Sirija
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Sirija
Sloboda Marcusu!...Uživajte ovo vrijeme koje još imate...neoliberalni_placenik wrote:gle nema baniranja, neka čovik vrijeđa pusti ga na miru . sloboda marcusu!
Guest- Guest
Mene je uvrijedio. I ja ne želim njemu ban!!!!...Dakle, povuci kaznu! Ja to zahtijevam!!! Ako ne želiš ti to promijeniti, molim da to @Kic učini.Starhemberg wrote:Jedan dan, taman da razbistri misli.
Guest- Guest
Ali, ti misliš da je mene uvrijedio, ali nije...Ja ga želim nešto naučiti...Zar ćeš mi uskratiti mogućnost da ga naučim nečemu?...Ili moram @Kica moliti za to?Starhemberg wrote:Imaš pritužbe, žali se. Ja ban neću povući.
Guest- Guest
red wolf wrote:
Koje selo?...Koji grad?
Imaš na prethodnim stranicama karte područja te koliko sela je oslobodjeno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pusti propagandu...Yehudi wrote:red wolf wrote:
Koje selo?...Koji grad?
Imaš na prethodnim stranicama karte područja te koliko sela je oslobodjeno.
Guest- Guest
hahahahahahahahaha...Yehudi wrote:A šta ti radiš nego propagandu?
Karte terena imaš pa gledaj.
Guest- Guest
Stvarno si drkadjija i provokator obični.
Šta se kesiš koji kurac,jeli ti to argument ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi, mijenjaj stranu, ne paše ti biti na strani Hezbollaha i Rusa, svi te nerviraju. Što ne pređeš na stranu Izraela?Yehudi wrote:Stvarno si drkadjija i provokator obični.
pa oslobodili su dosta sela , i kvartova pojedinih gradova allepa tipa i onoga na jugu.. sve jedno , ništa bitno s obzirom koliko se očekivalo.. ništa što bi moglo izmjeniti tok rata .. za sada.. eh sada je samo pitanje tko će prvi se iscrpiti.. FSA frakcije ili Assad.. jer jedni i drugi se žestoko ratuju.. dosta žestoko..
Guest- Guest
Neo, ak zaista navijaš za FSa, onda govori sam najgore o njima. Jerbo ovak kad daješ komentare tipa SAA slabo napreduje, ureknut ćeš ih, i onda će ka u inat krenuti u masovnija osvajanja. Ozb... et probaj.
Marcus je zasluzio ban jer je dozvolio sebi da ga uvrnuti i prikraćeni ezekiel ispizdi...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Što misliš epi koliko bi meni dugo trebalo da tebe navedem na ban?
AlfaOmega wrote:Neo, ak zaista navijaš za FSa, onda govori sam najgore o njima. Jerbo ovak kad daješ komentare tipa SAA slabo napreduje, ureknut ćeš ih, i onda će ka u inat krenuti u masovnija osvajanja. Ozb... et probaj.
Neo navija za FSA i islamiste jer su zapadni saveznici odnosno saveznici neoliberalnog kapitalizma :D
2015-08-06
AlfaOmega wrote:Što misliš epi koliko bi meni dugo trebalo da tebe navedem na ban?
100 godina :D
2015-08-06
Ne znam ja što je neoliberalni kapitalizam. Odgajan sam marksistički...
pa jedini ja ovdje iznosim izvore od druge strane, jer svi ostali spamaju SAA ovo ono.. pogotovo winter i par drugih samo spamaju i trolaju. moramo biti objektivni i vidjeti što se sve događa. Allah snakbari se dobro bore, unatoč tome što ih rusi mlate iz zraka, a assad ima podršku i irana, i hezbollaha i više oružja.. i da još Allah Snackbare napada i ISIS što je najsmješnije, iako mediji pišu da Putin razara ISIS, ove jedva da dira, ISIS čak koristi gužvu i pokušava se proširiti kod Allepa na račun FSA frakcijaAlfaOmega wrote:Neo, ak zaista navijaš za FSa, onda govori sam najgore o njima. Jerbo ovak kad daješ komentare tipa SAA slabo napreduje, ureknut ćeš ih, i onda će ka u inat krenuti u masovnija osvajanja. Ozb... et probaj.
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Ne znam ja što je neoliberalni kapitalizam. Odgajan sam marksistički...
E pa takvi su ti sad baš neoliberali, ono svakom režimu se uvuku u supak, prije komunjare sad ultra kapitalisti :D
2015-08-06
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50