešao u Siriju i tamo poveoi
masu gazanskih Arapa "palestinaca", od kojih su neki i zagnojili isti dan kad i on, 28 njih.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
izrael i cia su pomogli FSA , ali neki FSA su postali ISISAlfaOmega wrote:Pa svakako je ovdi zastupljena teza da i je i sam ISIL ustvari tvorevina CIA-e i Izraela, ne?
Guest- Guest
Ne, ne... meni je idalje draža teza da je ISIL od CIA-e i Izraela. Nekak mi onda CIA i Izrael pare moćniji. Ovak ispada da su glupi.
Objavljeno: 24. oktobar 2015.
KORIDOR ODBRANJEN: Islamisti proterani sa puta Hama-Alepo
KORIDOR ODBRANJEN: Islamisti proterani sa puta Hama-Alepo
ALEPO – Sirijska arapska armija, potpomognuta dobrovoljcima Narodnog odbrambenog fronta i Palestinskim brigadama uspela je kasno sinoć da očisti put Hama – Alepo i ponovo uspostavi snabdevanje svojih trupa. Borci Islamske države juče su zauzeli nekoliko kontrolnih punktova na delu puta Ithrija-Khanasir, a na dva mesta su izveli bombaške napade.
Nakon kontraudara Sirijske vojske, borci Islamske države su pobegli, ali su predhodno minirali put. Nakon uklanjanja mina, saobraćaj je ponovo uspostavljen. Mapu jučerašnje situacije možete pogledati OVDE.
Juče je stigla i vest da su borci terorističke Sirijske slobodne armije uspeli da izvedu kontranapad u provinciji Hama i povrate nekoliko naselja. Više o kontraofanzivi terorista i gubicima SAA možete pogledati OVDE.
2014-04-14
Aj dobro su se sitili staviti vriće pijeska na tenkove, mada me
čudi da se ne opreme ERA oklopom, pa nije to skupo tako.
čudi da se ne opreme ERA oklopom, pa nije to skupo tako.
2014-04-20
mislis na reaktivni armor ili?
inace juce sam predvidio ovakav ishod ove bitke,dzihadiste privemeno odsjekli linije snabdjevanja prema asadovima trupama koje napreduju prema Alepu,skenjali par tenkova ali u kontraofanzivi je put deblokiran i napredovanje prema Alepu ima dobru perspektivu,usput gdje se nalazi ovaj drugi aerodrom koj je cini mi se pod privremenom okupacijom terotista?
inace juce sam predvidio ovakav ishod ove bitke,dzihadiste privemeno odsjekli linije snabdjevanja prema asadovima trupama koje napreduju prema Alepu,skenjali par tenkova ali u kontraofanzivi je put deblokiran i napredovanje prema Alepu ima dobru perspektivu,usput gdje se nalazi ovaj drugi aerodrom koj je cini mi se pod privremenom okupacijom terotista?
2014-04-14
Winter is coming wrote:mislis na reaktivni armor ili?
Misliš na onaj zauzet nedavno, pred oko misec dana?
Čini mi se da je to kod Idliba, Abu al-Duhar,
2014-04-20
Russia proposes FSA to hold talks on Syrian crisis in Cairo – official
https://www.rt.com/news/319622-fsa-russia-talks-cairo/
ahahahahauuhhhuuhohohhohooooo
A baš me zanima tko će doći na razgovore, koji fajter sa terena,
ratni vodje ( a ne onaj iz podruma u Londonu)
Znači ako do pregovora dodje, moraju jasno reći koliko boraca
imaju, kakvo naoružanje, di su im položaji, tko im zapovijeda itd.
A onda će morati prestati napadati -saa- već će morati
jurišati na isis kao topovsko meso. Samo da ne ispadne da ih ima
70 000 hahahahahahahaha.
https://www.rt.com/news/319622-fsa-russia-talks-cairo/
ahahahahauuhhhuuhohohhohooooo
A baš me zanima tko će doći na razgovore, koji fajter sa terena,
ratni vodje ( a ne onaj iz podruma u Londonu)
Znači ako do pregovora dodje, moraju jasno reći koliko boraca
imaju, kakvo naoružanje, di su im položaji, tko im zapovijeda itd.
A onda će morati prestati napadati -saa- već će morati
jurišati na isis kao topovsko meso. Samo da ne ispadne da ih ima
70 000 hahahahahahahaha.
2014-04-20
mislim da su im te linije snabdjevanja bile nedavno kompromitovane,prije par dana ako sam dobro informisan,no nebitno,cini se da im ovi svaki put pokusavaju ugroziti linije snabdjevanja cim se primaknu Alepu tako da Sirijska armija mora malo bolje stiti bokove i imati plan kad oslobode Alepo kako i odbraniti posto je i u proslosti odigran scenario oslobodjanja Alepa pa opet njegovog zauzimanja od strane terorista ali ovaj put Sirijska armija ima podrsku Ruske avijacije tako da su se stvarni na terenu znacajno promjenile,mogu misliti kako ce stanje na terenu izgledati za 3-4 mjeseca
2014-04-14
[size=40]
[size=40]Syrian [size=40]Army[/size] [size=40]Kills[/size] [size=40]Senior[/size] [size=40]Jabhat[/size] [size=40]Al-Nusra[/size] [size=40]Commander[/size] [size=40]in[/size] [size=40]Hama[/size][/size]
[/size]
MIDDLE EAST
13:53 25.10.2015(updated 14:50 25.10.2015) Get short URL
21131210
Jabhat al-Nusra commander known as Muhajer was eliminated near Hama in the north-east of Syria.
"Commander Ali al-Turki, known as Muhajer, was eliminated, he was a Turkish citizen," the source said.
Syrian Army Kills Jabhat al-Nusra Leader Near Aleppo
Jabhat al-Nusra or the Nusra Front is an al-Qaeda branch operating in Syria fighting against the Syrian government.
On Saturday, a source confirmed to Sputnik that the leader of Jabhat al-Nusra, Egypt-born Abu Suleiman al-Masri, had been killed in Aleppo. The terrorist was killed during a fight with the Syrian army near the Tal-al-Karsani village outside Aleppo.
The Syrian army's first major October offensive began in Hama, where the army liberated at least 10 villages from terrorists and moved north toward the Idlib province.
In October, the Syrian army, with Russian air support, started to advance to the east and north, pushing the front line further away from Latakia and freeing more villages from jihadists.
On September 30, Russia began to conduct pinpoint airstrikes at terrorist positions in Syria at President Bashar Assad's request[/size]
Read more: http://sputniknews.com/middleeast/20151025/1029078223/syrian-army-kills-jabhat-nusra-member.html#ixzz3pa2gfVzE
[size=40]Syrian [size=40]Army[/size] [size=40]Kills[/size] [size=40]Senior[/size] [size=40]Jabhat[/size] [size=40]Al-Nusra[/size] [size=40]Commander[/size] [size=40]in[/size] [size=40]Hama[/size][/size]
[/size]
© Sputnik/ Michael Alaeddin
MIDDLE EAST
13:53 25.10.2015(updated 14:50 25.10.2015) Get short URL
21131210
A senior Jabhat al-Nusra commander has been killed in the Syria's province of Hama, a source told Sputnik.
Jabhat al-Nusra commander known as Muhajer was eliminated near Hama in the north-east of Syria.
"Commander Ali al-Turki, known as Muhajer, was eliminated, he was a Turkish citizen," the source said.
© SPUTNIK
[size]Syrian Army Kills Jabhat al-Nusra Leader Near Aleppo
Jabhat al-Nusra or the Nusra Front is an al-Qaeda branch operating in Syria fighting against the Syrian government.
On Saturday, a source confirmed to Sputnik that the leader of Jabhat al-Nusra, Egypt-born Abu Suleiman al-Masri, had been killed in Aleppo. The terrorist was killed during a fight with the Syrian army near the Tal-al-Karsani village outside Aleppo.
The Syrian army's first major October offensive began in Hama, where the army liberated at least 10 villages from terrorists and moved north toward the Idlib province.
In October, the Syrian army, with Russian air support, started to advance to the east and north, pushing the front line further away from Latakia and freeing more villages from jihadists.
On September 30, Russia began to conduct pinpoint airstrikes at terrorist positions in Syria at President Bashar Assad's request[/size]
Read more: http://sputniknews.com/middleeast/20151025/1029078223/syrian-army-kills-jabhat-nusra-member.html#ixzz3pa2gfVzE
2014-04-14
Turkesnica u Siriji,ma ko bi reko',sad ce Erdogan dobiti popizdivitis,ucmekali mirnog i demokratski umjerenog clana Sirijske opozicije
2014-04-14
IDF Confirms an Israeli-Arab Paraglider Crossed into Syria
The Israeli Defense Forces (IDF) have confirmed that the man who was seen crossing from Israel to western Syria was an Israeli-Arab paraglider, not a member of the Israeli Armed Forces.
According to the IDF Spokesperson, the Israeli-Arab paraglider was a resident of Jajuliyah, who was attempting to paraglide from the Israeli-controlled Golan Heights to the Dara’a Governorate in order to join the Islamic State of Iraq and Al-Sham (ISIS) affiliate “Liwaa Al-Shahada” (Martyrs Brigade); these are still allegations.
----------------------------------------------
Evo koji je razlog uzbune na Golanu bio.
Izraelski Arap odletio paraglajderom u Siriju kako bi se priključio isis.
The Israeli Defense Forces (IDF) have confirmed that the man who was seen crossing from Israel to western Syria was an Israeli-Arab paraglider, not a member of the Israeli Armed Forces.
According to the IDF Spokesperson, the Israeli-Arab paraglider was a resident of Jajuliyah, who was attempting to paraglide from the Israeli-controlled Golan Heights to the Dara’a Governorate in order to join the Islamic State of Iraq and Al-Sham (ISIS) affiliate “Liwaa Al-Shahada” (Martyrs Brigade); these are still allegations.
----------------------------------------------
Evo koji je razlog uzbune na Golanu bio.
Izraelski Arap odletio paraglajderom u Siriju kako bi se priključio isis.
2014-04-20
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50