Sirija
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Sirija
AlfaOmega wrote:Ne znam ja što je neoliberalni kapitalizam. Odgajan sam marksistički...
E pa takvi su ti sad baš neoliberali, ono svakom režimu se uvuku u supak, prije komunjare sad ultra kapitalisti :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neoliberalni_placenik wrote:pa oslobodili su dosta sela , i kvartova pojedinih gradova allepa tipa i onoga na jugu.. sve jedno , ništa bitno s obzirom koliko se očekivalo.. ništa što bi moglo izmjeniti tok rata .. za sada.. eh sada je samo pitanje tko će prvi se iscrpiti.. FSA frakcije ili Assad.. jer jedni i drugi se žestoko ratuju.. dosta žestoko..
Pa još nije ni misec dana prošlo...... kamoli američka godina......strpljen spašen.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa zar nisu i Rusi takvi, epi? Ex komunjare, sad ultra kapitalisti ;)
AlfaOmega wrote:Pa zar nisu i Rusi takvi, epi? Ex komunjare, sad ultra kapitalisti ;)
Pa nisu, imaju razmjeran kapitalizam, tradicionalni su i nacionalisti...pravi ljudi.
2015-08-06
AlfaOmega wrote:Yehudi, mijenjaj stranu, ne paše ti biti na strani Hezbollaha i Rusa, svi te nerviraju. Što ne pređeš na stranu Izraela?Yehudi wrote:Stvarno si drkadjija i provokator obični.
Šta se kesiš koji kurac,jeli ti to argument ?
Ja i jesam na strani Izraela.
A inače podržavam svakoga tko se bori protiv islamista, isis i sl. bandi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Što znači razmjeran kapitalizam? Pa kolik Putin ima novaca na računu, kaj misliš?
jer mediji nas bombardiraju da će putin svakog trena riješiti isis, da je danas ubijeno toliko stotina vojnika, tenkova, bunkera, da SAA pokreće mega ofenzive, i onda provjerim stvarno, situacija nije tako bajna..
da nema mene i mojih "intel informacija" pomislili bi da je rat gotovo da je Crvena Armija kraj Berlina, dok u stvarnosti se vodi Staljingrad
da nema mene i mojih "intel informacija" pomislili bi da je rat gotovo da je Crvena Armija kraj Berlina, dok u stvarnosti se vodi Staljingrad
Guest- Guest
Ako Putin ima novca na računu to znači samo jedno nda je bogat. A pri tom može biti kapitalist, socijalist, neoliberal....kaj god hoće.
2015-08-06
Nema promjene, ovo je pokusaj ucvrsivanja asadovih teritorija, ciscenje oko Homsa, ciscenje samog Damaska, popravljanje pozicija oko Idliba i Alepa.neoliberalni_placenik wrote:pa oslobodili su dosta sela , i kvartova pojedinih gradova allepa tipa i onoga na jugu.. sve jedno , ništa bitno s obzirom koliko se očekivalo.. ništa što bi moglo izmjeniti tok rata .. za sada.. eh sada je samo pitanje tko će prvi se iscrpiti.. FSA frakcije ili Assad.. jer jedni i drugi se žestoko ratuju.. dosta žestoko..
Uspiju li u tome vecim dijelom mogu biti zadovojni, traziti teritorij neke nove drzave ili bolje pozicije u postojecim granicama.
Dolje ce stvari rjesavati svjetske sile, ali nastupna pozicija svakako je presudna.
Islamiste se moze pobijediti samo zajednickom akcijom zapada i rusije.
Zajeb je i u tome sto ce se i rusi kad tad povuci od dolje,a ovi ce ostati makar prividno 'pobijedjeni' te sa jos vecim elanom za nove pohode, pokolje protiv svega sto misle da valja zaklati:)
Taj dio nece se jos godinama stabilizirati.
dijagram-
2015-08-09
koliko se ocekivalo? i ko je ocekivao, ti, jutarnji, blic, telegram, sunday times cnn, fox, e pa krivo ste ocekivali, ovo je prejeben fajt da bi bilo brzijeh pomaka, da bi bilo brzih pomaka potrebno je onih ruskih 300 polijetanja dnevno , nesto t90 tenkica, nekoliko desetina tos1, smercova i ruska posada na istima, te naravno stisnut tursku da ne vrsi logistiku kozojebima, no zurba je i malo jebena stvar, koliko vidim fino napreduju, stvaraju se preduvjeti za opkoljavanje alepa i gore od salme se laganini stvaraju uvjeti za zatvaranje tog dijela prema turskoj, usput se moze ocekivat i aktivacija kurdskog fronta jer su kurdi popunil oruzje i municju i to debelo, al ne od amera, ima u kuranu jedan hadis koji kaze da ce se kod damaska skupit velika vojska i da ce preko jordana krenut za meku i tamo ce biti unistena, meni to predskazanje cisto fino mirise na rjesavanje korisnih idiota iz sirijeneoliberalni_placenik wrote:pa oslobodili su dosta sela , i kvartova pojedinih gradova allepa tipa i onoga na jugu.. sve jedno , ništa bitno s obzirom koliko se očekivalo.. ništa što bi moglo izmjeniti tok rata .. za sada.. eh sada je samo pitanje tko će prvi se iscrpiti.. FSA frakcije ili Assad.. jer jedni i drugi se žestoko ratuju.. dosta žestoko..
to jedino kisha njukova moze stabilizirati za duze vrijeme :Ddijagram wrote:Nema promjene, ovo je pokusaj ucvrsivanja asadovih teritorija, ciscenje oko Homsa, ciscenje samog Damaska, popravljanje pozicija oko Idliba i Alepa.neoliberalni_placenik wrote:pa oslobodili su dosta sela , i kvartova pojedinih gradova allepa tipa i onoga na jugu.. sve jedno , ništa bitno s obzirom koliko se očekivalo.. ništa što bi moglo izmjeniti tok rata .. za sada.. eh sada je samo pitanje tko će prvi se iscrpiti.. FSA frakcije ili Assad.. jer jedni i drugi se žestoko ratuju.. dosta žestoko..
Uspiju li u tome vecim dijelom mogu biti zadovojni, traziti teritorij neke nove drzave ili bolje pozicije u postojecim granicama.
Dolje ce stvari rjesavati svjetske sile, ali nastupna pozicija svakako je presudna.
Zajeb je i u tome sto ce se i rusi kad tad povuci od dolje,a ovi ce ostati makar prividno 'pobijedjeni' te sa jos vecim elanom za nove pohode, pokolje protiv svega sto misle da valja zaklati:)
cuj, intel, a kokotovog ti kukurijeka, imam ideju da ti probas napravit neki show na HRT, mozda postanes balkanska megazvjezda, ono, stand up komicar i to , sto velis na idejuneoliberalni_placenik wrote:jer mediji nas bombardiraju da će putin svakog trena riješiti isis, da je danas ubijeno toliko stotina vojnika, tenkova, bunkera, da SAA pokreće mega ofenzive, i onda provjerim stvarno, situacija nije tako bajna..
pa sad, moglo bi se reci i takoLeviathan2 wrote:to jedino kisha njukova moze stabilizirati za duze vrijeme :Ddijagram wrote:Nema promjene, ovo je pokusaj ucvrsivanja asadovih teritorija, ciscenje oko Homsa, ciscenje samog Damaska, popravljanje pozicija oko Idliba i Alepa.neoliberalni_placenik wrote:pa oslobodili su dosta sela , i kvartova pojedinih gradova allepa tipa i onoga na jugu.. sve jedno , ništa bitno s obzirom koliko se očekivalo.. ništa što bi moglo izmjeniti tok rata .. za sada.. eh sada je samo pitanje tko će prvi se iscrpiti.. FSA frakcije ili Assad.. jer jedni i drugi se žestoko ratuju.. dosta žestoko..
dijagram-
2015-08-09
evo nesto za ezeka i yodu, "Najbolja" vojno-obavještajna služba na svijetu saznaje kako Rusi u Siriji masovno umiru od zaraznih bolesti http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/najbolja-vojnoobavjestajna-sluzba-na-svijetu-saznaje-kako-765
Leviathan2 wrote:evo nesto za ezeka i yodu, "Najbolja" vojno-obavještajna služba na svijetu saznaje kako Rusi u Siriji masovno umiru od zaraznih bolesti http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/najbolja-vojnoobavjestajna-sluzba-na-svijetu-saznaje-kako-765
hehehe yoda i ezekiel prisretni :D
2015-08-06
nije advance jebemtecoravaneoliberalni_placenik wrote:taj besplatni isprdak od inače očajnog advance.hr ne klikam.. to je kao jutarnji samo sa druge strane
a jebga, ljepo je nekog usrecit, pa makar yodlu i ezeklijuepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:evo nesto za ezeka i yodu, "Najbolja" vojno-obavještajna služba na svijetu saznaje kako Rusi u Siriji masovno umiru od zaraznih bolesti http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/najbolja-vojnoobavjestajna-sluzba-na-svijetu-saznaje-kako-765
hehehe yoda i ezekiel prisretni :D
http://www.vecernji.hr/svijet/pogledajte-spektakularne-dronom-snimljene-snimke-borbe-u-damasku-1031967
Malo sam sit widea iz Sirije al owo je ....obawezno pogledati sa punim ekranom tj preko ćijelog ekrana stawite da wam ide slika tj wideo.
Snimke pokazuju potpuno razrušene četvrti
http://www.vecernji.hr/svijet/pogledajte-spektakularne-dronom-snimljene-snimke-borbe-u-damasku-1031967
Malo sam sit widea iz Sirije al owo je ....obawezno pogledati sa punim ekranom tj preko ćijelog ekrana stawite da wam ide slika tj wideo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
red wolf wrote:Da opomena...Upravo si ga okuražio...No, veća mu je kazna što sam ga prokazao ovdje kao bolesnika...To će mu, vjeruj mi, teže pasti...
A ti si kot zdrav i priseban.
Stribor-
2015-09-22
2014-04-14
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50